Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Γάμος στον παγκοσμιοποιημένο παράδεισο: Ο Alexander Soros και η Huma Abedin αρραβωνιάστηκαν



Συμβολική εικόνα/εικονογράφηση: Ένας γάμος στην κόλαση (C) Report24.news



Οι στενοί έμπιστοι της Hillary Clinton, Huma Abedin (47) και Alexander Soros (38), γιος του αυτοαποκαλούμενου παγκόσμιου ηγέτη, George Soros, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. 

Σύντομα, η πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια προσωπικού θα παντρευτεί την οικογένεια δισεκατομμυριούχων. 

Μπορεί να υποτεθεί ότι αυτό το ζευγάρι θα τολμήσει επίσης να επηρεάσει τη μοίρα της ανθρωπότητας για λογαριασμό των υποστηρικτών τους. 

Οι φωτογραφίες του «γάμου από την κόλαση» στοιχειώνουν ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





Ο γνωστός ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ Alex Jones σχολίασε την είδηση ως εξής:




Για πολλούς συνανθρώπους μας, οι δύο μελλοντικοί σύζυγοι βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής της παγκοσμιοποίησης και των συμφερόντων των υπερ-πλουσίων, τα οποία μεταφέρονται λαθραία από τη δημοκρατία. 

Η αυστριακή πολιτική, για παράδειγμα, συνδέεται στενά με την οικογένεια Soros και η πόλη της Βιέννης προσέφερε την υποστήριξή της και την είσοδό της στο πανεπιστήμιο στελεχών, το οποίο «εκδιώχθηκε» από την Ουγγαρία – τώρα κατοικεί επίσης εκεί.

Τα τελευταία χρόνια, ο Alexander Soros εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε επίσημα ραντεβού στα οποία διαφορετικά θα είχε παρευρεθεί ο πατέρας του George Soros. 

Συνεχίζει να ακολουθεί την υποτιθέμενη «αριστερή-φιλελεύθερη» γραμμή του πατέρα του, ο οποίος ενεργεί παρασκηνιακά ως καπιταλιστής-αρπακτικό. Έχει κερδίσει πολλά δισεκατομμύρια αποσταθεροποιώντας έθνη - και στοιχηματίζοντας εναντίον αυτών των οικονομιών στην κεφαλαιαγορά.


Τον Σεπτέμβριο του 1992, ο George Soros απέκτησε παγκόσμια φήμη όταν στοιχημάτισε με επιτυχία εναντίον της βρετανικής λίρας, κερδίζοντας τον τίτλο του «Ανθρώπου που έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας». 

Εκείνη την εποχή, η Μεγάλη Βρετανία ήταν μέρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ΜΣΙ), ο οποίος συνέδεε τη συναλλαγματική ισοτιμία της λίρας με το γερμανικό μάρκο. Αντιμέτωπος με μια αδύναμη βρετανική οικονομία, υψηλά επιτόκια και ανεργία, ο Soros συνειδητοποίησε ότι η λίρα ήταν υπερτιμημένη.

Ο Soros και το Quantum Fund του δημιούργησαν τεράστιες αρνητικές θέσεις έναντι της λίρας, πράγμα που σήμαινε ότι πούλησαν μεγάλες ποσότητες του νομίσματος για να το αγοράσουν αργότερα σε χαμηλότερη τιμή. Αυτές οι εικασίες αύξησαν την πίεση στη λίρα. Η Τράπεζα της Αγγλίας προσπάθησε απεγνωσμένα να στηρίξει το επιτόκιο αγοράζοντας δισεκατομμύρια λίρες και αυξάνοντας τα επιτόκια - αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Τη «Μαύρη Τετάρτη», στις 16 Σεπτεμβρίου 1992, η Βρετανία συνθηκολόγησε και απέσυρε τη λίρα από τον ΜΣΙ. Η λίρα έχασε γρήγορα την αξία της. Ο Soros επωφελήθηκε πάρα πολύ από αυτή την υποτίμηση και είχε κέρδος περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το γεγονός αυτό οδήγησε σε σοβαρή οικονομική και πολιτική κρίση στη Μεγάλη Βρετανία και άλλαξε μόνιμα τη νομισματική και χρηματοπιστωτική πολιτική της χώρας. Το στοίχημα του Soros εξακολουθεί να θεωρείται ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης κερδοσκοπίας κατά της οικονομικής εσφαλμένης τιμολόγησης.

