Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να «δημιουργήσουν τον Θεό» (ΒΙΝΤΕΟ)





Ο ιδρυτής του Facebook και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ισχυρίστηκε ότι οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να «δημιουργήσουν τον Θεό».



Ο Zuckerberg έκανε το σχόλιό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον YouTuber Kane Kallaway.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Zuckerberg δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι μια αρκετά μεγάλη στροφή όταν οι άνθρωποι στον κλάδο της τεχνολογίας μιλούν για την οικοδόμηση αυτής της πραγματικής τεχνητής νοημοσύνης».

«Είναι σχεδόν σαν να νομίζουν ότι δημιουργούν τον Θεό ή κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Zuckerberg.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:


Ο Mark Zuckerberg επικρίνει τις εταιρείες τεχνολογίας για την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν pic.twitter.com/7a0brCBJ7W «Θεό» της τεχνητής νοημοσύνης

— Valuetainment Media (@ValuetainmentTV) 29 Ιουνίου 2024



Από Newsmax:


Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ισχυρίστηκε αυτή την εβδομάδα ότι οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να δημιουργήσουν «Θεό ή κάτι τέτοιο», αλλά είπε ότι η εταιρεία του είναι διαφορετική.

«Θεωρώ ότι είναι μια αρκετά μεγάλη στροφή όταν οι άνθρωποι στον κλάδο της τεχνολογίας μιλούν για την οικοδόμηση αυτής της πραγματικής τεχνητής νοημοσύνης. Είναι σχεδόν σαν να νομίζουν ότι δημιουργούν τον Θεό ή κάτι τέτοιο. Και δεν είναι αυτό που κάνουμε», δήλωσε ο Zuckerberg κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον YouTuber Kane Kallaway.

Υποστήριξε επίσης ότι η εταιρεία του είχε άλλους στόχους, όπως να επιτρέψει στους δημιουργούς και τις μικρές επιχειρήσεις να εξατομικεύσουν τα δικά τους AI ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της προσέγγισης θα επιτρέψει σε κάθε δημιουργό, και τελικά και σε κάθε μικρή επιχείρηση στην πλατφόρμα, να δημιουργήσουν ένα AI για τον εαυτό τους για να τους βοηθήσουν να αλληλεπιδρούν με την κοινότητά τους και τους πελάτες τους εάν είναι επιχείρηση », είπε.

Το σχόλιο του Zuckerberg φαίνεται λίγο υποκριτικό, δεδομένου ότι η Meta έχει ενισχύσει τη χρήση AI στο Facebook και το Instagram.

Το Instagram κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια έκδοση AI του εαυτού τους.


Το νέο "AI Studio" του Instagram θα επιτρέψει στους δημιουργούς να κάνουν AI chatbot εκδόσεις του εαυτού τους και η Meta αρχίζει να το κυκλοφορεί ως "πρώιμο τεστ" στις ΗΠΑ. pic.twitter.com/iHswDIeQ9x

— Sambhav Gupta (@sambhavgupta6) 28 Ιουνίου 2024

ΠΗΓΗ: Facebook Founder Mark Zuckerberg Claims AI Companies Are Attempting to “Create God” (VIDEO) | The Gateway Pundit | by Anthony Scott


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!