Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Starmer λέει ότι η χώρα χρειάζεται «μεγαλύτερη επαναφορά» | AFP




Ο νέος σοσιαλιστής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Keir Starmer, ο οποίος κάποτε είπε ότι θα επιλέξει το Νταβός και το WEF αντί του Westminster και του βρετανικού κοινοβουλίου, ζητά τώρα μια «μεγαλύτερη επαναφορά» μετά την εκλογική νίκη του Εργατικού Κόμματος.






«Η χώρα μας χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαναφορά», λέει ο Keir Starmer καθώς δίνει την πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έξω από την Downing Street. Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος επέβλεψε μια σαρωτική νίκη στις γενικές εκλογές, τερματίζοντας 14 χρόνια διακυβέρνησης από τους Συντηρητικούς του Rishi Sunak.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

«Πρέπει νά αντιμετωπίσουμε (!) τους αντιεμβολιαστές», λέει ο Keir Starmer. Επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου; Με την έγκριση του 'WEF'....

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: «Πρέπει νά αντιμετωπίσουμε (!) τους αντιεμβολιαστές», λέει ο Keir Starmer. Επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου; Με την έγκριση του 'WEF'.... (odysseiatv.blogspot.com)





Το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει, να στείλει ανθρώπους στήν ΦΥΛΑΚΗ, επειδή δ ι α φ ω ν ο ύ ν μέ τήν «κλιματική κρίση» !....

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει, να στείλει ανθρώπους στήν ΦΥΛΑΚΗ, επειδή δ ι α φ ω ν ο ύ ν μέ τήν «κλιματική κρίση» !.... (odysseiatv.blogspot.com)




Tέλος εποχής στήν Βρετανία: Οι Εργατικοί θριάμβευσαν κερδίζοντας 411 έδρες! ΠΑΤΩΣΑΝ οι άλλοι ! / 3 ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλιο:

https://el.wikipedia.org/wiki/Κιρ Στάρμερ
Επίσης ο Κιρ Στάρμερ Ιππότης του Λουτρού δηλαδή έπιανε το σαπούνι για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν πήγαιναν στο Λουτρό, όταν δεν ξέπλενε τις βρομιές της βασιλικής οικογένειας ως Διευθυντή Δημόσιας Εισαγγελίας.
Είναι εγγεγραμμένος στον δικηγορικό σύλλογο του Σίτι του Λονδίνου από το 1987. Μετά την εγγραφή του στον δικηγορικό σύλλογο, εργάστηκε αποκλειστικά ως δικηγόρος υπεράσπισης ειδικευμένος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πριν οριστεί ως Σύμβουλος της Βασίλισσας (QC) το 2002. Το 2008 έγινε Διευθυντής Δημόσιας Εισαγγελίας (DPP) και Προϊστάμενος της Βασιλικής Εισαγγελίας (CPS), θέση που διατήρησε ως το 2013. Για τον ρόλο του ως Διευθυντή Δημόσιας Εισαγγελίας, χρίστηκε Ιππότης του Τάγματος του Λουτρού (KCB) το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!