Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ron Paul: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη στο Butler, PA



Συντάχθηκε από τον Ron Paul μέσω του Ινστιτούτου Ron Paul για την Ειρήνη και την Ευημερία,


Λίγες μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι θεωρίες εκτοξεύονται από όλες τις κατευθύνσεις.
Πολλοί που γελοιοποίησαν τις «θεωρίες συνωμοσίας» των συντηρητικών υποδηλώνουν τώρα ότι η όλη εκδήλωση ήταν ένα σκηνικό για να ενισχύσει τον Τραμπ στις δημοσκοπήσεις πριν από τις εκλογές. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν το «βαθύ κράτος» ή ακόμα και ξένοι παράγοντες που το οργάνωσαν.

Ο πρώην Navy Seal των ΗΠΑ και ιδρυτής της Blackwater, Erik Prince, ισχυρίζεται ότι «Το γεγονός ότι [η Μυστική Υπηρεσία] επέτρεψε σε έναν οπλισμένο σκοπευτή με τουφέκι εντός 150 γιάρδων σε ένα προσχεδιασμένο γεγονός είναι είτε δόλος είτε μαζική ανικανότητα». 

Συνέχισε παρατηρώντας ότι, «οι ασύδοτες διογκωμένες γραφειοκρατίες συνεχίζουν να μας απογοητεύουν ως Αμερικανούς», προσθέτοντας ότι «μη σοβαροί και ανάξιοι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας μας έφεραν σε αυτή την σχεδόν καταστροφή. Η αξία και η εκτέλεση πρέπει να είναι οι μόνοι αποφασιστικοί παράγοντες στην πρόσληψη και την ηγεσία, όχι η προτεραιότητα της κοινωνικής μηχανικής της ημέρας.

Βίντεο έχει εμφανιστεί που δείχνει ότι για τουλάχιστον δύο λεπτά οι δυνάμεις επιβολής του νόμου γνώριζαν ότι κάποιος με όπλο βρισκόταν σε μια στέγη στοχεύοντας τον πρώην πρόεδρο και κανείς δεν ανακοίνωσε την ανάγκη να τραβήξει τον Τραμπ από τη σκηνή.

Μπορείτε να ακούσετε καθαρά το πλήθος να προειδοποιεί τις αρχές επιβολής του νόμου ότι κάποιος ήταν στην οροφή.

Ωστόσο, παρέμεινε ανεμπόδιστος μέχρι που ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί.




Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός, ο Erik Prince έχει δίκιο.

Εάν αυτό είναι όπως κάθε προηγούμενο κυβερνητικό φάουλ, μπορούμε να περιμένουμε ακροάσεις, έρευνες και επιτροπές που θα χρησιμεύσουν πραγματικά για να κρύψουν τα επίσημα λάθη ή ακόμα και κακόβουλες προθέσεις από ορισμένους στην κυβέρνηση.

Αυτό κάνει η κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην εξουσία: προστατεύει τον εαυτό της από τον πραγματικό έλεγχο και αντιστέκεται στο να εκτεθεί ως ανίκανη ή χειρότερη.

Αλλά τι θα γινόταν αν υπήρχε μια πραγματική έρευνα που αποκάλυψε πραγματικά την αλήθεια για το τι συνέβη στη συγκέντρωση του Τραμπ το Σαββατοκύριακο;

Θα μπορούσαμε να βασιστούμε στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ακόμη και για να το αναφέρουν;

Αυτά είναι τα ίδια μέσα ενημέρωσης που, αφού ο Τραμπ πυροβολήθηκε ξεκάθαρα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ανέφεραν ότι «ο Τραμπ απομακρύνθηκε μετά από δυνατούς θορύβους σε συγκέντρωση της Παλαιστινιακής Αρχής». (Washington Post). Και «η Μυστική Υπηρεσία σπρώχνει τον Τραμπ εκτός σκηνής μετά την πτώση του σε συγκέντρωση» (CNN).

