Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Γεωμηχανική: Τρομακτική επιβεβαίωση και αποκαλύψεις




Πολλοί από εμάς έχουμε από καιρό πειστικές αποδείξεις για διάφορες μυστικές αλλαγές του καιρού. 


Τα σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση από άτομα με προφανή εμπειρία και γνώση επί του θέματος είναι τρομακτικά. 

Οι αποκαλύψεις της απέδειξαν ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι φανταζόμουν.



11 Ιουλίου 2024
από DDr. Siguna Mueller
Χρόνος ανάγνωσης: 14,1 λεπτά


Πολλοί άλλοι προσπάθησαν να προειδοποιήσουν για την πραγματικότητα αυτών των τρελλών πειραμάτων. Δεν γίνονται αντιληπτοί από τα μέσα ενημέρωσης – άλλη μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πριν από λίγες ημέρες, το CHD μετέδωσε μια συνέντευξη στην οποία έγιναν εκτεταμένες αποκαλύψεις σχετικά με ύποπτα γεγονότα στον ουρανό, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από δημόσιες αναφορές. Όταν ο θαρραλέος πληροφοριοδότης προσπάθησε να ενημερώσει τις αρχές, αγνοήθηκε και συκοφαντήθηκε.

Τα αντεπιχειρήματα των αξιωματούχων στους οποίους απευθύνθηκε είναι εντελώς παράλογα. Στη συνέχεια, θα αναλύσω λεπτομερέστερα τις δικαιολογίες τους και, γενικότερα, θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στις δημόσιες αναφορές και την παράδοξη εξαφάνισή τους από την άποψη της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η αυξανόμενη ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση σχεδόν κάθε πτυχής της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των επισφαλών ερευνητικών πειραμάτων, έχει οδηγήσει σε κατακραυγή από την κοινότητα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για την ενίσχυση και την ενημέρωση των υφιστάμενων κανόνων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη βιοϊατρική, ακόμη και στα χρόνια που προηγήθηκαν της πανδημίας, με διαβεβαίωσαν ότι απαγορεύονταν τα επικίνδυνα εργαστηριακά πειράματα και ότι οι ερευνητές ενεργούσαν ηθικά και υπεύθυνα στον υψηλότερο βαθμό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό ισχύει για την πλειοψηφία – αλλά όχι για όλους. 

Ακριβώς όπως δεν ήξερα για τη συνεχιζόμενη επικίνδυνη έρευνα για τα μικρόβια με πιθανότητα πανδημίας, οι εμπειρογνώμονες ασφαλείας και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πιθανότατα δεν έχουν ιδέα για την έρευνα και την τεχνολογία γεωμηχανικής που υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί τρομακτικοί παραλληλισμοί μεταξύ επικίνδυνων βελτιώσεων χαρακτηριστικών και γεωμηχανικής.



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη συνέντευξη


Οι αποκαλύψεις στη συνέντευξη του CHD στις 5 Ιουλίου σχετικά με τη συνεχιζόμενη μυστική ακτινοβολία και τους χειρισμούς του καιρού είναι κάτι περισσότερο από σοκαριστικές.

Υποστηριζόμενος από πολυάριθμα στιγμιότυπα οθόνης, φωτογραφική τεκμηρίωση κ.λπ., αναφέρει ο Keith Meyers

  • Τρομακτικά δεδομένα από διάφορες επίσημες εκθέσεις παρακολούθησης δεδομένων αέρα στις ΗΠΑ, οι οποίες δείχνουν εξαιρετικά υψηλές εισροές,
  • Οι εξωφρενικά υψηλές εισροές τοξικών παραμέτρων και άγνωστων σωματιδίων, που συχνά συνέβαιναν τη νύχτα, τεκμηριώθηκαν σαφώς από τον Meyers. Τα δεδομένα είναι 100% συνεπή με τις παρατηρούμενες ανωμαλίες στον ουρανό.
  • Ορισμένες καταχωρίσεις δεδομένων φάνηκαν να είναι τάξεις μεγέθους υψηλότερες από το κανονικό.
  • Αφού μοιράστηκε αυτά τα ευρήματα με διάφορους αξιωματούχους, ανώμαλες καταχωρήσεις εξαφανίστηκαν.
  • Μετά από πολλές συζητήσεις με διάφορους αξιωματούχους, όλα κατηγορήθηκαν για σφάλματα στους αισθητήρες και τις συσκευές.
  • Ωστόσο, αυτά δεν μπορούν να εξηγήσουν τον ακριβή χρόνο και τη φύση των περιστατικών, τα οποία συνέβησαν ακριβώς τις ώρες που οι ντόπιοι κατέγραφαν έναν παράξενο και αφύσικο ουρανό.



