Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι ακτινογραφίες κρανίου ΑΥΤΟΨΙΑΣ του 'JFK', αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Oswald ΔΕΝ ΗΤΑΝ μοναχικός ένοπλος!....





Γνωρίζουμε τώρα ότι οι τρεις σωζόμενες ακτινογραφίες κρανίου αυτοψίας του JFK στη συλλογή των Εθνικών Αρχείων είναι πλαστές, τροποποιημένες για να καλύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία δύο μετωπικών πυροβολισμών στο κεφάλι.


Τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτή την πρόταση παρουσιάζονται διεξοδικά σε ένα νέο βιβλίο, The Assassination of President John F. Kennedy: The Final Analysis, το οποίο δημοσίευσα πρόσφατα με τον Δρ David W. Mantik, MD, Ph.D. 

Οπλισμένος με διδακτορικό στη φυσική και ιατρική πρακτική που εκτείνεται πάνω από πέντε δεκαετίες ως ογκολόγος ακτινολόγος, Δρ Mantik έχει δει τις ακτινογραφίες του κρανίου αυτοψίας του JFK περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. 

Χρησιμοποιώντας ένα πυκνόμετρο, μέτρησε το φως που έρχεται μέσω των ακτίνων Χ χιλιοστό προς χιλιοστό (με μερικές μετρήσεις σε βαθμονόμηση δεκάτου του χιλιοστού).

Ο Δρ Mantik έχει αποδείξει αδιαμφισβήτητα ότι ένα λευκό έμπλαστρο έχει τοποθετηθεί για να καλύψει το οπίσθιο βρεγματικό και ινιακό οστό στη δεξιά πλευρά του JFK όπως φαίνεται στη δεξιά πλευρική ακτινογραφία (Εικόνα 1). 

Αυτό το δοκίμιο θέτει το ερώτημα: 

Γιατί ήταν απαραίτητη η πλαστογραφία του λευκού επιθέματος;





Εικόνα 1. JFK Lateral X-ray Film: The White Patch στο πίσω μέρος, Dark Space μπροστά (σε κύκλο με λευκό χρώμα).



Ο Δρ Mantik εξήγησε πώς οι μετρήσεις οπτικής πυκνότητας απέδειξαν επιστημονικά ότι το λευκό έμπλαστρο ήταν πλαστό:


Το Λευκό Έμπλαστρο και ο Μαύρος Χώρος (Εικόνα 1) ήταν πολύ διαφορετικά από τις ακτινογραφίες των ασθενών μου. 

Ως εκ τούτου, ήμουν πρόθυμος να μετρήσω τις οπτικές πυκνότητες (ODs) αυτών των περιοχών στα Αρχεία. 

Αυτό που βρήκα εκεί ήταν αρκετά εκπληκτικό. 

Το Λευκό Έμπλαστρο μεταδίδει ένα απίστευτα μεγαλύτερο ποσοστό φωτός από το Σκοτεινό Διάστημα.


Και συνέχισε:

Στα Αρχεία, μέτρησα πολλές οπτικές πυκνότητες αυτών των δύο συγκεκριμένων περιοχών και στις δύο πλευρικές ακτινογραφίες [δεξιές πλευρικές και αριστερές πλευρικές ακτινογραφίες]: το Λευκό Έμπλαστρο, μερικές φορές με την ένδειξη "P" (για το οπίσθιο) και το Σκοτεινό Διάστημα, μερικές φορές με την ένδειξη "F" (για μετωπιαίο). 

Όπως φαίνεται στον Πίνακα 1, αυτές οι οπτικές πυκνότητες υποδηλώνουν ότι το P μεταδίδει περίπου 1.100 φορές περισσότερο φως από το F. Αυτή η αναλογία άνω των 1000 είναι αρκετά αξιοσημείωτη, ειδικά σε σύγκριση με τις τυπικές αναλογίες που βρέθηκαν σε ασθενείς. 

Οι οπτικές πυκνότητες μου για ασθενείς έδειξαν μόνο μικρές διαφορές στις οπτικές πυκνότητες μεταξύ του μπροστινού και του οπίσθιου μέρους. 

Το πολύ, το οπίσθιο κρανίο ήταν ελαφρώς πιο λευκό και μετέδιδε έως και διπλάσιο φως από το μετωπιαίο τμήμα.

Εάν ο πλαστογράφος τοποθέτησε το λευκό έμπλαστρο στις πλευρικές ακτινογραφίες κρανίου αυτοψίας του JFK, τι προσπαθούσε να κρύψει ο πλαστογράφος;

Το ιατρικό προσωπικό που περιέθαλπε τα τραύματα του JFK στο Trauma Room One αμέσως μετά τη δολοφονία παρατήρησε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στην ινιακή περιοχή της δεξιάς πλάτης του κεφαλιού του JFK. 

Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Warren, ο Δρ Robert McClelland έδωσε την «πιο λεπτομερή περιγραφή του τραύματος στο κεφάλι του Kennedy». 

Ο McClelland απεικόνισε τη σκηνή:


Καθώς πήρα τη θέση στην κορυφή του τραπεζιού που έχω ήδη περιγράψει, για να βοηθήσω με την τραχειοτομή, ήμουν σε τέτοια θέση που μπορούσα να εξετάσω πολύ προσεκτικά το τραύμα της κεφαλής και παρατήρησα ότι το δεξιό οπίσθιο τμήμα του κρανίου είχε εκραγεί εξαιρετικά. 

