Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πυροβολισμοί ἔπεσαν στήν συγκέντρωσι τοῡ Ντόναλντ Τράμπ. Νεκρός ὁ δράστης!



Ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαζε μια ομιλία στην Πενσυλβάνια όταν φάνηκε να πέφτει στο έδαφος - οπότε και περικυκλώθηκε από ένοπλο προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολισμοί έπεσαν στη συγκέντρωση του Τραμπ
Δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους μετά από πυροβολισμούς σε μια συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια - με τον τραυματισμένο πρώην πρόεδρο να βγαίνει από τη σκηνή από ένοπλους ασφαλείας.
Ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ είπε στο Associated Press (AP) ότι ένας πυροβολητής ήταν νεκρός και ότι ένας συμμετέχων στη συγκέντρωση είχε επίσης σκοτωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τραμπ έβγαζε μια ομιλία στη συγκέντρωση όταν, ξαφνικά, φάνηκε να πέφτει στο έδαφος κρατώντας το αυτί του.

Γρήγορα περικυκλώθηκε από ένοπλη ασφάλεια και έμεινε κάτω για περίπου ένα λεπτό.

Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος, ώθησε τη γροθιά του στον αέρα και φώναξε «μάχη», προτού τον βγάλουν από τη σκηνή και μπουν σε ένα όχημα.

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο. Το βίντεο φάνηκε να δείχνει αίμα να βγαίνει από το αυτί του καθώς τον έπαιρναν.


Εικόνα:Φωτογραφία: AP

Εικόνα:Φωτογραφία: AP

Η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ είπε ότι ο Τραμπ είναι πλέον «ασφαλής» και ότι έχει εφαρμόσει προστατευτικά μέτρα γύρω από τον πρώην πρόεδρο.

Ανέφερε επίσης ότι είχε ξεκινήσει έρευνα - αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πρόκειται τώρα για μια ενεργή έρευνα της Μυστικής Υπηρεσίας και περαιτέρω πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν όταν είναι διαθέσιμες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών Άντονυ Γκουλιέλμυ, σε ανάρτηση στο X.

Εικόνα:Φωτογραφία: AP

Η εκστρατεία του Τραμπ είπε ότι ήταν «καλά» μετά το περιστατικό.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαριστεί τις αρχές επιβολής του νόμου και τους πρώτους ανταποκριτές για τη γρήγορη δράση τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιας πράξης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Στίβεν Τσουνγκ σε δήλωση.

"Είναι καλά και υποβάλλεται σε έλεγχο σε τοπική ιατρική μονάδα. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες."

Ο τραυματισμός του ήταν καθαρός, στο δεξί του αυτί, μπορείτε να το δείτε καθώς απομακρύνεται.

Αλλά δεν φαίνεται να είναι σοβαρός τραυματισμός, δεδομένου ότι είχε τις αισθήσεις του και ζητούσε τα παπούτσια του και μπορούσε να βγει από τη σκηνή με τη βοήθεια της Μυστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια να μπει σε ένα θωρακισμένο SUV.

Εάν επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για πυροβολισμούς - δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι - τότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό και στενό τηλεφώνημα δεδομένου ότι το αυτί του αιμορραγεί.

Μπορείτε να ακούσετε καθώς ξεκινά την ομιλία μερικές βολές. Έπειτα φαίνεται να σηκώνει το χέρι του προς το αυτί του και μετά κατεβαίνει στο έδαφος.

Θα είναι τυπική διαδικασία για κάποιον που έχει διατελέσει πρόεδρος, ένας πρώην πρόεδρος, κάποιος αυτού του αναστήματος.

Θα τους έχουν πει, θα υπάρξει μια διαδικασία για το τι να κάνουν αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Από ό,τι μπορώ να συγκεντρώσω κοιτάζοντας το υλικό, τα πλάνα φαίνεται να έχουν έρθει από την αριστερή πλευρά καθώς τον κοιτάς, επειδή ο κόσμος κοιτάζει προς εκείνη την πλευρά. Και μετά ακούγεται μια κραυγή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι πού αυτοί οι πυροβολισμοί -αν επιβεβαιωθεί ότι είναι πυροβολισμοί- πού κατέληξαν και αν χτύπησαν στην πραγματικότητα κάποιους στο πλήθος.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή. Έχουν περάσει πολλά, πολλά χρόνια από μια απόπειρα δολοφονίας, αν αυτό αποδειχθεί ότι είναι σε βάρος ενός προέδρου.

Ronald Reagan - έγινε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τη δεκαετία του '80 - στην Ουάσιγκτον DC στο ξενοδοχείο Hilton. Αυτό εξελίσσεται και είναι απίστευτα σοβαρό.

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε λάβει «αρχική ενημέρωση» για το περιστατικό.

Ο κ. Μπάιντεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ με κάποια από την οικογένειά του.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής για το Οχάιο, Τζ.

Ο ηγέτης των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις δήλωσε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ.

"Είμαι ευγνώμων για την αποφασιστική απάντηση της επιβολής του νόμου. Η Αμερική είναι δημοκρατία. Η πολιτική βία οποιουδήποτε είδους δεν είναι ποτέ αποδεκτή."

Εικόνα:Φωτογραφία: AP

2 σχόλια:

  1. Άν ήθελαν θά τόν σκότωναν,
    αλλά ΔΕΝ ήθελαν....(ακόμα).
    Τό φθινόπωρο πού έρχεται θά ξεκινήσουν τά προφητευμένα γεγονότα.
    Θά είναι συγκλονιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πυροβολήθηκε καί στήν δεξιά πλευρά στό ύψος τού πνεύμονα
    αλλά επειδή φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, σώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!