Ένα παράδειγμα μερικών από τα εξωφρενικά υψηλά επίπεδα δεδομένων παρακολούθησης του αέρα που παρέχονται από τον Keith Meyers. Πηγή: CHD.TV



Τα στοιχεία που παρουσίασε δείχνουν ότι οι κάτοικοι της Πενσυλβάνια είναι κατά συνέπεια εκτεθειμένοι στις ακόλουθες πιέσεις:

  • ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
  • ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ
  • ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  • ΔΙΑΦΘΟΡΑ/ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ «ΕΡΕΥΝΑ»

Ο Keith Meyers θέτει το ζήτημα των συνεπειών για την υγεία. Επισημαίνει ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος ενός σημαντικού επιχειρηματικού εγχειρήματος!

(Μερικοί από εμάς ανησυχούσαμε για την επιχειρηματική πτυχή της εργασίας με παθογόνους παράγοντες και τα νέα αντίμετρα που τη συνοδεύουν. Αυτό ωχριά δραστικά σε σύγκριση με το επίπεδο τοξικότητας που πιθανόν προκύπτει από τη χειραγώγηση του διαστημικού καιρού και παρόμοια τρελλά γεγονότα!)

Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά;!!!

Μερικές από τις εικόνες του ουρανού που έδειξε είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που έχω δει εδώ στην Αυστρία, ειδικά πρόσφατα.

Αν μόνο ένα μέρος του είναι αλήθεια (μπορεί να είναι όλο), τότε αυτά είναι τεράστια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.




Ο ΗΛΙΟΣ


Παράδειγμα ορισμένων εξαιρετικά αφύσικων ανωμαλιών του ουρανού που παρέχονται από τον Keith Meyers. Πηγή: CHD.TV


Ορισμένες παρατηρήσεις από την άποψη της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο


Οι παραπάνω πληροφορίες δεν είναι απλά αφηρημένα δεδομένα σε ορισμένες βάσεις δεδομένων που ασχολούνται με συγκεκριμένα θεωρητικά ζητήματα. Αντίθετα, δημιουργούν μια σύνδεση μεταξύ του φυσικού κόσμου (ποιότητα του αέρα, επίπεδα τοξικότητας κ.λπ.) και του κυβερνοχώρου (διαδικτυακές βάσεις δεδομένων). Από την άποψη του κυβερνοχώρου, τα κυβερνοφυσικά συστήματα (CPS) είναι τα πιο πολύπλοκα και δυνητικά πιο επικίνδυνα συστήματα. Προβλήματα ή επιθέσεις σε τέτοια CPS μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον πραγματικό κόσμο.

Οι ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έχουν δώσει μεγάλη σημασία στην κυβερνοφυσική ασφάλεια για να διασφαλίσουν τη συχνά επακόλουθη εξάρτηση μεταξύ των φυσικών συστημάτων και των υπολογιστών και συσκευών που τα ελέγχουν και τα παρακολουθούν. Σε αυτό το πλαίσιο, η παραπάνω δικαιολογία των ελαττωματικών αισθητήρων έχει ακόμη λιγότερο νόημα.


Κυβερνοφυσική ασφάλεια

Αναγνωρίζοντας ότι οι παραβιάσεις των CPS θα μπορούσαν να έχουν δυνητικά εκτεταμένες καταστροφικές συνέπειες, η διεθνής κοινότητα τεχνολογίας πληροφοριών και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έχει δώσει μεγάλη σημασία στην κυβερνο-φυσική ασφάλεια. Από αυτή την άποψη:

  • Εάν τα αστρονομικά διογκωμένα δεδομένα ποιότητας αέρα που αποκαλύφθηκαν από τον Keith Meyers ήταν αποτέλεσμα προβλημάτων αισθητήρων, θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν. Η κοινότητα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, εάν ενημερωθεί για αυτό το ζήτημα με αμερόληπτο τρόπο, θα καταστήσει την επίλυση του ζητήματος κορυφαία προτεραιότητα. Εάν πρόκειται για τεχνικό σφάλμα, θα είχε διορθωθεί εδώ και πολύ καιρό ή οι ευάλωτες συσκευές θα αφαιρούνταν από το δίκτυο.
  • Αυτό που βλέπουμε αντ' αυτού είναι συνεπή μοτίβα όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα και τη συμφωνία με τις παρατηρήσεις του πραγματικού κόσμου και την εξαφάνιση των δεδομένων, όπως επισημαίνει ο Meyers (δείτε ένα παράδειγμα παρακάτω).
  • Ορισμένες κυβερνοεπιθέσεις μπορούν να αποκαλυφθούν με την ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων. Ως εκ τούτου, η απόδειξη της εισβολής θα παρέχεται σε επίπεδο κυβερνοχώρου/δεδομένων. Η απόδειξη μιας επίθεσης σε ένα CPS είναι εγγενώς πιο περίπλοκη, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατό να διακοπεί η σύνδεση μεταξύ του φυσικού κόσμου και του κυβερνοχώρου. Για παράδειγμα, η εν λόγω φυσική οντότητα θα μπορούσε να συνδεθεί με άλλο ψηφιακό αναγνωριστικό και/ή περιγραφή. Σε μια τέτοια περίπτωση, η απόδειξη της συμμετοχής ορισμένων κακών παραγόντων είναι πιο περίπλοκη, καθώς είναι πολύ πιο δύσκολο να προσδιοριστεί ποιες φυσικές οντότητες και οντότητες στον κυβερνοχώρο συνδέονται πραγματικά και ποιες έχουν πλαστογραφηθεί ή παραβιαστεί. Μία από τις ισχυρότερες μορφές αποδεικτικών στοιχείων ενός περιστατικού σε ένα CPS, όπως η χειραγώγηση ή η διαγραφή δεδομένων, είναι όταν μπορείτε να βρείτε πρόσθετα αποδεικτικά στοιχεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν έχετε διαφορετικές επιλογές και μέσα για να αξιολογήσετε τι συνέβη στις εμπλεκόμενες διαδικασίες. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό είναι δυνατό μέσω δύο ανεξάρτητων πληροφοριών - online δεδομένα παρακολούθησης του αέρα και εικόνες πραγματικών φαινομένων. Αυτή είναι μια ΠΟΛΥ ισχυρή κυβερνο-φυσική σύνδεση. Υποθέτοντας ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε ο Kevin Meyers είναι γνήσια, δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το πώς ο ελαττωματικός εξοπλισμός θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για τις ανωμαλίες αυτών των δύο πηγών πληροφοριών.



Παράδειγμα χειραγώγησης δεδομένων (διαγραφή) επίσημων δεδομένων ποιότητας αέρα από τον Keith Meyers. Πηγή: CHD.TV


Συγκλονιστικά, αυτό που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας στην πραγματικότητα συχνά γελοιοποιείται και ακόμη και απορρίπτεται ως θεωρία συνωμοσίας από διάφορους επίσημους φορείς. Αυτό το βιώσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μια αφύσικη φύση στον ουρανό.


Η δικαιολογία με τους αισθητήρες από μια ευρύτερη προοπτική

Ας υποθέσουμε ότι οι πολύ αυξημένες τιμές που παρατήρησε ο Kevin Meyers κατά την αξιολόγηση διαφόρων δεδομένων ποιότητας αέρα οφείλονται στην πραγματικότητα σε ελαττωματικούς αισθητήρες και συσκευές, όπως του είπαν. Αυτό επίσης δεν έχει νόημα από μια ευρύτερη προοπτική, διότι:

  • Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν δεδομένα από την παρακολούθηση της ηλιακής ακτινοβολίας καθώς και δεδομένα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
  • Εάν, για παράδειγμα, τα εξωφρενικά υψηλά επίπεδα όζοντος οφείλονται σε τεχνικά σφάλματα, τότε θα ήταν προς το συμφέρον των ενδιαφερομένων χωρών να τα διορθώσουν.
  • Διαφορετικά, φαίνεται ότι οι πληγείσες περιοχές ή κράτη, όπως η Παλαιστινιακή Αρχή, δεν κάνουν αρκετά για να αντισταθμίσουν την κλιματική αλλαγή.
  • Αντί να εργάζονται για την ελαχιστοποίηση των τοξινών και των ουσιών που πιστεύεται ότι οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη, αυτές οι περιοχές και οι κοινότητες θα θεωρούνταν σημαντικοί αμαρτωλοί του κλίματος.


