Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ - Επτά Σύροι επιτέθηκαν σε νεαρή γυναίκα σε λιβάδι στο Κέμνιτς



Μια νεαρή γυναίκα μόλις γλύτωσε από έναν ομαδικό βιασμό; Το βράδυ του Σαββάτου, μια 21χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μια ομάδα Σύρων εφήβων και νεαρών ανδρών στο Κέμνιτς (Σαξονία).
Ένας γνωστός που έσπευσε να βοηθήσει δέχθηκε επίσης επίθεση. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε υπόπτους, τρεις είναι ήδη ελεύθεροι.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα καθόταν σε ένα λιβάδι κοντά σε έναν κήπο στην περιοχή Gablenz του Κέμνιτς γύρω στις 6 μ.μ. το Σάββατο, όταν την πλησίασαν 7 Σύροι - ηλικίας μεταξύ 15 και 23 ετών. 


Οι μετανάστες προσέβαλαν και χτύπησαν την 21χρονη και στη συνέχεια προσπάθησαν να την σύρουν σε αδιέξοδο. Με αυτόν τον τρόπο, άγγιξαν τη γυναίκα άσεμνα


Δεδομένου ότι η επιτιθέμενη γυναίκα αμύνθηκε δυνατά, ένας γνωστός (22) αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ήρθε να βοηθήσει. Χτυπήθηκε επίσης. Η ομάδα τράπηκε σε φυγή μόνο όταν έφτασαν άλλοι μάρτυρες. Η νεαρή γυναίκα και ο γνωστός της υπέστησαν ελαφρά τραύματα.


Με βάση την περιγραφή των ατόμων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν πέντε από τους επτά υπόπτους (15, 16, 17, 19, 23) κοντά στον τόπο του εγκλήματος


«Είναι Σύροι υπήκοοι. Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν προσωρινά και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών του Κέμνιτς έχει αναλάβει τις περαιτέρω έρευνες για υποψίες σεξουαλικής επίθεσης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης», ανέφερε το δελτίο τύπου της αστυνομίας.


Τρεις ύποπτοι έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος επρόκειτο να προσαχθούν ενώπιον δικαστή.


Η νεαρή γυναίκα ήταν τυχερή στην ατυχία και πιθανότατα κατάφερε να γλυτώσει από έναν ομαδικό βιασμό. 


Στην καλύτερη Γερμανία, θα πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές αν θα εξακολουθήσετε να χαλαρώνετε σε παγκάκια πάρκων και λιβάδια ως γυναίκα. 


Το γεγονός ότι οι άνθρωποι που φέρονται να ζητούν προστασία διαπράττουν εγκλήματα στη Γερμανία είναι εδώ και καιρό στην ημερήσια διάταξη. Στην πολιτική, τα εγκλήματα που διαπράττονται από μετανάστες αποδίδονται ακόμη και σε κοινωνικές συνθήκες. Στην περίπτωση του Φιλίππου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν Σύρο στο Bad Oeynhausen, η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Nancy Faeser (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Αποτελέσματα αναζήτησης για Faeser (odysseiatv.blogspot.com)) (SPD) βλέπει μια «ανεπιτυχή κοινωνική ένταξη» του δράστη ως αιτία για το έγκλημα. Με αυτόν τον τρόπο, η Faeser κατηγορεί την κοινωνία και την καθιστά τον αποδιοπομπαίο τράγο.


Αυτή η ανατριχιαστική επιχειρηματολογία αφήνει έναν μόνο έναν άφωνο. 
 
 
Ως εκ τούτου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξει εδώ και καιρό αλλαγή πορείας στη μεταναστευτική πολιτική με αυτήν την κυβέρνηση.


ΠΗΓΗ: Gruppenvergewaltigung vereitelt? Sieben Syrer attackierten junge Frau auf Wiese in Chemnitz (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!