Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΓΙΑΤΙ τόσα χρόνια τούς ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στόν Πειραιά, αυτές τίς απολύτως ΑΓΡΙΕΣ καταστάσεις; ( ΠΟΙΟΙ τάχα επικροτούν αυτές τίς εικόνες; )

 

Μουσουλμάνοι στόν Πειραιά: 

Χτυπούν τα σώματα τους αρχικά με τα χέρια και στήν συνέχεια τις πλάτες τους με κοφτερές ...αλυσίδες με ...ξυράφια, μέχρι να ματώσουν!!!!!



Οι μουσουλμάνοι Σιΐτες γιόρτασαν για μια ακόμη χρονιά την ημέρα της 'Ασούρα' στον Πειραιά, προχωρώντας στο ....αυτομαστίγωμα και τον αυτοτραυματισμό (!), χτυπώντας τα σώματα τους αρχικά με τα χέρια και στήν συνέχεια τις πλάτες τους με κοφτερές αλυσίδες (!) με ξυράφια (!!!!), μέχρι να ματώσουν!



Με αυτό τον τρόπο οι Σιίτες θρηνούν ότι δεν ήταν παρόντες στη μάχη της Καρμπαλά, για να αγωνιστούν και να σώσουν τον πεσόντα ήρωά τους Ιμάμη Χουσεΐν, εγγονό του Προφήτη τους Μωάμεθ.


Με αυτό το μαρτύριο που υποβάλλουν τον εαυτό τους, σύμφωνα με την παράδοσή τους, συμβολίζουν την πάλη των δικαίων και αδυνάμων εναντίον των αδίκων και ισχυρών ανά τους αιώνες. 

Όπως αναφέρουν μάλιστα όσοι συμμετέχουν, το αυτομαστίγωμα είναι ύψιστη εκδήλωση .....αγάπης και αλληλεγγύης (!!!!!) προς το πρόσωπο το οποίο οι Σιΐτες μουσουλμάνοι λατρεύουν ως τον Τέταρτο Ιμάμη.

https://www.olympia.gr/1596491/viral/moysoylmanoi-ston-peiraia-chtypoyn-ta-somata-toys-archika-me-ta-cheria-kai-sti-synecheia-tis-plates-toys-me-kofteres-alysides-me-xyrafia-mechri-na-matosoyn/

3 σχόλια:

  1. Ήρθαν όλοι οί λαθροπίθηκοι σ'αυτό τόν τόπο καί γίναμε ΤΣΙΡΚΟ
    MEDRANO...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλήμα νά πείς τόν εαυτό σου καί τούς ομοίους σου.
    Χωρίς νά μέ γνωρίζεις πώς μέ κατηγορείς ότι τούς υποστηρίζω?
    Αμόρφωτε, αστοιχείωτε, άχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!