Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

«Η διάλυση της οικογένειας» – Τριγονεϊκό μωρό, συν-μητέρα και πολλαπλή γονεϊκότητα!




«Μωρά με τρεις γονείς», «συν-μητρότητα», «πολλαπλή γονεϊκότητα» – στην πολύχρωμη φρενίτιδα του ουράνιου τόξου, η γονεϊκότητα αποσυνδέεται από τη βιολογία, τα παιδιά «κοινωνικοποιούνται» από την επιστήμη και την πολιτική

Η συντηρητική οικογένεια εξοντώνεται από αφύσικους αστερισμούς που αντικαθιστούν την σχέση μητέρας/πατέρα/παιδιού. 

Ένας τρομακτικός απολογισμός που δεν βρίσκει το δρόμο του στα ελεγχόμενα μέσα του συστήματος ...

Από τον Guido Grandt (gugramediaverlag)


Στις 9 Μαΐου 2023, η υπεραριστερή βρετανική εφημερίδα The Guardian ανέφερε σχεδόν με ευφορία ότι το πρώτο βρετανικό μωρό είχε γεννηθεί με DNA από «τρεις» ανθρώπους

Σαφώς, αυτό δεν είναι θαύμα, αλλά αφύσικη επιστήμη. Αλλά ένα μωρό με τρεις γονείς; Πραγματικά αδύνατο - και όμως: Αυτό που ακούγεται σαν κάτι από μια ακατέργαστη ταινία τρόμου έχει γίνει πραγματικότητα. Ο Δρ Φρανκενστάιν στέλνει τους χαιρετισμούς του και οι δογματιστές των φύλων χαίρονται.


Φρανκενστάϊν από τον δοκιμαστικό σωλήνα

Οι γιατροί στο Κέντρο Γονιμότητας του Newcastle πραγματοποίησαν μια νέα διαδικασία που ονομάζεται εξωσωματική γονιμοποίηση, στην οποία, όπως γνωρίζουμε, η γονιμοποίηση δεν λαμβάνει χώρα στο σώμα της γυναίκας, αλλά τεχνητά στο εργαστήριο. 
Αυτή η νέα διαδικασία ονομάζεται θεραπεία δωρεάς μιτοχονδρίων ή απλά μιτοχονδριακή δωρεά.

Σε αυτή τη διαδικασία, ο πυρήνας αφαιρείται από το ωάριο του δότη και αντικαθίσταται από αυτόν της μητέρας. Το νεοσύστατο κύτταρο περιέχει έτσι τον πυρήνα της μητέρας, αλλά όχι τα μιτοχόνδρια της, αλλά εκείνα του δότη. Το νεοσύστατο ωάριο εμφυτεύεται στη συνέχεια στη μήτρα της μητέρας.


Τα μιτοχόνδρια είναι επίσης γνωστά ως τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων επειδή παράγουν το μόριο τριφωσφορική αδενοσίνη, το οποίο απαιτείται στον οργανισμό ως πηγή ενέργειας. Η βλάβη στα μιτοχόνδρια μπορεί να συνδεθεί με διάφορες ασθένειες καθώς και με συμπτώματα γήρανσης.

Κατά συνέπεια, ο στόχος των γιατρών στο Κέντρο Γονιμότητας του Newcastle ήταν να βοηθήσουν τις γυναίκες με μεταλλαγμένα μιτοχόνδρια να αποκτήσουν παιδιά. Και αυτό χωρίς να μεταδίδει τον κίνδυνο γενετικών διαταραχών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι κληρονομούν όλα τα μιτοχόνδρια από τη μητέρα τους, έτσι οι επιβλαβείς μεταλλάξεις μπορούν να επηρεάσουν όλους τους απογόνους μιας γυναίκας. Περίπου ένα στα έξι χιλιάδες μωρά επηρεάζεται από μιτοχονδριακές διαταραχές, ειδικά τον εγκέφαλο, την καρδιά, τους μυς και το ήπαρ.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το DNA της μητέρας και του πατέρα, που είναι 99,8%, το μωρό τριών γονέων έχει επίσης 0,2% γενετικό υλικό του δότη.



