Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Είναι οι ψευδείς σημαίες ένα θέμα;




Ή μήπως οι αφηγήσεις «ψευδούς σημαίας» είναι απλώς οι ροές προπαγάνδας που στοχεύουν στο προφίλ του 10% των δύσπιστων, ώστε να εξαπατηθούμε όλοι, εύπιστοι και δύσπιστοι εξίσου;



Συμπτωματικά, κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου, ο Kit Knightly δημοσίευσε το δικό του, The Rise of the False False Flag, στο Off-Guardian. Παραθέτω την εισαγωγή του, καθώς θα χρησιμεύσει και για τη δική μου.


Μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας ορίζεται γενικά ως «μια πράξη που διαπράττεται με σκοπό τη συγκάλυψη της πραγματικής πηγής ευθύνης και την απόδοση ευθυνών σε άλλο μέρος»

Η φράση προέρχεται από τον ναυτικό πόλεμο, όταν τα πλοία φέρουν κυριολεκτικά μια σημαία του ναυτικού ενός άλλου έθνους.

Ιστορικά μιλώντας, είναι συγκεκαλυμμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται με στόχο τη δημιουργία ενός cassus belli, είτε ξεκινώντας, δικαιολογώντας είτε διαιωνίζοντας έναν πόλεμο.

Η επίθεση είναι πολύ πραγματική, μόνο η σημαία είναι ψεύτικη.

Αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την άνοδο μιας νέας ιδέας – της ψεύτικης ψευδούς σημαίας. Δηλαδή, εντελώς ψεύτικα «γεγονότα» με μόνο την ελάχιστη σχέση με την αντικειμενική πραγματικότητα. Άσφαιρα και ηθοποιοί κρίσης, ψεύτικα θύματα και ψεύτικοι σκοπευτές.

Το ερώτημά μου όμως είναι: υπήρξε, άρα γε, ποτέ μια πραγματική ψευδής σημαία; 

Είναι όλες οι υποτιθέμενες ψευδείς σημαίες πραγματικά μόνο 100% psyop όπου όχι μόνο ο ισχυρισμός για το ποιος είναι υπεύθυνος είναι ψευδής, αλλά η υποτιθέμενη πράξη είναι επίσης ψευδής; A priori, γιατί όχι; 

Γιατί θα πρέπει να πιστεύουμε οποιοδήποτε μέρος μιας ιστορίας χωρίς πολύ σαφείς αποδείξεις όταν γνωρίζουμε ότι ένα μέρος της είναι ψευδές και ότι οι αυτουργοί μπορούν να κάνουν τους αναμενόμενους δύσπιστους της προφανώς ψευδούς ιστορίας τους να την καταλάβουν εν μέρει λάθος, δεν θα προτιμούσαν να κατασκευάσουν αυτή την κατάσταση παρά να τους αφήσουν να την καταλάβουν εντελώς;




Σε αυτό το άρθρο, θα υποστηρίξω ότι η «ψευδής σημαία» είναι ένας προπαγανδιστικός όρος που έχει σχεδιαστεί για να παραπλανήσει εκείνους που αναγνωρίζουν το ψεύδος των επίσημων ιστοριών, προκειμένου να πάρουν μόνο τη μισή αλήθεια ... 

Όπως λένε, οι μισές αλήθειες κάνουν μεγάλα ψέμματα.

Οι δολοφονίες στο Περλ Χάρμπορ, JFK και RFK, η βομβιστική επίθεση στο σταθμό της Μπολόνια το 1980 (και άλλες βομβιστικές επιθέσεις στην Ιταλία), η 9/11, οι επιθέσεις άνθρακα μετά την 9/11 και άλλα γεγονότα αναφέρονται από ορισμένους ως "false flags" όπου υποτίθεται ότι το ζήτημα αφορά μόνο το ποιος είναι υπεύθυνος για το γεγονός ... ωστόσο, γιατί το ζήτημα πρέπει να αφορά μόνο το ΠΟΥ, τι γίνεται με το ΤΙ; 

Όταν εξετάζουμε αυτές τις λεγόμενες ψευδείς σημαίες, αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι δεν είναι μόνο το μέρος του ΠΟΥ που είναι ψευδές, είναι επίσης το ΤΙ.



