Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

JFK, MLK, RFK: Τρεις πιο άσχημες δολοφονίες που σκότωσαν την ψυχή της Αμερικής



Global Research, 13 Μαΐου 2024


Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, αγωνιούν για τους ατελείωτους, εξαιρετικά καταστροφικούς πολέμους των ΗΠΑ, επιδιώκουν επίσης να εντοπίσουν τις ρίζες του πού ακριβώς τα πράγματα πήγαν τόσο στραβά και η πολιτική των ΗΠΑ παρασύρθηκε προς τις ατελείωτες επιθέσεις της.

Πολλοί μελετητές και ιστορικοί προσπαθούν επίσης να βρουν αυτή την απάντηση, και όλο και περισσότεροι από αυτούς οδηγούνται πίσω σε εκείνες τις τρεις τρομερές ημέρες όταν δολοφονήθηκαν τρεις από τους μεγαλύτερους ηγέτες των ΗΠΑ.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές αυτών των δολοφονιών ήταν ότι χρησιμοποιήθηκαν για να φιμώσουν για πάντα τις πιο ελπιδοφόρες φωνές ειρήνης και δικαιοσύνης στις ΗΠΑ και υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι οι συνωμοσίες για τη δολοφονία αυτών των μεγάλων ηγετών άρχισαν να διαμορφώνονται αμέσως μετά τη δήλωση της ισχυρής δέσμευσής τους στην ειρήνη καθώς και της αποφασιστικότητάς τους να αντιταχθούν στους πολέμους.

Κατά τη διάρκεια του 1963-68 οι ΗΠΑ συγκλονίστηκαν από τις δολοφονίες των τριών πιο ελπιδοφόρων και δημοφιλών ηγετών τους.

Ο συνολικός αντίκτυπος ήταν από την άποψη μιας μεγάλης απώλειας για τις δυνάμεις της ειρήνης και των πολιτικών δικαιωμάτων, και μιας ώθησης στις δυνάμεις της ξένης επιθετικότητας και της εσωτερικής αδικίας. 

Οι τρεις ζωές που χάθηκαν ήταν αυτές του προέδρου John F. Kennedy, ακολουθούμενες από την απώλεια 5 χρόνια αργότερα του εξέχοντος ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων Martin Luther King Jr. και του προεδρικού υποψηφίου Robert F. Kennedy.





Στις 22 Νοεμβρίου 1963 ο πρόεδρος John F. Kennedy, ο δημοφιλής και νεαρός πρόεδρος των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε στο Ντάλλας του Τέξας. 

Ο νεώτερος πρόεδρος των ΗΠΑ πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών. 

Δύο ημέρες αργότερα σκοτώθηκε και ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε για αυτή τη δολοφονία, ο Oswald (ο οποίος αρνιόταν κάθε ρόλο σε αυτό). 

Από τότε υπήρξαν ευρέως διαδεδομένες καταγγελίες για κάποιο ευρύτερο σχεδιασμό πίσω από αυτές τις δύο δολοφονίες (καθώς και ενός τοπικού αξιωματικού της αστυνομίας).



Διάφορες δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν ότι το 60 έως 75% των πολιτών των ΗΠΑ δεν πιστεύουν την επίσημη εκδοχή ότι ο Oswald σκότωσε τον Kennedy μόνος του. 

Το 1979 η Επιτροπή Δολοφονιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών (HSCA) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος Kennedy πιθανότατα δολοφονήθηκε σε συνωμοσία και ότι ο Oswald δεν έδρασε μόνος του.

Μετά την επιστροφή του από την κηδεία του προέδρου Kennedy στη Γαλλία, ο πρόεδρος Charles de Gaulle εμπιστεύτηκε στον υπουργό Πληροφοριών του Alain Peirefitte (όπως περιγράφεται στο βιβλίο του τελευταίου L'etait de Gaulle):

«Αυτό που συνέβη στον Kennedy είναι αυτό που παραλίγο να συμβεί σε μένα.

Η ιστορία του είναι ίδια με τη δική μου...

Οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν σε συνεννόηση με τους εξτρεμιστές...

Αλλά θα δείτε.

Όλοι μαζί θα τηρήσουν το νόμο της σιωπής.

Θα συσπειρωθούν.

Δεν θέλουν να μάθουν.

Δεν θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να το μάθουν!»


