Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Κτηνοτρόφος αποκαλύπτει: Η προσφορά τροφίμων αυξήθηκε με εμβόλια mRNA

 



Ένας κτηνοτρόφος από το Τέξας βγήκε μπροστά για να αποκαλύψει τις προσπάθειες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να αυξήσει την προσφορά τροφίμων στις ΗΠΑ με εμβόλια mRNA.

Ο κτηνοτρόφος Trevor Cowley αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι οι ομοσπονδιακοί πειραματίζονται σε ζώα κάνοντας ενέσεις σε ζώα που προορίζονται για την προμήθεια τροφίμων με εμβόλια mRNA.

Ο Cowley δήλωσε στο podcast "Real Business Owners" ότι το Υπουργείο Γεωργίας (USDA) του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν διεξάγει μυστικές δοκιμές σε ζώα.

Ωστόσο, ένα τεράστιο ποσοστό των ζώων που έλαβαν τις ενέσεις έχει πεθάνει.

"Το USDA βγήκε με μια μελέτη σε χοίρους επειδή οι χοίροι ήταν οι πρώτοι που δοκιμάστηκαν με τα εμβόλια mRNA", αποκάλυψε ο Cowley.

«Έκαναν μια δοκιμή με 500 χοίρους.

«Μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες, περίπου 100 από αυτούς πέθαναν».

«Ανέλυσαν τους χοίρους αφού είχαν πεθάνει», πρόσθεσε.

«Εξακολουθούσαν να βρίσκουν ίχνη του εμβολίου μέσα στο κρέας».





Ο κτηνοτρόφος προειδοποιεί επίσης ότι ο διαχειριστής του Μπάιντεν χρησιμοποιεί επίσης το ξέσπασμα της «γρίπης των πτηνών» για να προωθήσει σχέδια για τον εμβολιασμό βοοειδών με περισσότερα πειραματικά εμβόλια mRNA.

Ωστόσο, ο Cowly σημειώνει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί μόνο την αφήγηση της «γρίπης των πτηνών» για να ωθήσει τα εμβόλια mRNA στην προμήθεια τροφίμων.

Εξήγησε επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πιέζει τώρα για υποχρεωτική ταυτοποίηση των βοοειδών ως απάντηση στο ξέσπασμα της «γρίπης των πτηνών».


Έρχεται αφού ο διαχειριστής του Μπάιντεν απέτυχε προηγουμένως να εφαρμόσει τσιπ ταυτότητας λόγω μαζικής δημόσιας αντίδρασης.

ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:






Σε προηγούμενη δήλωση καταγγελίας, ο Cowley προειδοποίησε ότι τα εμβόλια mRNA που διοχετεύονται στην προμήθεια τροφίμων είναι μια επίθεση εναντίον του κοινού που θα μπορούσε «τελικά να μας καταστρέψει».

Ο Cowley έχει προηγουμένως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις προσπάθειες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να πατάξει τη γεωργική βιομηχανία.

Όπως ανέφερε το Slay News, ο κτηνοτρόφος εξέδωσε κόκκινο συναγερμό τον Απρίλιο, όταν οι ομοσπονδιακοί άρχισαν να κατεδαφίζουν άθικτα αγροκτήματα στο Τέξας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.


Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ο Cowley προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν καταστρέφει τα εναπομείναντα αγροκτήματα με το πρόσχημα της εκκαθάρισης κατεστραμμένων εδαφών μετά τις πυρκαγιές.

Προειδοποιεί ότι «πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα γεωργικής γης» «κάηκαν και καταστράφηκαν» κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του Panhandle.

Ωστόσο, ο κτηνοτρόφος προειδοποιεί το κοινό ότι η κυβέρνηση τώρα «καταστρέφει τις υπόλοιπες ζωοτροφές και χόρτα» που δεν υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές.

«Έτσι ήθελα να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει στο Τέξας», λέει στο βίντεο.

«Έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα γεωργικής γης που έχουν καεί και καταστραφεί.

"Και όχι μόνο αυτό, έχουμε τη Δασική Υπηρεσία του Τέξας που πηγαίνει στις ιδιοκτησίες αυτών των κτηνοτρόφων και εκκαθαρίζουν τη γη.

«Δεν εκκαθαρίζουν καν τις καμένες περιοχές.

«Καταστρέφουν τις υπόλοιπες ζωοτροφές και χόρτα και δεν ξέρουμε γιατί το κάνουν αυτό.

«Πείτε μου λοιπόν τι πιστεύετε όλοι για αυτό στα σχόλια.

«Φροντίστε να το μοιραστείτε αυτό», προτρέπει.

«Πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό.

"Και θυμηθείτε, παιδιά, αγοράστε αμερικανικά και αγοράστε τοπικά."








ΠΗΓΗ: Rancher Blows Whistle: Food Supply Spiked with mRNA Vaccines - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΑ ΑΤΟΛΜΑ, ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!