Είχε θρυμματιστεί, προφανώς, από τη δύναμη του πυροβολισμού, έτσι ώστε το βρεγματικό οστό προεξείχε μέσω του τριχωτού της κεφαλής και φαινόταν να έχει σπάσει σχεδόν κατά μήκος του δεξιού οπίσθιου μισού του, καθώς και μέρος του ινιακού οστού να έχει σπάσει στο πλευρικό μισό του, και αυτό άνοιξε τα οστά που ανέφερα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε πραγματικά να κοιτάξετε κάτω στην ίδια την κοιλότητα του κρανίου και να δείτε ότι πιθανώς 

Το ένα τρίτο περίπου, τουλάχιστον, του εγκεφαλικού ιστού, του οπίσθιου εγκεφαλικού ιστού και μέρους του παρεγκεφαλιδικού ιστού είχαν εκραγεί. 

Υπήρχε μεγάλη ποσότητα αιμορραγίας που προέκυπτε κυρίως από τα μεγάλα φλεβικά κανάλια στο κρανίο που είχαν ανοιχτεί.

Ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Clint Hill εξήγησε, πώς χτυπήθηκε από την εγκεφαλική ύλη του 'JFK' από τον τρίτο πυροβολισμό, ο οποίος δημιούργησε το δεξί πίσω ινιακό τραύμα εξόδου που χτύπησε το κεφάλι του JFK από μπροστά ακριβώς τη στιγμή που ο Hill έφτανε στη λιμουζίνα του 'JFK' κατά τήν διάρκεια των πυροβολισμών.

Ο Hill προσφέρει μια παρόμοια περιγραφή στο βιβλίο του 2012, Mrs. Kennedy and Me. Περιγράφει το τρέξιμο προς τη λιμουζίνα (πλάγια γραφή στο πρωτότυπο):

Είμαι σχεδόν εκεί. 

Η κυρία Kennedy κλίνει προς τον πρόεδρο. 

Είμαι σχεδόν εκεί. 

Ήμουν σχεδόν εκεί. 

Και τότε άκουσα τον πυροβολισμό. 

Η τρίτη βολή. 

Η πρόσκρουση ήταν σαν τον ήχο από κάτι που χτυπάει δυνατά κάτι κούφιο – σαν τον ήχο ενός πεπονιού που θρυμματίζεται πάνω στο τσιμέντο. 

Την ίδια στιγμή, αίμα, εγκεφαλική ύλη και θραύσματα οστών εξερράγησαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του προέδρου. 

Το αίμα του προέδρου, μέρη του κρανίου του, κομμάτια του εγκεφάλου του πιτσιλίστηκαν παντού πάνω μου – στο πρόσωπό μου, στα ρούχα μου, στα μαλλιά μου.

Η απόδειξη οπτικής πυκνότητας του Δρ Mantik για την πλαστογραφία του λευκού επιθέματος σφραγίζει το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, από τις πρώτες στιγμές μετά τήν δολοφονία, γνώριζε ότι ο Lee Harvey Oswald δεν ήταν ο μόνος δολοφόνος. 

Ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Clint Hill και το ιατρικό προσωπικό στο Πάρκλαντ γνώριζαν ότι το δεξιό οπίσθιο ινιακό τραύμα προήλθε από μετωπική βολή.

Το προφανές συμπέρασμα είναι ότι ο πλαστογράφος τοποθέτησε το λευκό έμπλαστρο για να κρύψει στοιχεία της μετωπικής βολής που χτύπησε τον JFK στον δεξιό κρόταφο. 

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε τον πλήρη έλεγχο του σώματος του JFK και τα στοιχεία της αυτοψίας παρέχουν εκ πρώτης όψεως απόδειξη, ότι η αποστολή της Επιτροπής Warren ήταν να ΚΑΛΥΨΕΙ μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας του βαθέως κράτους, την οποία η 'CIA' θέλει να παραμείνει κρυμμένη ακόμh και σήμερα, εξήντα ένα χρόνια αργότερα.

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Δρ Corsi είναι το δεύτερο βιβλίο του για τη δολοφονία του JFK: David Mantik, MD, Ph.D. και Jerome R. Corsi, Ph.D. Η δολοφονία του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι: Η τελική ανάλυση: Η ιατροδικαστική ανάλυση των ακτίνων Χ αυτοψίας του JFK αποδεικνύει δύο πυροβολισμούς από το μέτωπο και έναν από πίσω. Από το 2004, ο Jerome R. Corsi έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 βιβλία για την οικονομία, την ιστορία και την πολιτική, συμπεριλαμβανομένων δύο #1 μπεστ σέλερ των New York Times. Το 1972, έλαβε το διδακτορικό του από το Τμήμα Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Το βιβλίο του, Τόμος Ι, στην τριλογία του Great Awakening, The Truth About Energy, Global Warming, and Climate Change: Exposing Climate Lies in an Age of Disinformation, έλαβε εξαιρετικά θετικές κριτικές από εξέχοντες επιστήμονες του κλίματος και επαγγελματίες μετεωρολόγους. Ο δεύτερος τόμος, Η αλήθεια για τον νεομαρξισμό, τον πολιτιστικό μαοϊσμό και την αναρχία: Εκθέτοντας την παραφροσύνη σε μια εποχή παραπληροφόρησης, δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2023. Ο Δρ Corsi έχει ξαναρχίσει το podcasting στη νέα του ιστοσελίδα TheTruthCentral.com.

Εικόνα: Snapshot YouTube (περικοπή).




ΠΗΓΗ: The JFK Autopsy Skull X-rays Prove The Government Knew Oswald Wasn’t a Lone Gunman - American Thinker


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΦΩΤΟΘΗΚΗ:

















Το κομποσκοίνι του πατέρα James Thompson, ο οποίος χορήγησε τις τελευταίες τελετές στον Πρόεδρο John F. Kennedy στο νοσοκομείο Parkland στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963. Πραγματοποιηθείσα τιμή: $ 13,401. Εικόνα δημοπρασίας RR










ΣΧΕΤΙΚΑ:





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!