Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Μία ακόμη ψυχολογική επιχείρηση που πίστεψαν οι αδαείς και αφελείς Αμερικανοί




«Η αφηγηματική ψευδαίσθηση εισάγει έναν "ιό του νου", ο οποίος είναι μια συντακτική μόλυνση που εξαπλώνεται μέσω επικοινωνιακών φορέων και αποικίζει τις γνωστικές προκαταλήψεις της ψυχολογίας του στοχευόμενου ατόμου, μεταμορφώνοντας έτσι τις νοητικές διαδικασίες αυτού του στόχου».

~ James Scott, Ανώτερος Συνεργάτης, The Center for Cyber Influence Operations Studies



Από τον Gary D. Barnett

19 Ιουλίου 2024

Τα όπλα δεν είναι τα πιο παραγωγικά όπλα που χρησιμοποιούνται για την απόκτηση εξουσίας και ελέγχου των πληθυσμών. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις (Psyops) είναι πάντα προτιμότερες και πιο αποτελεσματικές για τον έλεγχο των ανθρώπων, καθώς το μυαλό απορροφά κάθε είδους προπαγάνδα που τροφοδοτείται σε αυτό. 


Αυτό είναι γνωστό σε εκείνους που προσπαθούν να κυβερνήσουν τους άλλους και είναι το όπλο επιλογής όταν ο στόχος είναι να μπερδέψουν, να τρομάξουν και να φυτέψουν τους σπόρους της εξαπάτησης, ώστε να δημιουργήσουν έναν διαχειρίσιμο υπηρέτη του κράτους. 

Η πιο πρόσφατη psyop, φυσικά, είναι κατά τη γνώμη μου, η ψεύτικη συνωμοσία δολοφονίας που υποτίθεται ότι εξαπολύθηκε εναντίον του Τραμπ. 

Βρίσκω την κρατική αφήγηση υπερβολικά γελοία και βλακώδη για να αρχίσω καν να τη θεωρώ νόμιμη.

Δεν πιστεύω, και δεν το έκανα από την αρχή, ότι ο κακός Τραμπ πυροβολήθηκε. Τίποτε απολύτως δεν βγάζει νόημα, όλα είναι ελαττωματικά, και επιπλέον, είναι σχεδόν κωμικά στη σεναριακή ηλιθιότητά τους. 

Αυτό μου θυμίζει ένα φτηνό σετ ταινιών Β, χωρίς επώνυμους ηθοποιούς που προσπαθούν να κερδίσουν κοινό.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Αμερικανοί προσφέρουν το τέλειο πλήθος για να διασκεδάσουν, καθώς δεν έχουν πλέον καμμία απολύτως ικανότητα να σκέφτονται και να διακρίνουν την πλαστογραφία ακριβώς μπροστά στα μάτια τους. 

Οι δεξιότητες κριτικής σκέψης έχουν πεθάνει.

Κατά τη γνώμη μου, δεν θα αποτελούσε καθόλου έκπληξη αν ο υπολοχαγός Frank Drebin της αστυνομικής ομάδας (Leslie Nielsen) ήταν επί τόπου και υπεύθυνος. "Τίποτε για να δείτε εδώ!" 

Οι καρτουνίστικες μαλακίες που έλαβαν χώρα στις 13 Ιουλίου, ήταν πέρα από ηλίθιες και σίγουρα 100% απίστευτες. 

Ακόμα κι έτσι, όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων εναλλακτικών παρουσιαστών ειδήσεων, αντιμετώπισαν ολόκληρο αυτό το σκηνοθετημένο επεισόδιο ως πραγματικό και ως επί το πλείστον χωρίς αμφιβολία ή κριτική για την ίδια την πλοκή.

Δεν υπήρξε καμμία αποτυχία από την υποτιθέμενη Μυστική Υπηρεσία κατά τη γνώμη μου, καθώς αυτή είναι απλώς μια μέθοδος απόσπασης της προσοχής, καθώς όλα όσα συνέβησαν ήταν σενάριο να συμβούν ακριβώς όπως διαδραματίστηκαν. 

Θα ήταν σχεδόν αδύνατο ακόμη και να φτιάξουμε αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω πόσοι παράγοντες κρίσης ήταν στα γυρίσματα, αλλά σίγουρα υπήρχαν αρκετοί όπως φαίνεται. Οι ενέργειες πολλών από αυτούς τους ανθρώπους ήταν τουλάχιστον περίεργες. 

