Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

120+ χρόνια νομιμοποιημένης φαρμακευτικής απάτης υπό την ηγεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.





Από τον Δεκέμβριο του 2023, έχω ερευνήσει και γράψει μια σειρά αναφορών1 παρακολουθώντας την ανάπτυξη ομοσπονδιακών νόμων του Κογκρέσσου και μη κανονισμών ομοσπονδιακών υπηρεσιών που δεν ρύθμισαν την αδειοδότηση και την παρασκευή βιολογικών προϊόντων και εμβολίων από το 1944 έως σήμερα.

Η σειρά μέχρι στιγμής επικεντρώνεται στην περίοδο από το 1972, όταν το ψεύτικο πρόγραμμα ρύθμισης βιολογικών προϊόντων μεταφέρθηκε ψεύτικα από το NIH στο FDA.

Το αρχείο των νόμων που ψηφίστηκαν από το Κογκρέσσο, υπογράφηκαν από τους Προέδρους των ΗΠΑ, εφαρμόστηκαν μέσω του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών των ΗΠΑ, με αλλαγές κανόνων που δημοσιεύθηκαν στο Ομοσπονδιακό Μητρώο και επικυρώθηκαν από ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστήρια, επιβεβαιώνουν ότι η αδειοδότηση βιολογικών προϊόντων και εμβολίων, η παρακολούθηση συμμόρφωσης με cGMP και τα σχετικά προγράμματα που φέρεται να διαχειρίζεται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν ήταν τίποτε περισσότερο από πρόσχημα

Παραπλανητικές πράξεις που πραγματοποιούνται για να αποσπάσουν και να διατηρήσουν ευρεία δημόσια συμμόρφωση με τα προγράμματα εμβολιασμού, επειδή τα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα σκόπιμα επιβλαβή βιολογικά όπλα που αναπτύσσονται, κατασκευάζονται, προωθούνται και διανέμονται από κοινού από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας και τις φαρμακευτικές εταιρείες και οι εμβολιαστές δεν θέλουν να το γνωρίζουν οι στόχοι.

Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (Wikipedia), "μία από τις οκτώ ένστολες υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών:

Εννέα από τους δώδεκα επιχειρησιακούς οργανισμούς του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) ορίζονται ως μέρος της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας [συμπεριλαμβανομένων]

Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας [NIH],


Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων [FDA],


Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων [CDC],


Διοίκηση Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας [HRSA],


Οργανισμός Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Ασθενειών...


Οργανισμός Έρευνας και Ποιότητας της Υγειονομικής Περίθαλψης [AHRQ], και


Διοίκηση Στρατηγικής Ετοιμότητας και Αντίδρασης [ASPR]

Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν, κατασκευάζουν, προωθούν, διανέμουν και χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα για να βλάψουν και να σκοτώσουν σκόπιμα ανθρώπους δεν θέλουν οι στόχοι (δηλ. ΕΜΕΙΣ) να καταλάβουν τι έχει γίνει σε εμάς, τους γονείς και τους παππούδες μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, επειδή οι άνθρωποι που κατανοούν τη μη ρύθμιση των βιολογικών προϊόντων και των εμβολίων γίνονται άνθρωποι που σταματούν να πιστεύουν τις ψευδείς ιστορίες εμβολίων, σταματούν να εμπιστεύονται τους υποστηρικτές των εμβολίων, και σταματούν να παίρνουν εμβόλια.

Στοιχεία του προγράμματος περιλαμβάνουν την αναταξινόμηση του προγράμματος Χημικού και Βιολογικού Πολέμου του στρατού των ΗΠΑ, από το 1969, ως προγράμματα ετοιμότητας και αντίδρασης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και πανδημιών, προγράμματα ιατρικών αντιμέτρων άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, προγράμματα «επιλεγμένων παραγόντων και τοξινών» και προγράμματα βιοάμυνας, που λειτουργούν από κοινού από το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών / Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και συντονίζονται μέσω του Public Health Emergency Medical Countermeasures Enterprise (PHEMCE), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και σχετικές ομοσπονδιακές διυπηρεσιακές επιτροπές.

Τα προγράμματα εμβολιασμού δεν διεξάγονται για την προώθηση της δημόσιας υγείας ή ευημερίας, την ενίσχυση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος ή την προστασία των ανθρώπων από μεταδοτικές ασθένειες.

Τα προγράμματα εμβολιασμού διεξάγονται για να προκαλέσουν βλάβες σε ολόκληρο τον πληθυσμό, να βλάψουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλέσουν χρόνιες ασθένειες και πρόωρο θάνατο.


Δουλεύω με μία αναγνώστρια του Bailiwick - τη Lydia Hazel - για αρκετούς μήνες για να κατανοήσω καλύτερα την ιστορία πριν από το 1972 της μη ρύθμισης των βιολογικών προϊόντων και των εμβολίων.