Δεν υπάρχει τίποτε «αριστερό» σε αυτή την καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική στάση – αλλά η οικογένεια Soros αρέσκεται να παρουσιάζεται ως τέτοια δημοσίως – και της αρέσει να χρησιμοποιεί αριστερούς πολιτικούς ως «χρήσιμους ηλίθιους»

Αυτό προέκυψε από τα λεγόμενα Soros Leaks του 2016, όπου, για παράδειγμα, στην Αυστρία οι Πράσινοι, οι NEOS και οι Σοσιαλιστές περιγράφηκαν ως «χρήσιμοι σύμμαχοι» - στη Γερμανία, οι Πράσινοι και οι Σοσιαλιστές ήταν επίσης οι πιο πιστοί οπαδοί του.



Ποια είναι η Huma Abedin

Η Huma Abedin είναι μια Αμερικανίδα πολιτική σύμβουλος που είναι περισσότερο γνωστή ως στενή έμπιστη και μακροχρόνια βοηθός της Hillary Clinton (Είναι η Hillary Clinton και η Huma Abedin ακόμη ερωμένες; Are Hillary Clinton and Huma Abedin still lovers? Inquiring minds want to know. - Quora)). 

Γεννήθηκε το 1976 και ξεκίνησε την καριέρα της ως ασκούμενη στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Clinton. Αργότερα εργάστηκε για τη Hillary Clinton σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναπληρώτριας επικεφαλής του προσωπικού όταν η Clinton ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Η Hillary Clinton, σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Bill Clinton, είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην πολιτική των ΗΠΑ. Ο σύζυγός της ήταν στενά συνδεδεμένος με τον καταδικασμένο παιδεραστή και διακινητή Jeffrey Epstein. Οι επικριτές της έχουν συχνά σύντομη ζωή, όπως συνοψίσαμε σε αυτό το άρθρο: Η «Λίστα θανάτου Clinton» – Μια δημοσιογραφική ανάλυση πολλών «περίεργων συμπτώσεων».

Η Huma Abedin κατηγορείται για στενούς δεσμούς με ισλαμικές οργανώσεις. Μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία, η μητέρα της είναι γνωστή ισλαμική μελετήτρια. Συμμετείχε στο σκάνδαλο Anthony Weiner, αρκετές σεξουαλικές σχέσεις που έκαναν κύματα στις ΗΠΑ. Ο Weiner έστειλε άσεμνες φωτογραφίες του σε μια γυναίκα το 2011 και περαιτέρω περιπτώσεις προέκυψαν το 2013 και το 2016. Ένας από τους παραλήπτες ήταν ανήλικος. Τον Μάϊο του 2017, ο Weiner καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών ως σεξουαλικός παραβάτης. Ο Abedin και ο Weiner παντρεύτηκαν από τις 10 Ιουλίου 2010 έως τον Ιανουάριο του 2018, αλλά είχαν χωρίσει από το 2016.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας σχετικά με τη χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Hillary Clinton ως υπουργός Εξωτερικών (2009-2013), εξετάστηκαν επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Huma Abedin. Οι επικριτές της την κατηγόρησαν ότι χειρίζεται ευαίσθητες πληροφορίες με ανασφάλεια. Μια έρευνα του FBI διαπίστωσε ότι η Κλίντον και οι συνεργάτες της ήταν αμελείς με εμπιστευτικές πληροφορίες, αλλά δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη. Το σκάνδαλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Clinton ήταν σημαντικό, καθώς χειρίστηκε ανεπίσημα την αλληλογραφία της μέσω αυτού του ιδιωτικού διακομιστή και έτσι αφαίρεσε κάθε έλεγχο.

Η ιδιωτική περιουσία του George Soros εκτιμήθηκε από το Forbes σε 8,6 δισεκατομμύρια δολλάρια το 2023. Τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας, με τα οποία αποσταθεροποιεί κράτη και φαινομενικά ακολουθεί αριστερή πολιτική, έλαβαν 32 δισεκατομμύρια δολλάρια από αυτόν. Συνολικά, ο Soros ή οι υποστηρικτές του είναι πιθανό να είναι πολύ πλουσιότεροι - η αριστερή-φιλελεύθερη Standard ανέφερε το 2022 ότι ο Soros είχε επενδύσει 500 δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ στην Ουκρανία, την οποία βλέπει εκεί να κινδυνεύει από τον πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Soros είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους πολεμοκάπηλους στο ζήτημα της Ουκρανίας.

ΦΩΤΟΘΗΚΗ:


















ΠΗΓΗ: Hochzeit im Globalisten-Paradies: Alexander Soros und Huma Abedin haben sich verlobt (report24.news)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Ξεκάθαρα μία αηδία καί μισή, όλες αυτές οι φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα του κάνει κανένα κεφαλοκλείδωμα ο έγχρωμος και θα βλέπει την πλάτη του ο τζιτζιφλιόγκος. Έχει κάνει και αυτά τα περίεργα τα βουδιστικά, τα γιόκα ο τζιτζιφλιόγκος, είναι εύκαμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!