Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΧΑΟΣ στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις: Οδεύουμε προς μία νέα 7η Οκτωβρίου;



Οι Αμερικανοί φοιτητές μπαίνουν σε μια τρομακτική παγίδα



Δρ. Naomi Wolf
1η Μαΐου 2024


Είναι συναρπαστικές στιγμές για την απερίσκεπτη Αριστερά. Σε όλη τη χώρα (πράγματι, σε όλη τη Δύση), οι πανεπιστημιουπόλεις ξεσπούν με το ίδιο είδος διαμαρτυρίας. Ονομαστικά, το Ισραήλ / Παλαιστίνη είναι η αφήγηση αυτών των διαμαρτυριών. Αλλά προειδοποιώ εδώ ότι οι Αμερικανοί φοιτητές είναι στην πραγματικότητα οι στόχοι.

Οι πόλεις με σκηνές έχουν κατασκευαστεί βιαστικά σε τετράπλευρα (αυτή ήταν μια μεθοδολογία και στη δεκαετία του 1980, όταν διαμαρτυρηθήκαμε για τις επενδύσεις στην τότε Νότια Αφρική του άπαρτχαϊντ μέσω των πανεπιστημιουπόλεων «παραγκουπόλεις», όπως ονομάζονταν τότε). 

Οι φοιτητές οδηγούνται από μια σειρά κινήτρων - που κυμαίνονται από ειλικρινή ιδεαλισμό, καθώς πολλοί από όλα τα υπόβαθρα παρακολουθούν τον βομβαρδισμό και την πείνα της Γάζας με φρίκη και πλήξη — μια γενιά που μεγάλωσε με το τηλέφωνό της, έχει επιτέλους μια μάχη, γεμάτη ήρωες και κακούς, ρίσκο και τακτικές, αρκετά συναρπαστική «IRL» για να ανταγωνιστεί το Mortal Kombat, και άγνοια, ως αφελείς φοιτητές που δεν έχουν καμία γνώση της πολυπλοκότητας της αγωνίας της σύγκρουσης Ισραήλ/Παλαιστίνης, εκστομίζουν εύπιστα, εμπρηστικά συνθήματα, όπως «Είμαστε η Χαμάς», «Ιντιφάντα Τώρα» και «Από το ποτάμι στη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη». 

Οι φοιτητές που είναι πιο ενημερωμένοι και συμπονετικοί θα μπορούσαν εξίσου εύκολα να ζητήσουν κατάπαυση του πυρός, ειρηνευτικές συνομιλίες και όλες οι πλευρές να υπακούουν στους διεθνείς κανόνες του πολέμου.

Αυτές οι διαμαρτυρίες δεν είναι μόνο οργανικές. 

Είναι σημαντικό σε μια εποχή όπως αυτή να θυμόμαστε κάτι που προσπάθησα να προειδοποιήσω τον κόσμο από το 2007, κατά τη διάρκεια του «Παγκόσμιου Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας». 

Ένα γεγονός μπορεί να είναι τόσο πραγματικό όσο και ενορχηστρωμένο ή υπερβολικό.

Μια απειλή μπορεί να είναι τόσο πραγματική όσο και υπερβολική.

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε μια «δράση» ή διαμαρτυρία μπορούν να συγκινηθούν αυθεντικά από ένα ζήτημα, και επίσης να είναι πιόνια στη στρατηγική κυνικών εισβολέων ή ταραχοποιών, που εργάζονται με καθοδήγηση από πολύ ψηλά, οι οποίοι κατευθύνουν οι ίδιοι τη δραστηριότητα σε μια πολύ μεγάλη σκακιέρα. 

Εμείς, οι ΗΠΑ, εκπαιδεύουμε τους δικούς μας ταραχοποιούς να πηγαίνουν κρυφά και να επηρεάζουν και να διεισδύουν σε φοιτητές πανεπιστημίου στο εξωτερικό, για να υποστηρίξουν τους αόρατους, ανομολόγητους στόχους της εξωτερικής πολιτικής μας. 

