Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Γιατί μόνο κόκκινα χρώματα; Το έργο της Ε.Ε. Copernicus βλέπει έναν κόσμο απανθρακωμένο!


Εικόνα: Έργο της Ε.Ε. για το κλίμα «Copernicus»



Εάν δεν έχετε δώσει το μυαλό σας στην συστημική τηλεόραση, αναπόφευκτα καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι μας εξαπατούν. Είναι μάλλον απίθανο ο ήλιος να κάψει τον κόσμο λόγω των μικτών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια των παραδοσιακά θερμότερων ημερών του έτους. Αντίθετα, οι επίσημοι φορείς εξαπατούν τους πολίτες – ενώ οι δημοσιογράφοι του συστήματος χειροκροτούν χαρούμενα. Μην ξεχνάτε: Μόνο η APA θέλει να προσλάβει σύντομα 150 «δημοσιογράφους για το κλίμα» - φυσικά, πρέπει να σταθούν ...αντάξιοι για να δικαιολογήσουν τη δουλειά τους.


Σχολιασμός από τον Willi Huber


Οι άνθρωποι με μια μάλλον διαχειρίσιμη διάνοια εξηγούν την αλλαγή από πράσινους χάρτες καιρού με σύμβολα ήλιου σε κόκκινα προειδοποιητικά χρώματα λέγοντας ότι λόγω της καλύτερης τεχνολογίας υπολογιστών, περισσότερα (και "νέα") χρώματα θα ήταν πλέον απλά δυνατά. 

Μπορεί κανείς μόνο να κουνήσει το κεφάλι του σε τόση πτωματική υπακοή. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε: Η συστημική δημοσιογραφία είναι ισχυρή. Κατέχει πάνω από το 99% των καναλιών και επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα πανικού ξανά και ξανά. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν τα παραμύθια της πιο ζεστής ημέρας, της πιο ζεστής εβδομάδας, του πιο ζεστού μήνα και του πιο ζεστού έτους. 

Η θέα έξω από το παράθυρο τους φαίνεται περίεργη - ενώ κάνουν τα McJobs τους σε πλήρως κλιματιζόμενα δωμάτια. Ίσως δεν υπάρχουν καθόλου παράθυρα εκεί.

Το πρόγραμμα της Ε.Ε. για το κλίμα «Copernicus» προσπαθεί να σταματήσει να χρησιμοποιεί καθόλου το πράσινο χρώμα. Εν τω μεταξύ, έχουν αλλάξει σε κόκκινο, σκούρο κόκκινο και μαύρο απανθρακωμένο. 

Στην εικόνα μας μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα ενός τέτοιου γραφικού. Δείχνει υποτιθέμενες ανωμαλίες θερμοκρασίας. 

Στην πραγματικότητα, η παρατήρηση και η περιγραφή του «κλίματος» είναι μια επιστημονική διαδικασία που ασχολείται με περιόδους τουλάχιστον 10 ετών. Το αν υπάρχει μια θερμότερη ή ψυχρότερη μέρα είναι στην πραγματικότητα άσχετο με την εξέταση του κλίματος. Αλλά πρέπει να πουλήσουν το αφήγημα.


Οι πολιτικά αριστεροί άνθρωποι αρέσκονται να εφευρίσκουν επαγγέλματα στα οποία μπορούν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το ευρύ κοινό με όσο το δυνατόν λιγότερη προσωπική προσπάθεια. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι «σπουδές φύλου» ήταν πολύ δημοφιλείς. 

Αυτό αντικαθίσταται γρήγορα από επαγγέλματα όπως η «κλιματική δημοσιογραφία». 


Η αρχισυντάκτρια του APA Maria Scholl δήλωσε στο "Climate Journalism Network" ότι το APA πιθανότατα θέλει να απασχολήσει 150 δημοσιογράφους για το κλίμα στο μέλλον. Αυτός είναι ο συνολικός αριθμός των δημοσιογράφων της APA. 

