Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα σε εμβόλια: Ποια παιδιά κρύβονται πίσω από τις κυτταρικές σειρές;



Συμβολική εικόνα: Freepik


Το θέμα της άμβλωσης είναι αμφιλεγόμενο από μόνο του και προκαλεί επανειλημμένα συναισθηματικές συζητήσεις. 

Ωστόσο, μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι υπάρχει επίσης σχέση μεταξύ εμβολίων και αμβλώσεων. 

Σε ένα ειδικό επεισόδιο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Impfgeflüster" έριξε φως στο πώς τα κύτταρα των εμβρύων που αποβλήθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων γονιδιακών θεραπειών κατά του Covid-19.


Ακούστε το επεισόδιο podcast εδώ ή διαβάστε το άρθρο του "Impfgeflüster" παρακάτω:









Είναι αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα σε εμβόλια;

Το κοριτσάκι πίσω από την κυτταρική σειρά HEK-293... Το μικρό αγοράκι πίσω από την κυτταρική σειρά MRC-5... Θα έρθει στο φως η αλήθεια;

Σε αυτό το ειδικό επεισόδιο του #IMPFGEFLÜSTER, ασχολούμαστε με ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα. 

Βρίσκονται εμβρυϊκά κύτταρα σε συμβατικά εμβόλια ή και σε σύριγγες mRNA; 

Θέλουμε πράγματι να το γνωρίζουμε αυτό ακριβώς; 

Ενημερώνουν οι εμβολιαστές για αυτό τους γονείς των παιδιών;

Ή μήπως αυτές οι σημαντικές πληροφορίες κρύβονται από συνδυασμούς γραμμάτων στο κείμενο της συσκευασίας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη σχέση μεταξύ αμβλώσεων και εμβολίων. 

Στην ανθρώπινη ανάπτυξη, μέχρι την 3η εβδομάδα μετά τη σύλληψη, μιλάμε για την πρώιμη ή προ-εμβρυϊκή φάση. Μετά από αυτό, τα εσωτερικά όργανα σχηματίζονται στη λεγόμενη εμβρυϊκή φάση. Από την 9η έως την 11η εβδομάδα, ο αναπτυσσόμενος άνθρωπος ονομάζεται έμβρυο.

Γιατί χρησιμοποιούνται εμβρυϊκά κύτταρα για την παρασκευή ορισμένων εμβολίων;

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι το έμβρυο απομονώνεται στο αποστειρωμένο περιβάλλον της μήτρας. Αυτό σημαίνει ότι τα αφαιρεθέντα κύτταρα δεν έχουν μολυνθεί με άλλους ιούς και το εμβόλιο που παράγεται σε αυτά τα κύτταρα δεν περιέχει ακούσια άλλους ιούς.

Πόσα έμβρυα σκοτώθηκαν ανά κυτταρική σειρά;

Ο δημιουργός της πρώτης ανθρώπινης κυτταρικής σειράς HEK-293, ο Δρ Plotkin, έπρεπε να παραδεχτεί σε ακρόαση της Γερουσίας ότι χρησιμοποίησε 74 επιπλέον έμβρυα για αυτή την κυτταρική σειρά

HEK σημαίνει ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα. 

Αυτή η κυτταρική σειρά περιέχεται στα περισσότερα εμβόλια που έχουν εγκριθεί ή βρίσκονται υπό ανάπτυξη, π.χ. στο ομώνυμο εμβόλιο της AstraZeneca. 

Το HEK-293 χρησιμοποιήθηκε επίσης για δοκιμές στα εμβόλια Pfizer, Moderna και BioNTech, καθώς και στα υποψήφια εμβόλια Novavax, SinovacBiotech, ChAdOx1 και AZD-1222. 

Ο χρόνος αφαίρεσης ιστού εξαρτάται από το απαιτούμενο στάδιο ανάπτυξης των οργάνων για τις κυτταροκαλλιέργειες.