Σημαντικοί κίνδυνοι

Ωστόσο, η δωρεά μιτοχονδρίων δεν είναι χωρίς κινδύνους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας μικρός αριθμός μη φυσιολογικών μιτοχονδρίων μπορεί να μεταφερθεί στο ωάριο δότη με τον μητρικό πυρήνα και να πολλαπλασιαστεί όταν το έμβρυο βρίσκεται στη μήτρα. Αυτή η λεγόμενη «αναστροφή» δεν έχει ακόμη ερευνηθεί πλήρως, όπως γνωρίζει ο Dagan Wells, καθηγητής Αναπαραγωγικής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το 2016, ένας γιατρός των ΗΠΑ θεράπευσε μια γυναίκα από την Ιορδανία με μιτοχονδριακές μεταλλάξεις που προκαλούν σύνδρομο Leigh. Επίσης γνωστή ως υποξεία νεκρωτική εγκεφαλομυελοπάθεια, αυτή η θανατηφόρα ασθένεια είναι μία από τις πιο σοβαρές κληρονομικές ασθένειες του εγκεφάλου στα παιδιά. Οι πάσχοντες συνήθως αρρωσταίνουν τους πρώτους μήνες της ζωής, υποφέρουν από κινητικές διαταραχές, δυσκολίες στην αναπνοή και την κατάποση καθώς και διανοητική αναπηρία. Δεν υπάρχουν θεραπείες, έτσι αυτά τα παιδιά συνήθως πεθαίνουν μέσα σε λίγους μήνες ή χρόνια.



Τα «μωρά MDT» με τρεις γονείς καταστρέφουν τη συμβατική εικόνα της οικογένειας

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιτρέπει τη δωρεά μιτοχονδρίων με νόμο το 2015, ακολουθούμενη από την Αυστραλία. Μέχρι στιγμής, έχουν υπάρξει τουλάχιστον τριάντα εγκρίσεις MDT στο Κέντρο Γονιμότητας στο Newcastle από το 2018. Ωστόσο, το πρόγραμμα θεραπείας καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι υπεύθυνοι γιατροί δικαιολογούν την έρευνά τους λέγοντας ότι θέλουν να αποτρέψουν την κληρονομικότητα ανίατων ασθενειών μέσω των μιτοχονδρίων των ωαρίων της μητέρας. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με τις γεννήσεις, δήθεν για λόγους προστασίας δεδομένων. Ούτε από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή Human Fertilization and Embryology Authority, HFEA για συντομία.

Πάνω απ' όλα, όμως, τα μελλοντικά «μωρά MDT» που έχουν τρεις γονείς αντί για δύο είναι πιθανό να κάνουν την κοινωνία του ουράνιου τόξου των φύλων να χαίρεται. Ακριβώς όπως αντιστοιχεί στο σημερινό και παράλογο πνεύμα της εποχής, στο οποίο η συμβατική οικογένεια, που αποτελείται από πατέρα και μητέρα, πρόκειται να καταστραφεί.



Ο αγώνας της κυβέρνησης του φωτεινού σηματοδότη ενάντια στη συντηρητική οικογένεια

Αλλά η τρέλλα πηγαίνει ακόμα πιο μακριά!


Στο παρελθόν, οι γονείς είχαν μερικές φορές τέσσερα παιδιά. Αλλά σύντομα ένα παιδί μπορεί να έχει τέσσερεις γονείς! Στη Γερμανία, η κυβέρνηση του φωτεινού σηματοδότη καταβάλλει νέες προσπάθειες για την εισαγωγή μιας νέας έκδοσης του οικογενειακού δικαίου. Αυτό αναφέρεται ήδη στη συμφωνία συνασπισμού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί από τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για οικογενειακούς αστερισμούς που αντικαθιστούν την σχέση μητέρα/πατέρας/παιδί. Θα αποτελέσει λοιπόν σύντομα παρελθόν η συμβατική, συντηρητική οικογένεια;

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Δικαιοσύνης του FDP Marco Buschmann δικαιολογεί τη σχεδιαζόμενη «μεταρρύθμιση» με την προσαρμογή του νόμου στην πραγματική πραγματικότητα. 

Το επιχείρημά του: «Πολλά παιδιά σήμερα μεγαλώνουν σε χωρισμένες οικογένειες, σε οικογένειες συνονθύλευμα και ουράνιο τόξο ή με γονείς που δεν είναι παντρεμένοι μεταξύ τους. Το οικογενειακό μας δίκαιο υστερεί σε σχέση με αυτή την πραγματικότητα». Αλλά αυτό είναι λάθος και στο χρώμα του ουράνιου τόξου! 

Σύμφωνα με μελέτη του INSA από το 2022, το 62% όλων των ανήλικων παιδιών στη Γερμανία μεγαλώνουν με τους γονείς τους που είναι παντρεμένοι μεταξύ τους. 

Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια πατέρας-μητέρα-παιδί εξακολουθεί να είναι το πιο συχνά εφαρμοζόμενο μοντέλλο. Σύμφωνα με την προηγούμενη ομοσπονδιακή κυβέρνηση, υπάρχουν μόνο περίπου δέκα χιλιάδες οικογένειες ουράνιου τόξου, οι οποίες αντιπροσωπεύουν μόνο το 0,125% των περίπου οκτώ εκατομμυρίων οικογενειών στη Γερμανία! Αυτά όσον αφορά την εξαπάτηση των ψηφοφόρων.



Η παράνοια της "συν-μητρότητας"

Υπό το πρόσχημα του «εκσυγχρονισμού» του οικογενειακού δικαίου, η κυβέρνηση του φωτεινού σηματοδότη θέλει να δημιουργήσει δύο νέους, αλλά πλασματικούς νομικούς θεσμούς, δηλαδή νομικούς θεσμούς: δηλαδή τη «συν-μητρότητα» και την «πολλαπλή γονεϊκότητα», η οποία μπορεί να περιλαμβάνει έως και τέσσερεις ενήλικες

Με αυτό, ο ομοσπονδιακός υπουργός Δικαιοσύνης του FDP Marco Buschmann θέλει να προαναγγείλει ένα «σημείο καμπής» στο οικογενειακό δίκαιο.

Ο λόγος που δίνει είναι ότι η ποικιλλομορφία της οικογενειακής ζωής έχει γίνει μεγαλύτερη. Ειδικότερα, ωστόσο, η «συν-μητρότητα» απαιτείται επίσης από την υπουργό Δικαιοσύνης του SPD της Κάτω Σαξονίας Kathrin Wahlmann. 

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι εάν ένα παιδί γεννηθεί στο γάμο δύο γυναικών, και οι δύο είναι αυτόματα νόμιμες μητέρες του παιδιού, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Ή για να το θέσουμε αλλιώς: Εκτός από τη «βιολογική μητέρα», μια άλλη γυναίκα θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να γίνει «συν-μητέρα» στο μέλλον μέσω του «γάμου» του ιδίου φύλου αυτόματα ή μέσω της αναγνώρισης της μητρότητας. Αυτό θα στερήσει από το παιδί το δικαίωμα στον πατέρα. Εν ολίγοις: Μόλις καθιερωθεί η νομική αναγνώριση της λεσβίας συντρόφου ως «συν-μητέρας», παρόμοιες απαιτήσεις των ομοφυλόφιλων ανδρών θα ακολουθήσουν ακολουθώντας την αρχή της ίσης μεταχείρισης και η νομιμοποίησή της θα είναι η λογική συνέπεια.



Η τρέλλα της «πολλαπλής γονεϊκότητας»

Όσον αφορά την «πολλαπλή γονεϊκότητα», το έγγραφο βασικών θεμάτων που παρουσίασε ο Buschmann στις 16 Ιανουαρίου 2024 αναφέρει ότι θα πρέπει να τηρείται η «αρχή των δύο γονέων» και ότι δεν θα πρέπει να εισαχθεί η «πολλαπλή γονεϊκότητα». Αλλά αυτό είναι μια αντίφαση! 

Ταυτόχρονα, η «μικρή επιμέλεια» θα πρέπει να μπορεί να επεκταθεί από δύο ακόμη ενήλικες. Οι νέοι κηδεμόνες δεν χρειάζεται να είναι παντρεμένοι με κανέναν από τους γονείς και θα πρέπει να μπορούν να επιλέγονται ελεύθερα από αυτούς. Έτσι, το παιδί δέχεται μέχρι τέσσερεις «γονείς», δηλαδή τέσσερεις κοινωνικούς γονείς, ανεξάρτητα από την σχέση μεταξύ τους και ανεξάρτητα από τη βιολογική καταγωγή. 

Σε περίπτωση χωρισμού, αυτό έχει ως αποτέλεσμα έως και δεκαέξι γονείς και θετούς γονείς. Τα παιδιά θα γίνονταν το παιχνίδι των νομικών, οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων των ενηλίκων. Τι παράνοια!

Μια συμφωνία γονικής μέριμνας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει πώς μοιάζουν τα δικαιώματα επιμέλειας, διατροφής και επικοινωνίας ακόμη και πριν από τη σύλληψη. Για παράδειγμα, δύο λεσβίες γυναίκες και δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες μπορούν να «έχουν» ένα παιδί, ή μια ανύπαντρη γυναίκα με ένα γκέϋ ζευγάρι, ένας τρανς ανύπαντρος άνδρας με τον καλύτερό του φίλο, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.