Μία σημαντιή οπτική όταν εξετάζουμε προφανώς ψευδείς κυβερνητικές αφηγήσεις

1. Ο έλεγχος του μυαλού μας είναι υψίστης σημασίας για εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία και είναι απρόθυμοι να αφαιρέσουν αυτόν τον έλεγχο κάνοντας κάτι πραγματικά, εκτός αν το θέλουν πραγματικά

Αν γίνει πραγματικά, αυτό το στοιχείο της εξαπάτησης αφαιρείται και η μεγιστοποίηση της αντιγραφής είναι το όνομα του παιχνιδιού, όχι η ελαχιστοποίησή του.

2. Επιπλέον, φαινομενικά αντιφατικά, αλλά, στην πραγματικότητα, μόνο σύμφωνα με τους μηχανισμούς της εξουσίας, η προπαγάνδα λειτουργεί καλύτερα όσο λιγώτερο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, παρέχοντας περαιτέρω λόγο για να πλαστογραφήσει μία κατάσταση παρά να την κάνει πραγματικά, εκτός και αν θέλει.






3. Επιπλέον, η πραγματική πράξη είναι συχνά ανέφικτη σε σημείο αδύνατο στο πλαίσιο - βλέπε σημείο 4.

4. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πάντα μας ενημερώνουν όταν προσποιούνται χρησιμοποιώντας την τεχνική της Αποκάλυψης της Μεθόδου. Πάντα, χωρίς εξαιρέσεις.
Επίθεση USS Liberty από το Ισραήλ, 8 Ιουνίου 1967


Έχω βάλει συνδέσμους σε αναλύσεις άλλων υποτιθέμενων ψευδών σημαιών που αναφέρονται παραπάνω, αλλά καθώς δεν υπάρχει ενιαία ανάλυση για σύνδεση, θα το κάνω εδώ.

Η Wikipedia μας λέει:

Το περιστατικό του USS Liberty ήταν μια επίθεση σε ένα πλοίο τεχνικής έρευνας του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών (κατασκοπευτικό πλοίο), το USS Liberty, από μαχητικά αεροσκάφη της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας και τορπιλοβόλα του Ισραηλινού Ναυτικού, στις 8 Ιουνίου 1967, κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Έξι Ημερών. Η συνδυασμένη αεροπορική και θαλάσσια επίθεση σκότωσε 34 μέλη του πληρώματος (αξιωματικούς του ναυτικού, ναυτικούς, δύο πεζοναύτες και έναν πολιτικό υπάλληλο της NSA), τραυμάτισε 171 μέλη του πληρώματος και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο πλοίο. Εκείνη την εποχή, το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα βόρεια της χερσονήσου του Σινά, περίπου 25,5 ναυτικά μίλια (47,2 χλμ., 29,3 μίλια) βορειοδυτικά από την αιγυπτιακή πόλη Arish.


Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει το πρόβλημα

Γιατί το Ισραήλ να επιτεθεί στην BFF USA; Δεν έχει νόημα με τον ίδιο τρόπο που η καταστροφική αποτυχία τέσσερεις φορές σε ένα πρωί της στρατιωτικής υποδομής και των υποδομών πληροφοριών πολλών τρισεκατομμυρίων δολλαρίων των ΗΠΑ στις 9/11 δεν έχει νόημα. 

Δεν δίνεται καμμία εύλογη εξήγηση, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος ότι το Ισραήλ θα μπερδέψει το USS Liberty με ένα εχθρικό πλοίο και πάρα πολλά συνέβησαν πριν από τις υποτιθέμενες επιθέσεις για να μην ξεκαθαριστούν τα πράγματα. 

Πρέπει να πιστέψουμε ότι οι ΗΠΑ είχαν ένα πλοίο κοντά στη χερσόνησο του Σινά χωρίς να το γνωρίζει το Ισραήλ και οι ΗΠΑ να μην είναι σίγουρες για τη γνώση του Ισραήλ;



Το πρόβλημα επίδειξης και αφήγησης ψευδούς σημαίας

Αυτό που συχνά μας λέει ότι μια ψεύτικη σημαία είναι πραγματικά 100% psyop είναι η ασυμφωνία μεταξύ του τι μας παρουσιάζουν και τί μας λένε.