Για να δημιουργηθεί μία από τις παλαιότερες κυτταρικές σειρές WI-38 από τους πνεύμονες ενός θηλυκού εμβρύου, χρειάστηκαν 32 έμβρυα. Το WI-38, ένα θηλυκό έμβρυο 12 εβδομάδων, αποβλήθηκε στη Σουηδία το 1962.

Χρόνια αργότερα, η μητέρα δήλωσε ότι δεν γνώριζε ούτε για την περαιτέρω χρήση ως κυτταρική σειρά, ούτε είχε συναινέσει.

Για την κυτταρική σειρά HEK-293 που παρήχθη στη δεκαετία του 1970 (δοκιμές: εμβόλιο Pfizer, Moderna, Biontech), θεωρείται ότι μια άμβλωση θα προγραμματιστεί και θα προγραμματιστεί λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής και της ζωτικότητας της γραμμής. 

Σε περίπτωση τυχαίων αμβλώσεων, είναι αδύνατο να αφαιρεθεί ο ιστός μέσα σε μία ώρα. Σύμφωνα με μια πηγή, τα έμβρυα για την ανάπτυξη κυτταροκαλλιεργειών ελήφθησαν ζωντανά από τη μήτρα με καισαρική τομή και θανατώθηκαν με κατάψυξη (1-24 ώρες). Τα νεφρά στη συνέχεια αφαιρέθηκαν από το έμβρυο. Η συζήτηση δεοντολογίας σχετικά με το HEK-293 μπορεί να βρεθεί στις αναφορές μας.


Τι, ή μάλλον ΠΟΙΟΣ, βρίσκεται πίσω από αυτές τις κωδικοποιήσεις γραμμάτων;



Το κοριτσάκι πίσω από την κυτταρική γραμμή HEK-293

«Το HEK σημαίνει Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Νεφρό (Human Embryonic Kidney). Αλλά το 293 αντιπροσωπεύει το 293ο πείραμα που διεξήγαγε ο συγκεκριμένος ερευνητής για την ανάπτυξη των κυτταρικών σειρών.

Τα νεφρικά κύτταρα προήλθαν από ένα «εντελώς φυσιολογικό» αγέννητο κορίτσι που αποβλήθηκε το 1972. Σύμφωνα με τον Alex van der Eb, τον γιατρό που ηγήθηκε της ομάδας που ανέπτυξε την κυτταρική σειρά, δεν έλειπε «τίποτα». Δεν είναι γνωστό ακριβώς πόσο χρονών ήταν το θηλυκό έμβρυο. Τα όργανα είχαν ήδη αναπτυχθεί. Πίσω από την τελική ανάπτυξη της κυτταρικής σειράς, υπήρχαν πιθανώς ακόμη περισσότερες αποβολές, επειδή παραθέτω: "για 293 πειράματα χρειάζεστε πολύ περισσότερα από μια αποβολή ή μια έκτρωση". Κατάργηση παράθεσης.

Όταν αναπτύσσεται μια κυτταρική σειρά, συνήθως γίνεται από ένα δείγμα ιστού από ένα μόνο άτομο. Από τη μία πλευρά, είναι τεχνικά σωστό να πούμε ότι η κυτταρική σειρά αναπτύχθηκε από ένα αποβληθέν μωρό. Από την άλλη, ωστόσο, αυτό δεν είναι μια ακριβής αναπαράσταση του πόσες ζωές θυσιάστηκαν πραγματικά σε ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης μιας αποβληθείσας εμβρυϊκής κυτταρικής σειράς.


Για την έρευνά τους σχετικά με την πολιομυελίτιδα το 1954, οι Weller και Ender έλαβαν το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Και οι δύο ερευνητές περιγράφουν ότι για λόγους στειρότητας, τα έμβρυα ηλικίας 12-18 εβδομάδων αφαιρέθηκαν με αφαίρεση μήτρας (ιστεκτομή) μαζί με τον αμνιακό σάκο και αποθηκεύτηκαν στους 5 °C και τελικά τεμαχίστηκαν. Η ανάγκη αφαίρεσης με ιστεκτομή ή, εναλλακτικά, με καισαρική τομή είναι σημαντική, διότι σε περίπτωση αποβολής ή αποβολής μέσω του κόλπου, θα προέκυπτε μόλυνση από μικροοργανισμούς. Επιπλέον, ο ιστός πρέπει να ληφθεί από το ζωντανό έμβρυο.