Εκείνοι που ενεργούν χωρίς να γνωρίζουν ότι άλλες δυνάμεις αξιοποιούν τις προσπάθειές τους, αποκαλούνται, από την «κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών», «ανυποψίαστα περιουσιακά στοιχεία».

Η New York Post επιβεβαίωσε ότι πολλοί από τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας πληρώνονται από το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας του Τζώρτζ Σόρος. 

Η Αμερικανική Εκστρατεία για τα Δικαιώματα των Παλαιστινίων πληρώνει στους διοργανωτές και τους «συντρόφους» αμοιβές που κυμαίνονται από σχεδόν τρεις χιλιάδες έως πάνω από επτά χιλιάδες δολλάρια, σε αντάλλαγμα για οκτώ ώρες την εβδομάδα ακτιβισμού για την ενίσχυση της «επανάστασης» για την υποστήριξη της Παλαιστίνης. 

Οι αδελφοί Ροκφέλερ είναι επίσης μια πηγή χρηματοδότησης για αυτούς τους ταραχοποιούς της πανεπιστημιούπολης. 

Οι φοιτητές είναι βαθιά χρεωμένοι για να παρακολουθήσουν τέτοια κολλέγια, και ακόμη και  οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συχνά ζουν με εισόδημα που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Σόρος και η οικογένεια Ροκφέλερ θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Παλαιστίνη και το Ισραήλ να φτάσουν σε μια ειρηνική λύση με πολλούς άλλους πιο εποικοδομητικούς τρόπους από την υποδαύλιση της βίας και της αστάθειας στην πανεπιστημιούπολη

Υπάρχει ακόμη και μια «διασκεδαστική» εφαρμογή - BoyCat.io - η οποία επιτρέπει σε εξωτερικά χρηματοδοτούμενες φιλοπαλαιστινιακές ομάδες να μοιράζονται με φοιτητές προετοιμασμένες λίστες ελέγχου για το τι «χρειάζονται» στην πανεπιστημιούπολη για τις πιο ενοχλητικές διαμαρτυρίες, με λίστες που κυμαίνονται από φερμουάρ έως στροβοσκοπικά φώτα έως στυλό και ξύλινες ασπίδες.

Έτσι, είναι σαφές ότι οι πανεπιστημιουπόλεις είναι πιόνια σε μια ευρύτερη ατζέντα και οι αβοήθητοι πολίτες στη Γάζα που εμπλέκονται σε τραγικά παγκόσμια γεγονότα - μαζί με τους στοχοποιημένους αμάχους στο Ισραήλ - είναι απλώς παράπλευρες απώλειες σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι εξουσίας που δεν σχετίζεται με την πραγματική ευημερία τους.

Ο πόλεμος που διεξάγεται σήμερα στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ δεν αφορά τελικά την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ. 

Είναι ένας πόλεμος εναντίον της Αμερικής - και ειδικά εναντίον της επόμενης γενιάς της Αμερικής.

Τι λέει στους Αμερικανούς φοιτητές όταν μια πανεπιστημιούπολη στην Καλιφόρνια απλά κλείνει - πριν από το τέλος του εξαμήνου και πριν από την αποφοίτηση - λόγω «διαμαρτυρίας»; 

Το Cal Poly Humboldt, μια μικρότερη πανεπιστημιούπολη από την οποία εξαρτώνται οι φοιτητές της εργατικής και μεσαίας τάξης για μια προσιτή εκπαίδευση, απλά έκλεισε «λόγω διαμαρτυριών για τη Γάζα.

«Το UCLA απλά έκλεισε τα μαθήματα σήμερα

Η εφημερίδα San Francisco Chronicle ρωτάει: «Πώς θα αντιδράσουν το Στάνφορντ και το Μπέρκλεϊ;» 

Αυτό είναι το ζήτημα μιας πληρωμένης πλατφόρμας προπαγάνδας, που αναπτύσσει μια πανεθνική εκστρατεία, ακριβώς όπως ο «COVID» και τα «Lockdowns» ξεδιπλώθηκαν στρατηγικά.

