Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ιρλανδός δάσκαλος αφέθηκε ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς μετά από 400+ ΗΜΕΡΕΣ (!!!) στη Φ Υ Λ Α Κ Η λόγω άρνησης χρήσης τρανσέξουαλ αντωνυμιών!!!!!!!!!!!!




Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Enoch Burke αφέθηκε ελεύθερος ενώ τα ιρλανδικά σχολεία βρίσκονται σε θερινές διακοπές, αλλά κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή εάν παραβιάσει τους όρους της απελευθέρωσής του που περιλαμβάνουν απαγόρευση επιστροφής στο σχολείο όπου δίδασκε.


Ένας χριστιανός δάσκαλος στην Ιρλανδία απελευθερώθηκε αφού εξέτισε περισσότερες από 400 ημέρες στη φυλακή ως μέρος μιας διαμάχης που γεννήθηκε από την άρνησή του να απευθυνθεί σε έναν τρανσέξουαλ μαθητή με βιολογικά ανακριβείς αντωνυμίες.


Στις 28 Ιουνίου, ο δικαστής Mark Sanfey του Ανώτατου Δικαστηρίου του Δουβλίνου διέταξε ότι ο Enoch Burke θα μπορούσε να απελευθερωθεί από τη φυλακή Mountjoy, όπου κρατείται από τον Σεπτέμβριο του 2022.


Τα ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δικαστής Sanfey διέταξε την απελευθέρωση του Burke τώρα που τα ιρλανδικά σχολεία βρίσκονται σε θερινές διακοπές, αλλά ότι ο δάσκαλος κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή εάν παραβιάσει τους όρους της απελευθέρωσής του. Οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν την απαγόρευση επιστροφής του στο γυμνάσιο Wilson's Hospital της Εκκλησίας της Ιρλανδίας στο Multyfarnham, Co. Westmeath, όπου δίδασκε ο Burke.


Το έπος γύρω από τον φυλακισμένο δάσκαλο συνεχίζεται από το 2022. Ο Burke, καθηγητής ιστορίας και γερμανικών, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την εντολή του διευθυντή του σχολείου του στις 9 Μαΐου 2022 να χρησιμοποιήσει γυναικείο όνομα και αντωνυμία για ένα αγόρι μαθητή που βρισκόταν στη διαδικασία «μετάβασης».


Αυτή η απόφαση τον έβαλε σε μια πορεία που τελικά οδήγησε στη φυλάκισή του. Τέθηκε σε διοικητική άδεια μετ' αποδοχών τον Αύγουστο του 2022, ενώ το σχολικό συμβούλιο διεξήγαγε πειθαρχική διαδικασία, αλλά όταν συνέχισε να έρχεται στο σχολείο, του επιδόθηκε εντολή απαγόρευσης εισόδου - κάτι που επίσης αγνόησε.


Στη συνέχεια συνελήφθη για περιφρόνηση δικαστηρίου στις 5 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ καθόταν σε μια άδεια τάξη στο σχολείο. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μέχρι είτε να καθαρίσει την περιφρόνησή του προς το δικαστήριο είτε μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει διαφορετικά. Ωστόσο, μετά από 108 ημέρες στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος από το Ανώτατο Δικαστήριο, αφού ο δικαστής υποστήριξε ότι ο Burke χρησιμοποιούσε τη φυλάκισή του για δικούς του σκοπούς.


Τον Ιανουάριο του 2023, το σχολείο είχε εκδώσει ειδοποίηση απόλυσης στον Burke. Αφού ο Burke συνέχισε να παρουσιάζεται στο σχολείο από εκείνο το μήνα, επιβάλλοντας ημερήσιο πρόστιμο 700 ευρώ κάθε φορά, στη συνέχεια φυλακίστηκε για άλλη μια φορά τον Σεπτέμβριο του 2023.


Η τρέχουσα αποφυλάκισή του οφείλεται, όπως αναφέρθηκε, στις καλοκαιρινές διακοπές και όχι στον δικαστή που απαλλάσσει τον Burke, με την πολύ πραγματική απειλή μελλοντικής φυλάκισης εάν ο πρώην δάσκαλος επιστρέψει στο σχολείο του.


