Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πέσει – τώρα κυβερνάται από νεομαρξιστικά μέλη της Φαβιανής Εταιρείας – εφαρμόζοντας τον έλεγχο της παραγωγής και διανομής τροφίμων, ενέργειας, υγείας, εκπαίδευσης, στέγασης κλπ




Οι υποστηρικτές της ελεύθερης αγοράς δημιουργούν ευημερία επιτρέποντας τη δημιουργία πλούτου εντός των ορίων του «μη βλάπτειν».


Σοσιαλιστές/μαρξιστές/κομμουνιστές καταστρέφουν τον πλούτο επιβάλλοντας τη βούληση μιας κακιστοκρατίας, που επιβάλλεται από την μπότα. 

Η νέα κυβέρνηση των Εργατικών του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γεμάτη με τους κακιστοκράτες ενός όχλου ηλίθιων που δεν έχουν ιστορικό επιτευγμάτων στον τομέα που ελέγχουν τώρα και κυριαρχούν. 

Το «μην κάνεις κακό» έχει αντικατασταθεί από το «υποκλέψτε τα πάντα» και προχωρά με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε όλους τους τομείς πολιτικής.

Από εδώ:


Ο ρητός στόχος της Φαβιανής κοινωνίας είναι να εφαρμόσει ένα ενιαίο, παγκόσμιο μαρξιστικό σύστημα διακυβέρνησης. 

Τώρα έχει 141 εν ενεργεία βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου. Αυτό αποτελεί απειλή για το έθνος».

Πρόκειται για 141 από τους 411 βουλευτές των Εργατικών. Αυτοί οι 141 είναι μαρξιστές. Οι υπόλοιποι 270 είτε συμπαθούν το μαρξιστικό δόγμα είτε είναι άθελά τους και αγνοούν τη συνενοχή τους σε αυτό.

Οι ομοιότητες μεταξύ των πολιτικών που εφαρμόζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ταυτόσημες με τις πιο ριζοσπαστικές πολιτικές που θεσπίζονται στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ - και κατοχυρώνονται στα ανίκανα, διεφθαρμένα και ανίκανα Ηνωμένα Έθνη και τα όργανά τους όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή και το Διεθνές Γραφείο Μετανάστευσης. 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο σημαντικές βλάβες που προκαλούνται στις δυτικές οικονομίες «κυρίως σοσιαλιστικές, κράτους πρόνοιας» έχουν τις ρίζες τους στην υγεία, το κλίμα και τη μετανάστευση (αλλά προσέξτε, όχι η Ινδία ή η Κίνα).

Εκείνοι που εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές είναι το ισοδύναμο των τρελλών εθισμένων στο κρακ που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη φυλή ως λοίμωξη που χρειάζονται συνεχώς για να τσουγκράνουν τα νύχια τους, χρησιμοποιώντας συνεχώς μόνο τις μεγάλες κυβερνητικές πολιτικές τους για τον έλεγχο και την απολύμανση.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν ψηφίζεται για το αξίωμα, η σημερινή κυβέρνηση καταψηφίζεται, αλλά καταψηφίζοντας τους Συντηρητικούς - οι οποίοι είχαν μετακινηθεί σταθερά αριστερά του κέντρου κατά τη διάρκεια των 14 ετών τους στην κυβέρνηση - το εκλογικό σώμα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έμεινε με εναλλακτική λύση. Το αποτέλεσμα; Μια σοδειά νεομαρξιστών ηλίθιων χωρίς εμπειρία ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τις συνέπειες της ανοησίας της στάσης κατά την εφαρμογή της δημόσιας πολιτικής, καταδικασμένη να αποτύχει και να χρεοκοπήσει περαιτέρω τη χώρα.

Η ταγγισμένη σοδειά των βουλευτών του Εργατικού Κόμματος δεν αντιπροσωπεύει τον βρετανικό λαό – δεν αύξησε το μερίδιό του 20% στο εκλογικό σώμα σε αυτές τις εκλογές – το 80% του εκλογικού σώματος ΔΕΝ υποστήριξε το Εργατικό Κόμμα ή τις μαρξιστικές πολιτικές του.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποστεί ένα μαρξιστικό «πραξικόπημα εξ ορισμού» και τώρα θα παρακολουθήσει ένα υψηλό ποσοστό μαζικών δημόσιων δαπανών, την αποσυναρμολόγηση της φθηνής ενέργειας και την αντικατάστασή της με ακριβά τρόφιμα και τον βιασμό της εναπομείνασας παρθένας υπαίθρου – που θα αντικατασταθεί με δάση ανεμογεννητριών και φυτείες ηλιακών συλλεκτών.

