Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο Μπάιντεν απείλησε ότι ο Τραμπ θα γίνει «δικτάτορας» πριν από την απόπειρα δολοφονίας.





Ο Τζο Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση χαρακτηρίζοντας την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «άρρωστη», λέγοντας ότι «δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για αυτό το είδος βίας» και αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο γνωστό ως «Ντόναλντ». Ωστόσο, πριν από τους πυροβολισμούς, κινδυνολογούσε ότι ο ηγέτης του America First θα γίνει «δικτάτορας».

«Ο Τραμπ έχει πει ότι αν κερδίσει, θα είναι δικτάτορας από την πρώτη μέρα. Και παιδιά, το εννοεί», ισχυρίστηκε ο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα των πυροβολισμών.

«Απλά κοιτάξτε αυτό το δεξιό Project 2025 – το σχέδιο για τη δεύτερη θητεία του Τραμπ», πρόσθεσε.






«Οι Αμερικανοί θέλουν έναν πρόεδρο, όχι έναν δικτάτορα», επανέλαβε ο Μπάιντεν σε επόμενη ανάρτησή του.

Στις 5 Ιουλίου, ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ «θα μπορούσε πραγματικά» να γίνει δικτάτορας χάρη σε μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου υπέρ του για την προεδρική ασυλία. Εξέδωσε παρόμοια δήλωση στις 4 Ιουλίου, λέγοντας στο κοινό: «Αναρωτηθείτε: Τι θα συμβεί στη συνέχεια;».

Στις 28 Ιουνίου, είπε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μια πραγματική απειλή για αυτό το έθνος. Είναι απειλή για την ελευθερία μας. Αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία μας. Είναι κυριολεκτικά μια απειλή για όλα όσα αντιπροσωπεύει η Αμερική».



ΠΗΓΗ: Biden Threatened That Trump Would Become a 'Dictator' Before Assassination Attempt. (thenationalpulse.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!