Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Peter Daszak - το σατανικό μυαλό πίσω από το "One Health": Στα 21 του χρόνια έκανε 4 μήνες φυλακή για κλοπή κεφαλής αγάλματος της Παναγίας, αργότερα σκότωσε 6 εκατομμύρια ανθρώπους με έναν θανατηφόρο ιό που σχεδίασε.


Το πολύ ενδιαφέρον παρελθόν ενός ακόμη κοινωνιοπαθούς, του Peter Daszak της Eco Health Alliance


Igor Chudow
9 Μαΐου 2024


Ο Sars-Cov-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, προήλθε από εργαστήριο. 

Ενώ υπάρχουν κάποιες θεμιτές διαφορές απόψεων σχετικά με το ποιος ακριβώς το κυκλοφόρησε, πού και για ποιον ακριβώς λόγο, είναι σαφές ότι ο Sars-CoV-2 περιγράφηκε σε μια συγκεκριμένη πρόταση χρηματοδότησης του 2018.


Ποιος είναι ο Peter Daszak, πρόεδρος της EcoHealth Alliance, που υπέβαλε την πρόταση; Κάποιο νέο υλικό εμφανίστηκε για την πρώιμη εγκληματική ζωή του που μπορεί να ρίξει φως στο τι είδους άνθρωπος είναι ο Daszak.



https://www.newspapers.com/image/936079556/?fcfToken=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJmcmVlLXZpZXctaWQiOjkzNjA3OTU1NiwiaWF0IjoxNzE1MjczNjc4LCJleHAiOjE3MTUzNjAwNzh9.nYaeeVdvVE4ciqwTh4Mu79zmo9U3OJwY7h89s7zTGwQ



Ενώ ήταν νέος, ο Peter Daszak προφανώς έκλεψε πράγματα που χρειαζόταν αντί να πληρώσει για αυτά, όπως η προαναφερθείσα τηλεόραση και ένα ραδιόφωνο hi-fi. 

Για "ψυχαγωγία", έσπασε και έκλεψε το «κεφάλι ενός αγάλματος της Παναγίας» και μάλιστα ζωγράφισε τα χείλη του αγάλματος με κραγιόν. (Daily Post: The Paper for Wales, Πέμ, 26 Ιουνίου 1986 ·Σελίδα 3)

Γιατί, άρα γε, ο Daszak αποφάσισε να ζωγραφίσει τα χείλη της; Ήταν για κάποια διεστραμμένη σεξουαλική ικανοποίηση που ήθελε από το κεφάλι της Παναγίας;

Η μέθη που αναφέρθηκε παραπάνω, που προσφέρεται ως δικαιολογία για τη συμπεριφορά του, μπορεί να κατασκευαστεί για να μειώσει την τιμωρία του. 

Γενικά, η μικροεγκληματική συμπεριφορά είναι χαρακτηριστική για έναν αναπτυσσόμενο κοινωνιοπαθή. (άλλα σημάδια περιλαμβάνουν βλάβη των ζώων, κάτι που είναι εύκολο για ένα φοιτητής βιολογίας να κάνει)

Η καρριέρα του Daszak τον οδήγησε να ιδρύσει την EcoHealth Alliance, μια επιχείρηση για τη διαχείριση της υγείας ολόκληρου του πλανήτη - όχι μόνο της υγείας των ανθρώπων. Η προσέγγιση που υποστηρίζει ονομάζεται «Μία Υγεία».


Η EcoHealth Alliance διέπεται από μια σαφή και άμεση φιλοσοφία. το ονομάζουμε One Health: που σημαίνει ότι η υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντός τους είναι όλα συνδεδεμένα. 

Είναι αυτή η αρχή που καθοδηγεί τη δουλειά μας από την έδρα μας στη Νέα Υόρκη μέχρι τη νοτιοανατολική Ασία και παντού ενδιάμεσα. Αυτές οι συνδέσεις είναι εμφανείς σε ό, τι κάνουμε.