Παρά την τεράστια συγκάλυψη, οι ερευνητές έχουν με την πάροδο των ετών εκθέσει πολύ εκτεταμένες επίσημες προσπάθειες να αλλοιώσουν αποδεικτικά στοιχεία, να αγνοήσουν στοιχεία που δεν είναι σύμφωνα με την επίσημη γραμμή και να εκφοβίσουν μάρτυρες. 

Στην πραγματικότητα, ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαρτύρων, των οποίων η μαρτυρία μπορεί να πήγε ενάντια στην επίσημη γραμμή, πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. 

Κατάλογοι με περισσότερους από 50 τέτοιους μάρτυρες έχουν συνταχθεί από ερευνητές και έχουν δημοσιευθεί. 

Όπως αποκάλυψε μια αναφερόμενη εκτίμηση από αναλογιστές, οι πιθανότητες 18 υλικών μαρτύρων να πεθάνουν μέσα σε τρία χρόνια από τη δολοφονία ήταν εκατό χιλιάδες τρισεκατομμύρια προς ένα!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψει κανείς πώς η αστυνομία θα μπορούσε να αποτύχει στο στοιχειώδες καθήκον της μεταφοράς του Oswald σε μια κοντινή φυλακή, και πώς κάποιος που διηύθυνε στριπτιτζάδικα και ήταν γνωστό ότι ήταν κοντά σε εγκληματίες επιτράπηκε να εισέλθει στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας και αργότερα να πλησιάσει τόσο κοντά σε κάποιον που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του προέδρου της χώρας. 

Αυτός ο άνθρωπος, ο Jack Ruby, είχε τη δυνατότητα να σκοτώσει τον Oswald όταν ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς και στο φως της ημέρας, παρουσία δημοσιογράφων, κάλυψε ζωντανά στην τηλεόραση!

Την ημέρα της δολοφονίας παρατηρήθηκαν πολλά σοβαρά κενά ασφαλείας και ένας τοπικός αστυνομικός που ήταν αρκετά θαρραλέος για να επιστήσει την προσοχή σε αυτό αντιμετώπισε αρκετές απειλές αργότερα. 

Η προηγούμενη παρακολούθηση των σχετικών πληροφοριών και η δράση βάσει αυτών διαπιστώθηκε επίσης ότι ήταν ελλιπής. 

Η έκθεση της HSCA ανέφερε: «Η μυστική υπηρεσία ήταν ελλιπής στην εκτέλεση των καθηκόντων της. 

Ο Robert Blakey, επικεφαλής σύμβουλος της HSCA, δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να διεξαγάγει κατάλληλη έρευνα για τη CIA, καθώς είχε εμποδίσει τη διαθεσιμότητα σημαντικών πληροφοριών στην HSCA και επίσης στην επίσημη Επιτροπή Warren, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με σχέδια δολοφονίας του προέδρου της Κούβας Fidel Castro.

Ανώτεροι αξιωματούχοι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του νόμου που θεσπίστηκε το 1992 για διαφάνεια σχετικά με τα έγγραφα δολοφονίας του Kennedy επιβεβαίωσαν γραπτώς ότι η CIA είχε εμποδίσει τις προσπάθειες για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Πολλοί ερευνητές και βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα έχουν κατηγορήσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, ισχυρούς αξιωματούχους πληροφοριών, μαφίες και εχθρικούς πολιτικούς που αντιτάχθηκαν στην αυξανόμενη τάση του προέδρου Kennedy τους προηγούμενους μήνες να ευνοήσει μια ατζέντα ειρήνης, αφοπλισμού, μείωσης των κινδύνων πυρηνικών όπλων για τον κόσμο και μείωσης της εχθρότητας με τη Σοβιετική Ένωση. 

Αυτές οι δυνάμεις και οι μαφίες δεν ήταν ευχαριστημένες επίσης με την αυξανόμενη έμφαση που έδινε στα πολιτικά δικαιώματα, τον περιορισμό του ρατσισμού και τις ισχυρές νομικές ενέργειες, υπό την ηγεσία του αδελφού του Προέδρου – του Γενικού Εισαγγελέα Robert F. Kennedy – κατά του οργανωμένου εγκλήματος. 

Ο ρόλος του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος και των υπηρεσιών πληροφοριών τονίστηκε επίσης στη δημοφιλή ταινία του Oliver Stone JFK (1991), η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος αυτής της συζήτησης από την κυκλοφορία της.