Η παρακολούθηση συνεντεύξεων με αυτά τα dolts είναι ανησυχητική, καθώς είναι τόσο ψεύτικα, και μάλιστα βρίσκονται αδιάκοπα, ενεργώντας με πολύ αδιάφορο τρόπο εν μέσω υποτιθέμενου χάους, σφαίρες που πετούν και τραυματίες ή νεκροί γύρω τους. 

Οι ιστορίες από διαφορετικούς mainstream σταθμούς δεν είναι μόνο αντιφατικές, αλλά εντελώς αντίθετες σε μερικές περιπτώσεις.

Η παρακολούθηση αυτών των συνεντεύξεων και των λεγόμενων μαρτύρων, οδηγεί σε μια άσκηση ηλιθιότητας.

Όπως ανέφερα σε δύο προηγούμενα άρθρα, εδώ και εδώ, υπάρχουν τόσα πολλά ψέμματα και ανωμαλίες που πρέπει να ξεπεραστούν, που τίποτε που δηλώνεται ως γεγονός από την κυβέρνηση ή την επικρατούσα τάση δεν είναι πιστευτό. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η αφήγηση είναι γελοία στην καλύτερη περίπτωση

Κάθε λέξη από το στόμα των πολιτικών, της «Μυστικής Υπηρεσίας», του FBI, της αστυνομίας, των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και κυρίως όλων των λεγόμενων μαρτύρων που έχω δει, είναι ψέμματα. Δεν θα πίστευα ούτε μια λέξη που ειπώθηκε. 

Απλά κοιτάξτε και ακούστε μόνοι σας. Ακόμη και τα πλάνα του λεγόμενου σκοπευτή τον έδειχναν σε διαφορετικές τοποθεσίες, οι περισσότερες στην άκρη αυτού του κτιρίου, και τον πυροβολούσαν από τον αέρα με τον ίδιο στη μέση και το τουφέκι του 20 μέτρα μακριά, αφού «βγήκε» από τους λεγόμενους τύπους «σκοπευτή».

Οι παράφρονες άνθρωποι αντιμετωπίζουν τώρα τον Τραμπ ως θεϊκό και ως Ιησού. Γύρισε το κεφάλι του ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, οπότε ο «Θεός» πρέπει να τον έσωσε, τουλάχιστον αυτός ήταν ο ισχυρισμός του Τραμπ. Ο «Θεός» είναι με το μέρος του.

Αυτός ο τύπος ναρκισσιστικής και εγωιστικής ρητορικής είναι εντελώς ψυχωτικός.

Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου «μάρτυρες» είπαν ότι οι άλλοι που πυροβολήθηκαν ήταν ακριβώς πίσω από τον Τραμπ, αλλά κάθε ζωντανό βίντεο που παρακολούθησα έδειξε ότι κανείς ακριβώς πίσω από τον Τραμπ δεν πυροβολήθηκε. 

Φαίνεται σαν πιο προετοιμασμένα ψέμματα που προορίζονται να υποστηρίξουν την αφήγηση, και όλα αυτά χωρίς καμμία πραγματική απόδειξη. Με κάμερες παντού, γιατί αυτά που υποτίθεται ότι τραβήχτηκαν δεν προβλήθηκαν ξανά και ξανά, αντί να είναι ως επί το πλείστον κρυμμένα από την κοινή θέα;