Το "One Health" είναι ένας όρος ομπρέλλα για το μπέρδεμα με τις ζωές των ανθρώπων και των ζώων, μια προσέγγιση που εγκρίθηκε από τον Bill Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη:




https://wedocs.unep.org/bitstream/handle/20.500.11822/32316/ZP.pdf?sequence=1&isAllowed=y


Εγώ προσωπικά ποτέ δεν υπέγραψα να κυβερνηθώ από εγκληματίες ψυχοπαθείς που θέλουν να ελέγξουν την υγεία των ανθρώπων και των ζώων, οι οποίοι ξεκίνησαν την ζωή τους σπάζοντας κεφάλια αγαλμάτων της Παναγίας και ζωγραφίζοντας τα χείλη της με κραγιόν.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Bill Gates, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στον Peter Daszak που νοιάζονται τόσο πολύ για την υγεία μας;

Είναι αντιεπιστημονικό να αναφέρουμε προηγούμενες κοινωνιοπαθητικές, εγκληματικές πράξεις από κορυφαίους υποστηρικτές της «πλανητικής υγείας»;

Εσείς; Θέλετε οι καταδικασμένοι ψυχοπαθείς να ηγούνται των προσπαθειών για τη διακυβέρνηση της πλανητικής υγείας;








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ PETER DASZAK:

Τεκμηριώνοντας τό μεγαλύτερο ἔγκλημα στήν Ἱστορία

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Τεκμηριώνοντας τό μεγαλύτερο ἔγκλημα στήν Ἱστορία (odysseiatv.blogspot.com)



Εκρηκτική έρευνα αποκαλύπτει τον μυστικό έλεγχο μιας παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης σε «εκλεγμένες» κυβερνήσεις και φορείς δημόσιας υγείας, σφυρηλατώντας ένα παγκόσμιο καθεστώς εμβολίων

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Εκρηκτική έρευνα αποκαλύπτει τον μυστικό έλεγχο μιας παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης σε «εκλεγμένες» κυβερνήσεις και φορείς δημόσιας υγείας, σφυρηλατώντας ένα παγκόσμιο καθεστώς εμβολίων (odysseiatv.blogspot.com)




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, εξέδωσε συμβόλαιο γιά τήν «Έρευνα COVID-19» στην Ουκρανία ....3 μήνες πριν (!!!!) ακόμη γίνει γνωστή η ύπαρξη του Covid!!!!!!! [ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Τελεία & παύλα! ]

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, εξέδωσε συμβόλαιο γιά τήν «Έρευνα COVID-19» στην Ουκρανία ....3 μήνες πριν (!!!!) ακόμη γίνει γνωστή η ύπαρξη του Covid!!!!!!! [ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Τελεία & παύλα! ] (odysseiatv.blogspot.com)




ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ: Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στόν τομέα της υγείας, ισχυρίζονται ότι η επόμενη πανδημία, θά μπορούσε νά είναι έως καί 20 φορές ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ από τόν 'COVID-19'!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ: Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στόν τομέα της υγείας, ισχυρίζονται ότι η επόμενη πανδημία, θά μπορούσε νά είναι έως καί 20 φορές ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ από τόν 'COVID-19'! (odysseiatv.blogspot.com)




Προσέξτε τήν παγκοσμιοποιημένη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του «One Health», που συγχωνεύει τήν πανδημία καί τίς κλιματικές «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης»....

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Προσέξτε τήν παγκοσμιοποιημένη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του «One Health», που συγχωνεύει τήν πανδημία καί τίς κλιματικές «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».... (odysseiatv.blogspot.com)




ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που απαγορεύτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που απαγορεύτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (ΒΙΝΤΕΟ) (odysseiatv.blogspot.com)




«'Ψήνοντας' τον πλανήτη μας, μέ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ»: Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των αμφιβίων παγκοσμίως!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: «'Ψήνοντας' τον πλανήτη μας, μέ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ»: Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των αμφιβίων παγκοσμίως! (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!