Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Μελέτη δείχνει αιτία καρδιακής βλάβης στα παιδιά λόγω εμβολιασμού mRNA



Τα παιδιά κινδύνευαν ανέκαθεν περισσότερο από τη γρίπη παρά από τους κορωνοϊούς, από τους οποίους δεν κινδύνευαν καθόλου. 

Αυτό ισχύει και για τους τύπους κορωνοϊών που έχουν διαφημιστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Επομένως, το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού είναι εξίσου περιττό και άσκοπο με όλα τα είδη εμβολιασμών. 

Παρ' όλα αυτά, τα γενετικά παρασκευάσματα mRNA ειδικότερα έχουν επίσης κυκλοφορήσει για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και, σκανδαλωδώς, εξακολουθούν να βρίσκονται στις συστάσεις εμβολιασμού των παιδιών μας.



3 Ιουλίου 2024


Χρόνος ανάγνωσης: 3,1 λεπτά



Μια ολοκληρωμένη μελέτη από παιδιατρικούς επιστήμονες επιβεβαίωσε ότι η καταστροφική αύξηση της καρδιακής ανεπάρκειας στα παιδιά προκαλείται από ενέσεις mRNA Covid. 


Η μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους, με τίτλο «Ο κεντρικός ρόλος των φυσικών φονικών κυττάρων στη μεσολάβηση οξείας μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό mRNA COVID-19», που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Med, διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.


Η ομάδα, με επικεφαλής τον Δρ Hing Wai Tsang, Τμήμα Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής, βρήκε στοιχεία ότι η ενεργοποίηση φυσικών φονικών κυττάρων (κύτταρα ΝΚ) με ενέσεις mRNA Covid προκαλεί την παθογένεση της οξείας μυοκαρδίτιδας.


Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός που περιορίζει την ικανότητα του σώματος να αντλεί αίμα. Η φλεγμονή προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή ανακοπή και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο.


Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χορήγηση εμβολίων Covid mRNA αυξάνει μαζικά τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας σε παιδιά και εφήβους, ειδικά στα αγόρια.


Για να ληφθούν περαιτέρω πιθανές ενδείξεις του μηχανισμού της μυοκαρδίτιδας σε νεώτερους ανθρώπους και παιδιά, συγκρίθηκαν δείγματα από 10 εμβολιασμένα άτομα χωρίς μυοκαρδίτιδα και 10 υγιείς μάρτυρες.


Οι κύριοι παράγοντες για την εμφάνιση καρδιακής βλάβης ονομάζονται (κύτταρα ΝΚ: φυσικά φονικά κύτταρα; Τα CD57+ είναι ένας συγκεκριμένος ώριμος υπότυπος των κυττάρων ΝΚ):



Αυξημένες κυτοκίνες διέγερσης ΝΚ ορού που βρέθηκαν στη μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο

Η αφθονία των CD57+ ΝΚ κυττάρων συσχετίζεται θετικά με αυξημένο επίπεδο cTnT, έναν βιοδείκτη για οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.


Τα CD57+ ΝΚ κύτταρα είναι πιο συχνά στους άνδρες και μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου.


Οι γενετικοί μηχανισμοί στη δραστηριότητα των κυττάρων ΝΚ επηρεάζουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο


Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι σύμφωνο με τα αποτελέσματα των μελετών των παθολόγων καθηγητών Walter Lang και Arne Burkhardt, οι οποίοι βρήκαν φονικά κύτταρα σε καρδιακούς ιστούς όπου δεν έχουν θέση. 


Λένε ότι ο λόγος για αυτό είναι ότι οι πρωτεΐνες ακίδες εισάγονται επίσης στους καρδιακούς μυς μέσω της ειδικής σύνθεσης με τα λιπιδικά νανοσωματίδια, όπου μολύνουν κύτταρα που στη συνέχεια εξαλείφονται από κύτταρα δολοφόνους ΝΚ ή Τ. 


Αυτό οδηγεί σε ουλές και έτσι σε διαταραχή της ηλεκτρικής διέγερσης της καρδιακής δραστηριότητας.


Σε προηγούμενη επιδημιολογική μελέτη, οι συγγραφείς διαπίστωσαν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο οξείας μυοκαρδίτιδας με ταχεία έναρξη (μέσος όρος μόνο 2 ημέρες) μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer με βάση το mRNA (BNT162b2). Ο κίνδυνος ήταν ιδιαίτερα αυξημένος στους άνδρες εφήβους, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση.


Οι επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες με έδρα το Χονγκ Κονγκ παρατήρησαν πολύ υψηλά επίπεδα κυτοκινών ορού, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα ΝΚ, σε ασθενείς με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό. 


