Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΤΡΟΜΟΣ στήν Γερμανία: Δάσκαλος ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ πολλές φορές στόν ΛΑΙΜΟ, δύο αδέλφια ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σ υ ν ε λ ή φ θ η σ α ν !!!




Οι συλληφθέντες ταιριάζουν με την περιγραφή: νέοι, αδύνατοι, με «παρουσιαστικό νότιου» - ένας όρος που χρησιμοποιείται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να υποβαθμίσει τη δημόσια οργή για τα αυξανόμενα εγκλήματα μεταναστών και να αποφύγει την απώθηση του σχεδίου της Μεγάλης Αντικατάστασης.


*Αυτή είναι μια εξελισσόμενη ιστορία και θα ενημερώνεται καθώς γίνονται διαθέσιμες νέες πληροφορίες.

Σε μια σοκαριστική και βίαιη επίθεση που έχει αφήσει την κοινότητα του Wedel συγκλονισμένη, ένας 67χρονος δάσκαλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού μαχαιρώθηκε άγρια στο λαιμό και το πάνω μέρος του σώματος από δύο μαθητές. 

Η επίθεση σημειώθηκε στο Wedel, το κέντρο μουσικής και εκπαίδευσης ενηλίκων της Γερμανίας. Οι ύποπτοι, δύο αδέρφια με μεταναστευτικό υπόβαθρο, έχουν συλληφθεί από την αστυνομία. Ο δάσκαλος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το βράδυ της Παρασκευής.

Επίθεση και άμεση αντίδραση

Η βίαιη επίθεση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο πάρκινγκ του εκπαιδευτικού κέντρου. Παρά τα σοβαρά τραύματά του, το θύμα κατάφερε να διαφύγει στο κτίριο. Ένας διοικητικός υπάλληλος σήμανε γρήγορα συναγερμό, οδηγώντας σε άμεση ανταπόκριση από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις

Μετά το περιστατικό, ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των επιτιθέμενων. Ένοπλοι αξιωματικοί, συνοδευόμενοι από ελικόπτερο της αστυνομίας, διεξήγαγαν εντατική έρευνα στην περιοχή. Οι γύρω εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κοντινού νηπιαγωγείου, τέθηκαν σε υψηλή επιφυλακή, με πόρτες και παράθυρα ασφαλισμένα.


Η αστυνομία συνέλαβε με επιτυχία δύο αδέρφια, γεννημένα το 2002 και το 2003, αφού σταμάτησε αρκετά οχήματα. Οι ύποπτοι, που αναγνωρίστηκαν ως Σύριοι υπήκοοι από την αστυνομία, τέθηκαν υπό κράτηση χωρίς αντίσταση. 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Christian Hesse επιβεβαίωσε τις συλλήψεις, δηλώνοντας: «Υπάρχουν πολλά που υποδηλώνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για το έγκλημα». Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε αν οι ύποπτοι ήταν μαθητές του θύματος.

Οι συλληφθέντες ταιριάζουν με την περιγραφή των δραστών που έκτοτε έγινε γνωστή: νέοι, αδύνατοι, με «χαρακτηριστικά του Νότου». Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται συχνά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να αναφερθούν στους μετανάστες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής, ελπίζοντας να αποτρέψουν τη δημόσια οργή για τον αυξανόμενο αριθμό εγκλημάτων μεταναστών και να αποφύγουν την απώθηση του σχεδίου τους για τη Μεγάλη Αντικατάσταση.


Λεπτομέρειες του συμβάντος

Το θύμα υπέστη πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Παρά την κρίσιμη κατάστασή του, αρχικά ανταποκρίθηκε και ήταν σε θέση να παράσχει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση. «Αυτή τη στιγμή υποθέτουμε ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους», δήλωσε ο Hesse υποδεικνύοντας μια πιθανή προσωπική σχέση μεταξύ τους.

Οι συλληφθέντες αδελφοί ταιριάζουν με τις περιγραφές που παρέχονται: νέοι, αδύνατοι και με νότια εμφάνιση. Παραμένει ασαφές εάν οι ύποπτοι ήταν μαθητές του θύματος ή είχαν άλλη σχέση μαζί του.

Εν εξελίξει έρευνα

Η αστυνομία έχει κινήσει τυποποιημένες διαδικασίες μετά τις συλλήψεις και το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών χειρίζεται τώρα την υπόθεση. Οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας και η ομάδα ανθρωποκτονιών μπορεί να εμπλακεί καθώς προχωρά η έρευνα.

«Οι δράστες βρίσκονται επί του παρόντος υπό αστυνομική κράτηση και έχουν ξεκινήσει τα συνήθη αστυνομικά μέτρα», επιβεβαίωσε ο Hesse. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν οι ύποπτοι έχουν ομολογήσει το έγκλημα ή εάν το φονικό όπλο έχει ανακτηθεί.

Αντίκτυπος στην κοινότητα

Αυτή η βίαιη επίθεση έχει συγκλονίσει βαθιά την τοπική κοινότητα, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια στα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, ειδικά μετά την επίθεση ισλαμιστών μεταναστών που σκότωσαν και έβλαψαν εκπαιδευτικούς σε όλη την Ευρώπη.





ΠΗΓΗ: Terror in Germany: Teacher Stabbed Multiple Times in the Neck, Two Immigrant Brothers Arrested - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γαλλία: Αυστραλή τουρίστρια βιάστηκε από συμμορία πέντε ανδρών «αφρικανικού τύπου» στο Παρίσι



Ισλαμιστής τρομοκράτης συνελήφθη μετά από βάναυση επίθεση τζιχάντ που πυροδότησε ανθρωποκυνηγητό 48 ωρών, πυροδοτώντας οργή για την επικίνδυνη συμφωνία ολυμπιακής ασφάλειας της Γαλλίας με το Κατάρ



Ασούρα στη Σουηδία: Χιλιάδες μαυροντυμένοι μουσουλμάνοι παίρνουν τον έλεγχο των δρόμων (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!