Τι μαθαίνουν οι μαθητές της Καλιφόρνιας, από τους πιο οικονομικά πιεσμένους έως τους πιο προνομιούχους; 

Ότι δεν τους έχει απομείνει κανένα κοινωνικό συμβόλαιο στην Αμερική.

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά εργαστήκατε για να μπείτε στο UCLA ή στο Cal Poly Humboldt, η εκπαίδευσή σας μπορεί να τυλιχτεί στις φλόγες εν μία νυκτί. 

Δεν έχει σημασία ότι οι γονείς σας εργάστηκαν σε δύο δουλειές για να στείλουν μια επιταγή 30.000 δολλαρίων για ένα μόνο εξάμηνο - αυτό το εξάμηνο μπορεί να σβήσει με «αναταραχή». 

Ακριβώς όπως οι Αμερικανοί φοιτητές αναρρώνουν από το τραύμα ενός αόρατου παθογόνου που τους στέλνει σπίτι για ενάμιση χρόνο το 2020-2021, μαθαίνουν ότι αυτό το χάος δεν βρίσκεται στον καθρέφτη οπισθοπορείας, αλλά ότι πάντα περιμένει στα φτερά, για να καταστρέψει τα σχέδιά τους, τις φιλίες τους, τα μαθησιακά τους ίχνη και το ίδιο τους το μέλλον.

Ελεύθεροι σκοπευτές φέρεται να εντοπίστηκαν στις στέγες των πανεπιστημίων του Οχάϊο και της Ιντιάνα. 

Μια τρομακτική εικόνα που έμοιαζε με ένοπλους στην οροφή, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ήταν ελεύθεροι σκοπευτές; Ή εθνοφύλακες με τρίποδα; Τα πανεπιστήμια δεν θέλησαν να διευκρινίσουν. 

Αυτό που διδάσκονται οι μαθητές σε αυτά τα σχολεία και οι μαθητές σε όλη την Αμερική είναι ότι οι ειρηνικές, πολιτισμένες πανεπιστημιουπόλεις τους, που αντιπροσωπεύουν μερικούς από τους πιο ιερούς θεσμούς σε μια προηγμένη κοινωνία των πολιτών, μπορούν εν μία νυκτί να μετατραπούν σε τόπους αδιαφανών απειλών και ανεξήγητων τρόμων.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Πανεπιστήμιο Κολούμπια. 

Εκατό αστυνομικοί της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης εισέβαλαν στην πανεπιστημιούπολη μετά από μέρες μιας αποδιοργανωτικής αντιπαράθεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας, σε μια σκηνή που θυμίζει τη μαρξιστική κατάληψη της πανεπιστημιούπολης το 1968, οι διαδηλωτές μπήκαν βίαια σε ένα κτίριο, το Hamilton Hall, και κλείδωσαν τους φοιτητές με κλειδαριές ποδηλάτων. 

Τριακόσιοι φοιτητές συνελήφθησαν, τόσο από το Κολούμπια όσο και από παρόμοια καταστολή στο CCNY. 

Σε αρκετά πανεπιστήμια, οι Εβραίοι φοιτητές και ακόμη και τα μέλη του διδακτικού προσωπικού έλαβαν οδηγίες να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους ή τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε τάξεις και κοινόχρηστους χώρους

Άλλοι μαθητές προειδοποιήθηκαν να «καταφύγουν στη θέση τους».

Εξωτερικοί ταραχοποιοί είναι παρόντες στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ, δημιουργώντας αυτό το ενορχηστρωμένο χάος και διχασμό. 

Η σύζυγος ενός καθηγητή που είχε δηλώσει ένοχος για συνωμοσία για να βοηθήσει μια τρομοκρατική ομάδα, τον Sami al-Arian, επιβεβαιώθηκε ότι βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη της Κολούμπια πριν από την επιδρομή του NYPD. 

Ο δήμαρχος Άνταμς προειδοποίησε επίσης ότι «εξωτερικοί ταραχοποιοί» βρίσκονταν στις πανεπιστημιουπόλεις της Νέας Υόρκης. 