Αυτά που μας λένε για τη φύση των επιθέσεων στο πλοίο και τους θανάτους και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν στους ανθρώπους δεν ταιριάζουν με τις εικόνες.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, υπήρξε ένας πολύ σημαντικός αριθμός τύπων επίθεσης στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορικής επίθεσης από ρουκέτες, πολυβόλα και βόμβες ναπάλμ. τορπίλες (με μόνο ένα χτύπημα αλλά κάνοντας μια τρύπα 40 ποδιών) και πολυβόλο που στραγγίζει από τα τορπιλοβόλα ... 

Και όμως το μόνο που βλέπουμε είναι μερικές τρύπες κανονιών που θα μπορούσαν εύκολα να χωρέσουν στην «πρακτική στόχου». 

Με τόσο σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν, δεν θα περιμέναμε να δούμε το πλήρωμα του πλοίου να φαίνεται χαλαρό και να κρέμεται πάνω από τα κιγκλιδώματα.

Από ό, τι μου είπε η μητέρα μου για την εμπειρία του πατέρα μου στο ιταλικό ναυτικό στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η εμπειρία του (που δεν συζητήθηκε μαζί μου όσο ήταν ζωντανός) του σκάφους του που τορπιλίστηκε από τους Βρετανούς ήταν άμεση προσπάθεια εκκένωσης σε σωσίβιες λέμβους.




Ομοίως, οι εικόνες των τραυματιών δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς λαμβάνοντας υπόψη τη φύση των υποτιθέμενων επιθέσεων.



Γιατί αυτό το πλήρωμα του ναυτικού κάθεται χαλαρό και χαμογελαστό με το πουκάμισο ενός άντρα φαινομενικά καλυμμένο με αίμα, αλλά χωρίς κανένα σημάδι τραυματισμού.



Το πρόβλημα των μαρτυριών

Ακριβώς όπως οι μαρτυρίες πυροσβεστών της 9/11, οι μαρτυρίες του USS Liberty δεν βγάζουν νόημα.



Πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήμουν στο γραφείο μου κάτω από τα καταστρώματα επιβλέποντας το τμήμα μου, ειδικά μετά την έναρξη της επίθεσης, με την ελπίδα να εντοπίσω τους επιτιθέμενους μας, οπότε προσωπικά δεν είδα κανένα μέρος της πραγματικής επίθεσης.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, υπήρξαν πολλαπλές επιθέσεις στο πλοίο –  χρήση ρουκετών και ναπάλμ και τορπίλης, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, οπότε το να μιλάμε απλά για «επίθεση» φαίνεται περίεργο. Μήπως απλά έμεινε κάτω από τα καταστρώματα σε όλες αυτές τις επιθέσεις; Πώς θα βοηθούσε ιδιαίτερα η παραμονή κάτω από τα καταστρώματα «επιβλέποντας το τμήμα του» με την ελπίδα να εντοπιστούν οι επιτιθέμενοι;




Όταν τα μαχητικά Mirage έφυγαν από το Liberty είχαν προκαλέσει 820+ τρύπες πυραύλων και κανονιών. Ακολούθησαν βομβαρδιστικά Mystere που έριξαν ναπάλμ.

Ενώ μπορούμε να δούμε τρύπες από κανόνια, μπορείτε να επισημάνετε στοιχεία πρόσκρουσης από ρουκέτες ή ναπάλμ;



Λίμνες αίματος έμοιαζαν να βρίσκονται σε κάθε πέρασμα. Μας προειδοποίησαν να μην πάμε στην περιοχή πρόβλεψης, καθώς υπήρχαν νεκροί και μέλη σώματος πεταμένα ολόγυρα.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για τέτοιου είδους μακελειό.



Εξαιρετικά φλύαρη αναφορά για τον καθορισμό λεβήτων χωρίς ουσιαστικά καμμία μαρτυρία για την επίθεση. Γιατί, άρα γε, όχι;



Μετά το χτύπημα της τορπίλης:

Τότε το πλοίο άρχισε να βυθίζεται προς τα δεξιά και συνέχισε να βυθίζεται και να βυθίζεται και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να τουμπάρουμε.

