Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

΄Έρευνα για έγκλημα μίσους σε Γερμανό πολιτικό, επειδή απαίτησε τήν ΑΠΕΛΑΣΗ μεταναστών ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ !!!!!!!



Ένας πολιτικός του CDU στη Γερμανία βρίσκεται υπό έρευνα για εγκλήματα μίσους αφού αντέδρασε σε επίθεση με μαχαίρι από Αφγανό μετανάστη ζητώντας την απέλαση αλλοδαπών εγκληματιών από τήν χώρα.

Την ημέρα έναρξης του τουρνουά ποδοσφαίρου Euro 2024, ένας Αφγανός μετανάστης κρατώντας μαχαίρι επιτέθηκε στο Wolmirstedt, αφήνοντας ένα άτομο νεκρό και πολλούς άλλους τραυματίες.


Ο Detlef Gürth, πολιτειακός νομοθέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στη Σαξονία-Άνχαλτ, αντέδρασε δημοσιεύοντας στο 'X': «Αυτό το πακέτο πρέπει να φύγει από τη Γερμανία».


Και αυτό ήταν κυριολεκτικά. Αυτό είναι το μόνο που είπε πριν διαγράψει στη συνέχεια το tweet.



Ωστόσο, ήταν αρκετό για την αριστερή πολιτειακή πολιτικό Henriette Quade να υποβάλει ποινική καταγγελία εναντίον του Gürth για φερόμενη διάπραξη εγκλήματος μίσους, το οποίο διερευνάται τώρα από το γραφείο του εισαγγελέα του Halle.


«Η περιγραφή των Αφγανών ως "αγέλη" που στερούνται το δικαίωμα να ζήσουν στη Γερμανία αποτελεί προσβολή για τμήματα του πληθυσμού», ισχυρίστηκε γελοία η Quade.


«Εκείνοι που ορίζονται με αυτόν τον τρόπο στερούνται το βασικό τους δικαίωμα στη ζωή ως ίσα άτομα στην κοινότητα και έτσι η ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους δέχεται επίθεση. Επιπλέον, η ανάρτηση δεν μπορεί να ερμηνευθεί με καμμία άλλη κατανόηση εκτός από το ότι όλοι οι Αφγανοί που ζουν στη χώρα είναι (δυνητικοί) δολοφόνοι. Η ανάρτηση υποκινεί επίσης το μίσος εναντίον τμημάτων του πληθυσμού», πρόσθεσε.


Ο Gürth αναφερόταν σαφώς στους μετανάστες που ασκούν βία, όχι σε όλους τους Αφγανούς, αλλά το σχετικά ήπιο σχόλιό του αναφέρθηκε στις αρχές ούτως ή άλλως σε ένα άλλο εκπληκτικό παράδειγμα του πόσοι στο γερμανικό πολιτικό κατεστημένο ανησυχούν περισσότερο να μην βλάψουν τα συναισθήματα των μεταναστών παρά να σταματήσουν το κύμα βίας που μαστίζει τη χώρα εδώ και χρόνια.


Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η γερμανική κυβέρνηση αποκάλυψαν ότι περίπου 6 στα 10 βίαια εγκλήματα που καταγράφονται στη Γερμανία διαπράττονται από μετανάστες.


«Σύμφωνα με ορισμένες ποινικές στατιστικές, οι Αφγανοί είναι πέντε φορές πιο πιθανό να διαπράξουν εγκληματική πράξη από τους γηγενείς Γερμανούς», αναφέρει το Remix News.


Ωστόσο, σε ορισμένες κατηγορίες, όπως οι σεξουαλικές επιθέσεις, είναι 12,5 φορές πιο πιθανό να διαπράξουν αδίκημα από την υπόλοιπη κοινωνία


Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα κλάσμα του προβλήματος που η Γερμανία έχει αναγκαστεί να υπομείνει όσον αφορά τα εγκλήματα μεταναστών, πολλά από τα οποία διαπράττονται από κατ' επανάληψη παραβάτες.


Όπως τεκμηριώνουμε στο παρακάτω βίντεο, οι γερμανικές αρχές μοιράζουν τώρα ποινές φυλάκισης σε ανθρώπους που προσέβαλαν ένα σωρό καταδικασμένους βιαστές συμμοριών, σε τουλάχιστον μία περίπτωση δίνοντας σε μια γυναίκα περισσότερο χρόνο φυλάκισης από σχεδόν όλους τους ίδιους τους βιαστές της εν λόγω συμμορίας.


Χθες επισημάναμε μια άλλη περίπτωση βίας μεταναστών, όπου ένας 20χρονος άνδρας στην πόλη Bad Oeynhausen της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ξυλοκοπήθηκε σε κώμα από μια συμμορία μεταναστών και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

ΠΗΓΗ: German Politician Hit With Hate Crime Investigation For Demanding Migrant Criminals be Deported - modernity


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:



Η Ουγγαρία αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε.: Οι προτεραιότητες του Ορμπάν για τους επόμενους έξι μήνες
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός θέλει να «κάνει την Ευρώπη μεγάλη ξανά». Η εξάμηνη προεδρία της Ουγγαρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε. αρχίζει την 1η Ιουλίου.



