Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Βγήκαν ξανά τα τέρατα: Drosten: Με τον «νέο ιό» πρέπει να κλείσουν ξανά τα σχολεία Ο ιολόγος Christian Drosten προειδοποιεί ότι το κλείσιμο των σχολείων θα είναι απαραίτητο σε περίπτωση ενός «νέου ιού».


Ο Christian Drosten προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες των νέων ιών. Θα μπορούσαν να προκαλέσουν «ειδική ζημιά» στα παιδιά


Η εκπαιδευτική ζημιά επί κορωνοϊού δεν προκλήθηκε από τα ίδια τα λόκνταουν, ισχυρίζεται.



Ο Christian Drosten προειδοποιεί σε συνέντευξή του στην Apotheken Rundschau ότι θα πρέπει να κλείσουν ξανά τα σχολεία σε περίπτωση «νέου ιού». Ο καθηγητή$ του Charité τονίζει ότι η εκπαιδευτική ζημιά που προκλήθηκε από την κρίση του κορωνοϊού δεν οφείλεται στα ίδια τα λόκνταουν.

Ο Drosten διευκρίνισε ότι αυτά ήταν «πολύ αποτελεσματικά στην πρόληψη της μετάδοσης της λοίμωξης»😏. Πρόσθεσε: «Με τον ίδιο τρόπο, άλλοι τομείς, μέτρα στους χώρους εργασίας, στο γραφείο στο σπίτι και ούτω καθεξής, ήταν πολύ αποτελεσματικά». Τα μέτρα αυτά συνέβαλαν αποφασιστικά στη μείωση του αριθμού των λοιμώξεων. «Τα μέτρα επαφής, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν, αυτό ήταν πολύ αποτελεσματικό»😏, δήλωσε ο Drosten.






(ή μήπως απλά για δέσιμο;) 







Ο ιολόγος παραδέχτηκε ότι κάθε μέτρο έχει «το τίμημά του» - αλλά είναι επικριτικός για τη συζήτηση ως προς το αν το κλείσιμο των σχολείων ήταν λάθος: «Αν ειπωθεί στην κοινωνική συζήτηση ότι ήταν λάθος να κλείσουν τα σχολεία, τότε το πρώτο πράγμα που λένε είναι ότι η τιμή ήταν πολύ υψηλή γι' αυτό», εξήγησε. Η εκπαιδευτική ζημιά «δεν είχε ουσιαστικά συμβεί κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των σχολείων».

Αντ' αυτού, δημιουργήθηκε αργότερα, «σε μια εποχή που τα σχολεία άνοιγαν και έκλειναν πάντα, όταν τα μαθήματα έπρεπε να συνεχιστούν στο σπίτι». Σε άλλες χώρες με καλύτερη ψηφιοποίηση και σχολικό εξοπλισμό, η ζημιά ήταν μικρότερη, δήλωσε ο Drosten.

Ο ιολόγος προειδοποιεί ήδη για μελλοντικές πανδημίες. Η «απλή ιδέα ότι δεν θα κλείσουμε τα σχολεία την επόμενη φορά» δεν θα μπορεί πλεόν  εύκολα να αντιστραφεί εάν ένας ιός «προκαλέσει ιδιαίτερη ζημιά στα παιδιά». 


Τότε θα απαιτηθεί και πάλι πολιτική ευθύνη για να αποφασιστεί εάν θα κλείσουν τα σχολεία σε μια ασαφή κατάσταση. 

«Καί εκεί είμαστε πάλι την άνοιξη του 2020 για να πούμε, στο κρατίδιό μου τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά. Ποιος θέλει να αποφασίσει;» ρώτησε ο Drosten. Εξάλλου, ο επόμενος ιός δεν θα είναι σαν "αυτόν τον ιό".









