Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Σαρία στο Μίσσιγκαν: Ισλαμιστές ρατσιστές παίρνουν τον έλεγχο των δρόμων στο Dearborn για την Ασούρα (βίντεο)




Η εκδήλωση με επικεφαλής τον ιμάμη Husham Al-Husainy, φερέφωνο της ιρανικής κυβέρνησης, έχει προκαλέσει σημαντικές ανησυχίες λόγω της εμπρηστικής ρητορικής του, των επικίνδυνων δεσμών του, της εχθρότητας προς την Αμερική και της υποστήριξης της Σαρία.

Ασούρα! Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, όταν οι σιίτες μουσουλμάνοι τιμούν τον θάνατο του εγγονού του Προφήτη. Αιματοβαμμένοι σιίτες μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων νεαρών αγοριών, συμμετέχουν σε αυτομαστίγωμα, κόβοντας τους εαυτούς τους με αλυσοδεμένες λεπίδες κατά τη διάρκεια αυτής της τήρησης. Αυτή η θρησκευτική πομπή συμβαίνει όχι μόνο σε μουσουλμανικές χώρες παγκοσμίως, αλλά και σε μη μουσουλμανικές χώρες σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, η 10η ετήσια πομπή Ashura στο Dearborn του Michigan, είδε χιλιάδες σιίτες μουσουλμάνους να βγαίνουν στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας τη στάση τους ενάντια στις αντιληπτές αδικίες προς το Ισλάμ και υποστηρίζοντας τις υποτιθέμενες καταπιεσμένες μουσουλμανικές κοινότητες παγκοσμίως. Η ισλαμική πορεία εκτεινόταν από το δημόσιο γυμνάσιο Fordson έως το πάρκο Ford Woods.

Αυτή η σκηνή στην περιφέρεια της βουλευτού Rashida Tlaib είναι μια κραυγαλέα επίδειξη ισλαμικής υπεροχής. Αξιοσημείωτη απουσία ήταν οι αμερικανικές σημαίες. Αντίθετα, σιιτικές θρησκευτικές σημαίες κοσμούσαν το τοπίο. Επιπλέον, οι μουσουλμάνοι που υποστηρίζουν τη Σαρία, με επικεφαλής μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, κατέλαβαν τον έλεγχο των δρόμων, των διαβάσεων και των πάρκων, επιδεικνύοντας τη δύναμή τους, η οποία δεν αναφέρθηκε από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Διαδήλωσαν μαχητικά, κρατώντας πλακάτ απαιτώντας από τους Αμερικανούς σεβασμό για το Κοράνι τους, το οποίο οι ειδικοί λένε ότι είναι ένα εγχειρίδιο για πόλεμο εναντίον μη μουσουλμάνων. Μεταξύ των αιτημάτων τους ήταν η επιβολή του ισλαμικού νόμου στους μη μουσουλμάνους, η καταστολή της ελευθερίας του λόγου για συμμόρφωση με τους ισλαμικούς νόμους περί βλασφημίας και το μποϊκοτάζ και η εξάλειψη του Ισραήλ.

«Από το ποτάμι στη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη» είναι ο κώδικας για την εξάλειψη του κράτους του Ισραήλ και των εκατομμυρίων Εβραίων του. Ο ποταμός σημαίνει τον ποταμό Ιορδάνη, ο οποίος ρέει ανατολικά της επικράτειας του Ισραήλ, και η θάλασσα σημαίνει τη Μεσόγειο Θάλασσα, η οποία συνορεύει με το Ισραήλ στα δυτικά. Το σύνθημα αναιρεί το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει ως προστατευτικό εβραϊκό κράτος.

Ανάμεσα στο πλήθος, γυναίκες και παιδιά ντυμένα με μπούρκα κρατούσαν ισλαμικές σημαίες και Κοράνι. Στα δυτικά έθνη, οι γυναίκες που υιοθετούν πρακτικές της Σαρία αποτελούν απειλή, καθώς η δέσμευσή τους έγκειται στη διάδοση του ισλαμικού νόμου.

Η παρουσία σιιτικών θρησκευτικών σημαιών, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης που κρέμεται από ελικόπτερο, ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική στο Dearborn.