Ποιά δημοκρατία;;;; Οι Πράσινοι πιστεύουν: Οι Γερμανοί δεν έχουν λόγο στη μεταναστευτική πολιτική
Την περασμένη εβδομάδα, η Bundestag συζήτησε μια πρόταση του AfD για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα προβλήματα ένταξης των μεταναστών. Αυτή η πρόταση προκάλεσε πολλές επικρίσεις και η συζήτηση σχετικά με αυτήν ήταν ιδεολογικά φορτισμένη. Ξεχώρισε ιδιαίτερα η δήλωση ενός πολιτικού των Πρασίνων ότι οι Γερμανοί πρέπει να αποδεχτούν ότι η Γερμανία είναι μια χώρα μετανάστευσης.



Αυτοί είναι οι «ειδικευμένοι εργαζόμενοι»: περίπου το 80% των νέων Σύριων, Αφγανών και Ιρακινών χωρίς επαγγελματικά προσόντα
Ξανά και ξανά, οι πολιτικοί θέλουν να πουν στους πολίτες ότι η παράνομη μαζική μετανάστευση δεν πρέπει μόνο να γίνει ανεκτή προκειμένου να καταπολεμηθεί η έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων με όλες τις καταστροφικές συνέπειές της, αλλά πρέπει να ενθαρρυνθεί. Αυτό που οι άνθρωποι στη Γερμανία γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό μπορεί επίσης να αποδειχθεί από αριθμούς: Οι νέοι μετανάστες από τις συνήθεις χώρες προέλευσης - ειδικά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ - δεν έχουν κατά κύριο λόγο επαγγελματικά προσόντα. Δεν το χρειάζεστε για να λάβετε κοινωνικές παροχές, σωστά;



Βερολίνο: Ελεύθερος ο Τούρκος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο 67χρονο θύμα πέταξε 20 μέτρα στον αέρα
Το θύμα του πετάχτηκε 20 μέτρα στον αέρα: Κατά τη διάρκεια αυτοκινητοπομπής στο Βερολίνο με αφορμή τη νίκη της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επί της Τσεχίας, ένας 26χρονος Τούρκος εμβόλισε έναν 67χρονο πεζό με μια νοικιασμένη Mercedes-AMG με 585 ίππους. Ο 67χρονος πέθανε επί τόπου, ο 26χρονος πρώτα διέπραξε ένα χτύπημα και τράπηκε σε φυγή και αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. Αλλά έχει απελευθερωθεί εδώ και καιρό: Δεν υπήρχε λόγος σύλληψης (λόγω καταγωγής).



Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν επιτρέπεται να έρθουν, οι γυναίκες και οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι
Ο ΟΗΕ εξευγενίζει τους Ταλιμπάν με επίσημη πρόσκληση σε διάσκεψη για το Αφγανιστάν - και συνθηκολογεί με τα αιτήματά τους. Εν τω μεταξύ, οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να έρθουν.


Ο πολιτικός του AfD Björn Höcke καταδικάστηκε σε πρόστιμο 16.900 ευρώ
Το περιφερειακό δικαστήριο του Halle καταδίκασε για άλλη μια φορά τον κορυφαίο υποψήφιο του AfD από τη Θουριγγία Björn Höcke σε πρόστιμο. Ο Höcke είχε πει «Όλα για» και χειρονομούσε πριν από μήνες σε μια ομιλία τακτικής συνεδρίασης. Κατά τη γνώμη του δικαστηρίου, είχε ενθαρρύνει έτσι τους ακροατές του να ολοκληρώσουν ένα απαγορευμένο σύνθημα.



Ετυμηγορία: Το Βαυαρικό Γραφείο για την Προστασία του Συντάγματος μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το AfD
Το AfD απέτυχε σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου του Μονάχου: Η Βαυαρική Κρατική Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το κόμμα με μεθόδους υπηρεσιών πληροφοριών και να ενημερώνει το κοινό για τα αποτελέσματα προς το παρόν. Η ετυμηγορία δεν είναι ακόμη οριστική.




Αλεξίσφαιρα γιλέκα – μια καινοτόμος ιδέα αιώνων.
Από τότε που υπάρχουν τα πιστόλια, έχουν αναζητηθεί τρόποι για την προστασία των ανθρώπων από τις θανατηφόρες συνέπειές τους - για παράδειγμα με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Εκτός από το αποδεδειγμένο Kevlar, "νέα" υλικά όπως το μετάξι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, αλλά ένας Γερμανός είχε ήδη αυτή την ιδέα πριν από 300 χρόνια.