Ως εκ τούτου, η συγκάλυψη που επιχειρήθηκε από την επίσημη Επιτροπή Warren έχει απαξιωθεί άσχημα μέχρι τώρα. 

Ο πρώην επικεφαλής της CIA Allen Dulles, ο οποίος είχε απολυθεί από τον πρόεδρο Kennedy, είχε τοποθετηθεί ως ένα από τα βασικά μέλη της. 

Το μέλος της Ειδικής Επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ, γερουσιαστής Richard Schweiker, το είχε αποκαλέσει «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις της ιστορίας».




Martin Luther Kind Jr: Εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1960 ως ο πιο εξέχων ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ, ως το πιο ορατό σύμβολο της μαύρης αντίστασης και των αγώνων. 

Η ισχυρή ρητορική του και οι εμπνευσμένοι αγώνες του προσέλκυαν όχι μόνο τον μαύρο πληθυσμό αλλά και έναν αυξανόμενο αριθμό άλλων υποστηρικτών – όλους εκείνους που υποστήριζαν τη δικαιοσύνη, την ισότητα και την ειρήνη. 

Με το πέρασμα του χρόνου, ο King πήγε ένα βήμα μπροστά και αναδείχθηκε ως ένας πιο αφοσιωμένος αντιπολεμικός ακτιβιστής – ύψωσε μια ισχυρή φωνή για τον τερματισμό του πολέμου του Βιετνάμ. 

Σε ηλικία μόλις 35 ετών έγινε ο νεώτερος αποδέκτης του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης.

Αυτό ανησύχησε και εξόργισε ισχυρά πρόσωπα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα (για την κλιμακούμενη επιρροή και τους κινδύνους των οποίων ο πρόεδρος Eisenhower είχε προειδοποιήσει με μεγάλη διορατικότητα στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του) και τους πράκτορες πληροφοριών και τους πολιτικούς που συνωμοτούσαν μαζί του. 

Ως εκ τούτου, η εχθρότητα απέναντί του που προκύπτει από τις ενέργειές του για τα πολιτικά δικαιώματα επιδεινώθηκε περαιτέρω. 

Ήταν σε αυτές τις συνθήκες που οι επιθέσεις εναντίον του εντάθηκαν από ισχυρές δυνάμεις. 

Μια προσπάθεια ήταν να τον απεικονίσουν ως κομμουνιστή εχθρό των ΗΠΑ. 

Ένας άλλος ήταν να τον απεικονίσει ως άνθρωπο με χαλαρά ήθη στην προσωπική ζωή. 

Το FBI του έστειλε εκβιαστικές επιστολές που προσπαθούσαν να τον πιέσουν να εγκαταλείψει τη δημόσια ζωή του και μάλιστα σκόπευαν να αυξήσουν την πίεση πάνω του σε τέτοιο βαθμό ώστε, όπως δήλωσε ο ίδιος ο King, να οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Όταν όλα αυτά απέτυχαν, ο Martin Luther King  δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου 1968. Ήταν μόλις 39 ετών εκείνη την εποχή. 

Φανταστείτε τι θα είχε επιτύχει αν του είχε επιτραπεί να ζήσει ολόκληρη τη ζωή του. 

Το κατεστημένο το παρουσίασε ως έργο ενός δολοφόνου, του Ray, και αυτή η άποψη διατηρήθηκε για αρκετά χρόνια, παρά τα πιο κραυγαλέα κενά. Ο Dexter King, γιος του Martin Luther King Jr, αργότερα θεώρησε ότι αυτό ήταν «η πιο απίστευτη συγκάλυψη».


Η Coretta Scott King (σύζυγος του Martin) και άλλοι φίλοι του Martin συνέχισαν τις προσπάθειες να αποκαλύψουν τη συγκάλυψη και να αναδείξουν την αλήθεια αυτής της τραγικής δολοφονίας. 

Τελικά, τον Δεκέμβριο του 1999, ένα σώμα ενόρκων στο Μέμφις του Τεννεσσί, κατέληξε στην ετυμηγορία ότι ο Martin Luther King Jr σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα μιας συνωμοσίας στην οποία συμμετείχαν το FBI, η CIA, ο στρατός των ΗΠΑ, η αστυνομία του Μέμφις και η μαφία. 

Αυτή η ετυμηγορία ήρθε μετά από δίκη 5 εβδομάδων και εξέταση 70 μαρτύρων. 

