Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Τι προκαλεί τόσους πολλούς απροσδόκητους θανάτους παιδιών: 7χρονα στο Περού, 9χρονα Γερμανόπουλα, 5χρονα κορίτσια από τη Βρετανία...


Κολάζ εικόνων: Πρόσφατα ξαφνικά και απροσδόκητα νεκρά παιδιά και έφηβοι.


Δεν περνάει μέρα χωρίς μία από αυτές τις ειδήσεις στο τοπικό mainstream. Αυτοί οι θάνατοι συνήθως δεν μεταδίδονται διεθνώς, καθώς δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αλλά είναι ο αριθμός που το κάνει συγκλονιστικό (διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα νεκρά παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο).
Έχουμε να κάνουμε με τρεις από αυτούς τους θανάτους των τελευταίων εβδομάδων, στους οποίους αρκετά νέοι άνθρωποι έχασαν ξαφνικά και απροσδόκητα τη ζωή τους – περιέργως, τώρα που η «πανδημία» έχει τελειώσει, και κανείς δεν ρωτά πλέον για την κατάσταση εμβολιασμού.


Η 5χρονη Lila Marsland βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι δίπλα στη μητέρα της το πρωί. Κανείς δεν ξέρει τον λόγο για αυτό. 

Η 36χρονη μητέρα, Rachael Marsland, έπρεπε να κάνει αυτή την τραγική ανακάλυψη το πρωί. Η υπηρεσία διάσωσης, η οποία ειδοποιήθηκε αμέσως, σημείωσε ότι ο θάνατος πιθανότατα είχε συμβεί πριν από ώρες. 

Η οικογένειά της δηλώνει ότι δεν μπορούν καν να θρηνήσουν σωστά αυτή τη στιγμή - δεν υπάρχει καμμία ένδειξη για την αιτία θανάτου. Το νεαρό κορίτσι ήταν ιδιαίτερα αξιαγάπητο και διασκεδαστικό. Η βρετανική Mirror ανέφερε την υπόθεση στις 29 Ιουνίου, η οποία φέρεται να διερευνάται από τις αρχές.


Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, Γερμανία, ένα 9χρονο παιδί κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της φυσικής αγωγής. 

Αυτές είναι σκηνές που είναι πλέον γνωστές από πολλές αθλητικές εκπομπές. Μερικές φορές οι αθλητές των οποίων οι καρδιές έχουν σταματήσει να χτυπούν μπορούν να αναβιώσουν. Αυτό επιχειρήθηκε και εδώ – αλλά ανεπιτυχώς. Δεν πρόκειται να διεξαχθούν έρευνες, διότι αποκλείεται η εξωτερική επιρροή. 

Στη Γερμανία, φαίνεται πλέον φυσιολογικό τα παιδιά αυτής της ηλικίας να πέφτουν νεκρά. 

Τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος γνωρίζουν τώρα μια ιδιαίτερα ασεβή και επίσης παράλογη διατύπωση για τέτοιες περιπτώσεις: μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήταν η αιτία. Δεν είναι πάντα μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν ένα άτομο πεθαίνει;


Στο Ayacucho του Περού, η 7χρονη Xiomara καταρρέει ενώ παίζει ποδόσφαιρο. Δεν επιβιώνει από την καρδιαγγειακή ανακοπή της. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε περισσότερο γι' αυτήν στο νοσοκομείο και η κηδεία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τον θάνατο, η διατύπωση στο Περού είναι «ήταν ένας ξαφνικός θάνατος». Και εκεί, η κοινωνία προφανώς παραιτείται από τα παιδιά που πέφτουν νεκρά στο σχολείο – αν και αυτό πιθανότατα δεν ήταν ο κανόνας τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο θάνατος της άτυχης Xiomara αναφέρεται μόνο σε ένα περιφερειακό μέσο.