Ο Burke υποστηρίζει σταθερά ότι η φυλάκισή του και η απόλυσή του από το σχολείο είναι άδικες, δηλώνοντας τον Ιανουάριο του 2023 ότι ο δικαστής «θέλει να μου επιβάλει πρόστιμο για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις». Αρνήθηκε επίσης ότι περιφρονεί το δικαστήριο.


Η σύλληψή του και η ποινή φυλάκισής του οφείλονται τεχνικά στην άρνηση του Burke να συμμορφωθεί με τη δικαστική εντολή να αποφύγει το σχολείο και όχι στην άρνησή του να χρησιμοποιήσει τις τρανσέξουαλ αντωνυμίες, αν και όπως τόνισε η Gript Media, ο Burke δεν χρειάστηκε να καθαρίσει την «περιφρόνηση του δικαστηρίου» για να αφεθεί ελεύθερος στις 28 Ιουνίου.


Η υπόθεση έχει γίνει κεντρική και διχαστική στην Ιρλανδία, καθώς το ζήτημα της ιδεολογίας των τρανσέξουαλ γίνεται πιο επιθετικά διαδεδομένο στην κοινωνία.


Κάποιοι έχουν χαιρετίσει τον Burke ως δημόσιο πρωταθλητή στην υπόθεση ενάντια στην αυξανόμενη αποδοχή της ιδεολογίας των τρανσέξουαλ.



ΠΗΓΗ: Irish teacher released after 400+ days in jail over refusal to use transgender pronouns - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Παράνομο: Αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικογένειας ύψωσαν τη αποκαλούμενη «σημαία της προόδου» των ΛΟΑΤ
Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων της Lisa Paus (Πράσινοι) ύψωσε τη λεγόμενη «σημαία του Pride της Προόδου» και έτσι παραβίασε για άλλη μια φορά την ισχύουσα νομική κατάσταση. Σύμφωνα με διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών, καμμία σημαία δεν επιτρέπεται πάνω και μπροστά από ομοσπονδιακά κτίρια.






Φοιτητές απειλούνται με αποβολή, παρενοχλούνται και φυλακίζονται επειδή αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την πίστη τους

Πρόσφατα, έχουν προκύψει αρκετές αναφορές για φοιτητές στην Κίνα που απειλούνται, κρατούνται, ακόμη και διώκονται για την πίστη τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές αποβλήθηκαν και δεν μπόρεσαν ποτέ να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Άλλοι έχουν πεθάνει επειδή αρνήθηκαν να απαρνηθούν την πίστη τους ή παρενοχλήθηκαν για την πίστη των μελών της οικογένειάς τους. Άλλοι συνελήφθησαν και απειλήθηκαν επειδή αντιστάθηκαν στη δίωξη της πνευματικής πίστης του Φάλουν Γκονγκ (επίσης γνωστού ως Φάλουν Ντάφα) από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Students Threatened With Expulsion, Harassed, and Jailed for Refusing to Give Up Their Faith | The Epoch Times


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: 12χρονο αγόρι ανακρίνεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής επειδή είπε ότι «υπάρχουν μόνο δύο φύλα»

Ένας 12χρονος μαθητής από την Αγγλία ανακρίθηκε από αξιωματικούς του αντιτρομοκρατικού προγράμματος Prevent αφού εξήγησε σε ένα βίντεο ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα και ότι δεν υπάρχει «μη δυαδικό». Το σχολείο είχε τότε καταγγείλει το αγόρι στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία Prevent - από φόβο πιθανής ριζοσπαστικοποίησης.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που αναφέρει το κύριο άρθρο, θα το δούμε τα επόμενα χρόνια ΚΑΙ στην ΨΕΥΤΟ-προοδευτική Ελλάδα.

    Όταν πρέπει να πολεμήσεις ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ με τον ΣΑΤΑΝΑ (διότι ο πόλεμος γίνεται με τον ίδιο τον σατανά), χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να αποφευχθούν οι παγίδες του σατανά, ΧΩΡΙΣ όμως να υπακούσεις στο θέλημα του σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!