Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Εκπληκτική παραδοχή: Ο πρώην ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του CDC Δρ Robert Redfield αποκαλεί τα ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA Covid Τ Ο Ξ Ι Κ Α στην κατάθεση της Γερουσίας (βίντεο)




Ο Δρ Redfield αποκάλυψε ότι δεν χορηγεί τα εμβόλια mRNA στo δικό του ιατρείο, επειδή οι πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούν αυτά τα εμβόλια στο σώμα να παράγει είναι, σύμφωνα με τα λόγια του, «τοξικές για το σώμα».

Ο γερουσιαστής Ron Johnson ρώτησε άμεσα τον πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Δρ Robert Redfield (2018-2021) σχετικά με τις ενέσεις mRNA COVID-19 κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας των ΗΠΑ την Πέμπτη.

Ο Redfield έκανε μερικές εκπληκτικές παραδοχές σχετικά με τις υποχρεωτικές ενέσεις mRNA. Τόνισε τους κινδύνους των ενέσεων και τις σημαντικές διαφορές μεταξύ αυτών που ειπώθηκαν στο κοινό και της πραγματικής φύσης των εμβολίων κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας τους και των επόμενων εντολών.

Ο Δρ Redfield αποκάλυψε ότι δεν χορηγεί τα εμβόλια mRNA στη δική του πρακτική, επειδή οι πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούν αυτές οι βολές στο σώμα να παράγει είναι, σύμφωνα με τα λόγια του, «τοξικές για το σώμα».

Το πρώτο ζήτημα που έθιξε ήταν η παραπλανητική αφήγηση που είπαν στο κοινό ότι τα εμβόλια mRNA Covid θα υποβαθμίζονταν γρήγορα στο σώμα, παρόμοια με το πώς συμπεριφέρεται το φυσικό mRNA. 

Στην πραγματικότητα, οι λήψεις χρησιμοποίησαν μια τροποποιημένη μορφή mRNA σχεδιασμένη να μην αποικοδομείται όπως κάνει το φυσικό mRNA μετά την παράδοση των οδηγιών του στα κύτταρα. 

Κατά συνέπεια, το συνθετικό mRNA παραμένει ενεργό στο σώμα για άγνωστο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας - γεγονός που δεν αποκαλύπτεται στο κοινό.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021, έγινε προφανές ότι το mRNA παρέμενε στο σώμα πολύ περισσότερο από το φυσικό mRNA, μερικές φορές ακόμη και για μήνες, σύμφωνα με τον Δρ Redfield. Το CDC συνειδητοποίησε αυτή την κρίσιμη απόκλιση όταν οι ιαπωνικές ρυθμιστικές αρχές δημοσίευσαν πληροφορίες από τις μελέτες τους.

Επιπλέον, τα σωματίδια νανολιπιδίων προορίζονταν να βιο-διανείμουν την πρωτεΐνη ακίδα σε όλο το σώμα και όχι να την εντοπίσουν στο χέρι, σε αντίθεση με ό, τι κοινοποιήθηκε στο αμερικανικό κοινό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Αυτή η κατανομή σήμαινε ότι οι πρωτεΐνες ακίδες θα μπορούσαν να φτάσουν στις ωοθήκες και τα επινεφρίδια και ακόμη και να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Ο Δρ Redfield επιβεβαίωσε ότι αυτά τα νανο-λιπιδικά σωματίδια επιτρέπουν στο εγχυμένο υλικό να διεισδύσει στα καρδιακά κύτταρα, προκαλώντας τους να παράγουν την τοξική πρωτεΐνη ακίδα. Το συμπέρασμά του είναι σαφές: οι ενέσεις δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν επιβληθεί επειδή δεν αποτρέπουν τη μόλυνση και έχουν παρενέργειες.



Ο Δρ Robert Redfield είναι ένας Αμερικανός ιολόγος και γιατρός γνωστός για το έργο του στις μολυσματικές ασθένειες. Πήρε το πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Georgetown. Υπηρέτησε στο Ιατρικό Σώμα του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών για πάνω από 20 χρόνια, εστιάζοντας στην κλινική έρευνα που σχετίζεται με μολυσματικές ασθένειες, ιδιαίτερα το HIV / AIDS. 

Πριν από το ρόλο του στο CDC, ο Δρ Redfield ήταν καθηγητής ιατρικής και μικροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Maryland και συνιδρυτής του Ινστιτούτου Ανθρώπινης Ιολογίας.

Καθώς ο χρόνος προχωρά από την πανδημία Covid και την εντολή των ενέσεων mRNA, προκύπτουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις των εμβολίων, στοιχεία που ήταν προφανώς γνωστά κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Όλο και πιο έγκυρες φωνές, όπως ο Δρ Robert Redfield, καταθέτουν για την επιβλαβή φύση αυτών των ενέσεων.

Σε ποιο σημείο θα υπάρξουν πραγματικές συνέπειες για εκείνους που κυκλοφόρησαν αυτά τα εμβόλια στο κοινό, εν γνώσει τους παραπληροφόρησαν το κοινό και απέκρυψαν κρίσιμες πληροφορίες που θα επέτρεπαν την πραγματική ενημερωμένη συναίνεση;


ΠΗΓΗ: Stunning Admission: Former CDC Head Dr. Robert Redfield Calls Covid mRNA Vaccines Toxic in Senate Testimony (Video) - RAIR (rairfoundation.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!