Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ασυνείδητο κακό: Τα μωρά παθαίνουν καρδιακές προσβολές μέσα στη μήτρα



Ο Δρ James Thorp, μαιευτήρας-γυναικολόγος, με 43 χρόνια εμπειρίας, εξηγεί τις καταστροφικές συνέπειες του εμβολιασμού κατά του COVID.



«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος γιατρός στη χώρα που βλέπει τόσες ασθενείς όσες βλέπω εγώ με υπερήχους, οπότε ξέρω τι συμβαίνει. 

Έχω δει τον θάνατο και την καταστροφή όπως δεν το έχω ξαναδεί.

Υπάρχει μια αύξηση 1200x στις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως.

Όταν εξετάζουμε την εγκυμοσύνη, υπάρχει σοβαρή και σημαντική αύξηση των αποβολών, των γενετικών ανωμαλιών, της εμβρυϊκής καρδιακής αρρυθμίας, των εμβρυϊκών καρδιακών δυσπλασιών, της επιβράδυνσης της ανάπτυξης του εμβρύου, της μείωσης του αμνιακού υγρού και της εμβρυϊκής καρδιακής ανακοπής».

«Λέτε, συνεπώς, ότι τα μωρά παθαίνουν καρδιακές προσβολές στη μήτρα;"

«Ναι. Το εμβόλιο προκαλεί σημαντική φλεγμονώδη δράση».


ΠΗΓΗ: Unconscionable Evil: Babies Are Having HEART ATTACKS in the Womb (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:








ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γρίπη των πτηνών H5N1: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ύπαρξης, παθογένειας ή πιθανότητας πανδημίας
Εμβόλια για τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών παράγονται ξανά και ξανά εδώ και 25 χρόνια. Ωστόσο, ο ιός αρνείται πεισματικά να μολύνει τους ανθρώπους. Όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό, όπως αποδεικνύουν μελέτες από το 2006.



Αρχεία Robert Koch Institut (RKI):  H έλλειψη προστασίας του εμβολιασμού κατά της μόλυνσης και της μετάδοσης ήταν γνωστή
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι παραβιάσεις των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ανεμβολίαστων δεν δικαιολογήθηκαν ποτέ από αποδεικτικά στοιχεία και αντικειμενικούς λόγους. Το RKI γνώριζε, όπως δείχνουν τα αρχεία του RKI, και οι πολιτικοί επεδίωκαν τα αυταρχικά τους μέτρα ενάντια στην καλύτερη γνώση τους.



Καναδικό δικαστήριο: Παράνομη παρέμβαση ρινικού επιχρίσματος PCR
Τα τεστ ρινικού επιχρίσματος PCR Covid ήταν μια «παράνομη απαίτηση», αποφάνθηκε δικαστής στον Καναδά.



Ο σημαντικότερος γκουρού του εμβολιασμού στον κόσμο παραδέχεται: Τα εμβόλια ελάχιστα μελετήθηκαν
Ο σημαντικότερος εμβολιαστής στις Ηνωμένες Πολιτείες (και αναμφισβήτητα στον κόσμο) και οι μαθητές του έχουν παραδεχτεί ότι τα εμβόλια δεν έχουν μελετηθεί σχεδόν καθόλου. Μια επιστημονική ατομική βόμβα έχει εκραγεί.



Κοινοβουλευτική έρευνα στις Φιλιππίνες δείχνει 290.000 θανάτους από εκστρατεία εμβολιασμού
Απότις αρχές του 2022 το αργότερο, έχει τεκμηριωθεί σαφώς ότι έχει σημειωθεί σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα ως αποτέλεσμα της εκστρατείας εμβολιασμού. Και αποδεικνύεται περαιτέρω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό εμβολιασμού, τόσο μεγαλύτερη είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Οι μηχανισμοί δράσης έχουν επίσης διευκρινιστεί σε μεγάλο βαθμό, όπως το πώς τα παρασκευάσματα γενετικής μηχανικής προκαλούν καρκίνο, κυτταρική γήρανση, θρόμβωση και καρδιακή βλάβη.




Τα lockdown και το κλείσιμο των καταστημάτων είχαν ήδη προγραμματιστεί το 2007
Η ολιγαρχία, η ΕΕ και ο ΠΟΥ δεν σκέφτηκαν μόνο την ιδέα της επιβολής lockdown το 2007, καθώς και ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, κλεισίματος σχολείων, επιχειρήσεων και εστιατορίων. Υπό το πρόσχημα της «ετοιμότητας για πανδημία», έχουν αναπτυχθεί σενάρια για 30 ή περισσότερα χρόνια σχετικά με τον τρόπο επιτυχούς εφαρμογής παγκόσμιων εκστρατειών εμβολιασμού, την εξάλειψη του ανταγωνισμού και τον ολοκληρωτικό έλεγχο των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!