Το μικρό αγοράκι πίσω από την κυτταρική γραμμή MRC-5

Εμβρυϊκοί πνευμονικοί ινοβλάστες ενός αποβληθέντος αρσενικού εμβρύου για την παραγωγή εμβολίων κατά της ηπατίτιδας Α, MMR, ανεμοβλογιάς και λύσσας

Το έμβρυο ήταν 14 εβδομάδων. Η καρδιά του χτυπούσε ήδη 144 φορές/ανά λεπτό. Τη στιγμή του θανάτου του, είχε ύψος 8 εκατοστά και ζύγιζε περίπου 35 γραμμάρια.

Η 27χρονη μητέρα του τον έκτρωσε το 1966 λόγω ψυχικών προβλημάτων. Μετά από 40 χρόνια, η λεγόμενη προσφορά των κυττάρων του εξαντλείται.... Ο Π.Ο.Υ. έχει θέσει σε λειτουργία ένα δεύτερο απόθεμα.


Σύμφωνα με τους παραγωγούς εμβολίων, τα εμβόλια φέρεται να μην περιέχουν εμβρυϊκά κύτταρα. Ωστόσο, αυτά τα κύτταρα υποδεικνύονται στο κείμενο του πακέτου. Το επόμενο βήμα στη διαδικασία παρασκευής συνίσταται στον καθαρισμό για το διαχωρισμό των διαφόρων ουσιών μεταξύ τους. Λειτουργεί αυτός ο καθαρισμός; Πώς προκύπτουν οι ακαθαρσίες του DNA;

Δεν ήταν μόνο το ένα εμβόλιο από την GlaxoSmithKline που ονομάζεται PRIORIX για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά και ανεμοβλογιά στο οποίο το πλήρες DNA της αθάνατης κυτταρικής σειράς του αποβληθέντος παιδιού MRC-5 θα μπορούσε να ανιχνευθεί ως ακαθαρσία. Αλλά μαζική μόλυνση DNA έχει επίσης ανιχνευθεί στα λεγόμενα εμβόλια του κορωνοϊού.

Θα πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Θέλουμε να ενημερωθούμε για αυτές τις κυτταρικές σειρές;

Γιατί δεν μας το λένε οι εμβολιαστές;

Τι ακριβώς κάνει το ξένο DNA στο σώμα των παιδιών μας;

Δεν θα έπρεπε επιτέλους να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ηθικές και υγειονομικές συζητήσεις;
Σύνδεσμοι:

  • 214 επιστημονικές μελέτες σχετικά με τους εμβολιασμούς και τον αυτισμό

  • https://www.science.org/content/article/abortion-opponents-protest-covid-19-vaccines-use-fetal-cells Εμβόλια Covid-19 χρησιμοποιώντας εμβρυϊκά κύτταρα HEK-293, ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα ενός κοριτσιού
  • https://de.m.wikipedia.org/wiki/MRC-5