Ανυπομονούσα για το ράφι που κρατούσε τη σωσίβια σχεδία μου και ανακάλυψα ότι όλες οι σχεδίες και ακόμη και το ίδιο το ράφι είχαν καεί.

Ενώ στεκόμουν εκεί, παρατήρησα τρεις φουσκωμένες σωσίβιες σχεδίες να επιπλέουν πίσω από το πλοίο σε απόσταση 100 έως 150 γιάρδων. Τότε ξαφνικά, μικροσκοπικές πιτσιλιές εμφανίστηκαν γύρω από τις σχεδίες και στη συνέχεια ξεφούσκωσαν. Μέσα σε λίγα λεπτά ένα τορπιλοβόλο εμφανίστηκε και σταμάτησε δίπλα στις σχεδίες. Παρατήρησα κάποιον να παίρνει μια από τις σχεδίες και να την βάζει στην τορπιλοβόλο βάρκα.

Αν το σκάφος έμπαινε στη διαδικασία βύθισης, τι το εμπόδιζε να βυθιστεί;

Πού υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα έχουν καεί και γιατί κανείς άλλος δεν ανησυχούσε να μπει σε σωσίβιες σχεδίες; Από πού προήλθαν οι φουσκωμένες σωσίβιες σχεδίες; Γιατί το τορπιλοβόλο να ασχοληθεί με σωσίβιες σχεδίες;



Ήταν, στην πραγματικότητα, ο Πόλεμος των Έξι Ημερών (5-10 Ιουνίου 1967) επίσης ένα psyop;

Ο Dave Johnson επισημαίνει μη πειστικές εικόνες θανάτου και τραυματισμού σε αυτό το βίντεο.






Είμαι πολύ ανίδεη της στρατιωτικής στρατηγικής και της πολιτικής των ΗΠΑ / Ισραήλ / Αράβων για να κάνω μια εμπεριστατωμένη εικασία για τη σκηνοθεσία της επίθεσης USS Liberty, ωστόσο, θα κάνω μια άγρια εικασία: πιστεύω ότι μπορεί να υπήρξε αρκετή μετανάστευση από τις χώρες της Μέσης Ανατολής στις ΗΠΑ μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, οπότε σε αυτό το πλαίσιο ίσως ήταν πολιτικό να υπονοήσουμε ότι οι ΗΠΑ ήταν επίσης σε εχθρική σχέση με το Ισραήλ - Προτάσεις για αυτό το psyop ευπρόσδεκτες.



Ας ρίξουμε "false flag" υπέρ του psyop

Δεδομένου ότι ο όρος false flag παραπλανητικά υποδηλώνει ότι είναι μόνο το ΠΟΥ είναι το πρόβλημα, όχι το ΤΙ, δεν θα ήταν καλύτερα να απαλλαγούμε από αυτό και απλά να χρησιμοποιήσουμε το μεγάλο psyop ... Διότι, τελικά, αυτές οι επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το τι, από ποιον, πότε ή πού, έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του νου.


"False flags" που ήταν 100% psyops - αν γνωρίζετε ένα "πραγματικό", παρακαλώ ενημερώστε με




USS Liberty






Βομβιστική επίθεση στο σταθμό της Μπολόνια το 1980 (και άλλες βομβιστικές επιθέσεις στην Ιταλία)






ΠΗΓΗ: Are false flags a thing? - by Petra Liverani (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

4 σχόλια:

  1. Πολύ δυνατό θέμα, που απευθύνεται μάλλον σέ ιδιαιτέρως "μυημένους".
    Ευχαριστούμε πολύ, έξοχη επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοναδικά πολύτιμο θέμα οι "ψευδείς σημαίες".
    Σας ευχαριστούμε ειλικρινά!
    Πολύ σπάνια νά δούμε τέτοιο θέμα.
    Μακάρι νά τό διαβάσουν πολλοί καί νά τούς βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ!!

      Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να διαβάζουμε σχόλια σχετικά με το θέμα των αναρτήσεών μας και να μοιραζόμαστε σκέψεις και απόψεις.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!