Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Κι εκεί που νόμισες ότι τα είχες δει όλα... - 🤡 Η (παρτσακλή) κόρη του Ben Affleck ζητά εντολές μάσκας, ισχυρίζεται ότι ο COVID-19 στοχεύει έγχρωμους και τρανσέξουαλ




Η μεγαλύτερη κόρη των σταρ του Χόλλυγουντ Ben Affleck και Jennifer Garner έχει προκαλέσει διαμάχη με τις πρόσφατες εκκλήσεις της για αυστηρά μέτρα COVID-19 στο Λος Άντζελες.




Η Violet Affleck, 18 ετών, κέρδισε την προσοχή μετά την παθιασμένη ομιλία της σε συνεδρίαση του συμβουλίου εποπτών της κομητείας του Λος Άντζελες την Τρίτη. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, υποστήριξε τις απαιτήσεις μάσκας, τα συστήματα φιλτραρίσματος αέρα και τα φώτα UVC που πρέπει να εφαρμοστούν σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης.

«Κόλλησα μια μετα-ιική κατάσταση το 2019. Είμαι εντάξει τώρα, αλλά είδα από πρώτο χέρι ότι η ιατρική δεν έχει πάντα απαντήσεις στις συνέπειες ακόμη και μικρών ιών. Η πανδημία COVID-19 το έχει φέρει σε μεγαλύτερη ανακούφιση», είπε.

«Η πανδημία COVID-19 το έφερε σε έντονη ανακούφιση. Μία στις 10 λοιμώξεις οδηγεί σε long Covid, η οποία είναι μια καταστροφική νευρολογική, καρδιαγγειακή ασθένεια που μπορεί να αφαιρέσει την ικανότητα των ανθρώπων να εργάζονται, να κινούνται, να βλέπουν, ακόμη και να σκέφτονται», συνέχισε η Violet.




Αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης εξέτασαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά στην Αγγλία ηλικίας 5 έως 11 ετών και εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών για να αξιολογήσουν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε σχέση με λοίμωξη COVID-19 και εμβολιασμό COVID-19.

Σύμφωνα με την προδημοσίευση, η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα εμφανίζονται μόνο μετά τον εμβολιασμό και όχι μετά τη λοίμωξη COVID-19.

Έκανε επίσης γελοίους ισχυρισμούς ότι ο COVID-19 στοχεύει «έγχρωμους» και «τρανς άτομα».

«[Το Long Covid] θα επιδεινώσει την κρίση των αστέγων μας, καθώς και την ταλαιπωρία πολλών ανθρώπων στην πόλη μας. Πλήττει περισσότερο τις κοινότητες των έγχρωμων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των ηλικιωμένων, των τρανς ατόμων, οποιουδήποτε έχει μια δημόσια βασική δουλειά», είπε.

«Απαιτώ 



διαθεσιμότητα μασκών, φιλτράρισμα αέρα και φως πολύ UVC σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις - συμπεριλαμβανομένων φυλακών και κέντρων κράτησης - και εντολές μάσκας σε ιατρικές εγκαταστάσεις της κομητείας. Πρέπει να επεκτείνετε τη διαθεσιμότητα δωρεάν τεστ και θεραπείας υψηλής ποιότητας και, το πιο σημαντικό, η κομητεία πρέπει να αντιταχθεί στην απαγόρευση της μάσκας για οποιονδήποτε λόγο», συνέχισε.



«[Οι απαγορεύσεις μάσκας] δεν μας κρατούν πιο ασφαλείς. Κάνουν τα ευάλωτα μέλη της κοινότητάς μας λιγότερο ασφαλή και κάνουν όλους λιγώτερο ικανούς να συμμετέχουν στο Λος Άντζελες», κατέληξε η κόρη του ηθοποιού.






ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Πηγή: newsaddicts.com








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:





Σε ηλικία 69 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Τζο Μπράιαντ, πατέτας του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Συμβουλές για ένα χαλαρό ταξείδι με το αυτοκίνητο παρά την κυκλοφοριακή συμφόρηση
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η κίνηση και ο κίνδυνος συμφόρησης αυξάνονται. Στρατηγικές όπως η αποφυγή περιόδων αιχμής και η σωστή διατροφή μπορούν να βοηθήσουν να γίνει το ταξείδι ευκολότερο.



Μελέτη: Οι παρένθετες μητέρες έχουν διπλάσιο κίνδυνο επικίνδυνων επιπλοκών της εγκυμοσύνης από τις φυσικά έγκυες γυναίκες
Οι επιπλοκές περιλαμβάνουν υψηλή αρτηριακή πίεση και βαριά αιμορραγία. Ο αριθμός των γονέων που αποκτούν παιδί με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας στην Αγγλία και την Ουαλία έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Στη Γερμανία, από την άλλη πλευρά, η απαγόρευση σύντομα δεν θα μπορούσε πλέον να ισχύει.


Αιμορροΐδες: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν αιμορροϊδικά συμπτώματα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο ή να θεραπεύσετε τις αιμορροΐδες εάν εμφανιστούν.



Νόσος του Crohn: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Καθώς η νόσος του Crohn εμπίπτει κάτω από την ομπρέλα της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου, ο επιπολασμός είναι σκοτεινός, αλλά οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει 1 εκατομμύριο Αμερικανούς.