Σε παιδιά και εφήβους, η συσσώρευση της υποομάδας CD57+ ΝΚ, η οποία συσχετιζόταν με τα επίπεδα της καρδιακής τροπονίνης Τ, ήταν ιδιαίτερα αισθητή σε άνδρες ασθενείς και σε άτομα που έλαβαν τον δεύτερο εμβολιασμό τους.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΘΑΝΑΤΟΙ:















ΣΧΕΤΙΚΑ:



Τα χ ρ ό ν ι α ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ είναι η νέα ..."κανονικότητα"!
Από τη δεκαετία του 1970, ο αριθμός των εμβολιασμών έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδίως μεταξύ των παιδιών. 
Εν τω μεταξύ, οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται ήδη τις πρώτες εβδομάδες της ζωής. 
Στη Γερμανία και την Αυστρία, υπάρχουν ήδη 7 εμβολιασμοί από την 6η ή 7η εβδομάδα ζωής. 
Το αποτέλεσμα είναι αυξημένες αρνητικές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό και, πάνω απ' όλα, σημαντικά αυξημένη ευαισθησία σε ασθένειες και επομένως μόνιμα άρρωστα παιδιά.



Πώς τα εμβόλια mRNA προκαλούν αυτοάνοσα νοσήματα
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο NATURE δείχνει ότι τα εμβόλια mRNA παράγουν εκφυλισμένα αμινοξέα ή πρωτεΐνες και ότι οι συνέπειες για την υγεία του εμβολιασμένου ατόμου δεν είναι προβλέψιμες σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Υπάρχει μια πολύ κατατοπιστική διάλεξη βίντεο από τον Florian Schilling, η οποία συνοψίζεται παρακάτω. Οι βασικοί όροι είναι: "μετατόπιση πλαισίου", "αμυλοειδή" και "πρωτεΐνες εκτός στόχου".



Μελέτη δείχνει αιτία καρδιακής βλάβης στα παιδιά λόγω εμβολιασμού mRNA

Τα παιδιά κινδύνευαν πάντα περισσότερο από τη γρίπη παρά από τους κοροναϊούς, καθόλου από αυτούς. Αυτό ισχύει και για τους τύπους κοροναϊών που έχουν διαφημιστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Επομένως, το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού είναι εξίσου περιττό και άσκοπο με όλα τα είδη εμβολιασμών. Παρ 'όλα αυτά, τα γενετικά παρασκευάσματα mRNA ειδικότερα έχουν επίσης κυκλοφορήσει για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και, σκανδαλωδώς, εξακολουθούν να βρίσκονται στις συστάσεις εμβολιασμού των παιδιών μας.



Η ανίχνευση του SARS-CoV-2 από τον Μάρτιο του 2019 σε δείγμα λυμάτων από τη Βαρκελώνη εξαφανίζεται από τη μελέτη

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά στοιχείων ότι ο SARS-CovV-2 δεν ήταν και δεν είναι ούτε νέος ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνος. Όπως έχει αποδειχθεί σε αρκετές μελέτες, έχει ήδη προκαλέσει λοιμώξεις σε πολλές χώρες καθώς και εδώ το 2019. Μία από αυτές τις αποδείξεις έχει πλέον αφαιρεθεί αθόρυβα. Είναι αυτή από τα λύματα της Βαρκελώνης από τον Μάρτιο του 2019.



Γρίπη των πτηνών στο Bad Bentheim – μια μεγάλης κλίμακας πανδημική άσκηση εις βάρος των ζώων και των ανθρώπων;

Την 1η Ιουλίου 2024, περισσότερες από 91.000 ωοτόκες όρνιθες από εμπορική φάρμα πουλερικών στα γερμανο-ολλανδικά σύνορα θανατώθηκαν «ως προληπτικό μέτρο». Ο λόγος είναι ένα νέο ξέσπασμα της εξαιρετικά επικίνδυνης γρίπης των πτηνών. Ένας υψηλής παθογονικότητας ιός της γρίπης Α, ο H7N5 έχει επιβεβαιωθεί ως παθογόνος. Μια έκπληξη, επειδή προηγούμενες εστίες στη Γερμανία έχουν συσχετιστεί με τον H5N1.



Η νέα υστερία της γρίπης των πτηνών: μια πρώτη αξιολόγηση

Άλλη μια υστερία του ιού που θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε; Μετά την κρίση του κορωνοϊού, αυτό δεν είναι αναμενόμενο, επειδή η βιομηχανία, η οποία ζει με τον φόβο μας για τον ιό, έχει πλέον δοκιμάσει πραγματικά αίμα. Πρέπει να αναμένουμε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα λογοδοτήσουν πρώτα, ειδικά στις "ΠΑ και την Ευρώπη, και ότι στο δεύτερο βήμα θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που σχετίζονται με την υποτιθέμενη νέα πιθανή πανδημία που δεν έχουν ακόμη συζητηθεί δημόσια, ούτε καν στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.