Είναι ένα κυβερνο-φυσικό έγκλημα, αλλά φαίνεται ότι οι πραγματικοί ηθοποιοί δείχνουν το δάχτυλο αλλού


Από καθαρά λογική άποψη, τα αστρονομικά δεδομένα τοξικών ουσιών που ήταν ορατά για λίγο, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν θα μπορούσαν να είναι, για παράδειγμα, το αποτέλεσμα:

  1. Τυχόν τυχαία τεχνικά σφάλματα οπουδήποτε στην κυβερνοφυσική διεπαφή που επηρέασαν ελαττωματικούς αισθητήρες ή οδήγησαν με άλλο τρόπο σε εσφαλμένες καταχωρήσεις. Προφανώς ήταν δυνατό να παρατηρηθούν οι λανθασμένες καταχωρίσεις, αν και το υποκείμενο πρόβλημα δεν επιλύθηκε. σε αντάλλαγμα, κάποιος διέγραψε χειροκίνητα τα δεδομένα από τη δημόσια βάση δεδομένων,
  2. Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο που χειραγώγησε τις ψηφιακές καταχωρήσεις ακριβώς την ίδια στιγμή που προφανώς συνέβησαν στην πραγματική ζωή.
  3. Μια κυβερνοεπίθεση στην οποία ένας κακός ηθοποιός απέκτησε πρόσβαση στους ειδικούς υπολογιστές για εναέρια επιτήρηση. Οι υψηλοί αριθμοί, οι οποίοι θα υποδείκνυαν παραβιάσεις των διεθνών πρωτοκόλλων για το κλίμα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, με τη μορφή επίθεσης ransomware.
  4. (συνεχίζεται) είτε με τη μορφή πραγματικής επίθεσης στις κυβερνοφυσικές συσκευές γεωμηχανικής με σκοπό να τους προκαλέσει δυσλειτουργία και να διαπράξει τρομοκρατική πράξη.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει ορισμένα πιθανά γεγονότα στο τοπίο του κυβερνο-φυσικού κινδύνου / απειλής. Ενώ η πρώτη περίπτωση υποδηλώνει τυχαία σφάλματα, η σκόπιμη χειραγώγηση δεδομένων είναι παράνομη πράξη και εμπίπτει στην ίδια κατηγορία με τις άλλες: έγκλημα φυσικής στον κυβερνοχώρο.

Θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι παγκοσμιοποιητές τονίζουν πολύ την ανάγκη προστασίας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο τελευταία, πολύ περισσότερο από πριν. Για παράδειγμα, σε προηγούμενη ανάρτηση, συζήτησα τις προειδοποιήσεις του FBI για μια κυβερνοεπίθεση του ΚΚΚ που θα μπορούσε να καταστρέψει τις κρίσιμες υποδομές της Αμερικής, καθώς και την πρόβλεψη των παγκοσμιοποιητών για μια πανδημία στον κυβερνοχώρο.

Γιατί τονίζεται τόσο έντονα η ανάγκη προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις; Και εναντίον ποιου; Ή μάλλον, ποιοι είναι οι πραγματικοί κακοί;

Κατά κάποιο τρόπο, όλα αυτά μου θυμίζουν πολύ το παράδειγμα της «αστυνομίας που προσποιείται ότι είναι αστυνομικός» που χρησιμοποιούσαμε ξανά και ξανά στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αλλά τώρα φαίνεται να έχει ξεχαστεί.

Εάν οι πραγματικοί εγκληματίες παρουσιάζονται ως νομοθέτες και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, η ασφάλεια έχει τελειώσει. Η κύρια διαφορά μεταξύ των κυβερνο-φυσικών εφαρμογών και των πρώιμων υπολογιστών και του Διαδικτύου;

Τέτοιες μορφές εγκλήματος μπορούν και έχουν τρομερές συνέπειες για την πραγματική ζωή και ολόκληρο τον πλανήτη.