  • https://de.m.wikipedia.org/wiki/Zellseneszenz Η κυτταρική γήρανση (από το λατινικό senescere = "γερνάω, γερνάω") είναι ένα φαινόμενο στο οποίο τα κύτταρα σταματούν να διαιρούνται. Στα πειράματά τους από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι Leonard Hayflick και Paul Moorhead διαπίστωσαν ότι οι φυσιολογικοί ανθρώπινοι εμβρυϊκοί ινοβλάστες σε καλλιέργεια επιτυγχάνουν το πολύ περίπου 50 διπλασιασμός του κυτταρικού πληθυσμού πριν από την ηλικία τους [1],[2],[3]. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται αναπαραγωγική γήρανση ή όριο του Hayflick. Η ανακάλυψη του Hayflick ότι τα φυσιολογικά κύτταρα είναι θνητά ανέτρεψε ένα δόγμα 60 ετών στην κυτταρική βιολογία που δηλώνει ότι όλα τα καλλιεργημένα κύτταρα είναι αθάνατα. Ο Hayflick διαπίστωσε ότι τα μόνα αθάνατα κύτταρα καλλιέργειας είναι τα καρκινικά κύτταρα [4]. Η κυτταρική γήρανση προκαλείται συχνά από μηχανισμούς καταστολής όγκων, οι οποίοι πρέπει να αδρανοποιηθούν για να αποτρέψουν την εξέλιξη προς τη γήρανση και έτσι να επιτρέψουν την ανάπτυξη καρκίνου. Ξεπερνώντας ή παρακάμπτοντας αυτούς τους ογκοκατασταλτικούς μηχανισμούς, τα καρκινικά κύτταρα ξεφεύγουν από τον έλεγχο του κυτταρικού κύκλου, οδηγώντας σε γονιδιωματική αστάθεια και ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό. Τα microRNAs (miRNAs) έχουν αποδειχθεί ότι είναι βασικοί παράγοντες που συμβάλλουν ή αποτρέπουν την κυτταρική γήρανση. [5]

  • Επανεξέταση των αρχών πρόληψης, ελέγχου και εξάλειψης των ζωονόσων

  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7047267/ Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων γρίπης μπορεί επίσης να επηρεαστεί από τον τρόπο με τον οποίο η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει τα εμβόλιά της. Τα περισσότερα εμβόλια γρίπης γίνονται επί του παρόντος από ιούς που καλλιεργούνται σε αυγά κοτόπουλου που περιέχουν έμβρυο. Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι οι ιοί της γρίπης που αναπτύσσονται σε τέτοια κύτταρα πτηνών μπορούν να μεταλλαχθούν, οδηγώντας ενδεχομένως σε λιγότερο αποτελεσματικά εμβόλια, επειδή στοχεύουν σε μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση του ιού από αυτή στην οποία εκτιθέμεθα. Ωστόσο, δεν πιστεύουν όλοι ότι τέτοιες μεταλλάξεις οδηγούν σε τόσο απότομη μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων που δικαιολογούν τη μη χρήση εμβολίων με βάση τα αυγά και ζητούν περισσότερες μελέτες.


  • https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-ingredients/fetal-tissues Εμβρυϊκά κύτταρα για την παραγωγή εμβολίων
  • https://hillemanfilm.com/stanley-plotkin
  • Πρωτόκολλο της ανάκρισης Πλότκιν του 2018

  • https://www.corvelva.it/speciale-corvelva/vaccinegate-en/vaccinegate-mrc-5-contained-in-priorix-tetra-complete-genome-sequencing.html Πλήρης DNA MCR5 ανιχνεύθηκε στο εμβόλιο GSK

  • https://cogforlife.org/Hayflick1961ExpCell.pdf WI-38

  • https://www.lifesitenews.com/news/daleiden-reveals-to-court-his-horror-of-finding-that-live-beating-heartsof-aborted-babies-were-for-sale Παρ., 13 Σεπτεμβρίου 2019 – 4:20 μ.μ. EDT
    David Daleiden στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, 11 Φεβρουαρίου 2019
    ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, Καλιφόρνια, 13 Σεπτεμβρίου 2019 – Στην πρώτη του εμφάνιση στο βήμα του μάρτυρα, ο ακτιβιστής υπέρ της ζωής David Daleiden κατέθεσε τις ανησυχητικές λεπτομέρειες της εμβρυϊκής βιομηχανίας. αφαίρεση οργάνων, η οποία τον οδήγησε να ξεκινήσει μυστικές έρευνες για αυτή τη σκληρή πρακτική.
    Ο Daleiden και η Sandra Merritt κατηγορούνται για 15 κατηγορίες παράνομης καταγραφής εμπιστευτικών επικοινωνιών. Το κατηγορητήριο σχετίζεται με μυστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν από το Κέντρο Ιατρικής Προόδου το 2015 που αποδεικνύουν το παράνομο εμπόριο μελών του σώματος του μωρού από την Planned Parenthood.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!