Η Hazel συντάσσει το κανονιστικό, θεσμικό και δημοσιονομικό ιστορικό από την ίδρυση του 1798 της Υπηρεσίας Θαλάσσιων Νοσοκομείων (πρόδρομος της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας) μέσω του νόμου περί ελέγχου βιολογικών παραγόντων του 1902 και του νόμου περί υπηρεσιών δημόσιας υγείας του 1944, έως την εικαζόμενη μεταφορά και ανάθεση του 1972 υποτιθέμενων αρχών ρύθμισης βιολογικών προϊόντων από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, Γραμματέας Υγείας, Εκπαίδευση και Πρόνοια (HEW, τώρα HHS), Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας-Τμήμα Βιολογικών Προτύπων, στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων-Γραφείο Βιολογικών Παραγόντων.

Αυτή την εβδομάδα εργάζομαι στο τελευταίο προσχέδιο του χρονοδιαγράμματος της Hazel.

Όπως αναμενόταν, βρήκε τα ίδια μοτίβα κρυφής μη ρύθμισης και παρόμοιες λέξεις-κλειδιά κατά την περίοδο 1798-1972, σε σύγκριση με τα μοτίβα μη ρύθμισης και τις λέξεις-κλειδιά που βρέθηκαν στην κανονιστική ιστορία του 1972 έως το 2024.

Το σημαντικότερο εύρημα, κατά τη γνώμη μου, είναι η χρήση κεκτημένων δικαιωμάτων στο πλαίσιο της αδειοδότησης βιολογικών προϊόντων· Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το κύριο σημείο της τελικής έκθεσης όταν την ολοκληρώσουμε.

Το ζουμί της έκθεσης - το καταστατικό, ο κανονισμός και το χρονοδιάγραμμα των δικαστικών υποθέσεων - θα προσπαθήσει να καθορίσει το «πώς».

Όπως στο:

Πώς (νομική μηχανική) το Κογκρέσσο, οι πρόεδροι, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τα δικαστήρια μεταξύ 1900 και 1972 και από το 1972 έως το 2024, δημιούργησαν και ταυτόχρονα απέκρυψαν/απέκρυψαν από τη δημόσια θέα, τις νομικές προϋποθέσεις έτσι ώστε να μην υπήρξαν ποτέ ή εφαρμόστηκαν ποτέ κανόνες, διαδικασίες ή δοκιμές βιολογικών προϊόντων που διέπουν την ταυτότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος...

Επειδή κάθε νέα προφανής αναθεώρηση προϊόντος ή συμβάν θέσπισης κανόνων αναφέρεται σε εικαζόμενες προηγούμενες αξιολογήσεις, πρότυπα και κανόνες προϊόντων που δεν υπήρχαν ούτε εφαρμόστηκαν ποτέ, ως βάση για την επέκταση υφιστάμενων αδειών (προσποιούμενοι ότι τέτοιοι κανόνες υπήρχαν και είχαν εφαρμοστεί) ή/και αναφέρθηκε σε μελλοντικές αξιολογήσεις και αναθεωρήσεις που οι εμβολιαστές ισχυρίστηκαν ότι θα συμβούν, και μελλοντικά πρότυπα και κανόνες που ισχυρίστηκαν ότι θα συνταχθούν και θα εφαρμοστούν, τα οποία ποτέ δεν υλοποιούνται σε υιοθετημένες ή επιβαλλόμενες διαδικασίες ταυτοποίησης και αξιολόγησης, πρότυπα, κανόνες ή δοκιμές.


Για 120 χρόνια.

Η θεσμική, ρυθμιστική, εισαγγελική και δικαστική, νομιμοποιημένη φαρμακευτική απάτη από τοίχο σε τοίχο που διευκολύνει τη συνεχιζόμενη χρήση ανεξέλεγκτου Covid και της επερχόμενης «γρίπης των πτηνών» και άλλων νέων εμβολίων από το 2020 (τα οποία είναι εξίσου διεφθαρμένα για τα προϊόντα EUA και BLA) είναι απλώς μια επέκταση της νομιμοποιημένης από τοίχο σε τοίχο φαρμακευτική απάτη που διευκόλυνε τη χρήση κάθε προηγούμενου, μη ρυθμιζόμενου, πλαστού αδειοδοτημένου, παλαιού εμβολίου από το 1902.

Πριν από τον Covid, τα perps μπορεί να είχαν κάποιες στενές κλήσεις όσον αφορά την πιθανή δημόσια έκθεση της ομοσπονδιακά κατευθυνόμενης φαρμακευτικής απάτης.

Μια στενή κλήση ήταν ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών και των μελλουσών μητέρων το 1955 και οι επακόλουθοι τραυματισμοί και θάνατοι που αποδόθηκαν στα εμβόλια.

