Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολωνή ευρωβουλευτής κάνει σ κ ο υ π ί δ ι την Ursula von der L e y e n: «Πρέπει να πάτε στη φυλακή, όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή»




Η Πολωνή ευρωβουλευτής Ewa Zajączkowskiej-Hernik διαλύει εντελώς την επικεφαλής της Ε.Ε. Ursula von der Leyen σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

«Πρέπει να πάτε φυλακή, όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή»


«Κυρία Ursula, είναι καιρός κάποιος να σας πει ευθέως τι πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων για εσάς. 

Η εκλογή σας ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά την προηγούμενη θητεία ήταν ένα τεράστιο λάθος και μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν "hangover" μετά από αυτή την απόφαση», ξεκίνησε η Πολωνή βουλευτής.

Συνέχισε μιλώντας για τις επιπτώσεις της Πράσινης Συμφωνίας και τους κινδύνους που συνδέονται με την αποδοχή μεταναστών. Ακολουθούν μερικές προτάσεις από τη δυναμική ομιλία:

«Είστε το πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, η οποία καταστρέφει την ευρωπαϊκή οικονομία και γεωργία, η οποία οδηγεί στο γεγονός ότι η Ευρώπη μετατρέπεται σε οικονομικό υπαίθριο μουσείο. 

Είστε το πρόσωπο όλης της κλιματικής τρέλλας της Ε.Ε. που οδηγεί στο γεγονός ότι εμείς, οι Ευρωπαίοι, γινόμαστε όλο και φτωχότεροι. (…) 

Είστε το πρόσωπο του συμφώνου μετανάστευσης (...)

Πώς δεν ντρέπεστε να προωθείτε κάτι τέτοιο;»









ΦΩΤΟΘΗΚΗ:












4 σχόλια:

  1. E Y Γ Ε της!
    Άξια!
    Φοράει παντελόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ''ΔΙΚΕΣ'' ΜΑΣ ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ URSULA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντελονάτη η κυρία από τήν Πολωνία!
      Άξια ευρωβουλευτής, άξια γυναίκα, άξια μάνα!
      Ο Θεός νά τήν σκεπάζει!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!