Η Coretta King χαρακτήρισε αυτή την ετυμηγορία «μια μεγάλη νίκη για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια». 

Ο δικαστής James Swearenges άξιζε μεγάλη αναγνώριση για αυτό, όπως και ο δικηγόρος William Pepper. 

Οι ένορκοι αθώωσαν τον Ray, ο οποίος όμως είχε ήδη πεθάνει στη φυλακή εν τω μεταξύ. 

Αυτές οι νομικές προσπάθειες αγνοήθηκαν λίγο πολύ από το κατεστημένο, όσον αφορά την αποτελεσματική δράση παρακολούθησης.




Ο  Robert Kennedy Sr, μικρότερος αδελφός του προέδρου John F. Kennedy, υπηρέτησε επίσης ως Γενικός Εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν γνωστός για τις ισχυρές και αποφασιστικές προσπάθειές του κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της μαφίας. 

Στην συνέχεια έγινε ακόμη ισχυρότερος στις δεσμεύσεις του για τα πολιτικά δικαιώματα και την ειρήνη. 

Όταν ο ίδιος και η σύζυγός του παρευρέθηκαν στην κηδεία του Martin Luther King Jr, ήταν ο μόνος λευκός πολιτικός ηγέτης που έλαβε την πιο ευπρόσδεκτη και εκτίμηση από τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν εκεί. 

Το 1968, μετά από πολλή απροθυμία και δισταγμό, τελικά εντάχθηκε στην προεδρική κούρσα.

 Ήταν ο υποψήφιος που φαινόταν να λαμβάνει τη μεγαλύτερη υποστήριξη από τις μειονότητες, τους φτωχότερους ανθρώπους, τη νεολαία που είναι αφοσιωμένη στην ειρήνη και τη δικαιοσύνη. 

Όταν σημείωσε μερικές σημαντικές νίκες, δολοφονήθηκε στις 6 Ιουνίου 1968. Ήταν μόλις 42 τότε.

Αυτό περιγράφηκε ως η πράξη κάποιου Sirhan Sirhan  που ενεργούσε μόνος του, αλλά υπήρχαν πολλά κενά στην επίσημη εξήγηση των γεγονότων. 

Ο John Pilger, εξέχων δημοσιογράφος που ήταν παρών στην περιοχή, επεσήμανε στοιχεία σχετικά με την παρουσία περισσότερων του ενός δολοφόνων. 

Ένας άλλος εξέχων μάρτυρας ανέφερε ότι έπεσαν 12 έως 14 πυροβολισμοί.

Ενώ αυτές οι τρεις δολοφονίες ήταν εξαιρετικά τραγικές και είχαν τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο στην εθνική και διεθνή σκηνή και στις δυνάμεις της ειρήνης και στα δύο αυτά επίπεδα εκείνη την εποχή, ο διαρκής αντίκτυπός τους ήταν ότι μετά από αυτές τις δολοφονίες κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν υποστήριξε οποιαδήποτε σταθερή δέσμευση για την ειρήνη και κανένας κοινωνικός ακτιβιστής στις ΗΠΑ δεν μπόρεσε να αναδειχθεί ως η φωνή της ειρήνης και της δικαιοσύνης με τον τρόπο που ο King θα μπορούσε να αναδυθεί

Ως εκ τούτου, ο ρόλος της δολοφονίας, που επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε, ήταν να φιμώσει και να απωθήσει τις φωνές ειρήνης και δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, μια τρομερή εσωτερική απώθηση από την οποία η πιο ισχυρή χώρα δεν έχει ακόμη ανακάμψει

Στην πραγματικότητα, παρά τα τόσα πολλά συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με αυτές τις δολοφονίες που έχουν αποκαλυφθεί από τότε, χάρη στις προσπάθειες πολλών σκληρά εργαζόμενων ερευνητών, η κυβέρνηση και το κατεστημένο των ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε καμμία πειστική και αξιόπιστη εξήγηση για τις πολλές συγκλονιστικές αποκλίσεις στις επίσημες εκδοχές αυτών των εξαιρετικά τραγικών δολοφονιών.

Η Αμερική πρέπει ακόμα να δικαιώσει το λογικό της συμπέρασμα για να εκθέσει τους πραγματικούς ενόχους αυτών των τριών δολοφονιών που έχουν συνθλίψει την ψυχή του έθνους για τόσο πολύ καιρό. 

