Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΟΥΠΣ ! Ερωτεύθηκε (χωρισμένη) ΤΟΥΡΚΑΛΑ δημοσιογράφος... ΕΛΛΗΝΑ διπλωμάτη ; ; ; Καί τήν βάλανε ΣΤΟΧΟ ; ; ; / ΒΙΝΤΕΟ

 'Θρίλλερ' μέ γοητευτική Τουρκάλα δημοσιογράφο, που την κατηγορούν για ....κατάσκοπο κατά της χώρας της!


Σε 'θρίλλερ' εξελίσσεται η ερωτική σχέση της Τουρκάλας δημοσιογράφου Nagehan Alçı με Έλληνα διπλωμάτη στην Τουρκία, καθώς στα καλά του καθουμένου βρέθηκε κατηγορούμενη για… κατασκοπία σε βάρος της χώρας της!


Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε για το θέμα που έχει λάβει διαστάσεις και προβάλλεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, στην εκπομπή της συναδέλφου της, Nevşin Mengü, η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι της τελευταίας στο YouTube, αποκαλύπτοντας πως ο δεσμός της προκάλεσε την οργή του πρώην συζύγου της, Rasim Ozan Kütahyalı.

«Υπάρχει κάποιος που βλέπω. 

Ένας ξένος διπλωμάτης. 

Όταν το έμαθε ο Rasim, ένας άνθρωπος που - υποτίθεται ότι - αποκαλεί τον εαυτό του φιλελεύθερο, έκανε αμέσως μερικά τηλεφωνήματα…» είπε η Alçı και πρόσθεσε πως «(ο Rasim) με συκοφάντησε ότι είμαι πράκτορας των Ελλήνων και ότι το άτομο με το οποίο έχω σχέση είναι εχθρός των Τούρκων».

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η ταυτότητα του Έλληνα διπλωμάτη δεν άργησε να γίνει γνωστή, μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε, ιδίως από τη στιγμή που η δημοσιογράφος ανέφερε πως οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.

https://www.olympia.gr/1595787/diethni/thriler-me-goiteytiki-toyrkala-dimosiografo-poy-tin-katigoroyn-gia-kataskopo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!