Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Παρά την εγχώρια ε κ κ ω φ α ν τ ι κ ή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ, που για ακόμη μία φορά επέδειξε τό ελληνικό κοινό, η είδηση όχι μόνο δέν πέρασε α π α ρ α τ ή ρ η τ η στό ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, αλλά έγινε καί άρθρο καί μετράει ήδη 3 σχόλια στό γερμανικό ιστολόγιο. ( Έλληνες, τό ΘΥΜΑΣΤΕ τό περιστατικό, ή τό ξεχάσατε ήδη; Φταίει κι η ζέστη θα μου πείτε...)

Έλληνας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ αμυνόταν εναντίον παράνομων μεταναστών!!!!




Η ελληνική συνοριακή αστυνομία περιπολεί κατά μήκος του φράχτη ύψους 5 μέτρων, γεμάτου τσιμέντο στον ποταμό Μέταζα.




Ένας Έλληνας συνοριοφύλακας πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια επιχείρησης στα σύνορα με την Τουρκία. 

Οι πυροβολισμοί πιθανότατα προήλθαν από λαθρεμπόρους σε τουρκικό έδαφος.



Το βράδυ του Σαββάτου, ένας Έλληνας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 μ.μ. κοντά στον ποταμό Μαριτσά, ένα καυτό σημείο για παράνομους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι αξιωματικοί προσπαθούσαν να εμποδίσουν τη διέλευση των συνόρων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερεις συνοριοφύλακες ήταν σε υπηρεσία όταν ξαφνικά ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί από την τουρκική κατεύθυνση. Ένα βλήμα χτύπησε έναν από τους άνδρες στην κάτω κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου έπρεπε να χειρουργηθεί. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο τραυματίας αστυνομικός ήταν σε σταθερή, μη απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

Οι αρχές υποπτεύονται ότι οι πυροβολισμοί θα μπορούσαν να έχουν πέσει από διακινητές μεταναστών, δηλαδή διακινητές, με όπλα. Η αστυνομία είχε προηγουμένως παρατηρήσει «ύποπτες κινήσεις» από την τουρκική πλευρά. Με την άφιξη άλλων συνοριοφυλάκων, η διέλευση των συνόρων θα μπορούσε να αποφευχθεί. Οι συνοριοφύλακες αποτελούν μέρος ειδικής μονάδας της ελληνικής αστυνομίας.

Η Ελλάδα ενισχύει τους συνοριακούς ελέγχους με την Τουρκία εδώ και χρόνια για να αποτρέψει την παράνομη είσοδο μεταναστών. Ξανά και ξανά, υπάρχουν περιστατικά στα χερσαία σύνορα μήκους περίπου 200 χιλιομέτρων. 

Η Τουρκία είναι χώρα διέλευσης για πολλούς μετανάστες που εγκαταλείπουν περιοχές κρίσης όπως το Αφγανιστάν ή η Συρία στο δρόμο τους προς την Ευρώπη. Από εκεί, πολλοί προσπαθούν να διασχίσουν παράνομα τη Μεσόγειο προς την Ιταλία ή να διασχίσουν τα χερσαία σύνορα στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές αρχές έχουν αποτρέψει χιλιάδες παράτυπες διελεύσεις των συνόρων τα τελευταία χρόνια. Ξανά και ξανά, υπάρχουν περιστατικά μεταξύ των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας και συμμοριών διακινητών ή μεταναστών.



ΠΗΓΗ: Griechischer Polizist bei Abwehr illegaler Migranten schwer verletzt - Apollo News (apollo-news.net)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δηλαδή καί μας ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ οι Τουρκαλάδες από τό έδαφός τους καί ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ο Συνοριοφύλακάς μας καί ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ; "Έρευνες" ; ; ; ; ( ΝΤΡΟΠΗ! )


Ε  Κ  Τ  Α  Κ  Τ  Ο :  

Τραυματίστηκε βαριά στην κοιλιά συνοριοφύλακας, από ΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΠΥΡΑ στον Έβρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!