Διοικητικό Δικαστήριο του Ντύσσελντορφ: Τα μέλη του AfD δεν επιτρέπεται να κατέχουν όπλα
Σε μια απόφαση-ορόσημο, το Διοικητικό Δικαστήριο του Ντύσσελντορφ αποφασίζει: Τα μέλη του AfD δεν επιτρέπεται να κατέχουν όπλα λόγω της συμμετοχής τους στο κόμμα. Το δικαστήριο γράφει επίσης για τις συνέπειες για τους αξιωματούχους ή τους στρατιώτες που υποστηρίζουν το κόμμα.



Έσσεν: Αριστεροί διαδηλωτές επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και παρεμπόδισαν το έργο του Τύπου
Κατά τη διάρκεια του εθνικού συνεδρίου του κόμματος του AfD το Σαββατοκύριακο, υπήρξαν αρκετές επιθέσεις εναντίον πολιτικών, αστυνομικών - αλλά και δημοσιογράφων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το έργο του Τύπου περιορίστηκε μαζικά από τους διαδηλωτές και οι δημοσιογράφοι μερικές φορές δέχτηκαν ακόμη και τις πιο επιθετικές επιθέσεις.



Βία και ανθρωποκυνηγητό στο Έσσεν: Πριν το AfD καταστρέψει τη δημοκρατία, θα προτιμούσαμε να το κάνουμε μόνοι μας!
Οι αντιπρόσωποι καταδιώκονται και περικυκλώνονται, υπάρχουν σχεδόν δώδεκα τραυματίες αστυνομικοί - οι διαδηλώσεις κατά του AfD γεμάτες αριστερούς ριζοσπάστες ντροπιάζουν και βλάπτουν μια δημοκρατική κοινωνία. Σύνθημα: Πριν το AfD καταστρέψει τη δημοκρατία, καλύτερα να το κάνουμε μόνοι μας!



Χιλιάδες περιπτώσεις: Οι οικειοθελείς αναχωρήσεις απορριφθέντων αιτούντων άσυλο αποτυγχάνουν λόγω αποτυχίας των αρχών
Πέρυσι, 10.762 αλλοδαποί που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα εγκατέλειψαν οικειοθελώς τη Γερμανία με τη βοήθεια των προγραμμάτων επιστροφής του ΟΗΕ. Από το 2024, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) είναι υπεύθυνη για αυτό. Αλλά η αρχή αποτυγχάνει εντελώς.



Βία με μαχαίρια το Σαββατοκύριακο: Ιρανός επιτίθεται σε αστυνομικούς και πυροβολείται, τρεις τραυματίες στη Σαξονία
Για άλλη μια φορά ένα Σαββατοκύριακο με μαχαίρια στη Γερμανία: Στο Lauf an der Pegnitz (Βαυαρία), ένας Ιρανός επιτίθεται σε τρεις ομοσπονδιακούς αστυνομικούς με μαχαίρι. Στο Plauen (Σαξονία), τρεις άνδρες τραυματίζονται από Τυνήσιους, ορισμένοι σοβαρά, μετά από διαφωνία.



Σεξουαλική επίθεση: Επτά Σύροι επιτίθενται σε 21χρονους - τρεις έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι
Στο Κέμνιτς, επτά νεαροί Σύριοι επιτέθηκαν σε μια γυναίκα και τη χαστούκισαν στο πρόσωπο, μεταξύ άλλων. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει πέντε υπόπτους, τρεις από τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.



Εκατοντάδες αστυνομικοί στερούνται επιχειρησιακής εκπαίδευσης για επιθέσεις με μαχαίρια
Στη Γερμανία, ο αριθμός των βίαιων επιθέσεων, όπως οι επιθέσεις με μαχαίρια, αυξάνεται επί του παρόντος, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ταχεία και αποτελεσματική αντίδραση της αστυνομίας. Στο Schleswig-Holstein, ωστόσο, εκατοντάδες αστυνομικοί δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη επιχειρησιακή εκπαίδευση για επικίνδυνες καταστάσεις.



Δύο σοβαρά τραυματισμένοι αστυνομικοί μετά από βίαιες διαδηλώσεις στο Έσσεν
Δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται μετά από βίαιη επίθεση από διαδηλωτές της ριζοσπαστικής αριστεράς. Μια ομάδα πιθανώς αριστερών ριζοσπαστών βίαιων παραβατών κλώτσησε τους αστυνομικούς αρκετές φορές στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί προστάτευσαν έναν πολιτικό του AfD.Zwei schwerverletzte Polizisten nach gewalttätigen Demos in Essen - Apollo News (apollo-news.net)



Επίθεση με μαχαίρι στο Falkensee: Γεωργιανός σφαγιάζει συμπατριώτη - και περπατά ανέμελα μακριά
Το απόγευμα της Παρασκευής, σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι κοντά σε ιατρικό κέντρο στο Falkensee (Havelland). Ένας 44χρονος Γεωργιανός μαχαίρωσε τον 34χρονο συμπατριώτη του μετά από καβγά.



Μετά τη σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών: Η αστυνομία μας δίνει το δάχτυλο
Σύνθημα: Δεν είναι η δουλειά σας ποιός αγγίζει τα παιδιά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!