Τα στοιχεία και οι αναλύσεις που συνδέουν τον τραυματισμό και τον θάνατο με τον εμβολιασμό καταστάλθηκαν γρήγορα από τις αρχές της Δημόσιας Υπηρεσίας Υγείας και τους ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς συνωμότες.

Το 1972, οι εμβολιαστές αντιμετώπισαν ταυτόχρονα αναφορές των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης σχετικά με αναποτελεσματικά εμβόλια γρίπης και την έναρξη της περιόδου υπογραφής της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την απαγόρευση της ανάπτυξης, παραγωγής και αποθήκευσης βακτηριολογικών (βιολογικών) και τοξινικών όπλων και για την καταστροφή τους.

Το 1972, για να γίνει δυσκολότερη η νομιμοποίηση της απάτης των ομοσπονδιακών φαρμακευτικών κανονισμών - έτσι ώστε να συνεχιστεί η αμερικανική παγκόσμια ανάπτυξη βιολογικών όπλων που προωθούνται ως εμβόλια - ο τότε Βοηθός Γραμματέας HEW για την Υγεία και τις Επιστημονικές Υποθέσεις Merlin K. DuVal, υπό τη διεύθυνση του Elliott Richardson (τότε Γραμματέας του τότε Υπουργείου Υγείας, Εκπαίδευσης και Πρόνοιας, του οποίου οι κορυφαίες στιγμές σταδιοδρομίας περιελάμβαναν επίσης τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Υπουργός Άμυνας και Γενικός Εισαγγελέας) "ταυτόχρονα αναθέτει" τη μη ρύθμιση των βιολογικών προϊόντων από το Τμήμα Προτύπων Βιολογικών Παραγόντων του NIH στο Γραφείο Βιολογικών Παραγόντων του FDA.

Στη συνέχεια, ο Επίτροπος του FDA Charles Edward και ο τότε διευθυντής του NIH Robert Q. Marston υπέγραψαν και δημοσίευσαν ένα μνημόνιο κατανόησης και οι αξιωματούχοι του FDA και του NIH ανακοίνωσαν ένα σύνολο αναθεωρήσεων συμβουλευτικής επιτροπής βιολογικών προϊόντων, καθώς και ένα επερχόμενο σύνολο «προτύπων» που θα δέχονταν, ως απόδειξη της ταυτότητας του προϊόντος, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας, «εναλλακτικές λύσεις» στις ελεγχόμενες μελέτες.

Το έργο των συμβουλευτικών επιτροπών ελέγχθηκε αυστηρά για να προκαθορίσει αποτελέσματα που δεν θα παρεμπόδιζαν τη συνέχιση της κατασκευής, διανομής και χρήσης εμβολίων-όπλων, συμπεριλαμβανομένων αυστηρών ορίων για το ποιος είχε δικαίωμα να παρουσιάσει δεδομένα και ανάλυση δεδομένων.






Το 1986, το Κογκρέσσο ψήφισε τον Εθνικό Νόμο για τους Τραυματισμούς από Παιδικά Εμβόλια για την παροχή πλήρους αποζημίωσης στους κατασκευαστές των τότε συνηθισμένων παιδικών εμβολίων και η μη εγκληματική, νομιμοποιημένη επιχείρηση φαρμακευτικής απάτης προχώρησε από εκεί στα προγράμματα απορρύθμισης της δεκαετίας του 1990, στις πολιτικές και τα προγράμματα ετοιμότητας για την εσωτερική ασφάλεια και τη βιοτρομοκρατία μετά την 11/9, και στον Covid.

Δεν υπάρχουν ακόμη καθιερωμένα, επιβαλλόμενα πρότυπα για την ταυτότητα, την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα βιολογικών προϊόντων ή εμβολίων, και δεν θα υπάρξουν ποτέ, επειδή τα βιολογικά προϊόντα είναι εγγενώς ασταθή, ετερογενή και τοξικά.

Η συστηματική παγκόσμια μαζική δηλητηρίαση, το μη εγκληματικό έγκλημα του εμβολιασμού βασίζεται στην ομοσπονδιακή νομιμοποίηση της φαρμακευτικής ρύθμισης, της απάτης και της δημόσιας έλλειψης γνώσης γι' αυτό.





FDA μη ρύθμιση των βιολογικών προϊόντων και εμβολίων, σειρά:











21 Μαρτίου 2024 - Μέρος 5: Παρασκευή εμβολίων και συναφών βιολογικών προϊόντων ως παρασκευή δηλητηρίων με άδεια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ Αποδεικτικά στοιχεία από την «εντολή για ασφαλέστερα παιδικά εμβόλια» του Νοεμβρίου 1986 κωδικοποιημένα στο 42 USC 300aa-27 και τον όρο του Ιουλίου 2018 από το HHS.














ΠΗΓΗ: 120+ years of legalized, US-government-led pharmaceutical fraud. (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!