Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Μελέτη: 30,9 εκατομμύρια επιπλέον θάνατοι λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και της εκστρατείας εμβολιασμού




Προηγούμενες μελέτες από το 2020 είχαν ήδη δείξει ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά. 

Αυτό επιβεβαιώνεται τώρα από μια νέα κορυφαία μελέτη. 

Ομοίως, βρέθηκαν περίπου 17 εκατομμύρια θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο.


21 Ιουλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,1 λεπτά



Η CORRELATION δημοσίευσε μια νέα έκθεση με τίτλο «Χωροχρονική διακύμανση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από όλες τις αιτίες στον κόσμο (125 χώρες) κατά την περίοδο Covid 2020-2023 σχετικά με κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες και παρεμβάσεις δημόσιας υγείας και ιατρικής» Παρεμβάσεις».) γραμμένο από τους Denis G. Rancourt, Joseph Hickey και Christian Linard.

Η έκθεση, η οποία είναι 521 σελίδες με εκατοντάδες εικονογραφήσεις, περιλαμβάνει μια λεπτομερή εξέταση της υπερβολικής θνησιμότητας από όλες τις αιτίες κατά την περίοδο του Covid σε 125 χώρες, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 35% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι συγγραφείς γράφουν:

Οι χωρικές και χρονικές διακυμάνσεις στα εθνικά ποσοστά υπερβάλλουσας θνησιμότητας υποδηλώνουν ότι η παγκόσμια υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά την περίοδο Covid (2020-2023) δεν συνάδει με την πανδημική ιογενή αναπνευστική νόσο ως κύρια αιτία θανάτου. Αυτή η υπόθεση, αν και υποστηρίζεται από δοκιμαστικές εκστρατείες, πρέπει να εγκαταλειφθεί.

[…]

Περιγράφουμε εύλογους μηχανισμούς και υποστηρίζουμε ότι οι τρεις κύριες αιτίες θανάτου που σχετίζονται με αυξημένη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά τη διάρκεια (και μετά) την περίοδο Covid είναι οι εξής:

  • Βιολογικό (συμπεριλαμβανομένου του ψυχολογικού) στρες λόγω περιορισμών όπως το κλείσιμο και οι σχετικές κοινωνικοοικονομικές διαρθρωτικές αλλαγές
  • Ιατρικές παρεμβάσεις που δεν οφείλονται σε εμβόλια COVID-19, όπως μηχανικοί αναπνευστήρες και φάρμακα (συμπεριλαμβανομένης της άρνησης θεραπείας με αντιβιοτικά)
  • Ενέσεις εμβολίων COVID-19, συμπεριλαμβανομένων επαναλαμβανόμενων ενέσεων στους ίδιους πληθυσμούς

Η μεθοδολογία της μελέτης περιελάμβανε την ανάλυση δεδομένων σχετικά με την υπερβολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες και τη συσχέτισή της με διάφορα μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι κύριες αιτίες των υπερβολικών θανάτων παγκοσμίως οφείλονται στα μέτρα δημόσιας υγείας και όχι στον ίδιο τον ιό.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι υπήρξαν περίπου 30,9 εκατομμύρια επιπλέον θάνατοι από όλες τις αιτίες κατά τη διάρκεια της περιόδου μελέτης.

Η μελέτη αμφισβητεί τη συμβατική εξήγηση ότι ο SARS-CoV-2 προκάλεσε τους περισσότερους θανάτους. Οι συγγραφείς δείχνουν ότι παράγοντες όπως τα lockdown, οι επιβλαβείς ιατρικές παρεμβάσεις και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν συμβάλει σημαντικά στην υπερβολική θνησιμότητα.

Η μελέτη δεν βρήκε στοιχεία ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού μειώνουν τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες. Αντίθετα, οι ερευνητές εκτιμούν ότι 17 εκατομμύρια επιπλέον θάνατοι συνδέονται με την εκστρατεία εμβολιασμού. Αυτό το μέρος της μελέτης δημοσιεύθηκε ήδη τον Οκτώβριο του 2023, όπως είχε αναφέρει εδώ το TKP.