Αυτό εκκρεμεί, ακόμη και αν οι ένοχοι έχουν πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έτσι ώστε η τιμή του έθνους να μπορεί να λυτρωθεί και να μπορέσει να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, προς τέρψη και ανακούφιση του λαού του καθώς και ολόκληρου του κόσμου, για την ενίσχυση των δυνάμεων της ειρήνης και της δικαιοσύνης.


*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Η Bharat Dogra είναι Επίτιμη Συντονίστρια της Εκστρατείας για τη Διάσωση της Γης Τώρα. Τα πρόσφατα βιβλία του περιλαμβάνουν τα Planet in Peril, Protecting Earth for Children, Man over Machine και A Day in 2071. Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.


Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research
Πνευματικά δικαιώματα © Bharat Dogra, Global Research, 2024


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΡΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ - Η απόλυτη έκθεση της δολοφονίας του JFK.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΡΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ - Η απόλυτη έκθεση της δολοφονίας του JFK. (odysseiatv.blogspot.com)




ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! Η ημέρα που ο (δολοφονημένος) 'JFK', μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ γιά τήν «μονολιθική καί ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» των παγκοσμιοποιητών καί τό καθεστώς ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ τους!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! Η ημέρα που ο (δολοφονημένος) 'JFK', μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ γιά τήν «μονολιθική καί ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» των παγκοσμιοποιητών καί τό καθεστώς ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ τους! (odysseiatv.blogspot.com)





ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ & ιδιαιτέρως ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ: Η βουνοκορφή: «Όχι επειδή είναι εύκολο - αλλά (ακριβώς), επειδή είναι δύσκολο» - Τα λόγια του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Προέδρου Kennedy στην εποχή του COVID-19!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ & ιδιαιτέρως ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ: Η βουνοκορφή: «Όχι επειδή είναι εύκολο - αλλά (ακριβώς), επειδή είναι δύσκολο» - Τα λόγια του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Προέδρου Kennedy στην εποχή του COVID-19! (odysseiatv.blogspot.com)





Ιστορία TΡΟΜΕΡΩΝ "σ υ μ π τ ώ σ ε ω ν", ή μήπως η ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ; [Εσείς θα κρίνετε].

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ιστορία TΡΟΜΕΡΩΝ "σ υ μ π τ ώ σ ε ω ν", ή μήπως η ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ; [Εσείς θα κρίνετε]. (odysseiatv.blogspot.com)




Τί είδους ειρήνη επιζητούμε; Μετά από 60 χρόνια, η ομιλία του 'JFK' δέν παλιώνει ποτέ! ( Τόν ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ καί ..."ησύχασαν"! )

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Τί είδους ειρήνη επιζητούμε; Μετά από 60 χρόνια, η ομιλία του 'JFK' δέν παλιώνει ποτέ! ( Τόν ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ καί ..."ησύχασαν"! ) (odysseiatv.blogspot.com)








Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η δολοφονία του J.F.K. ήταν τό ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ στό παγκοσμιοποιημένο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της κοινωνίας!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η δολοφονία του J.F.K. ήταν τό ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ στό παγκοσμιοποιημένο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της κοινωνίας! (odysseiatv.blogspot.com)





MHN TO XAΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! "Ο τρόπος γιά νά ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ τήν αστική τάξη, είναι νά τήν ΑΛΕΣΕΙΣ ανάμεσα στίς μυλόπετρες της ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ καί του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ! Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: MHN TO XAΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! "Ο τρόπος γιά νά ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ τήν αστική τάξη, είναι νά τήν ΑΛΕΣΕΙΣ ανάμεσα στίς μυλόπετρες της ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ καί του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ! Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν (odysseiatv.blogspot.com)




Ο RFK Jr. λέει ότι «γνωρίζει», ότι η 'CIA' θά μπορούσε νά τόν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ καί παραδέχεται, ότι πρέπει νά «είναι προσεκτικός»!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ο RFK Jr. λέει ότι «γνωρίζει», ότι η 'CIA' θά μπορούσε νά τόν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ καί παραδέχεται, ότι πρέπει νά «είναι προσεκτικός»! (odysseiatv.blogspot.com)








Πρόεδρος John F. Kennedy: Η ζωή του και η δημόσια δολοφονία του από τη CIA

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Πρόεδρος John F. Kennedy: Η ζωή του και η δημόσια δολοφονία του από τη CIA (odysseiatv.blogspot.com)