Η πόλη είναι γνωστή ως η αραβική πρωτεύουσα της Βόρειας Αμερικής. Εδώ, συγκεντρώνονται οι κοινότητες του Λιβάνου, της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Ιράκ και της Υεμένης, καθιστώντας την πόλη με τον υψηλότερο αμερικανικό μουσουλμανικό πληθυσμό κατά κεφαλήν, κυρίως του σιιτικού δόγματος, και φιλοξενεί το μεγαλύτερο τζαμί του έθνους. Αραβικές πινακίδες κοσμούν εστιατόρια και επιχειρήσεις, και ακόμη και τα δημόσια σχολεία του Dearborn σερβίρουν μόνο κρέας Halal - ένα στρατηγικό μέσο για τις μουσουλμανικές μειονότητες να εισαγάγουν τη Σαρία στην ευρύτερη μη μουσουλμανική πλειοψηφία.

Η εκδήλωση, με επικεφαλής το αμφιλεγόμενο φερέφωνο της ιρανικής κυβέρνησης Ιμάμη Husham Al-Husainy, έναν ιρακινό πρόσφυγα που υπήρξε ηγέτης στην κοινότητα Dearborn για πάνω από 25 χρόνια, έχει εγείρει σημαντικές ανησυχίες. Ο Al-Husainy είναι μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με ιστορικό εμπρηστικής ρητορικής και επικίνδυνων δεσμών. Συγκεκριμένα, έχει κάνει δηλώσεις ιδιαίτερα επικριτικές για την Αμερική και έχει αρνηθεί να καταγγείλει ομάδες όπως η Χεζμπολάχ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση.

Ο αντισημίτης ιμάμης έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει την καταστροφή τόσο του Ισραήλ όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Al-Husainy έχει προτείνει ακόμη και νόμους που θα ποινικοποιούν τη βεβήλωση των ιερών βιβλίων, μια στάση που αντικατοπτρίζει την υποστήριξή του στους νόμους περί βλασφημίας της Σαρία, αντικατοπτρίζοντας πρακτικές σε χώρες όπως το Ιράκ. Επιπλέον, έχει ζητήσει περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με το νόμο της Σαρία.

Σε μια ανησυχητική αποκάλυψη, ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook και αποκαλύφθηκε από το Clarion Project δείχνει τον ιμάμη Al-Husainy να καταδικάζει τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ως «πράκτορες των Εβραίων» και να ζητά την εκτέλεσή τους. Αποδίδει τις παραβάσεις της Σαουδικής Αραβίας σε μια υποτιθέμενη σιωνιστική συνωμοσία και μάλιστα ισχυρίζεται ότι τα σαουδαραβικά αεροπλάνα που βομβαρδίζουν την Υεμένη είναι «ισραηλινά αεροπλάνα με ισραηλινή πολιτική και ισραηλινούς στόχους». Επιπλέον, ο Al-Husainy κάλεσε τους μουσουλμάνους να «σταθούν μαζί» με τους χριστιανούς ενάντια σε αυτό που αποκαλεί «καταπιεστικά σαουδαραβικά-σιωνιστικά αεροπλάνα».

Πώς μπορούν τα μέσα ενημέρωσης και οι ηγέτες να αγνοήσουν την παρουσία ενός τόσο αμφιλεγόμενου ισλαμιστή ρατσιστή ιμάμη, που οδηγεί χιλιάδες μουσουλμάνους στους δρόμους του Μίσιγκαν χωρίς έλεγχο;

Εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το γιατί αυτοί οι αποκαλούμενοι ειρηνικοί μουσουλμάνοι δεν απορρίπτουν τον ιμάμη Husham Al-Husainy και την αντιαμερικανική και επικίνδυνη ρητορική του, αλλά αντίθετα την ενισχύουν.

Επιπλέον, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φαίνεται να κάνουν τα στραβά μάτια στους ισλαμιστές ρατσιστές που υποστηρίζουν τη Σαρία, ένα σύστημα που έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμά μας και τον τρόπο ζωής μας; Η εστίαση των μέσων ενημέρωσης στην κακοποίηση εκείνων που καταγγέλλουν τους ισλαμιστές ρατσιστές, ενώ παραμελούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πολύ πραγματικό και επικίνδυνο ζήτημα, θα πρέπει να μας κάνει όλους να αμφισβητήσουμε τα κίνητρά τους.

Εικόνες εκδηλώσεων

Μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία τοποθετείται στο έδαφος μπροστά από το δημόσιο γυμνάσιο Fordson στο Dearborn.

Προπαγάνδα της Χαμάς:



ΠΗΓΗ: Sharia Michigan: Islamic Supremacists Seize Control of the Streets in Dearborn for Ashura (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!