Στην Ινδία, ένας 16χρονος κατέρρευσε στο διάδρομο του σχολικού του κτιρίου και πέθανε. Δεν είχε εκτεθεί σε κάποιο ιδιαίτερο σωματικό στρες εκείνη τη στιγμή. Το άρθρο του ινδικού μέσου αναφέρει μια παρόμοια περίπτωση, όπου τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους ένας 14χρονος κατέρρευσε μπροστά στην τάξη του και πέθανε από καρδιακή προσβολή. Στην Ινδία, αυτές οι περιπτώσεις ονομάζονται "σιωπηλές καρδιακές προσβολές".





Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τοσκάνη, ένας 16χρονος από τη βόρεια Γερμανία πέθανε πρόσφατα. Λέγεται ότι οι δάσκαλοι δεν πήραν στα σοβαρά τα ξαφνικά παράπονά του. 

Το αν είναι πραγματικά σωστό να κατηγορούμε τους δασκάλους για τους πολλούς ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να κρίνει για τον εαυτό του. Ίσως αυτό να ξυπνήσει τελικά μερικούς εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν υποτακτικά σε όλα τα μέτρα κατά τη διάρκεια της «πανδημίας»;


Σε έναν συγκρίσιμο θάνατο ενός 17χρονου κινεζικού ταλέντου μπάντμιντον στην Ινδονησία, υπήρξε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την αιτία θανάτου. Γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως το T-Online ανέφεραν επίσης θριαμβευτικά αυτό - επειδή η αιτία θανάτου είχε διευκρινιστεί. Στην πραγματικότητα, η αιτία θανάτου δόθηκε ως «αιφνίδια καρδιακή ανακοπή». 

Έτσι όλα είναι ξεκάθαρα, δεν υπάρχει τίποτε να δούμε, προχωρήστε. Έτσι, είναι απολύτως φυσιολογικό για τους 17χρονους να σταματάει η καρδιά τους - και η αιτία της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής μπορεί να αναφερθεί στον τύπο αναμονής ως αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

Σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να συλλέγουν ιστορίες «ξαφνικών και απροσδόκητων» θανάτων. Στις γερμανόφωνες χώρες, επίσης, το Grim Reaper πλήττει όλο και περισσότερο τους νεώτερους ανθρώπους αρκετά αδυσώπητα. Τα απαραίτητα ερωτήματα δεν τίθενται στην επικρατούσα τάση. 

Το πρώτο ερώτημα είναι: Εμβολιάστηκε ο νεκρός με mRNA;

Αυτή η ερώτηση δεν είναι διόλου απρεπής, καθώς τέθηκε στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας από κάθε μη ιατρικά ειδικευμένο bouncer, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο καταστήματος

Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε πρόβλημα να έπρεπε να αναφέρετε σε αυτούς τους ανθρώπους προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του εμβολιασμού σας - συνεπώς, δεν μπορεί να είναι πρόβλημα σήμερα να δημοσιεύσετε αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει σχέση μεταξύ των θανάτων πολλών ανθρώπων και των εμβολιασμών mRNA.

Εκτός από τα προβλήματα με την καρδιά, πρέπει επίσης να εξεταστούν οι πολλές περιπτώσεις επιθετικού καρκίνου, οι οποίες συχνά εμφανίζονται σε εντελώς άτυπες ηλικιακές ομάδες. Και εδώ, θύματα είναι όλο και περισσότεροι νέοι. 

Εάν θέσετε την ερώτηση σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού, θα αντιμετωπίσετε επιθετικότητα ή έλλειψη κατανόησης.

Αλλά θα ήταν καιρός να δημιουργήσουμε σαφήνεια - και να καταστήσουμε υπόλογους εκείνους που μπορεί να είναι υπεύθυνοι.



ΠΗΓΗ: Woran sterben so viele Kinder unerwartet: 7-Jährige in Peru, 9-jähriger Deutscher, 5-jährige Britin... (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!