Μέρος 2ο - "Η Σκακιέρα του Διαβόλου: Ο Allen Dulles, η 'CIA' και η Άνοδος της Αμερικανικής Μυστικής Κυβέρνησης"!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Μέρος 2ο - "Η Σκακιέρα του Διαβόλου: Ο Allen Dulles, η 'CIA' και η Άνοδος της Αμερικανικής Μυστικής Κυβέρνησης"! (odysseiatv.blogspot.com)




The Illuminati Agenda (Best Historical Overview Yet - Transcript of 1967 Recording) - Part 2

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: The Illuminati Agenda (Best Historical Overview Yet - Transcript of 1967 Recording) - Part 2 (odysseiatv.blogspot.com)




Γιά καλοδιαβασμένους! Καί ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Προς Μια Εκκλησία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση ως Αναβίωση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας....

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Γιά καλοδιαβασμένους! Καί ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Προς Μια Εκκλησία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση ως Αναβίωση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.... (odysseiatv.blogspot.com)

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ , ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ , Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ,ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΝ ΩΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. Ο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙ ΧΑΡΒΕΪ ΟΣΒΑΛΝΤ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΡΧΑΝ ΣΙΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΕΡΛ ΡΕΪ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ. ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ , ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ , ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ , ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ καί πάλι γιά τήν συμμετοχή σας καί τά στοιχεία που μας γράψατε.
      Είναι ένα από τό πιό σκοτεινά καί άσχημά ιστορικά κεφάλαια του προηγουμένου αιώνος που ζήσαμε.
      Καί τόσες πολλές καί μαζεμένες "συμπτώσεις" ξεπερνούν καί τήν πιό καλπάζουσα φαντασία.
      Η δέ ουσία άν μπορούμε νά τό διατυπώσουμε έτσι, ήταν καί είναι καί θά είναι, τί άλλο, τό κέρδος!

      Διαγραφή
  2. Ακόμα μία υ π έ ρ ο χ η ανάρτηση της άξιας συνεργάτιδός μας Μαρ. Ζαραφοπούλας, γιά ένα θέμα που στήν κυριολεξία σημάδεψε όχι μόνον τίς ΗΠΑ αλλά ολόκληρο τόν πλανήτη καί δέν υπάρχει περί τούτου ουδεμία αμφιβολία!
    Τρείς άκρως σκοτεινές δολοφονίες, που έγιναν γιά νά "αλλάξει πορεία" ο κόσμος μας πρός τό χειρότερο ( επιεικής έκφραση σίγουρα ), αποφεύγοντας όπως δείχνουν τά πράγματα τήν θετική καί ωφέλιμη πορεία της νεώτερης ιστορίας, πρός όφελος όλων των ανθρώπων....
    Μαριγώ μας "έ γ ρ α ψ ε ς" ξανά καί πολλά εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😊(⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠) σας ευχαριστώ πολύ κύριε Καποδίστρια !!

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτική ανάρτηση από κάθε πλευρά καί μπράβο σας στήν 'Οδύσσεια' !
    Γιά τόν λόγο ότι έχω ζήσει χρόνια στήν Γαλλία καί έχω ως ένα βαθμό γνώση της νεώτερης ιστορίας της, θά επιλέξω όσα φοβερά αποκάλυψε ο τότε Γάλλος Πρόεδρος, ο στρατηγός Ντέ Γκώλλ στόν υπουργό του:
    Μετά την επιστροφή του από την κηδεία του προέδρου Kennedy στη Γαλλία, ο πρόεδρος Charles de Gaulle εμπιστεύτηκε στον υπουργό Πληροφοριών του Alain Peirefitte (όπως περιγράφεται στο βιβλίο του τελευταίου L'etait de Gaulle):

    «Αυτό που συνέβη στον Kennedy είναι αυτό που παραλίγο να συμβεί σε μένα.

    Η ιστορία του είναι ίδια με τη δική μου...

    Οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν σε σ υ ν ε ν ν ό η σ η με τους εξτρεμιστές...

    Αλλά θα δείτε.

    Όλοι μαζί θα τηρήσουν το νόμο της σ ι ω π ή ς.

    Θα συσπειρωθούν.

    Δεν θ έ λ ο υ ν να μάθουν.

    Δεν θα ε π ι τ ρ έ ψ ο υ ν στον εαυτό τους να το μάθουν!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 14 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!
    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!