Οι ερευνητές αναφέρουν παράγοντες όπως το βιολογικό στρες από τα lockdown, τις ιατρικές παρεμβάσεις και τη διάθεση εμβολίων ως τις κύριες αιτίες των υπερβολικών θανάτων.

Ο καθηγητής John Ioannidis και ο καθηγητής Jay Battacharya είχαν δημοσιεύσει μια μελέτη στις 5 Ιανουαρίου 2021, στην οποία είχαν δείξει ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν οδήγησαν σε μείωση των «αριθμών κρουσμάτων», αλλά είχαν σαφώς αρνητικές υγειονομικές, ψυχολογικές και οικονομικές συνέπειες.

Γνωρίζουμε ότι ο κορωνοϊός εντοπίστηκε ήδη από τον Μάρτιο του 2019 και ήταν προφανώς ευρέως διαδεδομένος καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Εγώ ο ίδιος είχα μια μόλυνση με αυτό σχεδόν ταυτόχρονα με τον ασθενή της Γουχάν "μηδέν". Τίποτα ιδιαίτερο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ σε αυτές τις λοιμώξεις. Μόνο όταν έγιναν τεστ PCR, lockdown, μάσκες κ.λπ. σημειώθηκε υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

Αυτό επιβεβαιώνεται στη μελέτη. Οι συγγραφείς γράφουν:

Οι ασυνέπειες που αντικρούουν την υπόθεση μιας ιογενούς αναπνευστικής πανδημίας ως εξήγηση για την υπερβολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά την περίοδο του Covid μπορούν να παρατηρηθούν σε παγκόσμια κλίμακα και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

  • Σχεδόν συγχρονισμένη εμφάνιση της αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε αρκετές ηπείρους αμέσως μετά την κήρυξη της πανδημίας από τον ΠΟΥ (11 Μαρτίου 2020) και σε καμία χώρα πριν από την ανακοίνωση της πανδημίας
  • ….
  • Μεγάλες διακυμάνσεις στην προσαρμοσμένη στην ηλικία και την κατάσταση υγείας θνησιμότητα (P-score) μεταξύ των χωρών κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο Covid, συμπεριλαμβανομένων περιόδων άνω του ενός έτους χωρίς υπερβάλλουσα θνησιμότητα, μακροχρόνιων οροπεδίων ή καθεστώτων υψηλής υπερβάλλουσας θνησιμότητας, μεμονωμένων κορυφών έναντι πολλών επαναλαμβανόμενων κορυφών και επίμονα υψηλής υπερβάλλουσας θνησιμότητας μετά την κήρυξη πανδημίας (5 Μαΐου 2023)
  • Οι ισχυροί συσχετισμοί (διαγράμματα διασποράς για όλες τις χώρες) μεταξύ των διογκωμένων ποσοστών θνησιμότητας από όλες τις αιτίες και των κοινωνικοοικονομικών παραγόντων (ιδίως των μέτρων για τη φτώχεια) αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου (κατά έτη και εξάμηνο) κατά την περίοδο Covid μεταξύ διαμετρικά αντίθετων τιμών (κοντά στο μηδέν, μεγάλες και θετικές, μεγάλες και αρνητικές) του συντελεστή συσχέτισης Pearson (π.χ. Σχήμα 29, πρώτο εξάμηνο 2020 έως πρώτο εξάμηνο 2023)

Η νέα μελέτη δείχνει επίσης ότι ο «πανδημικός» κορωνοϊός ήταν και είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Αυτό που ειπώθηκε ήταν λάθος και τα αρχεία RKI το δείχνουν επίσης.


ΠΗΓΗ: Studie: 30,9 Millionen zusätzliche Todesfälle durch Corona- Maßnahmen und Impfkampagne (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ozempic: Κίνδυνοι κοινών χαπιών απώλειας βάρους και έξι φυσικές εναλλακτικές λύσεις
Η συζήτηση σχετικά με παρενέργειες όπως αυτοκτονικές σκέψεις ή πλαστά χάπια απώλειας βάρους όπως το Wegovy και το Ozempic συνεχίζεται. Υπάρχουν επίσης λιγώτερο αμφιλεγόμενες εναλλακτικές λύσεις από τη φύση.


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!