Θα ήθελα να σημειώσω ότι δεδομένων των κεφαλαίων του Σόρος και του Ροκφέλερ που ρέουν στους ίδιους τους φοιτητές, ειδικά για τη χρηματοδότηση της αναταραχής αυτού του είδους, οι «εξωτερικοί» ταραχοποιοί περιλαμβάνουν εκείνους που ήταν ήδη στο χώρο, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ότι ενώθηκαν με άλλους ακτιβιστές εκτός της κοινότητας των πανεπιστημίων. 

Συχνά φορούσαν μάσκες και ακόμη και keffiyahs έτσι ώστε να κρύβουν την ταυτότητα των ακτιβιστών, και, όπως σημείωσα αλλού, οι περισσότεροι 19χρονοι στις ΗΠΑ δεν μπορούν να καθαρίσουν ούτε το μπάνιο ή να κάνουν αγορές στο παντοπωλείο με δική τους πρωτοβουλία. 

Είναι απίθανο, κατά την άποψή μου, ότι η μαζική αναταραχή σε πολλαπλές πανεπιστημιουπόλεις ταυτόχρονα, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μόνο από αυτούς τους νέους ενήλικες, χωρίς κάποια εξωτερική, ανώτερη ηγεσία και κατεύθυνση.

Που θέλω να καταλήξω για να προσδιορίσω πόσο ανόργανες είναι αυτές οι διαμαρτυρίες και πόσο τεχνητό είναι αυτό το χάος;

Διότι, όπως και με την περίεργη κουλτούρα τύπου ΚΚΚ που έπεσε πάνω μας το 2020, θέλω να δείτε ότι ο στόχος αυτών των διαμαρτυριών είναι στην πραγματικότητα ο πολιτισμός μας.

Δεν είναι αμερικανικό, να απαγορεύεις την είσοδο σε ένα ίδρυμα λόγω φυλής ή θρησκείας. 

Δεν είναι μέρος της αμερικανικής κουλτούρας, να φοβάσαι για τη ζωή σου ενώ προσπαθείς να μορφωθείς σε μια αμερικανική πανεπιστημιούπολη. 

Η αφαίρεση της σημαίας των ΗΠΑ και η αντικατάστασή της με τη σημαία ενός άλλου έθνους ή λαού (της παλαιστινιακής σημαίας σε αυτή την περίπτωση) είναι μια επίθεση στον αμερικανικό πολιτισμό και στην αμερικανική ενότητα, ακριβώς όπως η αρρωστημένη σκηνή στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ, στην οποία οι εκπρόσωποί μας κυμάτιζαν μαζικά την ουκρανική σημαία, είναι μια επίθεση στον πολιτισμό των ΗΠΑ. 

Η σημαία των ΗΠΑ κατέβηκε στο City College της Νέας Υόρκης και αντικαταστάθηκε από μια παλαιστινιακή σημαία.

Η παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε πάνω από ένα άγαλμα του John Harvard στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Cambridge, MA.

Στο Τσάπελ Χιλ της Βόρειας Καρολίνας, οι διαδηλωτές κατέβασαν την αμερικανική σημαία και την αντικατέστησαν με την παλαιστινιακή.

Και πάλι, πρόκειται για άτομα ηλικίας 17-21 ετών. 

Από πού προέρχονται οι παλαιστινιακές σημαίες; 

Πώς αυτές οι επιθέσεις στη σημαία των ΗΠΑ, συμβαίνουν ταυτόχρονα σε διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις; Από πού προέρχονται οι τακτικές; Πώς διαδίδονται;

Αυτή είναι μια επίθεση στην Αμερική, και στους πιο πολύτιμους θεσμούς της, και στη συνείδηση της επόμενης γενιάς της. 

Μια οργανική αμερικανική διαμαρτυρία μπορεί να έχει συζητήσεις. Μια οργανική διαμαρτυρία των ΗΠΑ θα μπορούσε να ζητήσει ειρήνη. Μια οργανική διαμαρτυρία των ΗΠΑ θα ξεσπάσει όταν πλησιάζουν οι τελικοί.

