Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Η παρέλαση "υπερηφάνειας" (;;;) του Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε δημόσιο γυμνό γύρω από παιδιά και μία «Ζώνη φετίχ» με ...ούρηση!! ('event' υψηλού επιπέδου δηλαδή)




Η πρόσφατη παρέλαση "υπερηφάνειας" του Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε γυμνούς ενήλικες να περπατούν μπροστά σε παιδιά καθώς και μια «ζώνη φετίχ» όπου άνδρες ουρούσαν ο ένας επάνω στον άλλο σε μια παιδική πισίνα και πραγματοποίησαν άλλες σεξουαλικές πράξεις.




Πολλοί δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δημοσίευσαν γραφικά πλάνα στο 'X' της ετήσιας εκδήλωσης που λαμβάνει εκατομμύρια σε δωρεές από εταιρείες και οργανώσεις πολιτών στο Σαν Φρανσίσκο. Η ATF και το FBI συμμετείχαν επίσης στην παρέλαση, σύμφωνα με πλάνα που έλαβε η TENET Media.


Ο δημοσιογράφος της TENET Media Taylor Hansen πήρε συνέντευξη από πολλούς γυμνούς άνδρες στο δρόμο που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το δημόσιο γυμνό τους μπροστά στα παιδιά ως φυσικό και μερικές φορές ακόμη και καλό για αυτά.


«Κανένα από τα μωρά που κλαίνε και οι γονείς που διαμαρτύρονται γι' αυτό δεν μπορεί ποτέ να εξηγήσει ακριβώς πώς ένα παιδί βλάπτεται βλέποντας το ανθρώπινο σώμα και κάθε μελέτη που έχει γίνει για το θέμα δείχνει ότι δεν είναι επιβλαβές. Τα παιδιά που μεγαλώνουν με αυτό είναι πιο καλά προσαρμοσμένα», δήλωσε ένας γυμνός άνδρας που περιέγραψε τον εαυτό του ως «γυμνιστή και καλλιτέχνη».

«Νομίζω ότι τα παιδιά γεννιούνται γυμνά (σσ. για πρακτικούς λόγους ηλίθιε) και ότι εφόσον δεν υπάρχει κανένα είδος σεξουαλικότητας που προστίθεται σε αυτό, είναι απλά γυμνό. Αυτό είναι όλο», είπε ένας άλλος άνδρας, ο οποίος έβγαλε την πετσέτα του για να εκθέσει τον εαυτό του στη μέση της συνέντευξης.

Ένα 9χρονο κορίτσι με το οποίο μίλησε ο Hansen αφηγήθηκε πώς είδε έναν άνδρα που φορούσε κράνος Darth Vader και κάπα «χωρίς τίποτε άλλο», κάτι που είπε ότι την έκανε να αισθάνεται «αηδιασμένη».




Δύο γυμνοί άνδρες που περιέγραψαν τους εαυτούς τους ως «μη δυαδικούς» και «παν[σεξουαλικούς]» διαφώτισαν επίσης για το γυμνό.

«Σε γενικές γραμμές, η σεξουαλική εργασία είναι εντάξει, το ίδιο και το να είσαι γυμνός δημόσια. Το Σαν Φρανσίσκο έχει να κάνει με αυτό», δήλωσε ο άνδρας που αυτοπροσδιορίστηκε ως non-binary.

«Ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά», είπε ο πανσεξουαλικός άνδρας. «Δεν μου αρέσει πολύ αυτό. Θέλω επίσης να βιώσουν και αυτά αυτό το γεγονός, οπότε προσπαθώ να το σέβομαι πραγματικά, και όταν βλέπω παιδιά, πηγαίνω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι δύσκολο, πραγματικά είναι». Πρότεινε την ιδέα να υπάρχει ένα μέρος της εκδήλωσης μόνο για ενήλικες.

Ο Hansen δημοσίευσε επίσης ένα νήμα στο 'X' που περιγράφει λεπτομερώς περισσότερα πλάνα που τράβηξε γυμνούς ενήλικες μπροστά σε παιδιά στην παρέλαση, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που τοποθετήθηκε μπροστά στο πλήθος καθώς πολλές σχολικές περιοχές και οι Πρόσκοποι της Αμερικής παρέλασαν στην παρέλαση.

Η Christian Post επικοινώνησε με την παρέλαση "υπερηφάνειας" του Σαν Φρανσίσκο για σχόλια και θα ενημερώσει αυτό το κομμάτι εάν απαντήσει.

