Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ευρωπαία πριγκίπισσα παρέχει το κλειδί για να νικήσουμε τη δυτική λατρεία θανάτου που οδηγείται από το δαιμονικό πνεύμα του «μηδενισμού»




Η Γερμανίδα πριγκίπισσα Gloria von Thurn und Taxis (*) εκθέτει τους ηγέτες-μαριονέτες της Δύσης για την ενθάρρυνση της δημογραφικής ωρολογιακής βόμβας που έχει σκοπό να καταστρέψει τον δυτικό πολιτισμό εκ των έσω.

Ένα από τα κύρια θέματα του βιβλίου μου του 2017, Stealth Invasion, ήταν η δημογραφική ωρολογιακή βόμβα που κρέμεται πάνω από τα δυτικά έθνη, τα οποία έχουν υποστεί το ξόρκι του μοντερνισμού και της ιδέας ότι η ύπαρξη μεγάλων οικογενειών είναι κατά κάποιο τρόπο ανεύθυνη, αν όχι κακή. 

Αυτό συνέβη πριν από επτά χρόνια, όταν έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου, και η έλλειψη γεννήσεων έχει επιδεινωθεί από τότε, επιδεινούμενη από τις κοινωνικές πιέσεις και μια εκστρατεία μαζικής προπαγάνδας που προωθεί τοξικές ενέσεις με πρωτεΐνες ακίδας. 

Θα πρέπει, άρα γε, να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Amazon προέβη στη σπάνια ενέργεια να απαγορεύσει το βιβλίο μου τον Δεκέμβριο του 2022; Αν κοιτάξετε τη λίστα, η Amazon δεν απαγορεύει πολλά βιβλία! (Το Stealth Invasion είναι ακόμα διαθέσιμο στη διεύθυνση Barnes και Noble)

Τώρα, η πριγκίπισσα Gloria της Γερμανίας ορθώνει το ανάστημά της και ανατινάζει την αλήθεια σε αυτό το θεμελιώδες θέμα.

Μίλησε σε ένα συντηρητικό συνέδριο στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αυτή την εβδομάδα, και δεν είναι τυχαίο ότι η αστυνομία σε αυτή τη χώρα προσπάθησε να κλείσει αυτό το συνέδριο. Υπήρχε πάρα πολλή αλήθεια που φώναζε από τις στέγες των σπιτιών.

Διαβάστε αυτό το εξαιρετικό άρθρο παρακάτω σχετικά με τη δυναμική ομιλία της πριγκίπισσας Gloria από το LifeSite News.

(Leo Hohmann)
-

(LifeSiteNews) — Μια γερμανίδα καθολική πριγκίπισσα έδωσε μια παθιασμένη ομιλία εξ ονόματος των φθίνοντων ευρωπαϊκών οικογενειών στο Εθνικό Συνέδριο Συντηρητισμού.




Η πριγκίπισσα Gloria von Thurn und Taxis, αγαπητή φίλη του αείμνηστου Πάπα Βενέδικτου XVI, έκανε τις παρατηρήσεις της αυτή την εβδομάδα στη συνάντηση στις Βρυξέλλες, ένα συνέδριο που είπε στο LifeSiteNews ότι ήταν «πολύ καλά οργανωμένο». 

Ξεκίνησε την ομιλία της με μια αναφορά σε διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές.

«Η τελευταία τηλεοπτική σειρά που μπορώ να θυμηθώ που προώθησε την ομορφιά μιας μεγάλης οικογένειας ήταν το "The Waltons" και το "The Partridge Family" τη δεκαετία του '70, όταν μεγάλωσα», παρατήρησε η πριγκίπισσα Gloria.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ καμμία ταινία τα τελευταία 20 χρόνια, τουλάχιστον όπου η οικογένεια απεικονίστηκε ως κάτι υπέροχο για το οποίο πρέπει να αγωνιστούμε».

«Σήμερα φαίνεται ότι οι μόνοι άνθρωποι που θέλουν να παντρευτούν είναι οι ομοφυλόφιλοι. Οι ετεροφυλόφιλοι ζουν μαζί, αλλά δεν έχουν παιδιά και δεν παντρεύονται».

Η πριγκίπισσα κατηγόρησε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, στην οποία τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να εργάζονται και ως εκ τούτου δεν έχουν χρόνο να μεγαλώσουν παιδιά.