Αυτό το μαζικό σύνολο ενεργειών είναι να σημαδέψει και να διαιρέσει την επόμενη γενιά.

Υπάρχουν περισσότερα εδώ, όμως, από την επίθεση των ξένων, των παγκοσμιοποιητών στην Αμερική μέσω των πανεπιστημίων και της νεολαίας της.

Υπάρχει μια σοβαρή φυσική απειλή ή απειλή για την εθνική ασφάλεια, η οποία επίσης καραδοκεί.

Βλέπω μια τόσο σοβαρή σωματική απειλή για τους φοιτητές και για τους υπόλοιπους από εμάς, που δημιουργείται, δυνητικά, από το χάος που έχει υποκινηθεί στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ.

Προσπαθώ να προειδοποιήσω το έθνος ότι το γεγονός ότι εκατομμύρια μετανάστες μεταφέρονται αεροπορικώς σε στρατηγικές τοποθεσίες γύρω από τις ΗΠΑ - συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων τοποθεσιών όπως το αεροδρόμιο O'Hare - και στεγάζονται σε ομαδικές κατοικίες που μοιάζουν με στρατώνες - είναι μια κατάσταση που μπορεί να είναι μια ρύθμιση για μια ενιαία εντολή που οδηγεί σε ξαφνική έκρηξη χάους σε ολόκληρο το έθνος.

Ο κίνδυνος αυτού σίγουρα αυξάνεται από το γεγονός ότι ο συνοικοδεσπότης του Brian, πρώην συνοριακός πράκτορας JJ Carrell, προειδοποιεί ότι εκατοντάδες «αλλοδαποί ειδικού ενδιαφέροντος» - δηλαδή, μετανάστες που είναι είτε τρομοκράτες οι ίδιοι, είτε συνδέονται με τρομοκράτες - έχουν επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα και να μεταφερθούν σε διάφορες εσωτερικές τοποθεσίες, παρ' όλο που στο παρελθόν, θα είχαν ανακριθεί αμέσως, θα είχαν παραδοθεί στο FBI και θα είχαν απελαθεί.

Με τον ίδιο τρόπο, αν έχετε χάος στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις και φοιτητές κλειδωμένους σε κτίρια, όπως στο Hamilton Hall, εάν έχετε εξωτερικούς ταραχοποιούς και αυξημένα συναισθήματα και τη διακοπή της απειλής των αστυνομικών επιδρομών. 

Εάν έχετε τρομοκράτες ή τρομοκράτες που ευθυγραμμίζονται με τους τρομοκράτες και καλυμμένα ή καλυμμένα πρόσωπα - έχετε τη ρύθμιση εθνικής ασφάλειας για μια εκδήλωση τύπου 7 Οκτωβρίου, στην Αμερική.

Χρειάστηκαν μόλις 50 τρομοκράτες για να διεισδύσουν στο μουσικό φεστιβάλ Tribe of Nova, ένα ισραηλινό μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχαν νέοι ενήλικες περίπου της ίδιας ηλικίας, ή λίγο μεγαλύτεροι από τους νεαρούς ενήλικες στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής. 

Σε μια μέρα, τρομοκρατούσαν, σκότωσαν 260 και πήραν ομήρους. Αυτή η ομηρία έφερε το Ισραήλ σε έναν αιματηρό πόλεμο που κατέστρεψε το κύρος του διεθνώς· προκάλεσε το θάνατο χιλιάδων και χιλιάδων κατοίκων της Γάζας (πάνω από 34.000, σύμφωνα με το AP) και περισσότερων από 1200 Ισραηλινών. Και αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Τώρα φανταστείτε μόνο 100 τρομοκράτες στις ΗΠΑ. 

Με ένα σήμα, μπορούν να πάρουν ομήρους ανάμεσα στους αφελείς νεαρούς ενήλικες που βρίσκονται στους καταυλισμούς της πανεπιστημιούπολης.

Σε ένα σήμα, δέκα πανεπιστημιουπόλεις μπορούν να μετατραπούν σε κατάσταση ομηρίας.