Αυτά είναι τα ίδια κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που συγκρίνουν τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ εδώ και χρόνια και τώρα προσποιούνται ότι σοκάρονται που η άθλια ρητορική τους κατέληξε σε βία.

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζονται από το αμερικανικό κοινό με επίπεδα ρεκόρ περιφρόνησης.

Η σημερινή διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας έδωσε συνέντευξη εκφράζοντας την αφοσίωσή της στην «ποικιλλομορφία» στην πρόσληψη πρακτόρων.

Τι θα γινόταν αν η αφοσίωσή της στους στόχους της DEI οδηγούσε σε έναν οργανισμό που είναι πιο «διαφορετικός» αλλά αποτυγχάνει στη βασική αποστολή του;

Μπορούμε να βασιστούμε στα μέσα ενημέρωσης για να μας ενημερώσουν σχετικά; 

Ή θα κατηγορήσουν, ως συνήθως, για όλα τη Δεύτερη Τροπολογία;

Τι γίνεται αν το πρόβλημα με τη Μυστική Υπηρεσία είναι ότι μεταφέρθηκε στο διογκωμένο, ανίκανο και απειλητικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, στη δημιουργία του οποίου αντιτάχθηκα σθεναρά όταν ήμουν στο Κογκρέσσο;

Δεν πρέπει να υπολογίζουμε να ακούσουμε την αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Δεν είναι περίεργο ότι οι ελίτ παραμένουν αποφασισμένες να λογοκρίνουν ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter / 'X' και το TikTok.

Ζούμε σε μια αυτοκρατορία ψεμμάτων, που υποστηρίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Και η αναζήτηση της αλήθειας σε αυτή την αυτοκρατορία του ψεύδους είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς στην ηθική χρεοκοπία στην οποία ζούμε.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







ΣΧΕΤΙΚΑ:

JD Vance: Από hillbilly σε running mate
Διάσημος συγγραφέας, γερουσιαστής - και πιθανώς σύντομα αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι αρχές του JD Vance ήταν μάλλον μέτριες. Ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να πάρει μαζί του ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο; Ένα πορτραίτο.


Λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί, οι πρώτοι θεατές τρέχουν ήδη μακριά


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Πώς τα μέσα ενημέρωσης έκαναν τον Τραμπ Χίτλερ - και ως εκ τούτου στόχο
ARD, ZDF & Co. έχουν πυροβολήσει μαζί


Από δριμύς αντίπαλος σε υποστηρικτή: Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος του Τραμπ, JD Vance;
Με τον γερουσιαστή του Οχάϊο JD Vance, ο οποίος βρίσκεται στο αξίωμα μόλις από το 2023, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον υποψήφιο σύντροφό του ενόψει του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Αυτό δείχνει ότι θέλει να κινητοποιήσει την εργατική τάξη στις ταλαντευόμενες πολιτείες, ιδιαίτερα στην προεκλογική εκστρατεία.


Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι σε ένα χαλάζι από σφαίρες λιγότερο από ένα μίλι από τον χώρο της Εθνικής Συνέλευσης των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουώκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε αστυνομικοί που περιπολούσαν με ποδήλατα άνοιξαν πυρ όταν ο άνδρας στράφηκε προς το μέρος τους με τη λεπίδα. Ήρθε λίγες ώρες πριν ο Τραμπ και ο συνυποψήφιος του JD Vance ακούσουν ομιλίες από Ρεπουμπλικάνους φωστήρες στην αρένα του συνεδρίου. Αστυνομικοί από το Κολόμπους του Οχάϊο συμμετείχαν στους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε αποστολή στο Μιλγουώκι για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ασφάλειας για την εκδήλωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο.




