Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Παράνομος αλλοδαπός κατηγορείται γιά ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥ παιδιού στη Βοστώνη! ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, αφού αριστερός δικαστής (!) τον απελευθέρωσε μέ εγγύηση ... 500 δολλαρίων! ! ! ! ! ! ! !




Η Αμερική του Τζο Μπάιντεν.

Ο Cory Alvarez, ο Αϊτινός που συνελήφθη για τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Μασσαχουσέτη νωρίτερα φέτος, μόλις απελευθερώθηκε από τη φυλακή με εγγύηση 500 δολλαρίων!

Ένας αριστερός δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Πλίμουθ πολέμησε τον εισαγγελέα και απελευθέρωσε τον επικίνδυνο βιαστή παιδιών στους δρόμους.


Ο Alvarez διατάχθηκε να φορέσει μόνιτορ στον αστράγαλο ως προϋπόθεση για την απελευθέρωσή του, αλλά δεδομένου ότι η Βοστώνη είναι μια ιερή πόλη, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι δεν έχουν τον έλεγχο της τοποθεσίας του.


Ο 26χρονος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιείται για να στεγάσει τους «μετανάστες» και τους παράνομους αλλοδαπούς του Τζο Μπάιντεν.


Ένα σώμα ενόρκων απήγγειλε πρόσφατα κατηγορίες στον Alvarez για διακεκριμένο βιασμό παιδιού με διαφορά ηλικίας 10 ετών και βιασμό παιδιού με βία.


Άνδρας που κατηγορείται για βιασμό παιδιού σε ξενώνα μεταναστών κατηγορείται pic.twitter.com/lobpqUZ88y

— DA Tim Cruz (@PlymouthCtyDAO) 21 Μαΐου 2024



Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox News Bill Melugin, ο Alvarez ήρθε στις ΗΠΑ στο πρόγραμμα αποφυλάκισης του Μπάιντεν για τους Αϊτινούς, το οποίο του επέτρεψε να πετάξει στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2023.


«Μας είπαν ότι η ICE έχει πλέον καταθέσει υπό κράτηση τον 26χρονο Cory B. Alvarez στις τοπικές αρχές και ότι είχε έναν χορηγό καταχωρημένο στο Νιου Τζέρσεϊ ως μέρος της αποφυλάκισής του», δήλωσε ο Bill Melugin.


«Το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα αποφυλάκισης CHNV της κυβέρνησης Μπάιντεν επιτρέπει σε έως και 30.000 Κουβανούς, Αϊτινούς, Νικαραγουανούς και Βενεζουελάνους να πετάξουν στις ΗΠΑ αφού υποτίθεται ότι έχουν ελεγχθεί και έχουν χορηγό στις ΗΠΑ. 


Οι παραλήπτες λαμβάνουν συνήθως διετείς επιχορηγήσεις «ανθρωπιστικής αναστολής», οι οποίες τους επιτρέπουν να υποβάλουν αίτηση για άδεια εργασίας και να ζήσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της CBP, τουλάχιστον 138.000 Αϊτινοί έχουν μεταφερθεί στις ΗΠΑ από την έναρξη του προγράμματος της κυβέρνησης Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2023», δήλωσε ο Μελούγκιν.


Ο Alvarez αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500 δολλαρίων!

Περισσότερα για αυτό από το CBS Boston:








ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περίπου 309.000 παράνομοι μετανάστες από την Αϊτή θα λάβουν «προσωρινή αμνηστία» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas ανακοίνωσε την προσωρινή εντολή αμνηστίας σε δελτίο τύπου την Παρασκευή. Η κυβέρνηση Μπάιντεν σημείωσε ότι προσωρινή αμνηστία θα χορηγηθεί στους Αϊτινούς που βρίσκονται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες για επιπλέον 18 μήνες μετά τη λήξη του προσωρινού καθεστώτος προστασίας για τους Αϊτινούς στις 4 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!