Αλλά ποιοι θα ήταν αυτοί οι όμηροι; Τα παιδιά των ελίτ, μεσαίων και εργατικών οικογενειών της Αμερικής.

Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε, φυσικά, να είναι καταστροφική για τις οικογένειες· αλλά θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ένα ισχυρό σημείο μόχλευσης για να γονατίσει τις ΗΠΑ.

Θα υπήρχαν εικόνες παιδιών από την Αμερική που κρατούνταν υπό την απειλή όπλου. Εικόνες Αμερικανίδων κοριτσιών που θα είχαν βιαστεί. Εικόνες σωμάτων, ίσως, παιδιών από την Αμερική, σε φορεία.

Αυτά θα ήταν κάτι περισσότερο από καταστροφικά για το έθνος μας. Αυτές οι εικόνες θα κατέστρεφαν το κύρος μας παγκοσμίως. Ο Μεγάλος Σατανάς θα ευνουχιζόταν, θα ήταν αβοήθητος.

Θυμηθείτε τη "διασκεδαστική", ελκυστικά σχεδιασμένη εφαρμογή BoyCat.io. 

Μπορεί καταρχήν να δώσει στους πιθανούς τρομοκράτες έναν ζωντανό χάρτη για το πού βρίσκονται οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές, ποιοι είναι, ποια μπορεί να είναι η διάταξη των διαφόρων πανεπιστημιουπόλεων και μπορεί ακόμη και να χαρτογραφήσει ποια είναι τα δίκτυα φίλων των διαδηλωτών. 

Είναι ένας ζωντανός χάρτης για μια απρόσκοπτη κατάληψη πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων ταυτόχρονα. 

Ποιος ξεκίνησε την εφαρμογή; Σε ποιον δίνουν οι Αμερικανοί φοιτητές όλα αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα για τον εαυτό τους; Ποιος συλλέγει τα δεδομένα; Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι επίσης μια τεράστια ευπάθεια εθνικής ασφάλειας, που περιλαμβάνει τους νέους ενήλικες μας.

Η εφαρμογή μοιράζεται «λίστες αγορών» για τις διαμαρτυρίες. 

Αυτές οι λίστες περιλαμβάνουν Epi-pen, φάρμακα άσθματος και δεματικά τάΐραπ. 

Γιατί οι διαδηλωτές χρειάζονται τέτοια αντικείμενα; Ποιος προμηθεύει τις σκηνές;

Γιατί σκηνές; Μπορείτε να αποθηκεύσετε αργά όπλα και εκρηκτικά σε μια πανεπιστημιούπολη. 

Γιατί φάρμακα για το άσθμα και Epi-pen στη λίστα αγορών "παρέχονται" από την εφαρμογή BoyCat;

Μήπως, προνοούν μια στιγμή που οι άνθρωποι πρέπει να κρατηθούν ζωντανοί, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει ή να βγει με προμήθειες;

Γιατί υπάρχουν δεματικά τάϊραπ στη λίστα; Μπορείτε να φανταστείτε γιατί.




Θυμάστε τι έκαναν στις εκλογές Carter-Reagan μόνο μερικοί Αμερικανοί όμηροι που κρατούνταν από το Ιράν το 1979;

Μια κατάσταση ομηρίας σε πολλές πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ ταυτόχρονα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει την Αμερική σε αιματοχυσία στο εξωτερικό - βλάπτοντας τη δική της θέση και φήμη, ακριβώς όπως το Ισραήλ έχει βλάψει το δικό του καθεστώς παγκοσμίως.

Τέλος, μια κατάσταση ομηρίας σε πολλές πανεπιστημιουπόλεις ταυτόχρονα, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τέτοια τρομακτική απόσπαση της προσοχής και να προσελκύσει τόσους πολλούς αστυνομικούς, ερευνητές του FBI και εθνοφρουρούς σε αυτές τις πανεπιστημιουπόλεις, που ολόκληρη η εσωτερική ασφάλεια του έθνους θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο.