Στον απόηχο μιας αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, του υποτιθέμενου προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, πολλοί έχουν κατηγορήσει τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία είναι επιφορτισμένη με την προστασία των σημερινών προέδρων, των προηγούμενων προέδρων και των πιθανών μελλοντικών προέδρων.
Ο βουλευτής Michael Waltz (R-FL) δήλωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Μπάιντεν, το οποίο επιβλέπει τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, αρνήθηκε αιτήματα για ενίσχυση των λεπτομερειών της Μυστικής Υπηρεσίας του Τραμπ. «Έχω πολύ αξιόπιστες πηγές που μου λένε ότι έχουν υπάρξει επανειλημμένα αιτήματα για ισχυρότερη προστασία των μυστικών υπηρεσιών για τον πρόεδρο Τραμπ. Διαψεύδεται από τον υπουργό Mayorkas», έγραψε ο Βαλτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.



Ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος Robert F. Kennedy Junior ζήτησε συγγνώμη αφού ο γιος του, Bobby Kennedy ΙΙΙ, διέρρευσε μια ηχογράφηση που τον έδειχνε να μιλάει στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο πρώην πρόεδρος συζητά τους παιδικούς εμβολιασμούς με τον RFK Jr., έναν μακροχρόνιο σκεπτικιστή των εμβολίων. «Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτού του είδους οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται δημόσια. Εδώ είναι ο Τραμπ που δίνει την πραγματική του γνώμη στον πατέρα μου για τον εμβολιασμό των παιδιών - αυτή ήταν η ημέρα μετά την απόπειρα δολοφονίας», έγραψε ο Bobby ΙΙΙ σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει πλέον διαγραφεί , κοινοποιώντας το βίντεό του από την κλήση.


Πριν από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας, πριν από το καταστροφικό (για τον Μπάιντεν) ντημπέητ, ο Τραμπ έδωσε στο Bloomberg μια εκτενή συνέντευξη που περιγράφει τις βασικές αρχές του Trumponomics 2.0...
Πριν από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας, πριν από το καταστροφικό (για τον Μπάιντεν) πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στο Bloomberg μια εκτενή συνέντευξη στην οποία παρουσίασε τις βασικές αρχές του Trumponomics 2.0 που θα καθορίσουν την επόμενη προεδρία του. Εδώ είναι τα βασικά σημεία: Σύμφωνα με τη συνέντευξη, αν κερδίσει ο Τραμπ, θα...



Τα σχέδια περιλαμβάνουν προτάσεις νομοθεσίας για τη θέσπιση ορίων θητείας για τους δικαστές και έναν εκτελεστό κώδικα δεοντολογίας.
Ο πρόεδρος Μπάιντεν οριστικοποιεί τα σχέδια για την έγκριση σημαντικών αλλαγών στο Ανώτατο Δικαστήριο τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων για νομοθεσία για τη θέσπιση ορίων θητείας για τους δικαστές και ενός εκτελεστού κώδικα δεοντολογίας, σύμφωνα με δύο άτομα που ενημερώθηκαν για τα σχέδια. Εξετάζει επίσης εάν θα ζητήσει συνταγματική τροποποίηση για την εξάλειψη της ευρείας ασυλίας για προέδρους και άλλους συνταγματικούς αξιωματούχους, ανέφεραν οι πηγές, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσουν ιδιωτικές συζητήσεις.



Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η χώρα τους βγαίνει εκτός ελέγχου μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, με τις ανησυχίες να αυξάνονται ότι οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν περισσότερη πολιτική βία, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που έκλεισε την Τρίτη.
Η διήμερη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Τραμπ ανοίγει οριακό προβάδισμα μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων - 43% έναντι 41% - έναντι του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ένα πλεονέκτημα που ήταν εντός του περιθωρίου σφάλματος 3 ποσοστιαίων μονάδων της δημοσκόπησης, υποδηλώνοντας ότι η απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ δεν είχε προκαλέσει σημαντική αλλαγή στο συναίσθημα των ψηφοφόρων.


Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και οι υποστηρικτές του στην κυβέρνηση Μπάιντεν θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να καταστρέψουν όσους υποστηρίζουν μια ειρηνική διευθέτηση στην Ουκρανία, προειδοποίησε τον Τραμπ ο πρόεδρος του Συμβουλίου του κινήματος «Άλλη Ουκρανία» Βίκτωρ Μεντβεντσούκ.
Οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών που υποστηρίζουν τις διαπραγματεύσεις και την ειρήνη στην Ουκρανία έχουν γίνει μια ανησυχητική τάση, έγραψε ο Βίκτορ Μεντβεντσούκ, πολιτικός της ουκρανικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του συμβουλίου του κινήματος Άλλη Ουκρανία, σε ανοιχτή επιστολή προς τον Ντόναλντ Τραμπ, το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων των ΗΠΑ.


Ο Λευκός Οίκος τονίζει την απειλή που δεν συνδέεται με την απόπειρα δολοφονίας στην Πενσυλβάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι ανησυχούν για την απότομη αύξηση των αναφορών στον πρώην πρόεδρο από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν πληροφορίες από ανθρώπινη πηγή τις τελευταίες εβδομάδες
σχετικά με ένα ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε το CNN την Τρίτη, και η Μυστική Υπηρεσία έλαβε εντολή να ενισχύσει την ασφάλεια γύρω του λόγω της απειλής. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Thomas Matthew Crooks, ο οποίος προσπάθησε να δολοφονήσει τον Trump σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, συνδέεται με τη συνωμοσία, ανέφερε η έκθεση.


Η Ρωσσία και η Δύση χρειάζονται αμοιβαίες εγγυήσεις ασφαλείας για την επίλυση της κρίσης, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ
Ο κόσμος πρέπει να αντιμετωπίσει τις «βασικές αιτίες» που οδήγησαν στην «κρίση» στην Ευρώπη και τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ σε υπουργική σύνοδο κορυφής στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την Τρίτη. Ο τερματισμός της αντιπαράθεσης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου θα πρέπει να συνοδεύεται από την απομάκρυνση της απειλής που θέτει η Δύση για την ασφάλεια της Ρωσσίας, είπε.


Η Ουάσινγκτον απέρριψε την έκκληση της Μόσχας να αντιμετωπιστούν τα «βαθύτερα αίτια» της σύγκρουσης στην Ουκρανία
Ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ Matthew Miller απέρριψε την έκκληση του Ρώσσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ για επίλυση των «βαθύτερων αιτιών» της σύγκρουσης στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα φοβάται παράνομα μια «λειτουργική δημοκρατία» στο Κίεβο. Ο Λαβρώφ μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, περιγράφοντας τη στρατιωτική δράση της Ρωσσίας στην Ουκρανία ως συνέπεια μιας απειλής για την ασφάλεια από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.



Κάθε στρατιωτικός που καταρρίπτει ένα από τα στρατιωτικά αεροσκάφη που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ θα λάβει 15 εκατομμύρια ρούβλια (170.000 δολλάρια), δήλωσε μια ιδιωτική εταιρεία
Ο πρώτος Ρώσσος στρατιώτης που θα καταστρέψει ένα από τα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη F-16 που πρόκειται να παραδώσουν τα δυτικά έθνη στο Κίεβο, θα λάβει σημαντική ανταμοιβή, ανακοίνωσε η ιδιωτική εταιρεία Fores. Ο κατασκευαστής κεραμικών προπέλων έχει προηγουμένως πληρώσει αμοιβές για δυτικό εξοπλισμό που έχει αφαιρεθεί από τον ρωσικό στρατό.


Μία από τις τέσσερεις μονάδες παραγωγής ενέργειας στον πυρηνικό σταθμό του Ροστώφ στη νότια Ρωσσία έκλεισε λόγω δυσλειτουργίας, ανακοίνωσαν σήμερα το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας και η κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom.
Η Rosatom δήλωσε ότι η μονάδα ισχύος είχε κλείσει αυτόματα λόγω δυσλειτουργίας της γεννήτριας τουρμπίνας. «Οι λόγοι διερευνώνται, το υπόβαθρο ακτινοβολίας είναι φυσιολογικό», δήλωσε εκπρόσωπος της Rosatom στο Reuters. Σύμφωνα με τη Rosenergoatom, θυγατρική της Rosatom, άλλες δύο μονάδες ισχύος στον σταθμό Rostov, που βρίσκεται κοντά στο Volgodonsk, λειτουργούσαν κανονικά, ενώ μια άλλη μονάδα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη συντήρηση.


