Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ο επικεφαλής της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab λέει στους ελιτίστες οπαδούς ότι πρέπει να «αναγκάσουν» την ανθρωπότητα σε έναν κόσμο που κυβερνάται από AI και άλλες απάνθρωπες τεχνολογίες




Ο ιδρυτής και διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, μιλώντας στην πρόσφατη καλοκαιρινή συνάντηση του WEF στην Κίνα, ενημέρωσε τους ελιτίστες οπαδούς του ότι η εισαγωγή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης θα απαιτήσει από την ανθρωπότητα να «αναγκαστεί» σε μια «συνεργασία» με τον μη εκλεγμένο οργανισμό

Και η ώρα για αναγκαστική συνεργασία έχει πλέον φτάσει.


Ο Schwab έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων παρατηρήσεών του στην Ετήσια Συνάντηση των Νέων Πρωταθλητών του WEF, γνωστή και ως «Καλοκαιρινό Νταβός», στο Νταλιάν της Κίνας.

Επαίνεσε την Κίνα για τις οικονομικές πολιτικές της, οι οποίες θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως το μοντέλλο κεντρικού σχεδιασμού από πάνω προς τα κάτω σε ένα κράτος επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας που λειτουργεί μέσω έξυπνων πόλεων, έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων, έξυπνων σπιτιών, έξυπνων συσκευών, έξυπνων μετρητών, AI, ψηφιακών ταυτοτήτων και CBDC, τα οποία έχουν ένα κοινό πράγμα - έρχονται με διακόπτες on-off που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του τελικού χρήστη, που είμαστε εμείς οι άνθρωποι.


Στον ιδανικό κόσμο τους, ζούμε ως σκλάβοι στο προνόμιο των κυρίων μας. Βγαίνουμε εκτός γραμμής, μπορούν να κόψουν την ηλεκτρική μας ενέργεια, το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο, το ηλεκτρονικό ψηφιακό χρήμα μας, τα πάντα.

Ο Schwab είπε στους ελίτ συμμετέχοντες που συγκεντρώθηκαν στην Κίνα ότι πρέπει να «αναγκάσουν» την ανθρωπότητα σε μια «συνεργασία» με το μη εκλεγμένο WEF. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Schwab είπε στους παγκοσμιοποιημένους συντρόφους του σε μια προηγούμενη συνάντηση πριν από δύο χρόνια να περιμένουν έναν «πιο θυμωμένο κόσμο».

Όταν αναγκάζετε τους ανθρώπους να ζουν με τρόπους που αμφισβητούν τα συμφέροντά τους, τείνει να τους κάνει να θυμώνουν! 

Γνωρίζουν ότι οι πολιτικές τους που σχετίζονται με την πράσινη οικονομία, τους διαρκείς πολέμους, τους αυστηρούς περιορισμούς στα ταξείδια, τη γεωργία, την κατανάλωση κρέατος και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες που θεωρούνται ζωτικής σημασίας για έναν τρόπο ζωής της μεσαίας τάξης θα είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλείς και θα προκαλέσουν εμφύλιους πολέμους πέρα από τον παγκόσμιο πόλεμο που έχουν ήδη προγραμματίσει.

Θυμηθείτε, καθώς η σύνοδος κορυφής των παγκόσμιων κυβερνήσεων του 2023, οι παγκοσμιοποιητές μας είπαν ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα γεγονός «σοκ» για να εγκαινιαστεί μια νέα παγκόσμια τάξη

Τώρα είναι ακόμα πιο ειλικρινείς και μας λένε ότι θα αναγκαστούμε να δεχτούμε τη νέα παγκόσμια τάξη τους.

Ο Schwab δήλωσε:

«Για να προωθήσουμε τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη, πρέπει να αγκαλιάσουμε την καινοτομία και να αναγκάσουμε τη συνεργασία μεταξύ τομέων, περιφερειών, εθνών και πολιτισμών να δημιουργήσουν ένα πιο ειρηνικό, χωρίς αποκλεισμούς, βιώσιμο και ανθεκτικό μέλλον. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η ενεργός συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση μιας πορείας βιώσιμης ανάπτυξης.»