Τον Μάϊο του 2022, το πρακτορείο Τύπου υπέβαλε στον Κώδικα Κλίματος, ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει κανείς να υποβληθεί στο αφήγημα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής χωρίς αν και αλλά, και πάνω απ' όλα χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις ή επανελέγχους

Από το APA, από την άλλη πλευρά, σχεδόν όλα τα μέσα συστήματος αντιγράφουν.

Δραματικές απεικονίσεις όπως αυτές του Κοπέρνικου είναι φυσικά ένα πλεονέκτημα – και έχουν μεγάλη ζήτηση. Η εικόνα σοκ δείχνει ότι υπάρχει επί του παρόντος απόκλιση θερμοκρασίας από την περίοδο 1991-2020 στις πολιτείες με μαύρο άνθρακα. Η επιλογή των περιόδων είναι φυσικά αυθαίρετη και αμφίβολη, γεγονός που φαίνεται από το γεγονός ότι μια περίοδος 30 ετών συγκρίνεται με μια περίοδο 4 ετών. 

Τα αποτελέσματα θα ήταν πιθανώς διαφορετικά αν χρησιμοποιούνταν η περίοδος 1960-1990. Αν θέλετε να απολαύσετε την «κλιματική δημοσιογραφία» σε όλο της το δράμα, μπορείτε να απολαύσετε το άρθρο που ταιριάζει με την εικόνα στο «severe-weather.eu» – μια διαδικτυακή πύλη αφιερωμένη στον κλιματικό πανικό. Παρεμπιπτόντως: Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπεται να κερδίζει χρήματα από τη διαφήμιση Google επειδή είναι "αξιόπιστος" - εμείς όχι.




Ωστόσο, θα υπήρχε ήδη πρόβλημα, επειδή οι μετρήσεις θερμοκρασίας των περισσότερων σταθμών δεν ξεκίνησαν παρά πολύ αργότερα. 

Αυτό είναι επίσης σημαντικό όταν χρησιμοποιούνται υπερθετικοί βαθμοί όπως "θερμότερο έτος από τότε που ξεκίνησαν τα αρχεία". Με τέτοιους ισχυρισμούς, δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν το τρέχον έτος ήταν επίσης στην αρχή των αρχείων. Αλλά ακόμα κι αν έχει καταγραφεί για 10 χρόνια, τέτοιες δηλώσεις είναι αμφίβολες και αντιεπιστημονικές.

Παρεμπιπτόντως, τα χρώματα μαύρο έως καπνιστό γκρι, τα οποία επέλεξε ο Κοπέρνικος, λέγεται ότι σημαίνουν απόκλιση 15 μοιρών συν σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Πώς συμβαίνει αυτό; Συγκρίνοντας την εβδομάδα των πιο ζεστών ημερών του έτους, στην αρχή των διαβόητων ημερών σκυλιών, με μια ήδη πλασματική μέση θερμοκρασία μιας περιόδου 20 ετών.


Ότι όλα αυτά είναι κοροϊδία και απάτη για το κοινό θα πρέπει να είναι γνωστό σε όλους όσους πηγαίνουν διακοπές στο νότο κάθε χρόνο λόγω των πολλών ηλιόλουστων ημερών και της ευχάριστης ζέστης εκείνη την εποχή του χρόνου. 

Άρα γε, έκανε πολύ κρύο εκεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στα χρόνια της νιότης σας; Είχε πραγματικά μόνο 20 έως 25 βαθμούς στην Ιταλία και τα Βαλκάνια το καλοκαίρι; Όχι;

Τότε η πιθανότητα είναι πραγματικά μεγάλη όχι ότι ψήνεται η γη – αλλά ότι αυτοί κάτι μας ψήνουν.



ΠΗΓΗ: 
Warum nur rote Farben? EU-Projekt Copernicus sieht schwarzverkohlte Welt! (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ








ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ: Η Ιταλία απαγορεύει τους ηλιακούς συλλέκτες σε γεωργικές εκτάσεις
Η Ιταλία δίνει προτεραιότητα στην προμήθεια τροφίμων πριν από την ατζέντα Net Zero

Φανταστικά νέα που έρχονται από την Ιταλία, καθώς για άλλη μια φορά έρχονται σε αντίθεση με την ατζέντα του Klaus Scwhab.

