Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Τράμπ, ΜΟΛΙΣ 5 εβδομάδες μετά τήν ΚΡΙΤΙΚΗ γιά τά εμβόλια & ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ συμμετείχει σέ ....διαφήμιση της 'BlackRock' !!!! ( Τ υ χ α ί ο ; ; ; )




Είναι εντυπωσιακό, ότι κορυφαίοι πολιτικοί πέφτουν θύματα  ε π ι θ έ σ ε ω ν   μετά από κριτική για τα μέτρα του κορωνοϊού. 

Ο Τραμπ επέκρινε τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στις 7 Ιουνίου. 

Μόλις 5 εβδομάδες αργότερα λαμβάνει χώρα μία απόπειρα δολοφονίας. 

Αυτό θυμίζει εντυπωσιακά την επίθεση στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Robert Fico, τη δολοφονία του Ιάπωνα πρωθυπουργού Shinzo Abe και τους μυστηριώδεις θανάτους του προέδρου της Τανζανίας John Magafuli, καθώς και πολλών άλλων κορυφαίων αφρικανών πολιτικών....



15 Ιουλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,1 λεπτά



Ο κριτικός blogger Igor Chudov έκανε τους παραλληλισμούς στο ιστολόγιό του. Υπενθυμίζει τον Robert Fico, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός στην Ευρώπη, για τη θεμελιώδη κριτική του για τα μέτρα επί κορωνοϊού και τους αναποτελεσματικούς αλλά εξαιρετικά επιβλαβείς εμβολιασμούς, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές: Ο Fico θέλει να διερευνήσει την πολιτική Covid και να απορρίψει τη μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ..


Λιγώτερο γνωστή εδώ είναι η κριτική του Τραμπ για τους εμβολιασμούς, ειδικά όσον αφορά τα όλο και πιο άρρωστα παιδιά. 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο και μια σύντομη περίληψη εδώ:




Παραδόξως, μετά την επιχείρηση «warp speed», ο Τραμπ κατέστησε σαφές ότι θέλει να διερευνήσει τις Big Pharma για την ανησυχητική αύξηση των χρόνιων ασθενειών και των προβλημάτων υγείας στα παιδιά

Σε βίντεο, εξέφρασε την ανησυχία του για την εντυπωσιακή αύξηση του αυτισμού, των προβλημάτων γονιμότητας, των αλλεργιών και των παιδικών ασθενειών, υποδηλώνοντας ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορεί να βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τους ανθρώπους.


Αν και θα ήταν παράλογο να υποπτευόμαστε εισηγμένες εταιρείες ότι υποστηρίζουν τρομοκρατικές ενέργειες, η σύνδεση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη

Ο Τραμπ υπήρξε αντικείμενο μίσους εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, δεν επιχειρήθηκε ποτέ να δολοφονηθεί - μέχρι που τελικά αμφισβήτησε τη Big Pharma, κάνοντας υπαινιγμούς για τον αυτισμό και άλλες υποτιθέμενες συνέπειες των εμβολιασμών και αγγίζοντας κάποια ισχυρά συμφέροντα που είχε προηγουμένως αφήσει.


Φυσικά, αυτό δεν είναι μια προσπάθεια να συγκαλυφθεί ο ρόλος του Τραμπ στην ανάπτυξη και έγκριση εμβολίων Covid και η προηγούμενη υποστήριξή του σε αυτούς τους εμβολιασμούς


Ο Τραμπ έχει πολλούς εχθρούς και η πρόσφατη αναφορά του στη «Big Pharma» θα μπορούσε να είναι μια αθώα, τυχαία περίσταση.



«Θεωρίες συνωμοσίας δολοφονίας»

Στο παρελθόν, οι υπαινιγμοί ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να είναι στόχος μιας απόπειρας δολοφονίας απορρίφθηκαν επίμονα ως θεωρία συνωμοσίας.



Ο Σόρος και άλλα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης άρχισαν αμέσως να προειδοποιούν ενάντια στις «αφηγήσεις συνωμοσίας» και πάλι χθες.

Οι ανατροπές θύματος-δράστη διαδίδονται ήδη μαζικά:




Πληροφορίες παρασκηνίου σχετικά με τον εισβολέα

Το υπόβαθρο του επιτιθέμενου θα μπορούσε να προσδιοριστεί εάν η αστυνομία το θέλει πραγματικά. Ωστόσο, αν κοιτάξετε πόσο λίγο οι λεπτές κινήσεις του στην οροφή διατάραξαν τις δυνάμεις ασφαλείας, αυτό είναι αμφισβητήσιμο. Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο όπου μπορείτε να το δείτε όμορφα:

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="de" dir="ltr">Ένα βίντεο του δολοφόνου του Τραμπ που εμφανίστηκε πρόσφατα τον δείχνει να σέρνεται στην οροφή, ενώ αρκετοί άνθρωποι τον δείχνουν στην αστυνομία.<br>Οι άνθρωποι περνούν σχεδόν ένα ολόκληρο λεπτό προσπαθώντας να κάνουν τους φρουρούς ασφαλείας να δράσουν. Είναι απίστευτο ότι η Μυστική Υπηρεσία έχει δώσει αυτό... <a href="https://t.co/bir4s7hMx5">pic.twitter.com/bir4s7hMx5</a></p>&mdash; Max Otte (@maxotte_says) <a href="https://twitter.com/maxotte_says/status/1812749256073134253?ref_src=twsrc%5Etfw">15 Ιουλίου 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js&#8220; charset="utf-8"></script>

Ως υπόβαθρο για το πρόσωπο του δολοφόνου, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται σε ένα διαφημιστικό βίντεο για τον μεγαλύτερο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο BlackRock. Τι σύμπτωση:




Ο τίτλος του διαφημιστικού βίντεο "Rethinking retirement" (επανεξέταση της συνταξιοδότησης) είναι εντελώς μακάβριος.


Στη φωτογραφία, η συμφωνία του δολοφόνου στην οροφή και σε μια σκηνή βίντεο είναι σαφώς αναγνωρίσιμη.

Σίγουρα δεν υπάρχουν συνδέσεις, αλλά υπάρχει μια ιδέα για το οικονομικό υπόβαθρο του επιτιθέμενου.

Ο Τραμπ, παρεμπιπτόντως, έχει ήδη φτάσει στο Μιλγουώκι για να παραστεί στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων. Δεν υπάρχει πιθανώς καμμία αμφιβολία για την υποψηφιότητά του ως υποψηφίου του κόμματος.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Όλα τυχαία!

    Τυχαία ήταν πρωταγωνιστής ο δολοφόνος ένα χρόνο περίπου πρίν σέ διαφημιστικό του κολοσσού που λέγεται 'Μπλάκ Ρόκ' στίς ΗΠΑ.

    Τυχαία η εταιρεία αυτή χρηματοδοτεί αδρά τόν κακό χαμό στήν κατεστραμένη Ουκρανία.

    Τυχαία δέν τόν είδαν οι αρχές σκαρφαλωμένο στήν στέγη μέ τόσο ήλιο, όταν ο κοσμάκης φώναζε καί τόν έδειχνε ελάχιστα λεπτά πρίν.

    Όλα ήταν συμπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ!
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!