Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ: Το φύλο «αποδίδεται κατά τη γέννηση», σύμφωνα με την Εκκλησία της Αγγλίας σε έναν οδηγό για εκπαιδευτικούς



Με έναν «οδηγό κατά του εκφοβισμού» για τα αγγλικανικά σχολεία, η Εκκλησία της Αγγλίας εργάζεται για το «βαθιά χριστιανικό» όραμά της για την εκπαίδευση. Σε αυτό, αντιτίθεται στο φύλο ως βιολογικό γεγονός και καλεί τους εκπαιδευτικούς να αμφισβητήσουν τους «ξεπερασμένους όρους».





Η Εκκλησία της Αγγλίας έχει συντάξει έναν «οδηγό κατά του εκφοβισμού» για τα αγγλικανικά σχολεία για να «αποτρέψει και να καταπολεμήσει την ομοφοβική, αμφιφοβική και τρανσφοβική παρενόχληση», όπως λέει. 

Σύμφωνα με την Daily Sceptic, το σχέδιο με τίτλο «Άνθηση για όλους» επικρίνεται έντονα.

Η κατευθυντήρια γραμμή αντιπροσωπεύει την αντιεπιστημονική ιδέα ότι το φύλο ενός ατόμου «εκχωρείται» κατά τη γέννηση και δεν αποτελεί βιολογικό γεγονός, σύμφωνα με την κριτική. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν να αμφισβητήσουν τους «ξεπερασμένους όρους».


Για τους τρέχοντες όρους θα πρέπει να ανατρέχουν στο γλωσσάριο, συνεχίζει το έγγραφο. 

Εκεί διαβάζουμε, για παράδειγμα, ότι ένας τρανσέξουαλ άνδρας είναι κάποιος «στον οποίο αποδόθηκε το γυναικείο φύλο κατά τη γέννηση, αλλά που προσδιορίζεται ως άνδρας και ζει ως τέτοιος». 

Μια τρανσέξουαλ γυναίκα, από την άλλη πλευρά, «έλαβε το αρσενικό φύλο κατά τη γέννηση, αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα και ζει ως τέτοια».



Αποκάλυψη: Μηνύματα προς τις επτά Εκκλησίες


Ο εξαναγκασμός του προσωπικού και των παιδιών να πιστεύουν σε μια αμφιλεγόμενη ιδεολογία φύλου ως γεγονός δεν είναι μόνο λάθος, αλλά εξαιρετικά επιβλαβές, δήλωσε η Lucy Marsh του Family Education Trust, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Marsh συνέχισε:


«Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι η Εκκλησία της Αγγλίας δεν αναγνωρίζει ότι το βιολογικό φύλο είναι αμετάβλητο.

Το φύλο δεν «αποδίδεται κατά τη γέννηση», αλλά καθορίζεται κατά τη σύλληψη και καταγράφεται κατά τη γέννηση. Αυτά είναι βιολογικά, αμετάβλητα γεγονότα».

Η Stephanie Davies-Arai της οργάνωσης Transgender Trend, η οποία κάνει εκστρατεία κατά της τρανς ιδεολογίας στα σχολεία, περιέγραψε επίσης το έγγραφο ως «ανησυχητικό». Η γνώση ότι το φύλο δεν μπορεί να αλλάξει δεν είναι μια παλιομοδίτικη ιδέα, αλλά μια θεμελιώδης πραγματικότητα.

Περίπου ένα εκατομμύριο παιδιά φοιτούν στα 4.630 αγγλικανικά σχολεία, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Εκκλησία της Αγγλίας είναι η εθνική εκκλησία και τελεί υπό την εξουσία του βασιλιά Καρόλου Γ ́ ως «Ανώτατου Κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας».

Οι Marsh και Davies-Arai είχαν επισημάνει ότι οι κατευθυντήριες γραμμές έρχονται σε αντίθεση με το σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών του Υπουργείου Παιδείας για τους τρανσέξουαλ. Αναφέρει ότι οι μαθητές δεν μπορούν να διδαχθούν για την «έννοια της ταυτότητας φύλου».

Όποιος εξακολουθεί να προσκολλάται στην εσφαλμένη αντίληψη ότι τα σχολεία της Εκκλησίας της Αγγλίας είναι ένα είδος καταφυγίου από την πλημμύρα των 'woke' ασυναρτησιών δεν θα το πιστεύει πλέον, σημειώνει η Daily Sceptic.

Πηγή:



ΠΗΓΗ: Das Geschlecht werde «bei der Geburt zugewiesen», so die Kirche von England (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!