Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η Ατζέντα "Μία Υγεία" ("One Health")




Από την TRACY THURMAN 


Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά



Στα προηγούμενα άρθρα μου, εξετάσαμε τον παγκόσμιο πόλεμο στους αγρότες, τις οργανώσεις που πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά των Τροφίμων, τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για να επιβληθούν αυτές οι αλλαγές στο κοινό, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για να αφαιρέσουν την πρόσβασή σας σε υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα και τις γονιδιακές θεραπείες mRNA, RNA και DNA που εισέρχονται στην προμήθεια τροφίμων μας.

Στη σημερινή συνέχεια, θα εξετάσουμε την ατζέντα "One Health" και πώς απειλεί να καταστρέψει τόσο την ελευθερία των τροφίμων όσο και την ιατρική ελευθερία.

Ο όρος "One Health" επινοήθηκε μετά το πρώτο ξέσπασμα του SARS στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο νέων ασθενειών που προκύπτουν από την επαφή ανθρώπου-ζώου

Αναφέρεται στην ιδέα ότι η δημόσια υγεία δεν αφορά μόνο την υγεία σας, αλλά και την υγεία των ζώων και την «πλανητική» υγεία. 

Είναι πλαισιωμένο σε γλώσσα σχεδιασμένη να ακούγεται ελκυστική και ολιστική

Ενσωματωμένη σε αυτό είναι η υπόθεση ότι, επειδή διακυβεύεται η πλανητική υγεία, πρέπει να υπάρχει ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα με έλεγχο σε όλα τα φυτά, τα ζώα και τα ανθρώπινα όντα για να προστατεύσει αυτή την «μία υγεία» και να «εξισορροπήσει βιώσιμα την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», με ισότητα μεταξύ της προτεραιότητας των ζώων, του περιβάλλοντος και της προσωπικής σας υγείας.

Η έννοια "One Health" έχει απίστευτα επικίνδυνες επιπτώσεις που θα πρέπει να είναι εμφανείς όταν εξετάζετε ποιος την πιέζει: ο Π.Ο.Υ., η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Bill Gates, το Ίδρυμα Rockefeller, το NIH, το CDC, το USDA, το FDA και κάθε άλλος ένοχος Covid που μπορείτε να σκεφτείτε.

Περιλαμβάνει μια αρρωστημένη συστροφή στο ρητό «Αφήστε η τροφή σας να είναι το φάρμακό σας» - σχέδια για τους γιατρούς να γράφουν συνταγές παντοπωλείου - το οποίο ακούγεται καλό μέχρι να σκεφτείτε ότι οι συνταγές θα βασίζονται όχι μόνο σε αυτό που είναι καλό για εσάς, αλλά σε αυτό που το ιατρικό κατεστημένο καθορίζει ότι θα ωφελήσει τον πλανήτη. 

Σκεφτείτε τι εξαλείφουν ενεργά οι ελίτ από την προμήθεια τροφίμων, καθώς και τις ουσίες που προσθέτουν δίπλα στα τρόφιμα. Σκεφτείτε την πλύση εγκεφάλου των περισσότερων γιατρών κατά τη διάρκεια του Covid και την άρνησή τους να συστήσουν βασικά συμπληρώματα υγείας, ηλιοφάνεια, βιταμίνη D ή αποτελεσματική έγκαιρη θεραπεία, αφήνοντας τους ασθενείς τους στο έλεος της ρεμδεσιβίρης, των αναπνευστήρων και των εμβολίων mRNA

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα του γεύματος με γρύλους και των συνταγών μαρουλιού με εμβόλια, αυτή η ατζέντα θα πρέπει να σηκώσει τα φρύδια σας.

Εγείρει επίσης το ανησυχητικό φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης που διανέμεται ή παρακρατείται με το σκεπτικό ότι οι ανάγκες υγείας σας αντισταθμίζονται από τις περιβαλλοντικές ανάγκες

Αν σκεφτεί κανείς τις ρητές μαλθουσιανές πεποιθήσεις των παγκοσμιοποιητών, μια τέτοια ιδέα ενέχει ανείπωτο ρίσκο. Οι διαχειριστές της κοινωνίας πιστεύουν σαφώς ότι τα οικοσυστήματα του πλανήτη θα επωφεληθούν από τη μείωση του αριθμού των αγροτών και αυτό το νέο παράδειγμα υγείας τους επιτρέπει να συνυπολογίσουν αυτό το δόγμα στην απόφαση για το αν αξίζετε σωτήρια φροντίδα, το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από τον εμβολιασμό, το δικαίωμα σε πραγματική, φυσική διατροφή ή ζωή.

Στον Καναδά, ο αριθμός των αγροτών μειώνεται ήδη αρκετά αποτελεσματικά. Μόνο στο Κεμπέκ, περισσότερο από το 6,1% των θανάτων το 2022 προήλθε από το κυβερνητικό πρόγραμμα ευθανασίας, που ονομάζεται Medical Assistance in Dying (MAID). Η ευθανασία είναι η έκτη κύρια αιτία θανάτου στον Καναδά. διεκδικεί σχεδόν τόσες ζωές ετησίως όσες υποτίθεται ότι έκανε ο Covid το 2020. Ο Καναδάς σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα για να επιτρέψει σε ανηλίκους κάτω των δεκαοκτώ ετών και ψυχικά ασθενείς να συναινέσουν σε θάνατο υποβοηθούμενο από γιατρό. 