Οι στρατιωτικοί μελετητές γνωρίζουν ότι οι τρομοκράτες συχνά δημιουργούν έναν αντιπερισπασμό - μια βόμβα εκρήγνυται - και στη συνέχεια, όταν φτάσουν οι διασώστες, θα υπάρξει μια δεύτερη, μεγαλύτερη, έκρηξη.

Αυτή η επίθεση στις πανεπιστημιουπόλεις του έθνους μας θα μπορούσε να ακολουθηθεί από ένα δεύτερο εσωτερικό χτύπημα, εναντίον άλλων στόχων - στρατηγικών στόχων όπως αεροδρόμια, εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και λειτουργίες ενεργειακού δικτύου - από τρομοκράτες που είναι τώρα ενσωματωμένοι σε αυτές τις πολλές τοποθεσίες στέγασης τύπου στρατώνα που έχουν διανεμηθεί σε όλο το έθνος μας.

Και αυτό – θα ήταν ένας δύσκολος πόλεμος. Ακόμη και για μια υπερδύναμη.

Και αυτό - θα μας «μαλακώσει», για να χρησιμοποιήσω έναν στρατιωτικό όρο που μου δίδαξε ο Brian, για έναν αεροπορικό βομβαρδισμό ή για μια χερσαία εισβολή. 

Ας πούμε, μέσω του μαρξιστικού Καναδά, που τώρα ανήκει εξ ολοκλήρου στο ΚΚΚ.

Θα μπορούσα να κάνω λάθος. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Δυστυχώς, οι προειδοποιήσεις μου έχουν αποδειχθεί περίπου 95% σωστές, από το 2007, όταν έγραψα το The End of America, και πιο πρόσφατα, από το 2020, όταν συνειδητοποίησα ότι ο πόλεμος είναι τώρα προ των πυλών.

Αλλά για χάρη των παιδιών μας και του έθνους μας, παρακαλώ δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις μου και ενεργήστε - έτσι ώστε οι προειδοποιήσεις μου να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν.



Φωτογραφία Μaxim Hopman στο Unsplash





ΠΗΓΗ: 
US Campus Chaos: A New Oct 7 on the Way? (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές υποστηρίζονται από μια εκπληκτική πηγή: τους μεγαλύτερους δωρητές του Μπάιντεν
Μερικές από τις πιο ειλικρινείς ομάδες εναντίον του Μπάιντεν και του Ισραήλ λαμβάνουν χρηματοδότηση από ιδρύματα που συνδέονται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στους κύκλους των Δημοκρατικών.



Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δίνει ανατριχιαστική ενημέρωση μετά τη σύλληψη 56 στο NYU, New School: «Υπάρχει κάποιος πίσω από αυτό το κίνημα»

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δίνει ανατριχιαστική ενημέρωση μετά τη σύλληψη 56 στο NYU, New School: «Υπάρχει κάποιος πίσω από αυτό το κίνημα» (odysseiatv.blogspot.com)




Μαντέψτε ποιος εμφανίστηκε στη διαμαρτυρία υπέρ της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο; Αντιαμερικανός ακτιβιστής και φίλος του Ομπάμα Bill Ayers

https://odysseiatv.blogspot.com/2024/05/bill-ayers.html


Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση;

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: (Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση; (odysseiatv.blogspot.com)





Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο!




Σκηνοθετημένοι ηθοποιοί έχουν ενσωματωθεί στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα φιλοπαλαιστινιακά, αντιαμερικανικά συναισθήματα.
Επαγγελματίες ταραχοποιοί έχουν χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια περιόδων πολιτικής αναταραχής και ενώ τα μέσα ενημέρωσης έχουν επανειλημμένα αρνηθεί ότι ο Σόρος και άλλοι ακροαριστεροί χρηματοδότες υποστηρίζουν αυτές τις διαμαρτυρίες, τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα. Το CNN ανέφερε ότι πολλοί από τους «φοιτητές» που συνελήφθησαν στο Columbia και στο City College της Νέας Υόρκης δεν είχαν καμία σχέση με κανένα από τα δύο σχολεία. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συνέλαβε 282 άτομα και μόνο 148 (λίγο περισσότερο από τους μισούς) ήταν στην πραγματικότητα φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!