Ταυτόχρονα, σημείωσε, η πτώση του ποσοστού γεννήσεων στην Ευρώπη έχει οδηγήσει στην ανάγκη «εισαγωγής» εργατικού δυναμικού από τον «παγκόσμιο νότο».

Η πριγκίπισσα Gloria υποστήριξε ότι ενθαρρύνοντας την ξένη μετανάστευση αποθαρρύνοντας παράλληλα τη δημιουργία οικογενειών μεταξύ των αυτόχθονων πληθυσμών, τα ευρωπαϊκά έθνη αυτοκτονούν.

«Η δημογραφική εξέλιξη της Ευρώπης δεν αποτελεί έκπληξη», δήλωσε.

«Γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες ότι, λόγω των χαμηλών ποσοστών αναπαραγωγής μας, μας περιμένει έλλειψη εργατικού δυναμικού, και όμως οι ηγέτες μας συνέχισαν να χρηματοδοτούν τη θανάτωση των δικών μας απογόνων.

Γιατί; 

Τι νόημα έχει αυτό; 

Υπάρχει κάποιο είδος ρατσισμού πίσω από όλα αυτά;

Γιατί ενθαρρύνουμε τη δική μας αυτοεξαφάνιση;

Η πριγκίπισσα επεσήμανε την Ουγγαρία ως χώρα που επιλύει επιτυχώς τη δημογραφική της κρίση ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά.

«Η Ουγγαρία έχει δείξει ότι είναι δυνατόν να γυρίσει και να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά αναπαραγωγής», είπε. «Οι νέες οικογένειες λαμβάνουν σημαντική οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Δεν είναι αδύνατο να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα στην Ουγγαρία όταν έχετε περισσότερα από δύο παιδιά. Στη Γερμανία είναι».

Η πριγκίπισσα Gloria πιστεύει ότι οι άλλες χώρες δεν ακολουθούν το παράδειγμα της Ουγγαρίας επειδή έχουν μολυνθεί από μηδενισμό και «τελικά οι μηδενιστές πιστεύουν ότι η αυτοκαταστροφή είναι ο μοναδικός σκοπός του ανθρώπου στη Γη».

Πρόσθεσε ότι και οι σοσιαλιστές «δεν είχαν ποτέ τα συμφέροντα των ανθρώπων στην καρδιά τους».

«Η εξουσία και η μηδενιστική, ωφελιμιστική κακοποίηση ήταν και είναι το κίνητρό τους».

Αντιπαρέβαλε την τρέχουσα κατάσταση σήμερα στη Γερμανία με το μεταπολεμικό θαύμα που μετέτρεψε την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα σε οικονομική δύναμη:


Ήταν ο Ludwig Erhardt, ένας χριστιανοδημοκράτης όταν οι χριστιανοδημοκράτες είχαν ακόμα χριστιανικές αρχές στην καρδιά τους, ο οποίος εφηύρε τη λεγόμενη Soziale Marktwirtschaft [κοινωνική οικονομία της αγοράς] μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Μια φιλελεύθερη κοινωνική οικονομία που κατέστησε δυνατή την άνοδο της Γερμανίας στη βιομηχανική εξουσία. 

Ενθάρρυνε τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τους εργαζόμενους, διότι λιγώτεροι κανονισμοί καθιστούσαν δυνατή την πληρωμή της κοινωνικής ασφάλισης και την ταυτόχρονη κερδοφορία. 

Λιγώτερη κυβέρνηση, υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και υπεύθυνη δίκαιη αμοιβή για τους εργαζόμενους.

Είμαστε ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από αυτό το σύστημα σήμερα. Έχουμε περισσότερους κανόνες και κανονισμούς από ποτέ. Αυτοί οι κανόνες και κανονισμοί καθιστούν αδύνατο για τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες ακόμη και να ξεκινήσουν, πόσο μάλλον να συνεχίσουν. 

Φαίνεται σχεδόν ότι η κυβέρνηση δεν θέλει καμμία ελεύθερη επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη.

Φαίνεται σαν να θέλουν να διασκορπίσουν όλες τις αποταμιεύσεις μας σε όποιον το ζητήσει πρώτος, ιδανικά σε ανθρώπους που φέρνουν χάος και αταξία.

