Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ΣΟΒΑΡΑ; Δέν είμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Είναι αλήθεια ; Παραχωρήσαμε 4 πυροσβεστικά στήν Αλβανία; Μας ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ φαίνεται ; ; ; ;

...ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ "ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;  

4 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ;

 Τ Ω Ρ Α ;

Ο ΚΑΘΕ ΡΑΜΑ(Σ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ;



Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες! 

Πιο συγκεκριμένα, εναέρια συνδρομή στην Αλβανία με αποστολή τεσσάρων πυροσβεστικών αεροσκαφών παρείχε η Ελλάδα, για την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στα νότια της χώρας.


Η αποστολή των τεσσάρων εναέριων μέσων πραγματοποιήθηκε μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (UCPM), ο οποίος ενεργοποιήθηκε έπειτα από αίτημα της αλβανικής κυβέρνησης.

Ειδικότερα, χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η χώρα μας απέστειλε στην Αλβανία δύο 'PZL' και ακολούθως, σήμερα, δύο Canadair 'CL-415', τα οποία ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και επέστρεψαν στην βάση τους.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται, πως «η ανταπόκριση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο αίτημα της Αλβανίας για υποστήριξη στο πεδίο μέσω του UCPM ήταν άμεση, παρ΄όλο το γεγονός ότι οι επιχειρησιακές ανάγκες της Ελλάδος λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολύ απαιτητικές».

https://www.olympia.gr/1595805/diethni/steilame-tessera-ellinika-pyrosvestika-aeroskafi-stin-alvania/

3 σχόλια:

  1. Σέ εμάς δέν ήταν απαραίτητα;
    Τέσσερα κιόλας;
    Είναι φίλοι μας;
    Σύμμαχοί μας;
    Καλοί γείτονες;
    Όσο γιά τό 'ευχαριστώ' νά είστε σίγουροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραγιάδες προδότες... αλλά θα έρθει η ώρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!