ΠΗΓΗ: Drosten: Bei „neuem Virus“ muss es wieder Schulschließungen geben - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




Ίσως θα έπρεπε να υπενθυμίσει κανείς στον εν λόγω κύριο και "επι$τήμονα" τα παρακάτω, επειδή μάλλον του διαφεύγουν ή μήπως τελικά ισχύουν οι φήμες για το πλαστό διδακτορικό, και απλά δεν γνωρίζει το αντικείμενό του; Ή μήπως πρόκειται για δόλο;


Πρωτόκολλα RKI: Ένας αβυσσαλέος βάλτος
Ο καθηγητής Stefan Homburg εξέτασε τα επεξεργασμένα πρωτόκολλα RKI και κατέληξε σε τρομακτικά συμπεράσματα: Το Ινστιτούτο Robert Koch εξαπάτησε σκόπιμα τον πληθυσμό κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» ανταποκρινόμενο σε πολιτικές οδηγίες παρέχοντας ψευδείς ή ελλιπείς πληροφορίες. Αυτό ισχύει τόσο για τα μέτρα κορωνοϊού όσο και για τους πειραματικούς «εμβολιασμούς».



Τα πρωτόκολλα RKI: μαρτυρία για στοχευμένα ψέμματα και κινδυνολογία
Τα μη αρχειοθετημένα πρακτικά του Ινστιτούτου Robert Koch από τις πρώτες ημέρες της κρίσης του κορωνοϊού θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την απαραίτητη επαναξιολόγηση. Επιβεβαιώνουν τους αμφισβητίες και τους επικριτές της πολιτικής Corona. Οι κινδυνολόγοι και οι ταραχοποιοί στην πολιτική και τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης έχουν μέχρι στιγμής ενδιαφερθεί ελάχιστα για αυτό



Το Υπουργείο Υγείας αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα πρωτόκολλα RKI: «Δεν σχολιάζουμε επί της αρχής»


Παρά τα αρχεία RKI και την αποδεδειγμένη παρανομία: Οι διοικητικοί δικαστές του Μάννχαϊμ συνεχίζουν να υποστηρίζουν το καθεστώς Corona


Το RKI διαγράφει τις εκτιμήσεις κινδύνου για τον κορωνοϊό
Ο οικονομικός επιστήμονας καθηγητής Stefan Homburg εξηγεί γιατί το RKI έχει αφαιρέσει αυτά τα δεδομένα από το Διαδίκτυο. Το αποτέλεσμά του: Οι εκτιμήσεις αυτές, που χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για lockdown ή απαγορεύσεις κυκλοφορίας, δεν βασίστηκαν σε «αριθμούς κρουσμάτων», αλλά αναβαθμίστηκαν και υποβαθμίστηκαν στη βάση πολιτικών οδηγιών.



Οι αρνητικές επιπτώσεις της καραντίνας είναι ήδη γνωστές το 2020
Μια μελέτη σχετικά με τις ψυχολογικές επιπτώσεις της καραντίνας έδειξε ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020 ότι μπορεί να προκαλέσει αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις, όπως συμπτώματα μετατραυματικού στρες, θυμό και άγχος. Λίγες εβδομάδες αργότερα, αυτό αγνοήθηκε.


Τα πρωτόκολλα που έχουν διαγραφεί είναι πλέον προσβάσιμα στον ιστότοπο του RKI
Τα πρωτόκολλα του Ινστιτούτου Robert Koch επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις κρίσιμων επιστημόνων και γιατρών στην αρχή της «πανδημίας»: τα lockdown και τα μέτρα θα αυξήσουν τη ζημιά και δεν θα περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Επιπλέον, το RKI δήλωσε ότι «οι τοπικοί ιοί δεν μπορούν να μειωθούν με εμβολιασμό».


Πρωτόκολλα RKI: Μαυρισμένα – απομαυρισμένα
Αφού τα πρωτόκολλα RKI έχουν σε μεγάλο βαθμό μαυρίσει, ο αναλυτής δεδομένων Tom Lausen επέλεξε μερικά εκρηκτικά αποσπάσματα κειμένου και τα σχολίασε.


και ακόμη περισσότερα ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!