Φυσικά, οι μεγαλύτεροι ενδιαφερόμενοι από όλους, αυτοί που πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν τις κυβερνήσεις, δεν έχουν θέση στο τραπέζι στις ελιτίστικες συναντήσεις του Schwab. Και αυτό είναι σχεδιασμένο. 

Μας βλέπουν αυτοί οι παγκοσμιοποιημένοι θηρευτές ως άχρηστους τρώγοντες, μέρος ενός κοπαδιού που πρέπει να θανατωθεί προκειμένου να διατηρηθούν οι παγκόσμιοι πόροι για τον εαυτό τους. Αυτό πιστεύουν οι μαλθουσιανοί.


Παρακάτω είναι ένα άλλο κλιπ όπου ο Schwab διαλαλεί τις λεγόμενες «τεχνολογίες της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης», όπως η τεχνητή νοημοσύνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν χρειάζονται τόσους πολλούς από εμάς στον πλανήτη όπως στο παρελθόν.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα εκτελέσει τα περισσότερα από τα καθήκοντα για τις ελίτ. Δεν χρειάζονται τόσους πολλούς ανθρώπινους σκλάβους.


Ο Schwab επέστρεψε στο θέμα της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, ενώ διπλασίασε το θέμα της φετινής συνάντησης, ότι υπάρχουν «όρια στην ανάπτυξη». 

Στην παγκοσμιοποιημένη γλώσσα, τα «όρια στην ανάπτυξη» είναι κωδικός για την «ενεργοποίηση της ατζέντας μείωσης του πληθυσμού».


Όρια στην ανάπτυξη είναι ο τίτλος ενός βασικού παγκοσμιοποιημένου τόμου που δημοσιεύθηκε από τη Λέσχη της Ρώμης το 1972. Ένας από τους συν-συγγραφείς, ο Dennis Meadows, δήλωσε πριν από έξι χρόνια σε συνέντευξή του ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί από τα σημερινά 8 δισεκατομμύρια σε 1 ή 2 δισεκατομμύρια. 

Ο Meadows είπε ότι ελπίζει ότι αυτή η μαζική μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να γίνει με «ειρηνικό τρόπο». (!!!💉)


Προσέξτε, ο Meadows λέει ότι θα ήθελε να δει μια «έξυπνη δικτατορία» να έρχεται στη γη. Αυτή είναι η παγκόσμια τεχνοκρατία στην οποία οι ζωές των ανθρώπων κυβερνώνται από επιστήμονες, μηχανικούς και άλλους «ειδικούς». 

Οι πολιτικοί, αν υπάρχουν ακόμη και κάτω από αυτό το όραμα για την ανθρωπότητα, θα είναι μόνο φιγούρες. Αυτό το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει. Πιστεύει κανείς ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι πραγματικά υπεύθυνος για ο,τιδήποτε; Και όμως, αυτός είναι ο άνθρωπος που μας λένε ότι εκλέξαμε για να μας εκπροσωπήσει το 2020. 

Όποιος πιστεύει ότι ο Μπάιντεν παίρνει τις δικές του αποφάσεις ή έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις από την πρώτη μέρα, είναι θεμελιωδώς εύπιστος και εξαπατημένος. Είναι υποψήφιος από τη Μαντζουρία και είναι από την πρώτη μέρα, και επειδή έχει γεράσει σε σημείο που οι παγκοσμιοποιημένοι χειριστές του δεν είναι πλέον σε θέση να το κρύψουν, είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν με μια νέα μαριονέτα

Η νέα μαριονέτα θα φαίνεται πιο όμορφη και θα μιλάει πιο ομαλά, αλλά δεν θα είναι περισσότερο υπεύθυνη για τις ενέργειές του ως πρόεδρος από ό, τι ήταν ο Μπάιντεν.



ΠΗΓΗ: Globalist front man Klaus Schwab tells elitist followers they must ‘force’ humanity into a world ruled by AI and other dehumanizing technologies – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!