Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Η Μυστική Υπηρεσία έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις




Μηδενική λογική εξήγηση για το πώς ένας άνδρας με τουφέκι ανέβηκε σε μια στέγη μόλις 120 μέτρα μακριά από τον Τραμπ με σαφή οπτική επαφή.



Global Research, 15 Ιουλίου 2024
Courageous Discourse 14 Ιουλίου 2024


Όπως έχω παρατηρήσει σε προηγούμενες στήλες, η εποχή μας στις Ηνωμένες Πολιτείες συχνά ταλανίζεται από περιστατικά που χαρακτηρίζονται από καταστροφική απώλεια ικανότητας. Δεκαετίες διαδικαστικών γνώσεων φαίνεται να εξαφανίζονται από τη μια μέρα στην άλλη, αφήνοντας λογικούς ανθρώπους να αναρωτιούνται πώς θα μπορούσε να συμβεί.

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ απόψε στο Butler Farm Show Grounds είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού του παράξενου φαινομένου

Ο δράστης ανέβηκε στην οροφή -υποτίθεται με ένα ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15- 120 μέτρα από τον Τραμπ στη σκηνή. Από αυτή την πλεονεκτική θέση, είχε μια σαφή οπτική γωνία για έναν πυροβολισμό που θα ήταν εύκολος ακόμη και για έναν μεσαίο σκοπευτή. Η παρακάτω αεροφωτογραφία δείχνει τη θέση του σκοπευτή σε σχέση με τον Τραμπ.



Όπως γνωρίζει όποιος καταλαβαίνει τα βασικά στοιχεία της ασφάλειας, το ΠΡΩΤΟ πράγμα που κάνετε είναι να ασφαλίσετε όλες τις στέγες εντός εμβέλειας ελεύθερου σκοπευτή

Σημειώστε στο παρακάτω βίντεο ότι ένας ελεύθερος σκοπευτής (με κεντημένη τη λέξη POLICE στο πίσω μέρος του γιλέκου του) στην οροφή πίσω από τον Τραμπ σκιαγραφεί τη θέση του επίδοξου δολοφόνου.





Φαίνεται να βλέπει τον επίδοξο δολοφόνο και να αρχίζει να εμπλέκεται (ενώ παραπαίει) ακριβώς πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί του επίδοξου δολοφόνου. Είναι σαφές ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές γνώριζαν ότι η ταράτσα παρουσίαζε μια θέση υψηλού κινδύνου, διαφορετικά δεν θα την είχαν ορίσει.


 

 



Γιατί αυτό το κτίριο – η AGR International Inc., ένα εργοστάσιο παραγωγής ακριβώς βόρεια του εκθεσιακού χώρου Butler Farm – δεν ασφαλίστηκε πριν αρχίσει να μιλάει ο Τραμπ; 

Μου φαίνεται ότι αυτό το κτίριο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα εξασφάλιζε μια λεπτομέρεια ασφαλείας. Η πράσινη καρφίτσα στην οροφή στα ανατολικά της θέσης του Τραμπ σηματοδοτεί το σημείο όπου είναι τοποθετημένοι οι ελεύθεροι σκοπευτές. Και πάλι, γιατί δεν ασφάλισαν απλώς το κτίριο στο οποίο ανέβηκε ο σκοπευτής; Αυτό δεν βγάζει νόημα.

 

 



Ο ένοπλος προφανώς πυροβόλησε δεξιά καθώς ο Τραμπ κοίταξε προς τα δεξιά, προς τον ένοπλο. Ο πυροβολισμός στο δεξί αυτί του Τραμπ ήταν μόλις ένα εκατοστό προς τα αριστερά (από το POV του ενόπλου) ενός θανατηφόρου πυροβολισμού στο κεφάλι. Τονίζω ότι ο ένοπλος ήταν τοποθετημένος σε πολύ κοντινή απόσταση. 

Στο παρακάτω βίντεο, χτύπησα ένα μικρό πακέτο καρυκευμάτων στις 75 γιάρδες στη δεύτερη βολή με το ίδιο είδος τουφέκι με ανοιχτά σκοπευτικά.


 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο



Σημειώστε αυτό που φαίνεται να είναι ένα ίχνος ατμού πίσω από τη σφαίρα.




Το φυσίγγιο Nato 5.56 εκτοξεύει τη σφαίρα με ταχύτητα 3.250 πόδια ανά δευτερόλεπτο - σχεδόν τρεις φορές την ταχύτητα του ήχου (1.125 πόδια ανά δευτερόλεπτο). 

Μια σφαίρα που κινείται με αυτή την ταχύτητα προκαλεί αλλαγές πίεσης αέρα γύρω από τη σφαίρα που παράγουν ένα contrail παρόμοιο με αυτό που σχηματίζεται στην πλευρά χαμηλής πίεσης των φτερών του αεροσκάφους.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να εξηγήσει την καταστροφική αποτυχία να ασφαλιστεί η περίμετρος γύρω από τη σκηνή;

Είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ μια νόμιμη εξήγηση για μια τέτοια παράλειψη τέτοιων στοιχειωδών διαδικασιών ασφαλείας.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Όλες οι εικόνες σε αυτό το άρθρο προέρχονται από το Courageous Discourse, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι το Courageous Discourse
Πνευματικά δικαιώματα © John Leake, Courageous Discourse, 2024


ΠΗΓΗ: Attempted Assassination of Donald Trump. Secret Service Has Some 'Splainin to Do - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!