Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός κατά της παγκοσμιοποίησης αποχρηματοδοτήθηκε στη Γερμανία και την Αυστρία

 



Ο ιδρυτής του AUF1 Stefan Magnet δήλωσε ότι το ειδησεογραφικό κανάλι, το οποίο είναι γνωστό για την αντίθεσή του στις εντολές COVID και τη Μεγάλη Επαναφορά, έκλεισε οκτώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του στη Γερμανία και την Αυστρία μέσα σε λίγες εβδομάδες.


(LifeSiteNews) Ένας από τους μεγαλύτερους γερμανόφωνους εναλλακτικούς σταθμούς μέσων ενημέρωσης έχει αποχρηματοδοτηθεί στην Αυστρία και τη Γερμανία, σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του.

Ο αρχισυντάκτης του AUF1 Stefan Magnet δήλωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι ο οργανισμός έκλεισε οκτώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του στη Γερμανία και την Αυστρία μέσα σε λίγες εβδομάδες.

«Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στην εξορία με τον τραπεζικό λογαριασμό των δωρεών μας στην Ουγγαρία του Βίκτωρα Ορμπάν», δήλωσε ο Magnet. «Είναι δυσάρεστο, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή επειδή πρόκειται για μια συντονισμένη εκστρατεία καταστροφής εναντίον του Auf1 και του ενημερωτικού μας έργου».

Το AUF1 είναι ένας διαδικτυακός τηλεοπτικός και ειδησεογραφικός σταθμός κατά της παγκοσμιοποίησης που ιδρύθηκε από τον Magnet το 2021 στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κρίσης COVID. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το AUF1 συγκέντρωσε σημαντική εμβέλεια και τηλεθέαση στη γερμανόφωνη αγορά. Χρηματοδοτούμενο από δωρεές, το AUF1 έχει αναπτύξει την επιχείρησή του παρά τις πολυάριθμες επιθέσεις και τις προσπάθειες να κλείσει τη λειτουργία του.

«Από τις υποχρεωτικές μάσκες έως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον μετανθρωπισμό, τον τρόμο των φύλων, την υστερία για το κλίμα και τη Μεγάλη Επαναφορά: θέματα όπως αυτά μας κάνουν να προχωρήσουμε», αναφέρει η AUF1 στην ιστοσελίδα της. Δουλεύουμε με ιδεαλισμό και πάθος. Και κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φειδώ και κριτική και φροντίζουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι».

Ο Magnet τόνισε στη βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ότι η οργάνωση δεν ενήργησε παράνομα με κανέναν τρόπο.

«Απασχολούμε φορολογικούς συμβούλους και δικηγόρους που ελέγχουν εξονυχιστικά την οικονομική μας συμπεριφορά για να διασφαλίσουν ότι δεν παρέχουμε στο σύστημα κανένα πάτημα για να μας επιτεθούν», είπε.

«Ήμασταν ήδη ένα οδυνηρό αγκάθι στο πλευρό του πολιτικού και μιντιακού καρτέλ κατά τη διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού και τώρα που η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται και εφαρμόζεται με εκπληκτική ταχύτητα σε πολλά επίπεδα, είμαστε ακόμη περισσότερο στο δρόμο τους», δήλωσε ο ιδρυτής του AUF1.

«Οι επιθέσεις είναι πολλαπλές», συνέχισε. «Στην αρχή, δυσφημιστήκαμε, οι άνθρωποι προσπάθησαν να μας στείλουν πληροφοριοδότες για να μας καταγγείλουν, να μας σπρώξουν στη γωνία "Reichsbürger", να μας τιμωρήσουν ως δεξιούς εξτρεμιστές».

«Αλλά τα ψέμματα και οι συκοφαντίες δεν βοήθησαν. Αντίθετα, οι θεατές και οι δωρητές μας παρέμειναν πιστοί σε εμάς. Μετά ήρθαν οι ποινικές διαδικασίες, οι αγωγές, οι διαδικασίες των μέσων ενημέρωσης».

«Ούτε αυτό μας εμπόδισε», είπε ο Magnet. «Και τώρα προσπαθούν επίσης να μας αποκόψουν από τους υποστηρικτές μας ακυρώνοντας τους λογαριασμούς μας σε σύντομα χρονικά διαστήματα με στόχο να ενοχλήσουν και να αναστατώσουν τους δωρητές μας. Σε κάποιο σημείο, το τσίρκο σχετικά με τα τραπεζικά στοιχεία που πρέπει να διορθωθούν υποτίθεται ότι θα γίνει πάρα πολύ για αυτούς μέχρι να σταματήσουν να δωρίζουν.

«Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν τις άμεσες συνδέσεις τους στα κέντρα ελέγχου του τραπεζικού κλάδου για να απαλλαγούν από ενοχλητικούς αντιπάλους με την πτώση ενός καπέλου».

Ο Magnet υπαινίχθηκε ότι πηγές εντός των τραπεζών επιβεβαίωσαν την πολιτική συμμετοχή «από την κορυφή» στο κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών.

"Φυσικά, είναι το βαθύ κράτος που συνειδητοποιεί ότι οι πολιτικές μαριονέτες του δεν μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές τόσο εύκολα, παρά τα ψέμματα προπαγάνδας, όταν υπάρχουν μέσα ενημέρωσης όπως το Auf1 που διασφαλίζουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τα υποκείμενα γεγονότα και το πλαίσιο", δήλωσε ο Magnet.

«Μεταδίδουμε, εσείς δωρίζετε. Μαζί, έχουμε την ευκαιρία να πολεμήσουμε το σύστημα με αυτό που φοβάται περισσότερο. Συνοχή και θάρρος. Τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν έναν ελεύθερο κόσμο», κατέληξε.


ΠΗΓΗ: Major anti-globalist TV station debanked in Germany and Austria - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!