"Ανοιχτή πόρτα" για παιδόφιλους και παιδεραστές

Φυσικά, οι παιδόφιλοι μπορούν επίσης να βρουν τα θύματά τους πιο εύκολα με αυτόν τον τρόπο! Για παράδειγμα, τέσσερεις άνδρες θα μπορούσαν να κηδεμονούν ένα παιδί στο μέλλον, ακόμη και αν δεν σχετίζονται με το παιδί με κανέναν τρόπο.

Αυτή η παραφροσύνη δημιουργεί μια πύλη για τους διακινητές παιδιών και τους παιδοεγκληματίες, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν οποιονδήποτε αριθμό παιδιών μέσω υιοθεσίας, παράτασης της επιμέλειας ή παρένθετης μητρότητας.

Ακόμη και άνδρες αραβικής καταγωγής με δεύτερη και τρίτη σύζυγο μπορούν εύκολα να παρακάμψουν την απαγόρευση της «πολυγαμίας» στη Γερμανία λόγω της πολιτικής της queer διαφορετικότητας.



Κανείς δεν ρωτάει: Τι είναι καλύτερο για το παιδί;

Η εντελώς φυσική οικογένεια της μητέρας, του πατέρα και του παιδιού δημιούργησε πάντα τις βέλτιστες συνθήκες για να αναπτυχθούν καλά οι απόγονοι. Εάν λείπει ένας γονέας, υπάρχουν συνέπειες. Επειδή οι άνδρες και οι γυναίκες δεν είναι ίδιοι. 

Αυτό αποδεικνύεται από περίπου έξι χιλιάδες πεντακόσιες γενετικές διαφορές, οι οποίες όχι μόνο επηρεάζουν τον σκελετό και τα όργανα, αλλά και εκδηλώνονται στη συμπεριφορά.

Τα παιδιά χρειάζονται τη μητέρα και τον πατέρα εξίσου. Για παράδειγμα, μια «συν-μητέρα», όπως είχε προγραμματιστεί, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη του πατέρα. Ένας «συν-πατέρας» δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη της μητέρας. Επιπλέον, τα παιδιά χρειάζονται μόνιμους φροντιστές και σταθερούς οικογενειακούς δεσμούς.

Σύμφωνα με μελέτες, τα παιδιά στις οικογένειες ουράνιου τόξου υποφέρουν από παχυσαρκία σε ποσοστό 71%, 51% από κατάθλιψη και 30% από αυτοκτονικές σκέψεις.

Στις συμβατικές οικογένειες, από την άλλη πλευρά, μόνο το 37% είναι υπέρβαρα, το 19% είναι καταθλιπτικά και το 7% έχει αυτοκτονικές σκέψεις. Οι αριθμοί είναι σαφείς.



«Οικογενειακή ντροπή» από την κυβέρνηση του φωτεινού σηματοδότη

Συμπέρασμα: Μόλις η γονεϊκότητα αποσυνδεθεί από τη βιολογία, στο τέλος το κράτος καθορίζει ποιοι είναι οι γονείς ενός παιδιού. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει την κατάργηση της αναγνώρισης της φυσικής πατρότητας. Το έγγραφο βασικών θεμάτων του Buschmann μιλά ήδη για τη «νόμιμη ανάθεση γονέα-παιδιού».

Αλλά η οικογένεια δεν είναι ένα πείραμα και τα παιδιά δεν είναι πειραματόζωα.

Τα παιδιά χρειάζονται πραγματικά γονείς και όχι κοινόβιο!

Μπορείτε να βρείτε βιβλία του Guido Grandt στη διεύθυνση: gugramediaverlag.wordpress.com



Πηγές:




ΠΗΓΗ: „Die Demontage der Familie“ – Drei-Eltern-Baby, Mitmutter- und Mehrelternschaft! (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σχεδόν δώδεκα εκατομμύρια ευρώ για έρευνα σχετικά με την «ποικιλλομορφία των φύλων»
Οι φορολογούμενοι υποστηρίζουν την παρακμή της αφύπνισης με ψευδο-επιστημονικό ένδυμα

2 σχόλια:

  1. Μέ μία λέξη!

    Είμαστε μιά πολύ "ωραία ....ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ατμόσφαιρα" !

    Τελεία καί παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έλεγε και ο Νατσίος-Νίκη, ο Στίγκας-Σπαρτιάτες και ο Σαράκης-ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από την Ελληνική Λύση, μέσα στην Βουλή, από βήματος της Βουλής για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ότι μπορεί να προκύψουν παιδιά με πολλούς γονείς όπως δυο-τρεις-τέσσερις μητέρες και πατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!