Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ο ένοπλος που πυροβόλησε εναντίον του Τραμπ φέρεται να είναι ο Thomas Matthew Crooks



Ο Ιωσήφ Στάλιν είχε κάνει την διαβόητη παρατήρηση ότι: «Ο θάνατος λύνει όλα τα προβλήματα, κανένας άνθρωπος, κανένα πρόβλημα».

Από το 2016, μια σειρά από αντιπάλους προσπάθησαν να απαλλαγούν από τον Τραμπ με κάθε πιθανό μέσο εκτός από τη δολοφονία του. Σήμερα σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, ένας ένοπλος προσπάθησε να ακολουθήσει την ψυχρή λογική του Στάλιν.





Περίληψη (πλάνα παρακάτω):

Ο σκοπευτής αναφέρθηκε ότι είναι ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, NY Post. Δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση.


Ο Τραμπ απάντησε, λέγοντας στο Truth Social ότι «πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού μου».


Η Μυστική Υπηρεσία λέει ότι ένας θεατής σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.



Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε στο αυτί από έναν επίδοξο δολοφόνο σε συγκέντρωση στο Butler της Πενσυλβάνια το Σάββατο.


Ο Τραμπ φαινόταν να πιάνει το αυτί του και να πέφτει στο έδαφος, πριν σηκωθεί και κατέβει από τη σκηνή.


Ακούστηκαν περίπου εννέα πυροβολισμοί.


Ένα μέλος του πλήθους, καθώς και ο σκοπευτής, είναι νεκροί μετά την απόπειρα δολοφονίας.


Ένας υποστηρικτής του Τραμπ λέει ότι ειδοποίησε τη Μυστική Υπηρεσία πριν από τους πυροβολισμούς και αγνοήθηκε.


Η ομάδα του Τραμπ φέρεται να ζήτησε «ενισχυμένη προστασία» και απορρίφθηκε ξανά και ξανά από το DHS του Μπάιντεν.

* * *

Ενημέρωση (0013ET): Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τη NY Post ως ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks από το πάρκο Bethel της Πενσυλβάνια. Σύμφωνα με πηγές, ο Crooks είχε ανέβει στην οροφή ενός εργοστασίου παραγωγής πάνω από 130 μέτρα μακριά από τη σκηνή στο Butler Farm Show Grounds.

* * *

Ενημέρωση (2350ET): Παρακολουθήστε το FBI, τη Μυστική Υπηρεσία και την πολιτειακή αστυνομία να κρατούν πιεστήρια μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

*   *   *



Ενημέρωση (2126ET): Ο πρόεδρος Τραμπ απάντησε στο Truth Social, γράφοντας: 

«Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού μου. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένοιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα. Έγινε μεγάλη αιμορραγία, οπότε συνειδητοποίησα τότε τι συνέβαινε».



Ο Τραμπ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο:



Ο επίδοξος δολοφόνος φέρεται να απεικονίζεται εδώ:



Η μυστική υπηρεσία, η οποία φέρεται να αγνόησε μια προειδοποίηση σχετικά με τον δράστη που σκαρφάλωσε σε ένα κτίριο (βλ. παρακάτω), εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του πρώην προέδρου Τραμπ στο Butler της Πενσυλβάνια, το βράδυ της 13ης Ιουλίου περίπου στις 6:15 μ.μ., ένας ύποπτος σκοπευτής πυροβόλησε πολλές φορές προς τη σκηνή από υπερυψωμένη θέση έξω από το χώρο της συγκέντρωσης. Το προσωπικό των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ εξουδετέρωσε τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανταποκρίθηκαν γρήγορα με προστατευτικά μέτρα και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής. Ένας θεατής σκοτώθηκε και δύο θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά. Το περιστατικό αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση. και η Μυστική Υπηρεσία έχει ειδοποιήσει το FBI.

Ενημέρωση (1918ET): Ο Τραμπ τραυματίστηκε από σφαίρα και δύο άνθρωποι είναι νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της χώρας Butler.