... Είμαστε όμηροι της κουλτούρας του θανάτου στο πλοίο που βυθίζεται χωρίς επιστροφή;

Η πριγκίπισσα αναφέρθηκε στην άθλια και φαινομενικά απελπιστική κατάσταση του δυτικού κόσμου, αναφέροντας την κρίση των οπιοειδών στις ΗΠΑ, τον πόλεμο, τον εμφύλιο πόλεμο, τις «άγνωστες ασθένειες, τις αναταραχές και το μίσος» - συμπεριλαμβανομένων των ισλαμικών επιθέσεων στην Ευρώπη, οι οποίες πιστεύει ότι διαχειρίζονται παρασκηνιακά.

Η πριγκίπισσα Gloria πιστεύει ότι η μόνη διέξοδος από το χάος είναι «να επικαλεστούμε τον Θεό και να ζητήσουμε τη βοήθειά Του».

«Αν η δύναμη του κακού αυξάνεται είναι επειδή έχουμε χάσει την πίστη μας στον Θεό τον Δημιουργό», είπε.

«Μόνο προσευχόμενοι στον Θεό μπορούμε να νικήσουμε τον διάβολο. Το άσχημο πρόσωπο του κακού δεν ήταν ποτέ πιο ορατό. Ας το πολεμήσουμε με την προσευχή, το μόνο ισχυρό εργαλείο που έχουμε και το μυστικό μας όπλο».

Η πριγκίπισσα Gloria ήταν ανάμεσα στους πολλούς αξιοσημείωτους ομιλητές στο Εθνικό Συνέδριο Συντηρητισμού που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 17 Απριλίου στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα (**). 

Άλλοι ήταν ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν, ο υπέρμαχος του Brexit Nigel Farage, ο συγγραφέας Rod Dreher, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας Éric Zemmour, και ο Καρδινάλιος Gerhard Müller.

Στις 16 Απριλίου, ένας σοσιαλιστής δήμαρχος των Βρυξελλών ονόματι Emir Kir (**) προσπάθησε να κλείσει το συνέδριο στέλνοντας την αστυνομία να αποκλείσει το κτίριο, εξασφαλίζοντας άθελά του ότι η συντηρητική εκδήλωση θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. 

Βελγικό δικαστήριο ανέτρεψε την εντολή του δημάρχου.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ με την Πριγκήπισσα Gloria:

20 Νοεμβρίου 2023:


Ο Köppel (*) φέρνει τον Βίκτωρα Ορμπάν στη Ζυρίχη – ο Berset και ο Ignacio Cassis τον δέχονται για μια εθιμοτυπική επίσκεψη. (ένα ρεπορτάζ από την συστημική 'Der Bund")

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ο Köppel (*) φέρνει τον Βίκτωρα Ορμπάν στη Ζυρίχη – ο Berset και ο Ignacio Cassis τον δέχονται για μια εθιμοτυπική επίσκεψη. (ένα ρεπορτάζ από την συστημική 'Der Bund") (odysseiatv.blogspot.com)



(**)

Βρυξέλλες: Η αστυνομία ΔΙΑΛΥΕΙ εκδήλωση υψηλόβαθμων ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ πολιτικών!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Βρυξέλλες: Η αστυνομία ΔΙΑΛΥΕΙ εκδήλωση υψηλόβαθμων ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ πολιτικών! (odysseiatv.blogspot.com)




Το κοινοβούλιο της Ολλανδίας απορρίπτει τη μεταρρύθμιση του ΠΟΥ



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εχθές (16 Απρ. 2024) το ολλανδικό κοινοβούλιο ψήφισε για να δώσει εντολή στην κυβέρνηση να απαιτήσει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και στις δύο ψηφοφορίες του ΠΟΥ - και αν όχι καθυστέρηση, να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τις προτάσεις

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εχθές (16 Απρ. 2024) το ολλανδικό κοινοβούλιο ψήφισε για να δώσει εντολή στην κυβέρνηση να απαιτήσει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και στις δύο ψηφοφορίες του ΠΟΥ - και αν όχι καθυστέρηση, να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τις προτάσεις (odysseiatv.blogspot.com)

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΩΑ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ
    ΓΚΟΙΜ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@ΛΕΤΖΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!