Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Rudolf Wagner: Θύμα εμβολιασμού - Εγκαταλελειμμένος, στα πρόθυρα της απελπισίας


Φωτογραφία: Rudolf Wagner (αριστερά), Florian Machl (δεξιά) (C) Report24.news


Ο Rudolf Wagner έκανε το εμβόλιο Covid 19 τρεις φορές μετά από συμβουλή του οικογενειακού του γιατρού. Είχε ιατρικό ιστορικό ισχυρής αντίδρασης εμβολιασμού. Μετά από κάθε μερικό εμβολιασμό, ανέφερε περαιτέρω σοβαρές βλάβες από το εμβόλιο - και υπέβαλε έγγραφα. Η βλάβη του εμβολίου του δεν θα αναγνωριστεί από το κράτος – η βοήθεια σπάνια – οι γιατροί και τα νοσοκομεία δεν θέλουν να τον πιστέψουν. Είναι εμφανώς δύσκολο για αυτόν να πει την ιστορία του - φταίνε και τα νευρολογικά ελλείμματα που υπέφερε, εξηγεί στη συνέντευξη.

Ο Rudolf Wagner είναι θύμα εμβολιασμού (impfopfer.info) γνωστός σε πολλούς από τις συνεντεύξεις Τύπου της Ένωσης Βοήθειας Θυμάτων Εμβολιασμού. Εκεί έχει περιγράψει την τραγική μοίρα του αρκετές φορές. Μόνο μια σκιά παραμένει πλέον από τον πρώην δυναμικό καλλιτέχνη που ζύγιζε πάνω από 90 κιλά. Πολυάριθμες σωματικές βλάβες τεκμηριώνονται από ευρήματα.


Από την άλλη, ο Wagner είναι γνωστός ως ένα σκανδαλώδες και επίσης πολωτικό πνεύμα που δεν εκφράζεται πάντα με γενικά ευχάριστο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είναι επίσης κατανοητό λόγω του ιατρικού ιστορικού του. Ξανά και ξανά χάνει το νήμα στη συνομιλία. Εξηγεί ότι πάσχει από κακή συγκέντρωση, σοβαρές ημικρανίες, σοβαρές διαταραχές όρασης και πολλά άλλα. Επιπλέον, η καρδιά του υπέστη σοβαρή βλάβη. Έχει λάβει υποστήριξη κυρίως από την ένωση Impfopfer. 

Παρακολουθήστε την 32λεπτη συνέντευξη εδώ.





Όπως και οι προηγούμενοι καλεσμένοι του στούντιο, ο Rudolf Wagner λέει επίσης ότι αναγκάστηκε να εμβολιαστεί από προσωπικές περιστάσεις. Χρειαζόταν τη δουλειά του ως ανύπαντρος πατέρας εκείνη την εποχή - και μια ιδιωτική πτώχευση έπρεπε να εξοφληθεί. Ο οικογενειακός γιατρός του γνώριζε το ιατρικό ιστορικό του - ωστόσο τον συμβούλευε επανειλημμένα να εμβολιαστεί και να λάβει τις ενισχυτικές ενέσεις. Κανείς δεν τον πίστευε για τις σοβαρές παρενέργειες.


Και, όπως και με παρόμοιες αναφορές, πιθανότατα ήταν πεπεισμένος ότι η ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού του συστήματος θα ήταν «καλή» γι' αυτόν με κάποιο τρόπο. Ως αποτέλεσμα, πίστευε επίσης ότι τα προβλήματα υγείας του θα βελτιώνονταν με περαιτέρω εμβολιασμούς. Στην πραγματικότητα, μέχρι σήμερα πασχίζει για την αναγνώριση της βλάβης του εμβολίου του - αλλά η πολιτική τον έχει εντελώς απογοητεύσει.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:



















ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ζάχαρη: Ένας πιθανός ένοχος για τον καρκίνο του παγκρέατος, ο «βασιλιάς του καρκίνου»
Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι διαβόητος για το ότι είναι επιθετικός και δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Μάθετε για μερικούς από τους παράγοντες κινδύνου και τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετά από 45 χρόνια εργασίας: Ένας στους πέντε ασφαλισμένους λαμβάνει σύνταξη κάτω των 1.200 ευρώ
45 χρόνια ασφάλισης. Αυτό ακούγεται σαν πολλή σύνταξη. Αλλά περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στη Γερμανία πρέπει να τα βγάλουν πέρα με μικρούς μισθούς, ακόμη και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πληρωμής.



Τελευταία διαρροή: Όλα τα πρωτόκολλα RKI δημοσιεύτηκαν χωρίς επεξεργασία
Ένας «πληροφοριοδότης» από το Ινστιτούτο Robert Koch έχει προωθήσει τα πρωτόκολλα της ομάδας κρίσης RKI από το 2020 έως το 2023 για λόγους συνείδησης. Σήμερα στις 10:00 π.μ., η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Aya Velázquez παρουσίασε τις αποκαλύψεις σε συνέντευξη Τύπου. Η Epoch Times ήταν στο έδαφος και θα ακολουθήσουν περισσότερες αναφορές.



Η πράσινη ιδεολογία δηλητηριάζει επίσης την ιατρική
Το Royal College of Physicians έχει εγκαταλείψει την επιστήμη και έχει γίνει μια πράσινη ιδεολογική οργάνωση εκστρατείας. Μια πράσινη εργαλειοθήκη προορίζεται τώρα να διασφαλίσει ότι η «προστασία του κλίματος» δεν παραμελείται στις ιατρικές θεραπείες.


Μπορείτε να χάσετε βάρος ακούσια, χωρίς περιορισμό της δίαιτας - δείτε πώς
Ο αγώνας για να χάσετε βάρος δεν οφείλεται μόνο στην υπερκατανάλωση τροφής ή στην έλλειψη άσκησης. Υπάρχουν συχνά άγνωστες βασικές αιτίες και αποτελεσματικές στρατηγικές για την απώλεια βάρους.



Έκθεση WEF: Η ψηφιακή ταυτότητα έχει γίνει ένα τυπικό χαρακτηριστικό για την καθημερινή ζωή στο Πακιστάν
Μια έκθεση του WEF, που συντάχθηκε από τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, αναφέρει ότι η ψηφιακή δημόσια υποδομή «μεταμορφώνει τις ζωές στο Πακιστάν», εγκαινιάζοντας την ανάγκη για ψηφιακή ταυτότητα, έτσι ώστε οι ενήλικες στο Πακιστάν να μην μπορούν να ζήσουν φυσιολογική ζωή χωρίς αυτήν.


Νομικός εμπειρογνώμονας: "Τα προβλήματα που σχετίζονται με την έννοια του εγκεφαλικού θανάτου αποκρύπτονται"
Πριν από τις θερινές διακοπές, ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση των δωρητών οργάνων πέρασε από το Bundesrat. Σε συνέντευξή του στην Epoch Times, ο δικαστής Rainer Beckmann εξήγησε τις συνέπειες ενός τέτοιου νόμου και γιατί μια κριτική εξέταση της έννοιας του εγκεφαλικού θανάτου είναι τώρα το Α και το Ω.



Νομικός εμπειρογνώμονας: "Τα προβλήματα που σχετίζονται με την έννοια του εγκεφαλικού θανάτου αποκρύπτονται"
Πριν από τις θερινές διακοπές, ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση των δωρητών οργάνων πέρασε από το Bundesrat. Σε συνέντευξή του στην Epoch Times, ο δικαστής Rainer Beckmann εξήγησε τις συνέπειες ενός τέτοιου νόμου και γιατί μια κριτική εξέταση της έννοιας του εγκεφαλικού θανάτου είναι τώρα το Α και το Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!