Ανεμβολίαστοι αστυνομικοί στην Αυστραλία απολύθηκαν δύο χρόνια μετά το τέλος των εντολών COVID
Συνολικά 17 αξιωματικοί και προσωπικό της Αστυνομικής Δύναμης της Δυτικής Αυστραλίας έχουν απολυθεί επειδή δεν έλαβαν το εμβόλιο COVID, παρά την ανάκληση της εντολής τον Ιούνιο του 2022.



Μελέτη: Η χημική BPA σε πλαστικά μπουκάλια αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2
Όταν ξεκίνησε η μελέτη, τόνισε ότι η ασφαλής δόση BPA θα πρέπει να επανεκτιμηθεί και συνέστησε τη μετάβαση σε εναλλακτικές λύσεις όπως ανοξείδωτες ή γυάλινες φιάλες και προϊόντα χωρίς BPA.



Μελέτη "Nature": άμεση επίδραση των ενέσεων Covid σε ειδικά ωοθηκικά κύτταρα Λόγος για προβλήματα εμμήνου ρύσεως
Οι «εμβολιασμοί» είχαν επίσης επηρεάσει την ισορροπία ορισμένων ορμονών. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να είχε σημαντικό αντίκτυπο σε μια σημαντική ρυθμιστική οδό στο κεντρικό νευρικό σύστημα που ελέγχει τη δραστηριότητα πολλών ενδοκρινών αδένων, επηρεάζοντας έτσι την κυκλικότητα του εσωτερικού ενδομητρίου, σύμφωνα με τους συγγραφείς.



Ένας καθηγητής θέλει να αποκαλύψει το σκάνδαλο εμβολιασμού – τον ακούσαμε και ελέγξαμε τα γεγονότα
Ο ασφαλιστικός οικονομολόγος Konstantin Beck πραγματοποίησε μια μονόπλευρη σειρά διαλέξεων για δεύτερη φορά, η οποία χειροκροτήθηκε από τους σκεπτικιστές του Corona. Το Πανεπιστήμιο της Λουκέρνης δεν βλέπει κανένα πρόβλημα όσον αφορά το περιεχόμενο.



Εκατοντάδες γιατροί και επιστήμονες ζητούν την αναστολή και τη μελέτη των «εμβολίων» mRNA
Η διακήρυξη, γνωστή ως «Συμφωνία Ελπίδας», αντιπροσωπεύει μια ανανεωμένη δέσμευση στις θεμελιώδεις αρχές της ηθικής ιατρικής και την επιδίωξη της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της υπεύθυνης λήψης αποφάσεων σε όλους τους τομείς της ιατρικής.
  LinkedIn 



Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα επενδύσει 176 εκατομμύρια δολλάρια στο «εμβόλιο» mRNA της Moderna κατά της γρίπης των πτηνών
Κρίσιμοι γιατροί έχουν προειδοποιήσει ότι η γρίπη των πτηνών που βρίσκεται στους ανθρώπους είναι πιθανώς το αποτέλεσμα της έρευνας κέρδους λειτουργίας. Ο Δρ Peter McCullough προειδοποίησε ότι ένα «εμβόλιο» θα παράγει μόνο «πιο ανθεκτικά στελέχη».



Ξαφνικά και απροσδόκητα - εννιάχρονος καταρρέει κατά τη διάρκεια σχολικών αθλημάτων
Σειρά τρόμου - ή είναι όλα απολύτως φυσιολογικά και ήταν πάντα έτσι;



Σύνδεση μεταξύ εμβολιασμών mRNA και καρδιακών προσβολών σε παιδιά
Η μελέτη επιβεβαιώνει: Κίνδυνος από μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο



Από το 2021 οι ανεξήγητοι θάνατοι παιδιών αυξήθηκαν κατά 350%.
Γιατί όμως;
Τι είναι επιστημονικά διαφορετικό σήμερα από το 2020; Και γιατί πεθαίνει ένας υπερβολικός αριθμός παιδιών της Αλμπέρτα;
Πολλοί γιατροί και ιατρικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι τα εμβόλια mRNA COVID που άρχισαν να χρησιμοποιούνται το 2021 στην Αλμπέρτα δεν είναι ασφαλή και αναποτελεσματικά για τα παιδιά.
Το "An Injection of Truth Town Hall" φιλοξενεί εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης για να παρουσιάσουν την ιατρική και επιστημονική υπόθεση για τη διακοπή των ενέσεων mRNA COVID σε παιδιά.



Δρ. Mike Yeadon: «Ο,τιδήποτε έχει γραμμένο mRNA έχει σχεδιαστεί για να είναι επιβλαβές. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις...»
«Για να μην σας αφαιρεθεί το υπόλοιπο της ζωής σας και οι ελευθερίες σας, μην πάρετε άλλα από αυτά τα θανατηφόρα τρυπήματα»



Η Γερμανία δημιουργεί την ικανότητα να παράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίου mRNA ετησίως



ΗΠΑ: Το ποσοστό θνησιμότητας μωρών αυξάνεται σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!