Κοιλιοκάκη: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Συχνά αδιάγνωστη, η κοιλιοκάκη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία και είναι μια δια βίου αυτοάνοση κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αδυναμία ανοχής της γλουτένης.



Ελκώδης κολίτιδα: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Σχεδόν 2 εκατομμύρια Αμερικανοί βιώνουν ελκώδη κολίτιδα, μια φλεγμονώδη κατάσταση που προκαλεί κοιλιακό άλγος και αιματηρή διάρροια.



Γιατί η ουρολοίμωξη επιμένει σε ορισμένους ηλικιωμένους ασθενείς | Συζήτηση εμπειρογνωμόνων με τον Δρ Dana Churchill
Ο Δρ Dana Churchill, φυσιοπαθητικός γιατρός, διατροφολόγος και ιατρικός διευθυντής του Κέντρου Churchill, συζητά πώς να θεραπεύσει τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTI). Ενώ τα αντιβιοτικά συνήθως συνταγογραφούνται για τη θεραπεία αυτού του τύπου ασθένειας, αυτά τα φάρμακα σκοτώνουν όχι μόνο επιβλαβή βακτήρια αλλά και ευεργετικά βακτήρια, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα του εντέρου.
«Τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τα πάντα. Δεν είναι έξυπνα φάρμακα», δήλωσε ο Δρ Churchill.
Επιπλέον, η μακροχρόνια χρήση αντιβιοτικών μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό ανθεκτικών βακτηρίων που είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν. Ο Δρ Churchill συνιστά την αποφυγή της κατανάλωσης ζάχαρης, η οποία προάγει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.
"Η ζάχαρη τροφοδοτεί τα πάντα. Κάθε μικρόβιο, κάθε μύκητας, κάθε COVID, κάθε καρκινικό κύτταρο, όλα αγαπούν τη ζάχαρη. Είναι αδηφάγοι που τρώνε ζάχαρη», δήλωσε ο Δρ Churchill.
Για να διατηρηθεί η υγεία του ουροποιητικού συστήματος, συμβουλεύει την αύξηση της πρόσληψης πρωτεϊνών, λιπών και λαχανικών.
Ελάτε μαζί μας στο Frontline Health για να μάθετε άλλες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις ουρολοιμώξεις.
Ακολουθήστε τον Dan στο X: @OnTheFrontline



Έκζεμα από κινητά τηλέφωνα
Προέλευση της δερματίτιδας οθόνης



Η αφαίρεση ωοθηκών συνδέεται με πιθανή γνωστική εξασθένηση: νέα έρευνα
Για τις γυναίκες που δεν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των ωοθηκών, η διαδικασία μπορεί να είναι περιττή και μπορεί να βλάψει τη λευκή ουσία του εγκεφάλου.



Νόσος του Graves: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Η νόσος του Graves επηρεάζει περίπου έναν στους 100 Αμερικανούς και είναι η κύρια αιτία υπερλειτουργίας του θυρεοειδούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Άπνοια ύπνου και ο κίνδυνος άνοιας: Μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση
Ο ρόλος της αποφρακτικής άπνοιας ύπνου στην ολίσθηση του προέδρου Μπάιντεν στην άνοια



Λόγω του Covid-19: Επαναφορά της απαίτησης μάσκας στον Γύρο της Γαλλίας
Στο φετινό Tour de France, οι διοργανωτές επανέφεραν την απαίτηση μάσκας μετά από 15 από τα 21 στάδια. Προηγουμένως, ορισμένοι οδηγοί είχαν αρρωστήσει με Covid-19. Κάποιοι έκαναν ένα διάλειμμα - άλλοι συνέχισαν ούτως ή άλλως.



Δικαστής του Οντάριο αποφαίνεται υπέρ της γυναίκας που αρνήθηκε το τεστ ρινικού επιχρίσματος COVID
«Αποφασίζω ότι το τεστ ρινικού επιχρίσματος, το οποίο ο αξιωματικός ελέγχου σε αυτή την περίπτωση απαίτησε ή απαίτησε από την κα Φερνάντο να υποβληθεί, ήταν μια παράνομη απαίτηση ή απαίτηση», έγραψε ο δικαστής του δικαστηρίου του Οντάριο Paul Monahan στην απόφασή του στις 26 Ιουνίου.



Ξύδι και οι θαυματουργές θεραπείες: Βοηθά στην αρτηριακή πίεση, το σάκχαρο του αίματος και τα παρόμοια - αλλά και στην κουζίνα
Το ξύδι δεν είναι καλό μόνο για σάλτσες σαλάτας. Το όξινο, ζυμωμένο υγρό έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για χιλιάδες χρόνια και είναι επίσης ένας μικρός βοηθός στην καθημερινή ζωή.

1 σχόλιο:

  1. Τα παίρνει χοντρά από φαρμακευτικές εταιρείες και προωθεί την ατζέντα των 17 στόχων του ΟΗΕ. Το ότι ευθυγραμμίζεται με τον ΠΟΥ δεν είναι καθόλου παράδοξο, διότι ο ΠΟΥ είναι ο ΟΗΕ για θέμα υγείας. Δηλαδή το αφεντικό δεν άλλαξε, είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!