Σύμφωνα με τον Sean Davis του The Federalist,


Μια πηγή εξοικειωμένη με τις λεπτομέρειες ασφαλείας του Τραμπ λέει στο @FDRLST ότι η ασφάλεια του πρώην και μελλοντικού προέδρου ζητούν ενισχυμένη προστασία και πόρους εδώ και εβδομάδες, αλλά έχουν απορριφθεί ξανά και ξανά από το DHS του Μπάιντεν.

Το DHS, το οποίο επιβλέπει τις προστατευτικές λεπτομέρειες της Μυστικής Υπηρεσίας, «δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά τα αιτήματα» για περισσότερους πόρους, δήλωσε η πηγή.


 





Νέος ήχος προέκυψε από στιγμές μετά τους πυροβολισμούς.


*  *  *



Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Butler της Πενσυλβάνια. Ο πρώην πρόεδρος φαινόταν να αρπάζει το λαιμό του και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος καθώς ακούγονταν οι ήχοι των πυροβολισμών.






Μεγαλύτερο κλιπ με πιο κοντινή απόσταση (λήψη στα 21 δευτερόλεπτα):




Ο Τραμπ εθεάθη να στέκεται όρθιος με αίμα στο πρόσωπό του και οδηγήθηκε εκτός σκηνής από τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία ακουγόταν να φωνάζει «πέσε κάτω» κατά τη διάρκεια του περιστατικού.



«Είδα αίμα στο αυτί του», είπε ένας διαδηλωτής, ο Ron Moose, στους NYT.




Ακούστηκαν εννέα πυροβολισμοί, συμπεριλαμβανομένων τριών πριν ο Τραμπ αρπάξει το αυτί του.

Κάποιοι ανέφεραν ότι είδαν τον στρατό να κυνηγά κάποιον στην αριστερή πλευρά της κερκίδας. Οι Times αναφέρουν επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες διώχνουν τον Τύπο και έχουν κηρύξει τον χώρο τόπο εγκλήματος.





Το αυτί του Τραμπ εμφανώς τραυματισμένο.




Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Μυστικής Υπηρεσίας, Anthony Guglielmi, ο Τραμπ «είναι ασφαλής» μετά από «ένα περιστατικό που συνέβη» στη συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

Ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Steven Cheung, δήλωσε ότι ο Τραμπ είναι «καλά και ελέγχεται σε μια τοπική ιατρική μονάδα», προσθέτοντας ότι ο Τραμπ «ευχαριστεί τις αρχές επιβολής του νόμου και τους πρώτους ανταποκριτές για τη γρήγορη δράση τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιης πράξης».

«Όλοι μαζί μου προσεύχονται για τον πρόεδρό μας Τραμπ και όλους σε αυτή τη συγκέντρωση. Ελπίζω όλοι να είναι εντάξει», έγραψε ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων J.D. Vance (R-OH) στο X.





Ένας υποστηρικτής του Τραμπ είπε στο BBC ότι ο ίδιος και άλλοι είδαν τον δράστη πριν από την απόπειρα δολοφονίας, ειδοποίησαν την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες και αγνοήθηκαν.




To περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο Τζο Μπάιντεν και ο κορυφαίος δωρητής των Δημοκρατικών Reid Hoffman έκαναν σχόλια δολοφονίας.


Οι Δημοκρατικοί είναι μπερδεμένοι...




Και φυσικά, η Washington Post λέει "Ο Τραμπ μεταφέρθηκε βιαστικά εκτός σκηνής από το συλλαλητήριο μετά από δυνατούς κρότους".

Ναι, «δυνατούς κρότους»... «Δυνατοί θόρυβοι», πραγματικά ένας ενοχλητικός ήχος είναι αυτό που νομίζουμε ότι προσπαθούν να μεταφέρουν.






Και μετά υπάρχει το CNN...