Μετά την αύξηση των μαζικών δημόσιων δαπανών, θα ακολουθήσει η πραγματικότητα των αποτυχημένων και παράλογων μαρξιστικών πολιτικών. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη χρεοκοπήσει με χρέος 3 τρισεκατομμυρίων λιρών και δημοσιονομικό έλλειμμα 112 δισεκατομμυρίων.

Αυτό που χρειάζεται είναι πολιτικές που θα απελευθερώσουν το τεράστιο δυναμικό της ελεύθερης επιχειρηματικότητας – που θα αναπτύξουν την οικονομία και θα παράγουν δημοσιονομικά πλεονάσματα. 

Αντ' αυτού, το Εργατικό Κόμμα εφαρμόζει ήδη πολιτικές που εξαθλιώνουν τους ανθρώπους και τους κάνουν πιο άρρωστους, λιγότερο ελεύθερους και υποκείμενους στο μαρξιστικό δόγμα που ποτέ δεν λειτούργησε για να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο και την ευτυχία οπουδήποτε έχει επιχειρηθεί ποτέ. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης λόγω της «μεγάλης κυβέρνησης». Οι φόροι απορροφούν περισσότερο από το 40% της συνολικής δραστηριότητας – όχι του εισοδήματος – δραστηριότητας, όπως μετράται από το ΑΕΠ. 

Το Εργατικό Κόμμα και οι μαρξιστές κακιστοκράτες του πιστεύουν ότι το χρήμα και ο πλούτος δεν έχουν θέση στην κοινωνία. Πιστεύουν ότι η ιδιοκτησία (πλούτος διαφήμισης) είναι κλοπή. 

Πιστεύω – και νομίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει και ξέρει στην καρδιά και το μυαλό τους – ότι η φορολογία είναι κλοπή και εκείνοι που επιβάλλουν τη θέλησή τους στους άλλους είναι ψυχοπαθείς νταήδες.

Στόχος της κυβέρνησης των Εργατικών είναι να αντικαταστήσει τις ιδιωτικές επιχειρήσεις με το κράτος. Ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους, δεν επιτρέπεται διακριτική ευχέρεια. "Καλώς ήρθατε στο Borg, η αντίσταση είναι μάταιη, θα αφομοιωθείτε". 

Αλλοίμονο αν έχεις δουλέψει σκληρά για να συσσωρεύσεις πλούτο – θα τον ιδιοποιηθεί το κράτος και είτε θα γίνεις σκλάβος του κράτους είτε θα σου προσφερθεί ευθανασία επειδή είσαι «άχρηστος τρώγων». 

Ο Καναδάς το κάνει ήδη αυτό με τους νόμους του "MAiD" - αστείο πώς τα δεδομένα του 2023 για το MAiD δεν έχουν δημοσιευτεί, παρά το γεγονός ότι ο θάνατος είναι αρκετά απλός για διάγνωση. Θα μπορούσε να είναι ότι το MAiD είναι πολύ "επιτυχημένο";

Πόλεμοι (εμφύλιοι και ξένοι) διεξάγονται εδώ και αιώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για την ανατροπή τυράννων και δεσποτών - προειδοποιητικοί φάροι πρέπει να ανάψουν σε όλο το μήκος και το πλάτος της χώρας για να σηματοδοτήσουν την εισβολή των ηλιθίων. 

Ίσως σε λίγα χρόνια, να δούμε πώς οι μαρξιστές στην κυβέρνηση του Εργατικού Κόμματος τριπλασιάζουν το μέγεθος της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας για να βεβαιωθούν ότι το εκλογικό σώμα συμμορφώνεται. Στρατιωτικές μπότες την αυγή.


ΠΗΓΗ: The UK has fallen – it is now being governed by neo-Marxist members of the Fabian Society - implementing control of the production and distribution of food, energy, health, education, housing etc (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:


Η Γαλλία αντιμετωπίζει πολιτικές αλλαγές με το νέο κόμμα Λαϊκό Μέτωπο να εφαρμόζει υψηλούς φόρους και αμφιλεγόμενες πολιτικές, οδηγώντας σε ανησυχίες μεταξύ των ελίτ και πιθανή έξοδο πλούτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!