Παρά τους νέους νόμους της ΕΕ για τον κυβερνοχώρο, η κατάσταση στην Ευρώπη δεν θα είναι καλύτερη


Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αυτά ή παρόμοια σενάρια στην Ε.Ε.. Δεδομένης της συμμετοχής των ψηφιακών εξαρτημάτων, της ασύρματης τεχνολογίας και των εξειδικευμένων υπολογιστών, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι εμπίπτουν στον επερχόμενο νόμο για την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο (CRA), ο οποίος στοχεύει

«Η προστασία των καταναλωτών και των επιχειρήσεων που αγοράζουν ή χρησιμοποιούν προϊόντα ή λογισμικό με ψηφιακή συνιστώσα. Ο νόμος προβλέπει ότι τα ανεπαρκή χαρακτηριστικά ασφαλείας θα ανήκουν στο παρελθόν, εισάγοντας υποχρεωτικές απαιτήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τους κατασκευαστές και τους λιανοπωλητές τέτοιων προϊόντων, με την προστασία αυτή να επεκτείνεται σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη ορισμένες από τις σημαντικότερες απαιτήσεις του νόμου. Ο ΟΑΠΙ έχει ως στόχο να διασφαλίσει:

  • «εναρμονισμένους κανόνες για τη διάθεση στην αγορά προϊόντων ή λογισμικού με ψηφιακή συνιστώσα·
  • «πλαίσιο απαιτήσεων κυβερνοασφάλειας που διέπουν τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση των εν λόγω προϊόντων, με υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούνται σε κάθε στάδιο της αλυσίδας αξίας·
  • "καθήκον μέριμνας για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων αυτών".

Οι ακόλουθες απαιτήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία

  • «Τα ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα που συνδέονται στο διαδίκτυο, καθώς και το λογισμικό που διατίθεται στην αγορά της Ε.Ε., πρέπει να είναι ασφαλέστερα·
  • «Οι κατασκευαστές παραμένουν υπεύθυνοι για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ενός προϊόντος καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του;
  • «Οι καταναλωτές πρέπει να είναι επαρκώς ενημερωμένοι σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των προϊόντων που αγοράζουν και χρησιμοποιούν».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επιπτώσεις της γεωμηχανικής δεν μπορούν να περιοριστούν σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, υπάρχει κίνδυνος η ηλιακή ακτινοβολία και άλλα γεγονότα που διεξάγονται στις ΗΠΑ να έχουν απρόβλεπτες επιπτώσεις στην Ευρώπη. Το πρώτο σημείο αναφέρεται μόνο σε προϊόντα που συνδέονται με το διαδίκτυο και όχι στις φυσικές επιπτώσεις τους. Από αυτή την άποψη, δεν φαίνεται να ανιχνεύει τοξίνες ή άγνωστα σωματίδια που εξαπλώνονται στην ατμόσφαιρα, ακόμη και αν προκλήθηκαν από προϊόντα με ψηφιακά εξαρτήματα στο εξωτερικό.

Η γεωμηχανική βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία των υπολογιστών. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι οι κατασκευαστές τέτοιων προϊόντων/υπηρεσιών θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της οδηγίας μόλις πρόκειται να εφαρμοστούν στην Ε.Ε..

Ωστόσο, όταν διάβασα το CRA, δεν ήμουν πεπεισμένος ότι θα προστατεύσει τα περιστατικά που περιγράφονται από τον Kevin Meyers.
Οι ανησυχίες μου σχετικά με τον ΟΑΠΙ σε αυτήν την κατάσταση είναι οι εξής: ο ΟΑΠΙ υποθέτει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που περιέχουν οι ψηφιακές υπηρεσίες αποτελούν συνιστώσα της αγοράς της Ε.Ε.. Ένα παράδειγμα,

  • Βοηθά τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να επιλέγουν ασφαλή προϊόντα.

Σχόλιο: Το κοινό δεν επιλέγει προϊόντα για γεωμηχανική.

  • Συγκεκριμένα, ορίζει ότι «τα προϊόντα με ψηφιακά στοιχεία διατίθενται στην αγορά μόνο εάν πληρούν ορισμένες βασικές απαιτήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο».

