Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ιταλός ασθενής κερδίζει ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ! Θέλει νά λαμβάνει ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ από «α ν ε μ β ο λ ί α σ τ ο υ ς», σέ περίπτωση μεταγγίσεως !



Ωστόσο, οι γιατροί δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε αποθέματα αίματος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο Manola Bozzelli, είναι ωστόσο «ένα πολύ σημαντικό προηγούμενο».


Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν κάνει πειραματικές ενέσεις γονιδίων κατά του SARS-CoV-2 ανησυχούν για τη λήψη μεταγγίσεων με αίμα από «εμβολιασμένα» άτομα. Το ίδιο έκανε και ένας άνδρας από την ιταλική περιοχή της Λομβαρδίας ενώ περίμενε μια εγχείρηση.

Όπως αναφέρει το Byoblu αναφερόμενο στο Il Giornale d'Italia, ο άνδρας κατάφερε να διεκδικήσει το δικαίωμά του να λαμβάνει μεταγγίσεις αίματος μόνο από δότες που δεν έχουν «εμβολιαστεί» κατά του SARS-CoV-2.

Ήταν ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός για μια «ειδική» αιμοδοσία. Σύμφωνα με το δικηγόρο Manola Bozzelli, η υπόθεση αντιπροσωπεύει «ένα πολύ σημαντικό προηγούμενο που δίνει ελπίδα σε όλους εκείνους που δεν ήθελαν να υποβληθούν στον "εμβολιασμό" Covid-19 ότι η απόφασή τους μπορεί να γίνει σεβαστή μέσω αυτής της θεμελιώδους αναγνώρισης του δικαιώματος αυτοδιάθεσης σε σχέση με τις θεραπείες μετάγγισης».

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον κίνδυνο μεταφοράς της τεχνητής πρωτεΐνης ακίδας του γονιδιακού παρασκευάσματος στον λήπτη μέσω του αίματος του δότη (αναφέραμε, για παράδειγμα, εδώ και εδώ). 

Μετά από οκτώ μήνες νομικής μάχης, ο ασθενής κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα του χάρη εν μέρει στην ένωση Arbitrium Pronto Soccorso Giuridico. Ο Bozzelli, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος του Arbitrium, πρόσθεσε:

«Το άρθρο 32 του Συντάγματος θριάμβευσε επειδή ο νόμος δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να υπερβεί τα όρια που θέτει ο σεβασμός στον άνθρωπο».

Το άρθρο 32, σύμφωνα με τον Byoblu "το πιο σημαντικό έγγραφο" του ιταλικού νομικού συστήματος, αναφέρει:

«Κανείς δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να υποβληθεί σε συγκεκριμένη ιατρική περίθαλψη, εκτός εάν αυτό προβλέπεται από το νόμο. Ο νόμος δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να παραβιάζει τα όρια που απορρέουν από τον σεβασμό προς τον άνθρωπο».

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου και οι γιατροί δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε αποθέματα αίματος, εξηγεί η La Nuova Bussola Quotidiana, αλλά το «νομικό περιεχόμενο και η αναφαίρετη αξία του» ήταν παρ' όλα αυτά «πλήρως σεβαστά και επιβεβαιωμένα».



Πηγή:

Byoblu: Milano, paziente vince lotta legale per non ricevere trasfusione da vaccinato: "Precedente importante" - 7 Ιουλίου 2024

Il Giornale d'Italia: Milano, paziente rifiuta trasfusione con sangue contaminato da vaccino Covid: vittoria stragiudiziale per l'Art. 32 della Costituzione - 3 Ιουλίου 2024


ΠΗΓΗ: Italienischer Patient gewinnt Rechtsstreit: Er möchte im Falle einer (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:


















ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτη: Τα παιδιά πεθαίνουν «πολύ πιο συχνά» στις ΗΠΑ από ό, τι σε 16 άλλες βιομηχανικές χώρες
Οι συντάκτες της έρευνας, που δημοσιεύθηκε στο JAMA Pediatrics, καταλήγουν: «Κάθε χρόνο, σχεδόν 20.000 θάνατοι μεταξύ εφήβων ηλικίας 0 έως 19 ετών δεν θα είχαν συμβεί εάν οι έφηβοι των ΗΠΑ είχαν βιώσει τα μέσα ποσοστά θνησιμότητας 16 χωρών σύγκρισης». Ωστόσο, το θέμα των ενέσεων corona παραλείπεται, όπως επικρίνεται.


Ιταλική μελέτη προκαλεί μαζικό ωστικό κύμα: Το προσδόκιμο ζωής των εμβολιασμένων με COVID ατόμων κυριολεκτικά καταρρέει (-37% με διπλό εμβολιασμό!)


Ο δύσπιστος για τα εμβόλια στρατιώτης πρέπει να πάει στη φυλακή
Την Παρασκευή, ένας Γερμανός πρώην στρατιώτης που δεν ήθελε να εμβολιαστεί θα ξεκινήσει την κράτησή του. Για την άρνηση της ένεσης, ακολουθούν 40 ημέρες φυλάκισης.


Οι εμβολιασμένοι με Covid υποφέρουν από συγκλονιστική απώλεια του προσδόκιμου ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!