Ανάπηροι και φτωχοί Καναδοί αναφέρουν ότι στερούνται την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, αλλά αντ' αυτού τους προσφέρεται η αυτοκτονία – συμπεριλαμβανομένης της παραολυμπιονίκη και βετεράνου Christine Gauthier, η οποία υπέβαλε αίτηση για ανελκυστήρα αναπηρικού αμαξιδίου, αλλά αντ' αυτού της προσφέρθηκε θάνατος.

Πέρα από την ιατρική περίθαλψη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας που δεν θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ενός πλαισίου υγείας. Εάν η υγεία των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος πρέπει να σταθμίζεται εξίσου, η ημερήσια διάταξη υπερβαίνει κατά πολύ το γραφείο του γιατρού. 

Το πού ζείτε, πού μπορείτε να ταξιδέψετε, τι αγοράζετε, πώς μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και τι μπορείτε να φάτε θα εμπίπτουν όλα σε αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας.

Σκεφτείτε αυτό σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας ή CBDC, ένα σύστημα που ήδη κυκλοφορεί σε άλλες χώρες και σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, όλα τα χρήματα είναι ψηφιακά και κεντρικά ελεγχόμενα

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να προγραμματίσει τα χρήματά σας, ώστε να μπορείτε να τα ξοδέψετε μόνο σε εγκεκριμένα αντικείμενα. Η ιατρική συνταγή σας για σκόνη εντόμων και λαχανικά με mRNA μπορεί να καταστεί υποχρεωτική, εκτός εάν έχετε ήδη καθιερώσει εναλλακτική προμήθεια τροφίμων με την επιλογή πληρωμής σε ανεξάρτητο νόμισμα.

Βεβαίως, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη όλα αυτά. 

Αλλά αν ο Covid μας δίδαξε κάτι, είναι ότι το πλαίσιο για την καταπίεσή μας αναπτύσσεται πριν επιβληθεί. 

Γιατί, λοιπόν, να χρηματοδοτήσετε πειράματα με mRNA σε μαρούλι και γάλα γονιδιακής θεραπείας, εκτός αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα τρόφιμα ως όχημα για γενετική χειραγώγηση των μαζών; 

Γιατί να παρακολουθείτε τις αγορές τροφίμων με δηλωμένο στόχο τη μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων, ψαριών και αυγών, εκτός εάν σκοπεύετε να ελέγξετε τι αγοράζουν οι άνθρωποι; 

Και τι θα αντικαταστήσει αυτές τις υγιείς πρωτεΐνες - ΓΤΟ μπιφτέκια σόγιας; Στρατιωτική σκόνη πρωτεΐνης πλαστικών αποβλήτων; Έντομα; Βιομηχανική παρακολούθηση σπόρων, ώστε οι διαχειριστές της κοινωνίας να γνωρίζουν ακριβώς τι τρώνε οι αγρότες;

Πάρτε όλα αυτά στο πλαίσιο της καταστολής των αγροτών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη συνέχεια λάβετε υπόψη το αναδυόμενο πλέγμα ελέγχου βιοασφάλειας "One Health" παντρεμένο με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, τα κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα και τα προσωπικά αποτυπώματα άνθρακα και προκύπτει η πλήρης εικόνα: η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και η ελευθερία όπως την ξέρουμε, να το αντικαταστήσετε με ένα παγκόσμιο, συγκεντρωτικό, πλήρως ελεγχόμενο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα όπου οι αγρότες συντηρούνται με βιομηχανικά επεξεργασμένα λεγόμενα τρόφιμα, στα οποία η ιατρική σας περίθαλψη βασίζεται σε αυτό που οι μαλθουσιανοί λένε ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας την κλιματική αλλαγή και την πλανητική υγεία ως δικαιολογία.

Αν ενδιαφέρεστε για την ιατρική ελευθερία, πρέπει να δείτε μέχρι τώρα ότι η ελευθερία της τροφής και η ιατρική ελευθερία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, και αν δεν προστατεύσουμε και τα δύο, θα χάσουμε τα πάντα. 

Διατροφή, ενέσεις και ασφαλιστικά μέτρα: πρέπει να απορρίψουμε τα σχέδιά τους και για τα τρία.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε γι' αυτό;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Θα διερευνήσουμε τις επιλογές μας στο επόμενο άρθρο μου.

-

Η Tracy Thurman είναι υπέρμαχος της αναγεννητικής γεωργίας, της διατροφικής κυριαρχίας, των αποκεντρωμένων συστημάτων τροφίμων και της ιατρικής ελευθερίας. Συνεργάζεται με το τμήμα δημοσίου συμφέροντος της δικηγορικής εταιρείας Barnes για τη διασφάλιση του δικαιώματος αγοράς τροφίμων απευθείας από τους αγρότες χωρίς κυβερνητική παρέμβαση.



ΠΗΓΗ: The "One Health" Agenda ⋆ Brownstone Institute


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!