Σχόλιο: Στη γεωμηχανική, δεν υπάρχει ανοικτή αγορά και δημόσιοι καταναλωτές. Οι διαδικασίες διεξάγονται μυστικά από μη υπόλογους φορείς.

  • Επιπλέον, ο νόμος για την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο «απαιτεί από τους κατασκευαστές να είναι διαφανείς σχετικά με τις πτυχές της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο», ειδικά για τον «τελικό χρήστη».

Σχόλιο: Οι τελικοί χρήστες των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τη γεωμηχανική είναι το κοινό - και όλες οι μορφές ζωής στη Γη. Αλλά μένουν στο σκοτάδι.

Ως εκ τούτου, με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι ο ΟΑΠΙ επιβάλλει αυστηρές υποχρεώσεις στους κατασκευαστές (βλ. το σχήμα για μια περίληψη). Είναι πιθανό ότι αυτά δεν θα ισχύουν για καταστάσεις που περιλαμβάνουν επικίνδυνες υπηρεσίες, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούνται από την παγκόσμια κλίκα.





Πηγή: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/library/cyber-resilience-act-factsheet (η υπογράμμιση δική μου)

Ελλείψει αντίστοιχων κανόνων και κανονισμών, ο ΟΑΠΙ προορίζεται να «καταστεί διεθνές σημείο αναφοράς πέραν της εσωτερικής αγοράς της Ε.Ε.». Ωστόσο, καλύπτει μόνο προϊόντα που πωλούνται ανοικτά στην αγορά της Ε.Ε. και δεν ασχολείται με εκείνα που περιλαμβάνουν μυστικά ερευνητικά σχέδια ή πειράματα υψηλού κινδύνου.



Συμπέρασμα

Η επικίνδυνη έρευνα, στην οποία τα παθογόνα χειραγωγούνται στο εργαστήριο, και η χειραγώγηση του παγκόσμιου καιρού και κλίματος στην ύπαιθρο έχουν απογοητευτικούς παραλληλισμούς.

  • Παρά τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας, π.χ. σε σχέση με τις ψηφιοποιημένες υπηρεσίες στις οποίες βασίζονται τα επικίνδυνα πειράματα, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά ή ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την έρευνα αυτή θα κατασκευάζονται επαρκώς.
  • Τα πιο επικίνδυνα πειράματα συχνά ξεφεύγουν από τη ρύθμιση και την εποπτεία.
  • Κρύβονται από το κοινό και απορρίπτονται.
  • Οι επαγγελματίες ασφαλείας που δεν έχουν εκπαιδευτεί στη φυσική, τη χημεία, τη βιολογία και άλλους εφαρμοσμένους τομείς είναι πιθανό να αγνοούν την πραγματικότητα των επικίνδυνων τεχνολογιών και των συνεχιζόμενων πειραμάτων.
  • Όταν συμβαίνει κάτι, οι καταστροφικές συνέπειες, οι οποίες μπορεί να είναι θανατηφόρες για όλη τη ζωή, αποδίδονται σε κάτι άλλο.
  • Όσο πιο αβέβαια είναι τα πειράματα και όσο πιο καταστροφικά είναι τα αποτελέσματά τους, τόσο πιο παράλογες είναι οι δικαιολογίες.
  • Η εστίαση σε πιθανές κυβερνοεπιθέσεις βάσει κεντρικών αντισυμβαλλομένων σε υποδομές ζωτικής σημασίας ή στα γεγονότα που περιγράφονται από τον ΟΗΕ (σημαντικά γεγονότα στο διάστημα, κίνδυνοι blck swan, ...) αποτελεί σαφή ένδειξη μιας ενορχηστρωμένης συγκάλυψης των υφιστάμενων καταστροφών που απορρέουν από πειράματα συγκάλυψης γεωμηχανικής.



Το πρωτότυπο στα αγγλικά μπορεί να βρεθεί εδώ στο DDr. Siguna Mueller's substack. Μετάφραση στα γερμανικά από το TKP.

Εικόνα από ThankYouFantasyPictures από το Pixabay


ΠΗΓΗ: Geoengineering: Erschreckende Bestätigung und Enthüllungen (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!