Αξιωματικοί από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης πήγαν σε δύο διαφορετικά πανεπιστήμια το πρωί της Παρασκευής για να καθαρίσουν τους αντι-ισραηλινούς ταραχοποιούς και να διαλύσουν τις διαδηλώσεις που έκαναν στην πανεπιστημιούπολη.

Οι αστυνομικοί καθάρισαν αρχικά έναν καταυλισμό στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης , όπου συνέλαβαν αρκετούς διαδηλωτές και κάλεσαν συνεργεία καθαρισμού στην περιοχή για να αφαιρέσουν τις σκηνές και να σκουπίσουν τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι διαδηλωτές.

Το NYPD κλήθηκε τότε να προβεί σε παρόμοιες ενέργειες στο The New School στη Νέα Υόρκη. 

Μετά τις επιχειρήσεις, ο επικεφαλής της περιπόλου του NYPD John Chell μίλησε σε δημοσιογράφους για να επιβεβαιώσει ότι το NYPD ανέλαβε τις ενέργειες «κατόπιν αιτήματος των προέδρων σχολείων» και τελικά συνέλαβε 56 άτομα, χωρίς επεισόδια, μεταξύ των δύο σχολείων.

Ο Αναπληρωτής Επίτροπος Επιχειρήσεων του NYPD, Kaz Daughtry, μίλησε επίσης σε δημοσιογράφους, λέγοντας ότι υπάρχει «κάποιος» ή «κάποια οργάνωση» πίσω από το μαζικό κίνημα όπου φοιτητές και άλλοι διαδηλωτές καταλαμβάνουν σχολεία και ακαδημαϊκά κτίρια, φωνάζοντας αντισημιτικά συνθήματα, αντιστέκονται στις αρχές επιβολής του νόμου και στους διοικητές». εντολές να διαλυθούν και να ξεφύγουν με ελάχιστες έως καθόλου συνέπειες.


«Θέλω απλώς να πω, και το είπα πριν, υπάρχει κάποιος πίσω από αυτό το κίνημα», είπε η Daughtry

«Υπάρχει κάποια οργάνωση πίσω από αυτό το κίνημα. Το επίπεδο οργάνωσης που βλέπουμε τόσο σε αυτά τα σχολεία όσο και στο Κολούμπια».

Ο αναπληρωτής επίτροπος είπε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν φυλλάδια με «όλες τις λεπτομέρειες» που δόθηκαν στους διαδηλωτές. 

«Υπάρχουν φυλλάδια για το πώς να διαμαρτυρηθούν για φυλλάδια ή πώς να διαπράξουν πολιτική ανυπακοή.



Υπάρχουν φυλλάδια για το τι πρέπει να κάνετε όταν σας συλλαμβάνουν, φυλλάδια για το τι πρέπει να πείτε στην αστυνομία», εξήγησε η Daughtry. Επανέλαβε: 

«Κάποιος το χρηματοδοτεί αυτό. Κάποιος ριζοσπαστικοποιεί τους μαθητές μας».


ΠΗΓΗ: 

https://endtimeheadlines.org/2024/05/nypd-gives-chilling-update-after-56-arrested-at-nyu-new-school-theres-somebody-behind-this-movement/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Σχετικά:

Μαντέψτε ποιος εμφανίστηκε στη διαμαρτυρία υπέρ της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο; Αντιαμερικανός ακτιβιστής και φίλος του Ομπάμα Bill Ayers

https://odysseiatv.blogspot.com/2024/05/bill-ayers.html


Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση;

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: (Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση; (odysseiatv.blogspot.com)



*

Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο! (odysseiatv.blogspot.com)


*


Σκηνοθετημένοι ηθοποιοί έχουν ενσωματωθεί στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα φιλοπαλαιστινιακά, αντιαμερικανικά συναισθήματα.
Επαγγελματίες ταραχοποιοί έχουν χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια περιόδων πολιτικής αναταραχής και ενώ τα μέσα ενημέρωσης έχουν επανειλημμένα αρνηθεί ότι ο Σόρος και άλλοι ακροαριστεροί χρηματοδότες υποστηρίζουν αυτές τις διαμαρτυρίες, τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα. Το CNN ανέφερε ότι πολλοί από τους «φοιτητές» που συνελήφθησαν στο Columbia και στο City College της Νέας Υόρκης δεν είχαν καμία σχέση με κανένα από τα δύο σχολεία. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συνέλαβε 282 άτομα και μόνο 148 (λίγο περισσότερο από τους μισούς) ήταν στην πραγματικότητα φοιτητές.