Προκειμένου να προστατευθεί η γεωργία, η δεξιά κυβέρνηση στην Ιταλία έχει πλέον απαγορεύσει την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών εδάφους σε γεωργικές περιοχές.

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε ότι η ανάπτυξη ηλιακών συλλεκτών σε γεωργικές εκτάσεις αποτελεί «απειλή για την επισιτιστική μας κυριαρχία».

Οι φανατικοί του κλίματος δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτή την κίνηση, καθώς διαμαρτύρονται ότι αυτό θα υπονομεύσει τους πράσινους στόχους και ότι η Ιταλία δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τους πράσινους στόχους της μέχρι το 2030.

Ωστόσο, θα εξακολουθούν να επιτρέπουν αγροβολταικούς ηλιακούς συλλέκτες που τοποθετούνται 2,1 μέτρα πάνω από τα χωράφια με τρόπο που θα επιτρέψει στις καλλιέργειες να αναπτυχθούν κάτω από τα πάνελ.


Η Τζόρτζια Μελόνι λέει ότι αυτό το νέο διάταγμα διορθώνει «τις ιδεολογικές οικολογικές ανοησίες των οποίων η Ιταλία και οι αγρότες της υπήρξαν θύματα».

Αυτά είναι καλά νέα, καθώς διαφορετικά ειδικά ιταλικά προϊόντα που αγαπιούνται σε όλο τον κόσμο μπορεί να απειλούνται.

Τώρα βλέπουμε μια συνεχιζόμενη επίθεση στους αγρότες υπό το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής. Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε είναι ο κλιματικός κομμουνισμός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δεξιά κυβέρνηση στην Ιταλία έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του WEF.
Πέρυσι έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγόρευσε το ψεύτικο κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο.

Έχουν επίσης απαγορεύσει τη χρήση εντόμων στα ζυμαρικά και την πίτσα τους.

Όταν το σκέφτεστε, η σκέψη ότι θα χτίσετε άσχημους ηλιακούς συλλέκτες σε τέλεια γεωργική γη είναι απολύτως απίστευτη.

Αυτή η κίνηση της Ιταλίας είναι απλώς φυσιολογική κοινή λογική. Είναι καιρός να σταματήσουμε να μας κυβερνούν ακροαριστεροί φανατικοί του κλίματος που προσπαθούν να μας γυρίσουν πίσω στον Μεσαίωνα.

Διότι στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η κλιματική αλλαγή χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να αφαιρέσει την ελευθερία και την κυριαρχία μας. Οι κομμουνιστές αποκαλούσαν τους αγρότες «εχθρούς του λαού» και άρπαζαν τη γη τους.

Γίνετε περισσότερο σαν την Ιταλία!

·
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Σας αρέσει να τρώτε πραγματικό φαγητό; Έχετε κουραστεί από όλη αυτή τη συζήτηση για ψεύτικο κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο και αυτή την ώθηση από τις ελίτ για να φάτε έντομα; Ίσως η Ιταλία είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Στην Ιταλία προσπαθούν τώρα να απαγορεύσουν την παραγωγή και την προώθηση του κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο στη χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι πολύ πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η μπριζόλα τους είναι στην πραγματικότητα ένα ...





Παραμορφωμένες μετρήσεις θερμοκρασίας: Το φαινόμενο της θερμικής νησίδας στις πόλεις
Μια ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών βλέπει μια εντατικοποίηση του φαινομένου της θερμικής νησίδας. Τι επίδραση έχουν οι υπερθερμασμένες πόλεις στην υπερθέρμανση του πλανήτη; Και τι χρειάζεται μια πόλη για να μειώσει αυτό το αποτέλεσμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!