Καθώς ο Τραμπ πιθανότατα πυροβολήθηκε από μια σφαίρα που ταξίδευε με ταχύτητα περίπου 3000 πόδια ανά δευτερόλεπτο, πήρε το χέρι του από το βάθρο και έσφιξε το αυτί του και πάνω από ένα λευκό πουκάμισο, επέστρεψε το χέρι του πίσω προς το βάθρο, χωρίς ούτε μια σταγόνα αίματος στο χέρι ή το πουκάμισό του. Όλα αυτά πριν πέσει πίσω από το βάθρο περιμένοντας αρκετά μέλη της «Μυστικής Υπηρεσίας» να τον περικυκλώσουν και να τον καλύψουν. Όταν σηκώθηκε, είχε κόκκινο στο λοβό του αυτιού του και κάτι που έμοιαζε με λίγο αποξηραμένο «αίμα» στο μάγουλό του. Καμμία άλλη αιμορραγία δεν ήταν εμφανής, κάτι που λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, φαίνεται αδύνατο, αλλά εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία για φωτογράφιση και για να σφίξει τη γροθιά του ενώ ήταν ανοιχτά εκτεθειμένος. Πιστευτό; Δεν νομίζω.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι προσωπικές μετοχές του Τραμπ στην εταιρεία του αυξήθηκαν αμέσως περίπου 315 εκατομμύρια δολλάρια, οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν, τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις εκτοξεύτηκαν, οι προσπάθειές του για συγκέντρωση χρημάτων εκτινάχθηκαν, όλα τα μέσα ενημέρωσης, αριστερά και δεξιά, τον κάλυψαν για 24 ώρες την ημέρα, κάτι που έμοιαζε με σκηνοθετημένη (photo-shopped) φωτογραφία κυκλοφόρησε σε «ιογενή» έκθεση, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή και γωνία με γροθιά και σημαία, και η Ρεπουμπλικανική Συνέλευση έτυχε να είναι δύο ημέρες αργότερα. 

Απλά καθαρή τύχη, καλό timing, και όλη η σύμπτωση είμαι σίγουρος. Κανένα χρηματικό ποσό, ακόμη και τα τρισεκατομμύρια που εκλάπησαν από τους φορολογούμενους υπό τον Τραμπ, δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα όπως αυτό. 

Όλοι κερδίζουν, καθώς αυτή πιθανότατα θα είναι η ώθηση για τον Μπάιντεν να παραιτηθεί και να βγει από την εκλογική τρέλλα και ηλιθιότητα υπέρ του επόμενου επιλεγμένου πολιτικού ανδρείκελου. Και τώρα ξαφνικά έχει ψεύτικο «covid;».

Ακόμη και οι πραγματικές συνθήκες, οι θέσεις στις κερκίδες και οποιοδήποτε βίντεο του θανάτου του πρώην εθελοντή πυροσβέστη και των άλλων δύο που λέγεται ότι πυροβολήθηκαν, έχουν ως επί το πλείστον κρυφτεί. 

Η αστυνομία ανέβηκε στις κερκίδες και κυριολεκτικά πήρε τον Comperatore και τον νάρκωσε. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο με τραυματισμένο ή νεκρό θύμα, ούτε καν όταν ήμουν εθελοντής πυροσβέστης και πρώτος ανταποκριτής για τρία χρόνια. Με κάμερες παντού, γιατί δεν είναι διαθέσιμο περισσότερο μη επεξεργασμένο υλικό; Δεν το καταλαβαίνω αυτό, και ενώ δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω οποιαδήποτε πραγματική βλάβη που μπορεί να έχει συμβεί σε αυτούς τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνοθετημένης συνωμοσίας, θα ήθελα να δω περισσότερες πληροφορίες, αν και καμία κυβέρνηση ή πολιτικός δεν ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες «παράπλευρες απώλειες». 

Πόσοι πυροβολισμοί ισχυρίστηκαν ότι ρίχτηκαν; Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει με βεβαιότητα, όπως δείχνει κάθε έκθεση.

Δεν υπήρχε τίποτε θεϊκό σε αυτή την απάτη, αλλά αυτή η αφήγηση φυτεύτηκε από τον Τραμπ και τα μέσα ενημέρωσης σχεδόν ακαριαία. Η πολιτική είναι θρησκεία για τους περισσότερους τελικά. Η ηλιθιότητα αποτελεί παράδειγμα. 


Δεν είναι εξαιρετικά ύποπτο το γεγονός ότι ο Τραμπ θα χρησιμοποιούσε αυτή τη στιγμή για να προσπαθήσει να αποκτήσει «θεϊκό» καθεστώς, παίζοντας με τις χορδές της άρπας του αδύναμου και εκμεταλλεύσιμου προλεταριακού ακροατηρίου που κατάπιε κάθε μορφή προπαγάνδας;

Όλη η αλήθεια πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστή, όπως και ο τρόπος του ψεύδους, της εξαπάτησης και του δολοφονικού κράτους.

«Είμαστε σε πόλεμο και ο εχθρός γνωρίζει ότι το υποσυνείδητο απορροφά τα πάντα».

~Wayne Gerard Trotman



ΠΗΓΗ: Another Psyop Believed by Ignorant and Gullible Americans - LewRockwell


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!