Γιατί ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping κινείται τόσο γρήγορα αυτή τη στιγμή για να ασκήσει έλεγχο στα περιφερειακά ύδατα;
Ο εξέχων αναλυτής της Κίνας Willy Lam έγραψε τον περασμένο Οκτώβριο ότι ο ηγέτης της Κίνας ίσως βλέπει ένα παράθυρο ευκαιρίας που κλείνει και ως εκ τούτου βιάζεται να προσαρτήσει εδάφη. Είτε πάει σε πόλεμο είτε όχι, ετοιμάζεται να το κάνει. Τόσο οι Financial Times όσο και το CNN ανέφεραν ότι οι επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει στρατιωτικές μονάδες μέσα στις οργανώσεις τους. «Οι κινεζικές εταιρείες δημιουργούν πολιτοφυλακές σαν να είναι η δεκαετία του 1970», ανέφερε το καλωδιακό δίκτυο.


Οι απειλές της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μποϊκοτάρει και να μην διαπραγματευτεί με την Ουγγαρία δεν θα αποθαρρύνουν τη Βουδαπέστη από το να συνεχίσει την ειρηνευτική αποστολή της για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Peter Szijjarto στο RIA Novosti.
«Όλοι οι φιλοπολεμικοί πολιτικοί της Ευρώπης εμφανίστηκαν αμέσως μετά την έναρξη αυτής της ειρηνευτικής αποστολής. Και μας απείλησαν με μποϊκοτάζ, με μη διαπραγμάτευση μεταξύ μας, με παραμέληση. Αλλά ξέρετε, αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν μας αποθαρρύνουν από τη συνέχιση της ειρηνευτικής αποστολής.


Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα παραμείνει υπηρεσιακός έως ότου το διαιρεμένο κοινοβούλιο διορίσει νέο πρωθυπουργό
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γκαμπριέλ Ατάλ, αλλά ο 35χρονος θα παραμείνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός έως ότου το διχασμένο κοινοβούλιο μπορέσει να συμφωνήσει σε ένα νέο. Ο Μακρόν είχε προκηρύξει πρόωρες εκλογές μετά από μια κακή εμφάνιση στις ευρωπαϊκές δημοσκοπήσεις τον περασμένο μήνα, μόνο για να τερματίσει τρίτο το μπλοκ του Ensemble, με 163 έδρες στην Εθνοσυνέλευση, μετά τον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας στις 7 Ιουλίου. Αρνήθηκε την παραίτηση του Ατάλ την επόμενη μέρα.


Οι ψηφοφόροι που υποστήριξαν το λαϊκιστικό κόμμα Εθνικός Συναγερμός (RN) της Μαρίν Λεπέν στις γαλλικές πρόωρες εκλογές κατηγορούν τα κόμματα του κατεστημένου ότι χρησιμοποιούν «βρώμικα κόλπα» για να κλέψουν τη νίκη νωρίτερα αυτό το μήνα.
«Εννέα κόμματα έπρεπε να ενωθούν για να νικήσουν ένα, γεγονός που αύξησε τον αριθμό των [βουλευτών]», δήλωσε η ακτιβίστρια του RN Luna Aimé στο BBC σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ο Τζόρνταν Μπαρντελά, πρόεδρος του RN, επέκρινε το παγκοσμιοποιημένο-προοδευτικό μπλοκ που ευθυγραμμίζεται με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ότι συμμάχησε με έναν ακροαριστερό συνασπισμό για να σταματήσει μια νίκη του RN. «Μια αφύσικη συμμαχία εμπόδισε τον γαλλικό λαό να επιλέξει ελεύθερα ένα διαφορετικό είδος πολιτικής», δήλωσε ο Μπαρντελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!