Ο Hansen ρώτησε επίσης τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Σαν Φρανσίσκο για το γυμνό μπροστά στα παιδιά, το οποίο ένας αξιωματικός επιβεβαίωσε ότι ήταν νόμιμο εφόσον δεν υπήρχε «σεξουαλική ικανοποίηση».😏




Σύμφωνα με διάταγμα του Σαν Φρανσίσκο, το δημόσιο γυμνό απαγορεύεται εκτός από «οποιαδήποτε επιτρεπόμενη παρέλαση, πανηγύρι ή φεστιβάλ που πραγματοποιείται βάσει άδειας που έχει εκδοθεί από την πόλη ή άλλη κυβερνητική άδεια».

Πλάνα που τραβήχτηκαν από τη δημοσιογράφο Savanah Hernandez στη "ζώνη φετίχ" της εκδήλωσης παρουσίαζαν έναν γενειοφόρο άνδρα σε μια φουσκωτή παιδική πισίνα πάνω στον οποίο ουρούσε μια γυναίκα καθώς άλλοι γύρω τους παρακολουθούσαν. Η Hernandez ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι οι σκηνές ήταν για ηλικίες 18+, ο υπάλληλος δεν ήλεγχε ταυτότητες.

Πλάνα από την ίδια πισίνα που τραβήχτηκαν από τον Hansen έδειξαν μια παρόμοια κατάσταση, αλλά η οποία περιελάμβανε επίσης πεολειξία. Όταν ο Hansen απευθύνθηκε στην αστυνομία για το περιστατικό, φέρεται να του είπαν ότι είναι μια μέρα «που ο καθένας διαλέγει τις δικές του μάχες».

Άλλα περίπτερα στη Ζώνη Φετίχ φέρεται να παρουσίαζαν άνδρες να μαστιγώνονται και να δέρνονται, καθώς και άλλες προσομοιωμένες σεξουαλικές πράξεις.

Τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση αμέλησαν να καλύψουν τις πιο άσεμνες πτυχές της, με την San Francisco Chronicle να τρέχει με τον τίτλο: «Η παρέλαση "υπερηφάνειας" SF προσελκύει χιλιάδες γιορτάζοντας την κοινότητα LGBTQ: "Αγαπάμε τους ανθρώπους μας"»

«Το "Pride" καταλαμβάνει τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο με εντυπωσιακά κοστούμια και φανταστικά άρματα», έγραφε ο τίτλος από το SFGate.




ΠΗΓΗ: San Francisco Pride Parade features public nudity around kids, 'Fetish Zone' with urine (endtimeheadlines.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Αν όλα αυτά , αυτοί οι άρρωστοι ψυχοπαθείς τα βλέπουν φυσιολογικά(το να γεμίζει ένα αθώο παιδικό μυαλό με βρώμικες και άθλιες εικόνες δηλαδή),τότε ποιος ο λόγος να βάζουν στις πορνοταινίες την ένδειξη adult;Εμείς φταίμε που δεν τους καίμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, ας είμαστε ρεαλιστές.

      Εμείς άμα τους κάψουμε, θα έχουμε τραβήγματα με τον νόμο, ο οποίος θα εφαρμοστεί επάνω μας εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα, τόσο από το κόμπλεξ τους όσο και από το γεγονός ότι θα πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά για να μη τολμήσει κανείς να αντιδράσει.

      Ας κάνουμε καλά τη δουλειά μας ως γονείς, ως εκπαιδευτικοί, ως ο καθένας από εκεί που στέκεται.

      Τώρα πια ο αγώνας είναι ατομικός κι αυτό γιατί ελάχιστοι αναγνωρίζουν τα λάθη τους και θέλουν να αντιδράσουν και να αλλάξουν. Ας μη το μεγαλώσουμε το θέμα: απλά θα αναφερθώ στα μαλλιοτραβήγματα, τις προδοσίες,τα ρεζιλίκια του πατριωτικού τόξου και φυσικά στα ΑΡΧΙΡΕΖΙΛΙΚΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

      Τη μεγάλη φάπα θα την φάνε όλοι από τον Θεό, και μαζί τους κι εμείς, που με την αδιαφορία μας τόσα χρόνια και τις επιλογές μας, και στην πολιτική, οδηγήσαμε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

      Όλα αυτά είναι φαινόμενα μιας σάπιας κοινωνίας -μάλλον χωματερής- και είμαστε κι εμείς μέλη της.

      Δεν εξαιρείται ουδείς: στην χωματερή δεν υπάρχουν upper-class συνοικίες.

      Διαγραφή
    2. Μα ότι και να διδάσκουν οι γονείς στο σπίτι αγαπητή Μ.Ο ,το σχολείο στο οποίο περνάνε μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας ,διδάσκει τη διαστροφή.Μεμονωμένα θα μας τιμωρήσουν,αλλά αν βγουν στο δρόμο 6-7 μιλιούνια Έλληνες και διαμαρτυρηθούμε γι αυτά που μας καίνε,τίποτε δε θα μας κάνουν.Ποντάρουν στο φόβο μας αλλά και στον πολιτικό διχασμό μας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!