Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ιάπωνες ειδικοί βιοψίας αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν θανατηφόρα καρδιακή ανεπάρκεια



Μια ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων χρησιμοποίησε μια εξειδικευμένη τεχνική βιοψίας για να αποδείξει τελικά ότι τα εμβόλια mRNA Covid προκαλούν αύξηση περιπτώσεων θανατηφόρας καρδιακής ανεπάρκειας σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ Hiroyuki Yamamoto Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, Νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Ιαπωνία, ηγήθηκε μιας ομάδας ερευνητών που επιδιώκουν να εντοπίσουν την παγκόσμια αύξηση των καρδιακών θανάτων.

Η ομάδα αποτελείται από πολλούς διάσημους ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων των: Katsuya Hashimoto, Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, Νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Ιαπωνία, Hiroyuki Yamamoto, Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, Νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Ιαπωνία, Yoshihiko Ikeda, Τμήμα Παθολογίας, Εθνικό Εγκεφαλικό και Καρδιαγγειακό Κέντρο, Suita, Ιαπωνία, Jun Isogai, Τμήμα Ακτινολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Asahi, Asahi, Ιαπωνία, Toru Hashimoto, Katsuya Hashimoto, Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, Νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Ιαπωνία

Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, η ομάδα αποκάλυψε στοιχεία μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο ή "VAM" (vaccine-associated myocarditis ).

Προειδοποιούν ότι η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο μπορεί να είναι θανατηφόρα εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία.


Ωστόσο, μπορεί συχνά να αποβεί μοιραία καθώς είναι δύσκολο να διαγνωστεί, ενεργώντας σαν ωρολογιακή βόμβα που αποκαλύπτεται μόνο όταν ένα άτομο υποφέρει από καρδιακή ανακοπή.

Η έγκαιρη διάγνωση εξακολουθεί να είναι δύσκολη λόγω ενός ευρέος κλινικού φάσματος φαινοτύπων και παθοφυσιολογίας, όπως η ελάσσων εστιακή μυοκαρδίτιδα, το πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο και η κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα.

Παρ' όλα αυτά, οι ερευνητές σημειώνουν στο έγγραφο της μελέτης τους ότι «η ιστολογική αξιολόγηση μένει να γίνει πλήρως κατανοητή».

Η αναφορά περίπτωσης περιλαμβάνει Ιάπωνες ειδικούς που αποδεικνύουν καρδιομυοπάθεια που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Το έγγραφο της μελέτης δημοσιεύθηκε στο ESC Heart Failure.

Περιλαμβάνει μια αναφορά περίπτωσης μιας 78χρονης προηγουμένως υγιούς γυναίκας που παραπέμφθηκε από τον οικογενειακό γιατρό της.

Ο ασθενής στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai για τη διαχείριση της δύσπνοιας 11 ημέρες μετά τη λήψη της τρίτης δόσης ενός εμβολίου Covid - της ένεσης mRNA-1273 (Moderna).

Ο ασθενής υποβλήθηκε προηγουμένως σε αρχική σειρά δύο δόσεων BNT162b2 (Pfizer).

Τέσσερεις ημέρες μετά το εμβόλιο της Moderna, «ο ασθενής παρουσίασε αίσθημα παλμών και δύσπνοια, τα οποία σταδιακά επιδεινώθηκαν».

Με ιστορικό ήπιας άνοιας αλλά χωρίς παράγοντες κινδύνου για στεφανιαία νόσο, οι ιατροί-ερευνητές αναφέρουν ότι ο ασθενής δεν είχε πρόσφατο ιστορικό ταξειδιού, επαφή με ασθενείς με επιβεβαιωμένο COVID-19, πρόσφατο μολυσματικό πρόδρομο ή ιστορικό κατανάλωσης αλκοόλ, καπνίσματος τσιγάρων ή χρήσης παράνομων ναρκωτικών.

Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν μια εξειδικευμένη βιοψία που απέδειξε ότι οι ασθενείς πέθαναν από καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από εμβόλιο.

Πραγματοποίησαν βιοψία ενδομυοκαρδίου (EMB), με την ιδέα ότι η κανονική τεχνική πιθανότατα δεν θα εντοπίσει την μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Αυτή η μελέτη παρουσιάζει VAM όπως αποδεικνύεται από βιοψία-αποδεδειγμένη διατατική μυοκαρδιοπάθεια (DCM) - παθολογική διάγνωση της χρόνιας μυοκαρδίτιδας και φλεγμονώδους μυοκαρδιοπάθειας, συμπεριλαμβανομένων (iDCM)

Οι Ιάπωνες ειδικοί αποκάλυψαν ότι αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση iDCM αποδεδειγμένης βιοψίας που ακολούθησε ημέρες μετά την ετερόλογη ανοσοποίηση mRNA-1273.

Μετά την εκτέλεση ενός EMB, ήταν σε θέση να εντοπίσουν την καρδιακή βλάβη και να την αντιμετωπίσουν με επιτυχία με κορτικοστεροειδή, σώζοντας τη ζωή του ασθενούς.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι, χωρίς το EMB, η ασθενής πιθανότατα θα είχε πεθάνει, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη εισαχθεί στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή της δεν θα είχε ανιχνευθεί.


Το iDCM που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι σπάνιο αλλά θεραπεύσιμο εάν διαγνωστεί νωρίς.

Οι ερευνητές καλούν τώρα τους κλινικούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν βιοψία ενδομυοκαρδίου (EMB) σε ασθενείς που παρουσιάζουν τον φαινότυπο DCM μετά τον εμβολιασμό COVID-19, ειδικά μέσω προϊόντος με βάση το mRNA.

Αυτή η είδηση έρχεται εν μέσω παγκόσμιας αύξησης των καρδιακών θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων με Covid mRNA.

Όπως ανέφερε το Slay News, μια πρόσφατη ολοκληρωμένη μελέτη από κορυφαίους παιδιατρικούς επιστήμονες επιβεβαίωσε ότι η καταστροφική αύξηση της καρδιακής ανεπάρκειας μεταξύ των παιδιών προκαλείται από εμβόλια mRNA Covid.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Med, διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.

Η ομάδα, με επικεφαλής τον Δρ Hing Wai Tsang στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, αποκάλυψε στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η ενεργοποίηση των κυττάρων Natural Killer (NK) με ενέσεις mRNA Covid προκαλεί την παθογένεση της οξείας μυοκαρδίτιδας.

Η μυοκαρδίτιδα είναι μια φλεγμονή του καρδιακού μυός που περιορίζει την ικανότητα του σώματος να αντλεί αίμα.

Η φλεγμονή προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή ανακοπή και μπορεί τελικά να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA Covid αυξάνουν μαζικά τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μεταξύ παιδιών και νέων, ειδικά ανδρών.


ΠΗΓΗ: Japanese Biopsy Specialists Prove Covid Shots Cause Deadly Heart Failure - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!