Ο Έλον Μασκ, ο οποίος πρόσφατα έκανε δωρεά στον Τραμπ, λέει ότι ελπίζει για την «ταχεία ανάρρωσή» του.




Τώρα, όσον αφορά τις αποδόσεις PredictIt...




Εδώ είναι μια καλύτερη εικόνα των αυξανόμενων πιθανοτήτων του Τραμπ.




Οι αναζητήσεις στο Google για «δωρεά στον Τραμπ» αυξάνονται σε εθνικό επίπεδο. Εάν η ψευδής ετυμηγορία ενοχής στη Νέα Υόρκη τον Μάϊο ήταν κάποια ένδειξη, τότε η εκστρατεία του Τραμπ θα μπορούσε να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολλάρια κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Κυριακή.







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ










ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ: Το CNN φέρεται να λέει ότι ο Τραμπ «έπεσε» στη συγκέντρωση και στη συνέχεια παραδέχεται ότι ο σκοπευτής «είναι νεκρός και 2 άλλοι πυροβολήθηκαν στο συλλαλητήριο»
Ένα άτομο νεκρό (ο σκοπευτής), ένας συμμετέχων πυροβόλησε! ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΜΈΡΑ. Όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν όταν άκουσαν τι συνέβη σήμερα. ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ.


Ο Τραμπ τραυματίστηκε σε απόπειρα δολοφονίας


Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Μάρτυρας βλέπει τον δράστη να στέκεται σε κοντινό κτίριο
Τραμπ: «Άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος». Περίπου στις 6:15 μ.μ. EST, ένας πυροβολισμός τρύπησε το αυτί του Τραμπ.



Πυροβολισμοί εναντίον του Τραμπ: Νεκρός και ένας οπαδός που συμμετείχε στη συγκέντρωση



Μια απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ
Εννέα πυροβολισμοί, μία σφαίρα χτύπησε το δεξί αυτί του Τραμπ σε εκδήλωση στην Πενσυλβάνια.



«ΗΠΑ! ΗΠΑ!» Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση του Τραμπ επευφημούν τον Τραμπ καθώς φεύγει από τη σκηνή μετά την απόπειρα δολοφονίας



Ο Τραμπ πυροβόλησε. Η Μυστική Υπηρεσία όχι μόνο επέτρεψε σε 1 ή 2 άτομα να φτάσουν εντός εμβέλειας σε μια στέγη, αλλά αγνόησε τις προειδοποιήσεις

1 σχόλιο:



  1. Greek NewsΗΠΑ

    July 15, 2024 

    Πολύ «σοβαρή υπόθεση» τελικά η δήθεν «απόπειρα δολοφονίας» κατά του Τραμπ, που σήμερα τα ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ και πήγε να παίξει το…γκολφ!!!

    -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιουλ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!

    Λιγότερο από 24 ώρες μετά την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του,  ο Trump πήγε στο γήπεδο γκολφ στο Bedminster. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

    Ένας πρώην πρόεδρος, ο οποίος παραλίγο να χάσει -τάχα μου– μόλις εχθές τη ζωή του, ξαφνικά, κάνει πως δεν συνέβηκε απολύτως τίποτε ενώ, εάν η απόπειρα δολοφονίας ήταν πραγματική, θα ήταν ταμπουρωμένος αυτήν την στιγμή στο σπίτι του με βαριά κάλυψη από τη Μυστική Υπηρεσία, κτλ!!! Η Μυστική Υπηρεσία ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝ να βγεί από το σπίτι!!!

    ΕΠΙΣΗΣ, νόμιζα ότι έπρεπε να θρηνούμε για τα θύματα, κ ΤΡΑΜΠ. Τι έγινε με αυτό;;;

    Διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ πάνω σε αυτό στο άρθρο μας με τιτλο Εντελώς ψεύτικη και σκηνοθετημένη η “απόπειρα δολοφονίας” του Τραμπ – Συνέβη στα…γενέθλια του Ιουλίου Καίσαρα.

    Πηγή :
    greeknewsondemand.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!